Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmintiri frumoase din armata (3)
Autor : topboy - 2012-05-11
Citita de 10200 ori - Nota 8.10 (1030 voturi)
Trecusera mai multe zile de la fantastica intalnire cu plutonierul adjutant Avadanei si nu se mai intamplase nimic. Nici un semn de viata din partea lui desi, dupa pasiunea si disperarea cu care ma posedase si ma futuse atunci intreaga noapte, eram convins ca in scurt timp voi fi solicitat din nou de Petrisor. Ne intalneam sporadic prin curtea unitatii, il salutam regulamentar, el imi raspundea la fel, parca eram doi straini. La inceput m-a iritat treaba aceasta, dar apoi trecand timpul, m-am obisnuit si aproape ca l-am uitat.
Intr-o dupa-amiaza, plutonul meu a avut programata o sedinta cu exercitii de forta la sala de sport. Inevitabil, m-am intalnit cu Petrisor, care era echipat lejer, intr-un maieu foate decupat si cu un sort, care pareau mulate pe trupul sau solid, evidentiind toata musculatura lui puternica si frumoasa. Plutonierul a condus sedinta de sport cu profesionalism, ca un instructor cu experienta, fara sa acorde vreo atentie speciala cuiva. Dar eu eram iarasi innebunit dupa el si imi stapaneam cu greu erectia, cand il vedeam facand demonstratii la aparate. La randul lui, Petrisor ma privea parca mai insistent, dar nu se putea citi nimic pe chipul lui sumbru si serios. Isi juca perfect rolul de capcaun.
Apoi, dupa doua zile, unitatea a plecat pentru o luna in aplicatie, intr-o tabara de instructie la circa 30 de km de unitate, pe niste dealuri inverzite, langa o padure frumoasa. In fiecare an se organiza tabara acolo, valorificandu-se campurile de instructie amenajate in anii anteriori. Cu totii, de la mic la mare, traiam in corturi. Ne instruiam acolo, ne spalam acolo, mancam acolo si evident dormeam si ne odihneam tot acolo! Avand toata ziua ocupata cu diverse activitati militare sau gospodaresti, am uitat complet de plutonierul meu. In timpul liber, hoinaream prin padure sau dormeam fericit in iarba grasa si moale din tabara.
Insa dupa vreo 10 zile, soarta mi l-a scos din nou in cale pe Petrisor! Era intr-o vineri, dupa masa si eram intr-o pauza la o aplicatie. Ma odihneam intr-un transeu inverzit alaturi de camarazii din pluton. Sefii stateau mai incolo, la umbra unui stejar imens si se amuzau, spunand bancuri si radeau in hohote. Deodata, am vazut in zare, inaintand direct inspre noi, silueta imensa a plutonierului ajutant Avadanei, greu de confundat, cu mersul sau specific, usor leganat! Nu stiam ce sa fac! M-am facut mic in transeu, ascunzandu-ma in spatele unor camarazi mai solizi! Cand a ajuns la doi pasi de noi si era evident ca m-a vazut bine, Petrisor a cotit brusc, indreptandu-se catre copacul umbros. A dat mana cu sefii, a vorbit ceva cu ei, apoi comandantul nostru de pluton m-a chemat la el:
- Soldat, Neumann! Vino la mine!
- Ordonati, dom’ locotenent!
- Am inteles ca tu cunosti bine germana!
- Da, sa traiti! Am studiat germana 8 ani in scoala, dar o cunosc de mic, ca am avut o bona nemtoaica, apoi am fost la o gradinita germana!
- Perfect! Costele, uita cum sta treaba: Petrisor, adica, plutonierul adjutant Avadanei, a primit niste aparate si echipamente pentru sala de sport. Numai ca instructiunile si cartile tehnice sunt redactate in germana. Pana o sa soseasca cele in limba romana va dura ceva vreme, iar noi dorim sa le punem cat mai repede in functiune! El nu stie germana, dar a aflat ca tu te pricepi. Asa ca, pentru o perioada, te vei detasa inapoi la unitate, ca sa il ajuti pe dansul!
- Domnule locotenent! Daca soldatul vine in weekendul asta la unitate, cred ca pana luni terminam toata treaba, asa ca dupa aceea se poate intoarce in tabara!
- Perfecect! Petrisor, discuta tu cu baiatu’ detaliile! Din partea mea, din acest moment Costel e la dispozitia ta! Poti sa il retii cat ai nevoie! Am sa ma ocup eu de chestiile administrative, mai ales ca de maine sunt O.S.
- Va multumesc, domnule locotenent! Soldat Neumann, vino cu mine!
Am parasit grupul ofiterilor si l-am urmat pe plutonier!
- Aveai ceva planuri pentru weekendul asta?
- Nu! Voiam sa ma plimb prin padure si sa ma odihnesc! Da’ de ce ma intrebati, dom’ plutonier adjutant?
- Pai, aveam treaba cu tine, dar nu as fi vrut sa-ti stric programul, daca aveai ceva planificat! Acuma, fuga mars la corturi! Fa-ti un dus ca lumea, te schimbi in curat din cap pana in picioare si pe la ora 17 te prezinti la parcarea de la intrarea in tabara! Executarea!
- Permite-ti, dom’ plutonier adjutant? Cum ma imbrac?
- Da’ ce?! Oi fi cumva vreo vedeta de la Hollywood si eu nu stiu? Ori te crezi Regina Angliei? In uniforma regulamentara, ca doar esti militar! Vezi sa-ti iei tinuta de oras! Sper ca e curata si calcata!
- Am inteles, sa traiti! La ora 17, in parcare, in tinuta de gala! Permite-ti sa plec?
- Da! Si misca-te repede, ca nu vreau sa astept dupa fundul tau! Executarea!
- ‘Nteles! Sa traiti!
Am salutat regulamentar si m-am indreptat in pas alergator catre corturi! Petrisor s-a intors inapoi la grupul de ofiteri. M-am uitat la ceas, era deja ora 16, eram in criza de timp. M-am miscat ca un titirez si la 17 fara 10 eram in parcare. O parte din soldati, care primisera invoire, paraseau tabara si mergeau la o cabana din apropiere, ca sa se distreze! Cativa m-au chemat cu ei la distractie.
- Nu pot, mai baieti! Am treaba la unitate! Imi pare rau!
Fix la ora 17, Opelul albastru al plutonierului a franat brusc langa mine, iar acesta grabit mi-a facut semn sa ma urc. Nu bine am inchis portiera, ca masina a demarat in tromba, starnind nori de praf, care mi-au camuflat prezenta fata de camarazi! Ne indreptam spre oras in mare viteza. Petrisor conducea concentrat, fara sa ma priveasca sau sa imi spuna ceva! Il priveam intrigat dar nu indrazneam sa zic nimic. Privirea mi-a alunecat intre picioarele lui, unde am vazut o imensa cocoasa si am inteles ca bravul meu plutonier era deja in calduri! Fiind nefutut de atata timp, imediat m-am excitat si eu! Petrisor a surprins atat privirea mea fixata asupra prohabului sau cat si cocoasa din pantalonii mei.
- Mai cur nefutut, ti s-a facut de pula, dupa cum observ! Ia zii, ti-a fost dor de ea?
- Da, Petrisor! Mi-a fost tare dor! Am crezut ca esti suparat pe mine, ca ti-am gresit cu ceva ori ca ti-ai gasit pe altcineva! Din noaptea aceea fantastica, nu ai mai avut ochi pentru mine! Mi-am zis ca ti-ai satisfacut placerea si cu asta basta!
- Gresesti, mai Costele si inca grav! Sa stii ca eu chiar vreau sa fii fetita mea, dupa cum ti-am mai spus si de aceea nu vreau sa ne dam de gol! Nu trebuie sa stie nimeni ca tu esti curva mea! Ai priceput? Lasa totul pe seama mea si vei vedea ca o sa fie bine! Nu mai fii asa de disperat dupa mine, ca o sa am grija sa-ti primesti portia la timp! Acuma, ce stai asa cu ochii beliti la pula mea? Hai, fa-i putina incalzire si ia-o la muie!
Fara sa mai astept alte invitatii, i-am descheiat slitul de la pantaloni, am bagat mana si am scormonit prin izmene, scotand afara o pula imensa si erecta, gata de atac. M-am aplecat sa o iau in gura si am constatat cu placere ca era deja umeda si cleioasa. Cuprins de o imensa dorinta, am luat la lins glandul acela maroniu si umflat, apoi am inceput sa il sug cu putere. Deodata, Petrisor a franat brusc. Am crezut ca era din cauza mea. Dar nu! Am oprit in coloana, la bariera de cale ferata de la intrarea in oras. M-am linistit si mi-am continuat suptul senzual, iar Petrisor cu capul rezemat de tetiera si cu ochii inchisi, gemea incantat si isi musca buza de jos.
- Firea-ti ai dracului de poponari! Nu va mai saturati de pula, ordinarilor! Nu v-ar mai rabda pamantul, handicapatilor!
Langa noi, coloana in asteptare se dublase si un pustan, vopsit strident in blond, cu fata plina de cosuri, casca gura la noi, privindu-ne de sus din camionul sau si ne injura de zor.
- Bai, cur vopsit si plin de cosuri! Decat sa belesti ochii la noi si sa faci laba in masina, mai bine coboara jos sa ti-o dau la muie si tie! Obsedatule!
Intre timp bariera s-a ridicat, coloana noastra s-a pus in miscare, Petrisor a demarat din nou in viteza si nu am mai apucat sa auzim raspunsul soferului curios si revoltat!
- Nenorocitul dracului! Nu mai poate omu’ sa aiba o placere in propria lui masina, ca toate cururile nefutute se uita la tine, ba te mai si injura! Ce l-as mai fi luat la pumni si dupa aia sa i-o fi tras la buci, asa pe uscat, sa se invete minte si sa nu mai fie indiscret!
- Lasa, Petrisor! Nu-ti mai face sange rau de la un labagiu! Nu merita, nici macar un scuipat!
- Ca bine zici, mai puta dulce! Hai, dai bataie si continua-ti treaba pe care ai inceput-o! Ca deja mi s-a racit pula!
Vazand ca am luat-o pe un alt drum, ce nu ducea la unitate, l-am intrebat curios:
- Da’ unde mergem, ca asta nu e drumul catre unitate?!
- Lasa vorba si dai falci in continuare! Nu mai fii asa de curios, ca o sa mori repede! O sa-ti spun la momentul potrivit! Ai uitat ca tot weekendul esti sub comanda mea?
M-am resemnat si mi-am reluat jobul. Cat timp eu i-o sugeam constiincios, masina si-a continuat grabita drumul prin oras, traversandu-l si inaintand catre celalat capat al sau. Am ajuns intr-un cartier mai select, numai cu case vechi, boieresti si cateva vile mai noi, dar care se incadrau perfect in peisajul inundat de verdeata. Am franat brusc in fata unei porti masive din fier forjat, a carei vopsea isi cam pierduse culoarea iar rugina isi aratase coltii. Petrisor a sarit sprinten din masina si a deschis larg portile, care au scartait sfasietor, anuntand gazdele de sosirea noastra. Am patruns pe o alee pietruita candva, dar napadita de ierburi si am inaintat catre un conac boieresc, falnic la vremea lui, dar acum cam scorojit si imbatranit de vreme. Totusi avea farmecul sau, fiind cuibarit intr-o gradina imensa, cam salbatica si neingrijita, plina de arbori stufosi, tufe si flori.
Am coborat din masina si am urcat cele cateva trepte de piatra, pana la cerdacul de la etaj, unde ne astepta ospitalier, un domn trecut de 50 de ani, cu o tinuta atletica, dreapta si rigida, aratand destul de bine pentru varsta lui. Era usor incaruntit si tuns scurt, militareste, dar avea un zambet cald si prietenos.
- Bine ai venit, Petrisor! Ai intarziat putin! El e prospatura? Cum te cheama, puiule?
- Sa traiesti, Nea Matei! Mii de scuze, dar drumul a fost cam aglomerat si in plus am prins bariera de la intrarea in oras! Da, el e noua mea fetita, de care ti-am vorbit! Il cheama Costel si e cam rusinos! Chiar ca o fetita! Hai, zii si tu ceva! Ce ai ramas asa, fara grai?!
- Buna seara, Domnule…
- Ma cheama Matei Popescu sau Nea Matei, cum imi zice Petrisor.
- Incantat sa va cunosc!
- Stii?! Nea Matei a fost comandantul unitatii noastre pana acum doi ani, cand a iesit la pensie si s-a retras la conacul asta, mostenit de la bunicii sai si care i-a fost retrocedat dupa Revolutie! Sta singur, Doamna a murit cu ceva timp in urma si nu au avut parte de copii.
- Poftiti, va rog, inauntru! Sa nu stam, asa in picioare, in balcon!
Am intrat intr-un salon imens, dar cam intunecos, luminat numai de ferestrele acoperite de perdele bogate si lungi pana la podea. Ne-am ajezat in niste fotolii mari si confortabile, in jurul unei masute joase. In casa mirosea a vechi si statut, ca intr-un magazin de antichitati!
- Am pregatit un vin rosu, facut de mine! Puterea ursului! Tu il stii, Petrisor! Pe mine o sa ma scuzati ca nu beau cu voi, dar ulcerul nu imi permite! Eu am sa beau o socata, facuta de nepoata mea! Va rog sa serviti!
Cat timp noi ne-am bucurat de aroma placuta si amaruie a vinului, Nea Matei nu si-a dezlipit ochii de pe mine, studiindu-ma fara jena, ca pe un exponat de muzeu. Petrisor a fost pe faza si a aprins lumina ca Nea Matei sa ma vada mai bine!
- Ei, ce zici, Nea Matei de gagica mea? Nu-i asa, ca e o bucatica buna?
- Stiu si eu, fiule? Asa imbracat nu prea imi dau seama!
- Nici o problema! Costele, dezechiparea la curu’ gol!
Banuind ca nu am fost adus acolo ca sa ma uit la televizor, m-am executat fara comentarii, lasandu-mi corpul prada privirilor lacome ale celor doi. Cand am ramas numai in boxeri, cei doi au putut vedea la mine o erectie maxima, care de-abia mai incapea in izmene.
- Ai vazut Nea Matei, cum s-a excitat curva? Sa stii ca e lesinata dupa pula mea! Dar in general, e moarta dupa orice pula zdravana si priceputa! Nu-i asa, Costelus draga?!
Am incuviintat din cap si am continuat sa ma dezbrac, dandu-mi jos boxerii, intr-o miscare lenta si lasciva, cu fundul intors catre ei. Gazda isi freca palmele de placere si il felicita pe plutonierul meu! Ca sa fie totul mai provocator, la final mi-am aruncat izmenele pe fata lui Petrisor, in aplauzele lui Nea Matei. Petrisor a sarit din fotoliu, cu fata rosie si transpirata de excitare, mi-a prins cu o mana bratele la spate, m-a ridicat in aer ca pe un balot de paie si m-a adus in fata amicului sau!
- Ia de gusta, sa vezi cat de fraged e!
Nea Matei mi-a luat in mana scula intarita si a inceput sa mi-o frece, apoi s-a aplecat si a luat-o la supt! Desi ma dureau bratele ingrozitor, asa cum stateam atarnat in aer, eram in culmea extazului si am inceput sa gem, coplesit de placere. Petrisor m-a lasat atunci cu picioarele pe covor si a slabit stransoarea bratelor, tinandu-ma de umeri, pentru ca amicul sau sa ma poata suge mai usor. Am profitat de ocazie si m-am intors cu fata catre Petrisor, i-am descheiat ultimii doi nasturi de la camasa si mi-am cufundat fata in blana deasa si creata de pe piepul sau puternic, cautandu-i disperat mameloanele negre si intarite. Am reusit sa le gasesc si am inceput sa le sug cu putere, ca pe niste sfarcuri de femeie, iar cu mainile mangaiam spalele lui lat si masiv. Intre timp, Nea Matei si-a umezit un deget si mi l-a bagat in fund, jucandu-se cu el in timp ce imi saruta fesele dezgolite. Petrisor era in culmea placerilor si gemea fericit, strangandu-ma in bratele lui puternice. Pula lui imensa si tare ca o maciuca, ma apasa, provocandu-mi mii de fiori. Extaziat, am inceput sa-i ling pieptul si abdomenul paros, lasandu-ma incet in jos, iar gazda noastra continua sa ma penetreze pe la spate, cu degetele bine inmuiate cu saliva. Petrisor, s-a indepartat usor de mine si mi-a apasat capul in jos, catre pula lui erecta. Am inteles mesajul si am ingenunchiat supus, spre disperarea lui Nea Matei, care si-a pierdut astfel jucaria. Apo...



    Login