Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmintiri frumoase din armata (4)
Autor : topboy - 2012-05-17
Citita de 11400 ori - Nota 8.10 (1050 voturi)
Petrisor m-a cupris tandru pe dupa umeri si m-a condus nerabdator in camera de oaspeti a lui Nea Matei. Am intrat intr-o incapere spatioasa, foarte zen, in contrast total cu stilul vetust al locuintei. Peretii si tavanul erau simpli, de culoare crem, iar fereastra era acoperita cu o perdea imensa de matase, de culoare ivoire, usoara ca o spuma. In mijlocul camerei trona un pat larg, matrimonial, din lemn natur, de mesteacan argintiu, acoperit cu lenjerie alba din bumbac, apretata si calcata, care parea de hartie. La capul patului se aflau doua noptiere simple, din aceeasi esenta ca si patul, pe care se gaseau doua lampi aprinse, din portelan chinezesc cu abajur de matase ivoire. Dusumeaua parea a fi tot din mesteacan argintiu iar pe jos, imprejurul patului cateva carpete mitoase din lana, de culoare crem. In dreptul ferestrei se gasea o comoda din mesteacan slefuit, pe care era asezata o vaza de simpla de ceramica alba, cu un buchet imens de iasomie frumos mirositoare.
In rest camera nu mai avea nimic. Un dormitor aerisit si relaxant, foarte zen! Singurul lucru care nu facea parte din peisaj si contrasta suparator, era un fotoliu visiniu, asemanator cu cele din salon, asezat lanaga pat, perpendicular pe el, in care sedea Nea Matei numai in boxeri, asteptandu-ne sa dam reprezentatia!
- Bine ati venit, in camera nepoatei mele, Alice! Nu locuieste cu mine, sta la Bucuresti, dar cand vine pe la mine asta e cuibusorul ei. Tot aici imi gazduiesc oaspetii dragi, asa cum sunteti voi. Sper ca nu va deranjaza lumina. Doar asa va pot vedea mai bine in actiune!
- Din contra, Nea Matei! Stii cat de mult imi place sa ma admiri cum ma fut! Iar curva asta mica, cum da de pula nu mai stie nimic altceva! Nu-i asa, puiule?
- Da, nene! Chiar asa, cand ne futem, ca ma mananca rau curu’?
- Ai vazut, Nea Matei?! Curva vrea imediat pula! Pai sa-i dam, ca sa se sature! Costelus puiule, hai cu tata in pat!
Ne-am culcat in patul proaspat, mirosind a levantica, iar Petrisor m-a luat in brate si a inceputa sa ma sarute dur si apasat si sa-mi franga oasele cu palmele lui puternice. Nu stia sa fie tandru, sa mangaie si sa dezmierde! De felul lui era brutal! La el totul se rezuma la forta si putere! Dupa cateva minute s-a oprit, desi eu as fi vrut sa mai tina si a trecut la meniul principal:
- Gata cu giugiuleala, ca doar nu suntem muieri! Costele, acuma vreau, asa de incalzire, sa ma lingi in cur! Data trecuta ai fost fantastic! Asa de tare m-ai excitat, ca era aproape sa-mi scape slobozul!
Petrisor s-a asezat capra, foarte cracanat iar eu m-am pus in dosul lui si am inceput sa il ling cu multa pasiune. Plutonierul meu avea un cur extrem de senzual si de excitant. Fesele lui bombate si musculoase erau acoperite peste tot cu un par negru si aspru, care devenea tot mai des catre despicatura dintre ele. Rozeta lui era mare si neagra, puternic incretita si captusita cu floci negri si desi. Am inceput direct cu ea si am pornit sa o ling, dand la o parte cu limba perii sai lungi si desi, pana ce am degajat-o complet. In asteptarea limbii mele, rozeta lui Petrisor statea usor intredeschisa si fremata la fiecare atingere. Pentru variatie, alternam limbile din rozeta, cu cele de pe fese, provocandu-i lui Petrisor senzatii fantastice:
-Asa, dragule, linge-ma tare si apasat! Spala-mi tot curu’ cu limba ta minunata! Esti un dulce, draga Costele, o curva de nota 10! Acuma, hai baga-ti limba in rozeta si fute-ma cu ea! Ah! Esti innebunitor!
Apoi l-am penetrat cu limba pe care mi-am rotit-o prin anusul sau intredeschis, mirosind salbatic si ametitor iar in continuare am inceput un du-te vino, rapid si extrem de excitant. Petrisor era in culmea placerilor si gemea sacadat. La randul sau, Nea Matei se incalzise foarte tare si ca sa vada mai bine a venit pe pat langa mine, la cativa centimetri de curul lui Petrisor, adulmecand extaziat mirosul degajat . Crezand ca vrea si el sa participe, i-am facut semn cu capul sa intre in joc, dar a refuzat dand din cap. In schimb inspira cu nesat aroma degajata de curul paros a lui Petrisor. Fata de data precedenta, Petrisor a avut grija de igiena intima si s-a spalat bine peste tot. Ba mai mult, s-a parfumat, inlaturand mirosul cazon de militar, care pe mine ma excita foarte tare. Cu toate acestea, curul sau degaja acel miros aspru si masculin, atat de specific, care ne facea, pe mine si pe Nea Matei, sa salivam abundent si sa-l adulmecam ca doi caini in calduri! Am mai continuat linsul pret de cateva minute, aducandu-l pe Petrisor in pragul ejacularii! La randul nostru, eu si Nea Matei, eram in aceeasi stare, gafaind din greu, extrem de excitati:
- Draga Petrisor, esti minunat! Nu ma mai satur de curul tau fantastic, care ma innebuneste cu mirosul sau! As sta asa, cu fata bagata in el pana la dimineata! Nu mai pot de placere, cred ca o sa ma golesc chiar acum!
- Da, da! E foarte senzual si excitant! Sunteti teribili, dragilor! Am in fata un cuplu extraordinar! Mai am un pic si o sa expodez de placere!
- Stai asa, Nea Matei! Nu te grabi! Si nici tu Costelus! Stiu ca sunteti innebuniti de curu’ meu mare si paros, care pute asa de bine, dar mai tineti-va putin, pana la partea de futai! Mai oameni buni! Daca-i pe asa, hai sa ne pregatim si sa-i dam curvei la bijboaca!
- Petrisor, vreau sa te intreb ceva?
- Stiu Nea Matei, ce vrei sa ma intrebi! Normal ca ma fut numai cu prezervativ! De cand mi-ai tinut matale lectia aia, cu SIDA si toate bolile alea periculoase, pe care poti sa le capeti de la curve, ma fut numai cu capison! Chiar am unul cu mine, pe undeva prin buzunarul de la pantaloni, dar lu’ asta micu’ nu-i place cu cauciuc! Zice ca vrea sa-mi simta pula pe viu, asa cum mi-a lasat-o Dumnezeu!
Ce mare minciuna! Data trecuta, nici macar nu s-a pus problema si nici eu nu am avut curajul sa emit o asemenea pretentie de la “Malacu”, care incepuse sa ma violeze la pula goala! Normal ca preferam sa fac sex protejat, mai ales cu Petrisor, care stiam bine cati parteneri sexuali diferiti a avut! In plus, pulanul sau imens imbracat in prezervativ ar fi lunecat mai usor in fundul meu fraged si stramt!
- Lasa, nu mai pierde vremea acum cu scotocitul prin nadragi! Am pregatit eu totul: prezervative pentru tine si o crema emolienta si parfumata pentru curul dulce al fetitei tale!
- Va multumesc, Nea Matei! Sunteti un domn tare gentil, ca v-ati gandit la toate!
- Da, da! Mersi, Nea Matei! Acuma, hai sa nu mai pierdem vremea! Pana sa ni-le punem, draga Costelus, cred ca trebuie sa te pregatesc putin, sa-ti largesc gaoza, ca sa nu te sparg si sa nu te doara prea tare! Hai, salta curu-n sus!
Ca o fetita ascultatoare, m-am culcat pe spate aducandu-mi picioarele pe langa cap, dandu-i astfel posibilitatea lui Petrisor sa ma pregateasca, cum stia el mai bine. Acesta s-a asezat printre picioarele mele, culcandu-se peste mine asa in cat pulanul sau erect si coaiele sale paroase se sprijineau de fata mea. Apoi, desfacandu-mi cu putere fesele, pana la maximum, Petrisora inceput sa-mi linga rozeta cu limba lui groasa si aspra. Din cand in cand scuipa in rozeta mea, umectandu-o, iar cu ajutorul degetelor ma umplea cu saliva lui groasa. Petrisor isi continua pasional rimmimgul si fistingul sau excitant, iar Nea Matei, deja complet dezbracat, se masturba de zor, stand pe pat, in patru labe langa noi. La invitatia lui Petrisor, Nea Matei a inceput sa-mi dea si el limbi, pe cand plutonierul ma largea de zor, cu toate degetele sale groase si paroase. Ca sa nu stau degeba si sa il tin fierbinte pe masculul meu, i-am luat pula si coaiele la lins si la supt, ca tot stateau inerte peste fata mea!
- Asa, asa! Curva mica, vad ca ai invatat lectia! Mama, ce bine e! Linge-mi stoiul si coaiele, sa fie calde! Asa e bine! Ia-le din nou la supt! Curva mea dulce, cata de artist poti sa fii! De abia astept sa te sparg!
- Stai asa, sa-i dam si cu crema la cur! Ia de aici!
Pe data i-am simtit in mine degetele groase si pline de crema onctuoasa, care executau miscari de rotatie in anusul meu, aducandu-ma pe culmile extazului!
- Mai usor, nene Petrisor, ca ma scap pe mine!
- Du-te in kilu meu, de curva! Parca ti-am spus sa te speli in cur si sa te golesti! Ce dracu’ ai facut, ordinarule?!
- Nu, stai asa, mai nene! E vorba de sloboz! Imi vine sa ejaculez, ca m-ai terminat de tot! Ah! Ah! Gata, deja m-ai facut!
In culmea placerii, am executat cateva tiruri, lungi si spumoase, direct in pieptul paros si aspru a lui Petrisor, care imi apasa pula!
-Uite asa, m-ai umplut de smacolina, bibanule! Sa-ti fie de bine! Acuma, e randul meu!
Nea Matei, entuziast, aplauda de zor, cu pula intarita si vanata, de atata frecat.
- Bravo, mai copii, sunteti extraordinari! M-ati adus la culme! Uite, chiar acum, am sa juisez si eu!
- Bine, Nea Matei! O sa-ti para rau! Te golesti la curva asta, fara sa astepti show-ul meu!
- Lasa fiule, ca pe tine te stiu de armasar, de peste 10 ani! Nu scapa nici o fetita din pulanul tau, fara 8 numere, cel putin! Deci, pana maine dimineata! Pustiul tau mi-a placut, cum s-a topit cand l-ai spart si l-ai largit cu pumnul! Era foarte natural! Se vede ca e in limba dupa tine, norocosule!
- Da, mai Nea Matei, ti-am spus ca e curva cea mai valabila pe care am intalnit-o in unitate, in ultimii ani! Si in plus, e primul baiat care s-a indragostit de mine, eu care sunt urat, paros si grosolan, ca un capcaun! Cum sa nu-mi fie drag si sa-l fut cu atata placere?! Nu-i asa, mai Costele? Vrei sa fii nevasta mea? Vrei sa-mi stai in pula ori de cate ori o sa vrea pula mea?!
- Da, Petrisor! Sunt nebun dupa tine si dupa pula ta! As vrea sa stau cu tine, zi si noapte! Vreau sa fiu curva ta! Iubitul meu frumos si puternic, cand o sa ma muti cu tine, la intendenta? Ca m-am saturat de ciorapii, izmenele si bocancii colegilor mei, care put ca un grajd! Si de instructia aia nasoala! Vreau in patul tau! Vreau sa fiu numai al tau! Te vreau, iubire! Hai, fute-ma, asa cum nu am mai fost futut niciodata pana acum!!
- Mai Costele, m-ai impresionat! Esti prima curva care vrea sa-i fie supusa lui Petrisor, neconditionat, pentru ca il iubeste! Stiu ca Petrisor e foarte dotat sexual de la Dumnezeu si innebuneste tot mapamondul, femei sau poponari! Dar mai stiu, ca are un suflet mare de tot! Insa e naiv ca un copil, cu cei pe care-i iubeste, asa cum esti tu acum! Uite, de aia eu sunt ca si tata lui! Sa-l apar! Deci dragul meu, daca vrei sa fii nevasta lui, te rog sa mai vii pe la mine. Ai inteles Petrisor, mai taur excitat?! Lasa-ti pizda, din cand in cand pe la mine?! Ca sa-i dau sfaturi, ca un tata, cum sa se poarte mai bine ca nevasta! Petrisor, e baiatul meu de suflet! Ai inteles acuma, mai Costelus?
- Da si inca foarte bine! Deci, o sa fiu nevasta lui Petrisor si o sa ma futa ca orice barbat legitim, in fiecare seara! Dar, unde o sa stau? Cum o sa fie cu armata?! O sa mai stau la dormitor, cu camarazii?
- Nu, puiule! Petrisor te iubeste si va aranja totul! De marti, vei fi ajutorul plutonierului adjutant Avadanei! Te bagi, pui dulce!
- Bineinteles, iubire! Si acuma, hai fute-ma, pentru ca esti barbatul meu! Petrisor, te iubesc! De azi, o sa iti fiu nevasta ta fidela si te rog sa nu ma inseli cu toate cururile alea nespalate si neincepute din unitate!!! Te prinzi?
- Da iubire, vreau sa fiu singura pula care o sa te sparga, atata timp cat o stai aici! Chiar si dupa aia, daca o sa mai vrei sa-mi fii nevasta! De restul pizdelor din unitate, te rog sa nu-ti mai faci griji! Le-am si uitat! Daca o sa am fofoloanca ta la pula in fiecare seara, nu-mi mai trebe nimic!! Hai acuma, in pula mea, ca am vorbit prea mult! Costele, stai asa cu bulanele si curu’ in sus, ca stai bine! O sa te sparg imediat! Nea Matei, hai ca ori cum te-ai golit! Stai aici langa mine si beleste bine ochii si pula! Nu-i nevoie de laba! Baiatu’ asta scoala si mortii din mormanti! Costele, scoala curu’ la bataie!
- Da, sefu’, uite acum!
Petrisor a schimbat pozitia si s-a culcat peste mine cu pula la curul meu, apasandu-mi picioarele cu pieptul sau masiv si puternic. Apoi, m-a spart dintr-o singura miscare, intrand in mine cu toata pula, pana la radacina! Am simtit o durere atroce si am gemut adanc, cu toata pregatirea facuta! Pulanul lui Petrisor era intr-adevar agabaritic!
- Petrisor, stai asa si nu da din cur, sa ma obisnuiesc putin, ca m-ai spart si ma doare rau curul!
Petrisor m-a inteles si a stat nemiscat peste mine cateva minute. Cand m-am obisnuit putin si durerea a mai slabit din intensitate, i-am facut semn din cap lui Petrisor ca poate sa inceapa sa ma futa. Acesta a inceput sa ma pompeze, mai rar si mai lent la inceput, ca sa ma acomodez, apoi din ce in ce mai repede si mai apasat! Treptat durerea a disparut lasand loc unei placeri imense. Ma cuprindeau mii de fiori si nu mai puteam de placere! Gemeam ca o curva si il starneam pe Petrisor cu vorbele mele patimase:
- Asa, asa! Dai cu putere! Vai, ce bine ma simt, cand ma futi tu, Petrisor! Dai mai tare! Mai tare si mai repede! Petrisor, scumpul meu, te iubesc foarte mult! Fute-ma! Fute-ma! Sunt numai al tau!
- Superb! Absolut superb! Sunteti adorabili amandoi! Ce mult imi place sa va privesc!
Petrisor ma pompa asiduu si gemea sacadat, coplesit de placere. Avea fata rosie ca focul si acoperita de sudoare. Picaturi fierbinti se scurgeau de pe trupul sau incalzit cazand peste fata mea! Eram in al noualea cer! Excitat la culme, i-am strans gatul vanjos intre picioare si i-am apucat capul cu mainile, tragandu-l inspre mine. Apoi am inceput sa-l sarut ca un disperat si sa-i sorbesc de pe fata picaturile de transpiratie! Asta a pus capac! Am simtit pe data cum Petrisor isi insurubeaza mai bine pula in mine si cum samata lui calda ma patrunde, urcand in mine cu repeziciune. Petrisor a mai dat din cur de cateva ori, pana s-a golit bine, apoi s-a prabusit peste mine epuizat, ramanad insa cu pula infipta in curul meu!
- Ai fost fantastic Petrisor! M-ai futut ca nimeni altul pana acum! Te iubesc enorm, dragul meu!
Apoi i-am soptit la ureche:
- Dragul meu, ai uitat sa-ti pui prezervativul! Ce o sa zica Nea Matei? O sa se supere?
- N-am uitat! N-am vrut! Da-l dracului de cauciuc! Mai bine ne futem asa! Mie imi place mai mult asa si cred ca si tie! Acuma ca tot te-ai prins sa-mi fii nevasta, nu mai are nici un rost! Ca doar n-o sa stricam banii pe capisoane! Ce zici, Nea Matei?
- Stiu si eu? Cum vreti voi, mai copii! Acuma ca ati devenit pereche si credinciosi unul altuia, zic si eu ca nu mai are rost! Dar mai bine sa va aduc cate un pahar de vin, ca v-o fi sete!
- Foarte bine, Nea Matei! Mersi!
Cat timp gazda noastra s-a dus dupa vin, Petrisor s-a intors pe spate si ramanad cu pula infipta in mine m-a adus peste el. Mi-...



    Login