Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmintiri frumoase din armata (2)
Autor : topboy - 2012-05-07
Citita de 12803 ori - Nota 8.10 (1086 voturi)
Petrisor statea culcat pe spate pe bancuta din vestiarul salii de sport, cu cracii sai parosi ridicati mult in sus si cu mainile sub genunchi , pentru ca sa-si etaleze mai bine fundul si coaiele, asteptand linistit sa le ling. Eu stateam in genunchi langa el si ma pregateam sa-i iau la lins coaiele si curul, extrem de senzuale.
Am inceput cu coaiele acelea colosale, mari si grele, incretite si acoperite cu floci negri si sarmosi. Le lingeam apasat si meticulos, centimetru cu centimetru, dinspre cur inspre pula si eram cuprins de o mare placere. Simteam in gura un gust iute si sarat, de sudoare statuta, pentru ca bravul meu plutonier nu se mai spalase acolo de cateva zile. Eram atat de excitant, incat am simtit nevoia sa-mi frec pula de placere. Dupa ce i-am spalat bine coaiele cu limba si le-am lasat curate, le-am luat pe rand in gura si am inceput sa le sug! Intre timp, Petrisor s-a excitat atat de puternic incat coaiele i s-au strans devenid doua bile tari si paroase. Cat timp i-am supt coaiele, Petrisor a gemut de placere iar cu o mana ma mangaia pe crestetul tuns la zero, in semn de pretuire:
- Ah, curva mica si perversa, ce bine te pricepi! Ah ce bine e! Asa! Asa! Da-i asa in continuare si suge-le bine, ca-s coaie statute de barbat adevarat, nu de gaozar nefutut!
Dupa ce mi-am satisfacut pe deplin pofta de coaie, mi-am indreptat atentia asupra curului sau imens si paros, care astepta relaxat sa il iau la lins! Trebuie sa recunosc ca pana la Petrisor am mai lins cateva cururi, dar de baieti de varsta mea, si numai ca sa le inmoi si sa le largesc rozetele, inainte sa le fut! Si mi-a placut foarte mult! Dar in seara aceea era altceva! Voiam sa-l ling in cur pe plutonierul acela atat de viril si paros, numai pentru placerea mea. In cele mai secrete si mai fierbinti fantezii ale mele am visat mereu sa ling si sa adorm cu buzele lipite de un asemena cur, imens, musculos si foarte paros! In sfarsit, visul mi se implinea! M-am aplecat, tremurand de placere, peste curul lui Petrisor si am inceput sa-i ling pe rand fesele, extaziat, de jos in sus, netezind tacticos parul aspru si cret, care le acoperea. Fesele lui erau bine delimitate, fiind albe si nebronzate, semn ca in armata nudismul inca nu fusese descoperit. Pentru ca Petrisor avea fese imense, iar saliva mea era mai putina, a trebuit sa ma opresc din cand in cand si sa-mi bag fata intre bucile lui ca sa-i ling gaoaza. Gustul si mirosul lor atat de puternic si de special, m-a excitau teribil si imediat gura mi s-a umplea de saliva. Apoi cu rezerva de saliva din gura, am continuat meticulos sa netezesc cu limba, parul sau de pe buci, aspru si des. Petrisor era in culmea placerilor si gemea excitat de limba mea atat de priceputa. Am fost harnic si in aproape 15 minute am terminat de lins si de spalat fesele imense ale plutonierului meu, care cu fata rosie, gafaia ca un armasar in galop, excitat la culme de prestatia mea:
- Bravo, mai Costelus! Ai fost cea mai tare curva care mi-a lins curul in ultimii ani! Ma baiatule, ai in tine o meserie care ma uimeste! Cati ani ai?
- O sa fac 19 in iunie, nene!
- Atat de tanar si asa de priceput! Ori esti tu talentat de la natura? Ca asa sunteti voi bulangii, artisti, cand sugeti pula si lingeti in cur! Hai sa terminam si cu gaoaza, ca ma mananca rau si dupa ai o sa-ti mai trag un rand de pula si in cur, ca sa fiu multumit pe deplin! Nu o sa mai stam mult, ca s-a facut tarziu!
Petrisor si-a apucat fesele cu palmele si le-a largit foarte mult, asa ca am intrat cu toata fata intre bucile lui paroase si am inceput sa le ling cu nesat, pana am ajuns la rozeta. Aceasta era cu totul speciala, in acord cu intregul corp a lui Petrisor: era mare, neagra, incretita si capusita cu floci negri si creti. Mirosea atat de puternic si de excitant incat am zabovit ceva timp, inspirand mirosul acela seducator si provocator. Imediat varful pulii mi s-a acoperit de clei si eram pe punctul sa ma golesc! Eram in extaz si as fi stat asa mult si bine, cu limba si nasul intre bucile lui. Am continuat linsul meu apasat, pana cand rozata lui s-a deschis primitoare si am intrat inautru cu limba. Apoi am inceput sa-mi rotesc limba in interiorul anusului sau, iar in acel moment Petrisor si-a contractat anusul, prinzandu-mi limba in menghina sa. Am ramas cu fata blocata intre bucile sale contractate, inspirand imbatat mirosul acela puternic si excitant.
- Baga-mi-as pula in gati tai, de curva ordinara! Cat de valabil esti! Mai Costelus, tu chiar esti un artist!
- Stiu, nene! Tocmai de aia, da-mi drumu’ la limba si lasa gaoaza moale, ca sa te fut cu limba in cur! Asa cum stiu eu mai bine! La meserie!
- Bine, mai nebunule! Fa cum vrei tu, ca deja mai bagat in mormant!
Intr-adevar, Petrisor si-a relaxat sfincterele si eu am putut linstit sa-l fut cu limba si sa mi-o rotesc adanc prin anusul sau gros si paros. Plutonierul era in delir! Gemea si grohaia ca un mistret! Ca sa il excit si mai mult i-am apucat in mana pulanul urias si intarit si am inceput sa il frec! Ce gresala fatala!
- Ia mana, curva perversa! Tu crezi ca o sa ma mulgi de smacolina, asa pe sec, inainte sa ti-o dau la boboc! Pana aici ti-a fost, mai pizda nefututa!
Petrisor a sarit in picioare, nervos si iritat, cu pula avantata in sus ca o lance si vibrand de excitare. S-a uitat la mine cu privirea aia a lui, urata si intunecata si a ridicat un pumn mare si greu deasupra capului meu. Cum stateam asa, in genunchi langa bancuta, am inghetat de spaima si m-am chircit, acoperindu-mi capul cu mainile in asteptarea pumnului sau napraznic!
Dar nu s-a intamplat nimic! Vazandu-ma atat de speriat si neajutorat, plutonierul a izbucnit intr-un ras salbatic si gros, de barbat adevarat si mi-a ordonat:
- Hai mai pulica, nu te mai speria asa, ca am glumit! Prostutule, tu credai ca o sa dau in cea mai tare fetita din unitate asta din ultimii ani, care mi-a luat-o la muie si mi-a dat limbi in cur ca un artist! Te-am iertat, ca stiam ca esti innebunit dupa pula mea! Treci pe banca si stai cu cracii in sus, sa-ti pregatesc gaoaza de futai! Culca-te pe spate si salta cracii in sus!
M-am conformat ordinelor sale si m-am intins pe bancheta cu genunchii la gura si cu capul atarnat in jos, pentru ca bancuta era cam scurta. Petrisor mi-a apucat picioarele, le-a cracanat si mi le-a intins pe lana urechi, apoi s-a culcat intre ele ajungand cu capul in dreptul fundului meu dezgolit. Imediat a inceput sa-mi linga cu putere rozeta, cu limba lui mare si puternica. La randul meu, i-am apucat in gura pulanul lung si gros, ce atarna in fata gurii mele si am inceput sa-l sug ca pe un unger de vaca. Coaiele lui grele si paroase, umede de sudoare, atarnau si se frecau excitant de fata mea transpirata. Din cand in cand, Petrisor trantea cate un scuipat gros in gaoaza mea, pe care il indesa cu limba sau cu degetele cat mai adanc, ca sa o inmoaie si sa o largeasca. Eram coplesit! Eram in culmea extazului si i-am apucat bucile, imbratisandu-le strans si tinandu-l pe Petrisor apasat peste mine! Mi-a placut intotdeauna rimmingul, iar felul dur si salbatic in care il facea Petrisor m-a excitat la culme, fiind gata, gata, sa dau drumul la sloboz!
- Nene, nu mai pot! Ma innebunesti de placere! Cred ca o sa-mi dau drumu’!
- Inca un pic, ai rabdare sa te pregatesc ca lumea! Fiule, ai o gaoaza asa de stramta ca mi-e si tema sa-mi bag pula in ea, ca sa nu te sparg! Oi mai fi luat tu pula la buci, da’ nu ca a mea! Mai pizda stramta, acuma vezi si tu, ca io am pula de barbat adevarat, ca de taur! Poti sa spargi nuci cu ea! Cea mai tare, mai lunga si mai groasa pula din toata unitatea!
Intr-adevar asa era! Nu se lauda de loc! Toti recunosteau asta, chiar daca unii cu invidie! De multi ani, nu s-a gasit o pula mai mare, care sa o intreaca pe a lui “Malacu”! Plin de zel, Petrisor continua sa ma linga, sa ma umple de saliva si sa-mi largeasca fundul, pana a reusit sa-si bage in mine toate degetele lui groase si paroase, rotindu-le ca pe un sfredel. Imi simteam rozeta fortata la maxim, ma durea un pic cand el ma largea, dar era nimic pe langa ce urma sa vina! La randul meu, eram consecvent si supus, nu conteneam sa-i sug cu lacomie pula aceea groasa si noduroasa si sa-i ling coaiele paroase si intarite, ce atarnau grele peste fata mea. Petrisor era la fel de infierbantat ca si mine, gemea profund si respira sacadat, fiind gata sa-si lase slobozul in gura mea, inainte de vreme:
- Gata, nebunule! Nu o mai suge asa, ca un disperat, ca o sa ma golesc acusa in tine, inainte sa ti-o bag intre buci! Ce dracu’! Lasa-ma, sa te fut ca lumea si in cur! E prea tarziu sa o lungim asa, pana la dimineata! Zau, mai curva mica si dulce, nu eram pregatit in seara asta pentru asa partida! E drept ca te-am ginit de ceva vreme ca esti fetita, de cand am facut cu voi exercitiile de forta, la sala! Am vazut cum ma lingeai cu privirea si cum ti se sculase putica de placere! Mi-ai placut si ma gandeam ca trebuie sa ti-o trag candva! Racan fiind si inca un pusti, nu ma asteptam sa fii un asa mare artist si sa ma innebunesti cu talentul tau de labagiu bucurestean. Gata! Te-am largit destul! Hai la pula, sa ti-o trag la buci, ca a trecut de miezul noptii si poate ne prinde O.S.–ul in curu’ gol! Treci jos, in patru labe si lasa curu’ moale! Lasa-ma pe mine sa conduc, ca ma pricep! Cate cururi de astea, de fetite stramte, am umplut la viata mea, as putea fi vedeta porno!
Obedient, m-am lasat pe mana lui! Oricum, el era seful, si la proriu si la figurat! M-am pus in patru labe pe pardoseala, iar el s-a postat cu pula ca o teapa in spatele meu. A tras o flegma zdravana pe pula lui si a luat-o la frecus, lustruindu-o.
- Culca-ti capul jos si salta curu’ la mine, curva flamanda de pula ce esti!
M-am conformat cererii, iar Petrisor mi-a apucat fesele, le-a largit si mi-a aplicat un scuipat consistent. Imediat i-am simtit carnatul gros si fierbinte intre buci, apoi a intrat cu toata puterea in mine! Cu toata pregatirea facuta, am simtit ca o teapa incinsa m-a strapuns, fundul mi-a luat foc si o durere ascutita a pornit de acolo si mi s-a suit la creier!
- Au! Au! Au! Stai asa, mai nene, ca m-ai spart! Au! Au! Au! Nu mai da din cur, ca ma doare rau de tot! Petrisor, mai nene, te rog sa ai mila de mine! Nu ma omori, ca am numai 18 ani si sunt singur la parinti!
- Taci dracului, ca ne aude cineva! Futu-te-n cur sa te fut! Ce curva cu talente, imi esti! Academie de Bucuresti! De abia am intrat cu varful pulii in gaoaza ta! Tu crezi ca ma duci tu pe mine, pularau cu experienta! Mai pizda, am inceput sa sparg cururi de astea, acum 20 de ani, de cum am intrat la Liceul Miltar! Hai, ciocu mic, ca poate ne aude cineva! Stiu bine ca ai exagerat! Dar imi place asa, sa vad fetita ca suferera si se zbate sub mine sub mine ! Tu stii ca ma excita asta si de aia te vaicaresti! Ce artist esti!
Intr-o oarecare masura avea dreptate! Cam exagerasem, dar de durut, m-a durut rau de tot si daca nu exageram, tipul fiind extrem de excitatat, ar fi fost si mai dur si ar fi fortat mai departe, numai pentru placerea lui! Eram eu pulica, dar aveam si eu ceva experienta: Academia de Bucuresti! Mai atent la durerile mele, Petrisor a continuat sa ma patrunda, inaintand usor, pana ce toata pula aceea imensa a intrat in mine. Apoi a inceput o cursa lenta de “du-te, vino” pana cand fundul meu s-a acomodat cu dimensiunile colosale ale pulanului sau, iar durerile au disparut, lasand loc unei placeri coplesitoare, care nu se poate descrie in cuvinte! Vazand ca nu mai scanceam de durere si chiar incepusem sa gem satisfacut, Petrisor m-a prins de solduri si a inceput sa ma pompeze mai viguros! La fiecare izbitura a sa de berbece, lunecam cativa centimetri pe gresia lucioasa si lunecoasa de pe jos, aproape iesind din pula lui! Dupa cateva momente, in care Petrisor ma izbea ca un buldozer iar eu lunecam din pula lui, acesta s-a enervat si am schimbat pozitia!
- Nu-i bine asa, ca luneci pe gresie si imi scapi din pula! Treci pe bancuta si ridica-ti picioarele in sus!
M-am executat si m-am culcat pe bancheta cu picioarele in sus si fundul la marginea ei. Petrisor s-a asezat la fundul meu cu un picior in genunchi, m-a apucat de glezne si mi le-a indepartat in V, si-a proptit pula intre bucile mele si dintr-o miscare scurta, dar energica, m-a patruns intrand in curul meu cu toata pula, pana la radacina ei! Simteam tufa aspra si umeda de floci negri si desi care imi frecau fesele incalzite iar coaiele lui groase si fierbinti, se lipsera sub bucile mele.
Imediat, Petrisor a inceput un pompat rapid si puternic, aducandu-ma la extaz. La fiecare cursa a pulii sale grozave, prostata mi se facea terci si mii de curenti imi strabateau trupul aprins de dorinta! Gemeam fericit ca o curva ordinara, bolborosind in nestire, cuvinte patimase de placere:
- Asa, Petrisor! Da-i cu putere! Asa, fute-ma cat mai tare! Vai, ce bine e! Petrisor, dragul meu, ai o pula fantastica! Asa! Asa! Mai vreau pula de la tine! Fute-ma bine! Petrisor, baga-te cu toata pula in mine! Vai nene, ma faci sa mor de placere! Petrisor, mai vreau! Mai vreau! Nu te opri! Fute-ma! Fute-ma tare si indesat! …
La randul sau, Petrisor era si el in culmea fericirii, gafaia de efort, spunandu-mi printre gemetele de placere, cele mai excitante cuvinte :
- Costelus, dragul meu, ce pizda stramta si calda ai! E extraordinara! Nu mai satur sa te fut! Esti minuat! Esti atata de cald si ...



    Login