Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmintiri frumoase din armata (1)
Autor : topboy - 2012-04-28
Citita de 16838 ori - Nota 8.09 (1037 voturi)
Era intr-o seara tarzie si calduroasa din luna mai, pe cand imi satisfaceam stagiul militar. Eram soldat de cateva saptamani. Tocmai facusem o boacana: plecasem in oras fara invoire, sarind gardul unitatii, iar la intoarcere am fost surprins de ofiterul de serviciu. Norocul meu a fost ca, respectivul ofiter ma simpatiza, asa ca m-am ales cu o pedeapsa destul de usoara: sa fac curatenie “luna” la vestiarul salii de sport a unitatii, chiar in seara aceea, dupa terminarea programului. Cand ultimii ofiteri s-au retras, dupa o partida prelungita de tenis cu piciorul, am intrat la vestiar si m-am apucat de treaba. Trecuse de ora 10. Fiind absorbit de treaba pe care o faceam, nu aveam nici ochi, nici urechi pentru altceva. Eram frant de oboseala si ma grabeam sa ajung cat mai repede in pat. Deodata, in fata mopului meu, s-a oprit o pereche de bocanci militari. Am ridicat privirea si am dat de “Malacu”, plutonierul adjutant, responsabilul salii de sport si a echipamentului sportiv din unitate .
Acesta era un tip impresionant, ce baga in sperieti pe fiecare racan la sosirea in unitate. Era inalt si masiv ca un dulap, imbracat cu o uniforma care parea turnata pe el si ale carei cusaturi stateau sa plezneasca sub presiunea muschilor de dedesupt. Cu manecile camasii suflecate peste antebratele sale musculoase si paroase, cu ceafa puternica ca de taur tunsa la zero si cu parul negru ce rasarea bogat din gulerul camasii desfacut la doi nasturi, parea o adevarata bestie. Daca adaugam la toate acestea, privirea lui intunecata si perversa, cocoasa imensa inaltata intre picioare, ce se zarea evidenta prin pantalonii sai mulati si care era remarcata cu teama chiar si de cei mai novici recruti, ati putea sa va faceti o impresie despre virilitatea coplesitoare pe care o emana acest barbat. Tipul, care era subiectul celor mai dure si salbatice povestiri sexuale, spuse la dormitoare imediat dupa stingere, statea chiar in fata mea si ma demola din priviri!
- Ce dracu’ faci aici, mai bibane?
- Sa traiti! Raportez! M-a pus dom’ capitan Teodorescu, care e O.S. , sa fac curat la vestiar!
- Da’ de ce? Ca aici la mine e curat intotdeauna! Tocmai au fost niste racani care au dat lustru! Ori dumneavoastra, te-ai cacat pe tine si i-a putit lu’ capitanu’?
- Nu, sa traiti! Raportez! Acu’ mai spre seara, am sarit gardul unitati, ca sa merg la “Micsunica”, la o berica, iar la intoarcere m-a prins!
- Aha! Daca e ordin de la sefi, atunci descaltarea! Ca lasi urme pe gresia mea, cu bocancii astia imputiti! In ciorapi, ai inteles, mai moflea?!
- ‘Nteles, sa traiti !
Fara sa m-ai astept, m-am descaltat imediat, fara comentarii! Oricum ar fi fost de prisos! Aveam o spaima in mine!
- Ia stai asa! Ca tot esti aici! Mai bine dezbraca-te de tot! Sa vad cat esti de frumusel!
No comment! In cateva secunde am ramas numai in izmene.
- Futu-ti grijania matii! Am spus sa te dezbraci de tot! La curu’ gol! Executarea!
- ‘Nteles, sa traiti!
Fara alte comentarii m-am debarasat si de boxeri, ramanad smirna in fata lui, asa cum m-a facut mama! “Malacu” ma masura critic, din cap pana in picioare:
- Mda! Merge! Acuma, nu casca ochii la mine! Pune mana pe carpa si in patru labe! Freaca bine, racane! Pana cand gresia o sa straluceasca de curatenie!
Cu inima cat un purice, m-am pus in patru labe si asa cum eram dezbracat, la pielea goala, am inceput sa frec cu indarjire pardoseala vestiarului, sa o fac luna, ca sa-i fac pe plac satrapului! Intre timp, tipul s-a dus si a incuiat cu cheia usa vestiarului, apoi s-a postat in spatele meu, rezemandu-se de perete.
- Cum te cheama, mai racane?
- Neumann Constantin, sa traiti! Dar, acasa imi zice Costel!
- Mai, Costele! Da’ sa stii ca tu ai un cur tare futabil! Dupa cat de bine arata, cred ca a mai primit pula! Da’ nici tu nu arati rau! Ai o mecla de fetita, care cere pula la greu! Esti valabil! Ca imi vine chiar acum sa ti-o trag la muie! Ce zici, mai broscoi bulangiu?
Speriat de amenintarile lui, am tras cu coada ochiului si l-am zarit cu pantalonii lasati pe vine, tinandu-si cu o mana carnatul acela imens si negricios, ca o pula de bivol, pe care il freca de zor si se lingea pofticios pe buze. Cu cealalta mana isi mangaia pieptul musculos si paros, ciupidu-si sfarcurile negre si tari, care rasareau ascutite din desimea parului sau cret si negricios. Am inghetat si inchizand ochii mi-am vazut pe data cosmarul vietii! Dar, desi mi-era tare teama de ce putea sa urmeze, imaginea lui atat de virila, de barbat musculos si extrem de paros, care isi freca de zor ditamai pulanul, m-a facut sa ma excit imediat, ca un puber neinceput. Nu mai stiam cum sa-mi maschez si sa-mi ascund erectia! Cand am deschis ochii, “Malacu” era in fata mea, complet dezbracat, cu un zambet viclean pe buze, frecandu-si de zor pula care erecta fiind, era de groaza: lunga si groasa, cu un cap bulbucat, maroniu si urias. In viata mea nu am mai vazut asa o scula! Ca de taur comunal!
- Futu-te in gura, de muist! Ti s-a sculat cariciu si ai intrat in boala, de cum mi-ai vazut kilu’!
Stand in fata lui in patru labe, il priveam de jos in sus, umil si speriat. Mi se parea ca aveam in fata un colos masculin si care impotriva vointei mele ma excita la culme: statea cracanat, cu picioarele si coapsele ca de rugbyst, foarte musculoase, acoperite complet de par, de care atarnau grele, coaiele sale imense si flocoase iar pula, complet decalotata, statea avantata in sus, ajungand pana la buric. Capul pulii, gros si bulbucat, stralucea la lumina becurilor, acoperit de cativa stropi lipiciosi, iar mai jos era un inel gros si alibicios de smegma.
- Hai, Costele! Nu mai beli atata ochii la pula mea, ca mi se raceste! Treci l-a treaba! Ia-o pe toata la muie, cat inca e calda si tare! Suge-o bine si cu putere, ca o sa-ti dau sloboz bun si gros, de militar statut! Mai bibane, nu te mai codi atata! Ia-o odata la muie! Se vede pe fata ta, cat de tare iti place de pula mea!
Excitat deja foarte tare si obligat de ordinele sale, ca doar imi era superior, m-am repezit ca un hamesit si i-am luat pula colosala intr-o mana, apoi am inceput sa-i ling capul maroniu, recuperand stropii cleiosi si branza albicioasa, al caror gust fantastic, m-au bagat iarasi in boala. Cu cealalta mana masam extaziat coaiele lui imense si paroase, care usor, usor, s-au intarit ca doua bile de fier. Apoi am inceput sa-i dau limbi apasate pulanului sau urias. Mai intai rotocoale, in jurul capului bombat, ca sa-l curat complet de branza aceea statuta, cu gustul ei innebunitor. Apoi i-am lins pula meticulos, de sus in jos, pana la flocii negri si desi, care o margineau si din nou inapoi. Venele ingrosate ale pulii sale palpitau excitate sub apasarea onctuoasa a limbii mele. Am mai facut zeci de curse fantastice cu limba, pana cand tipul, superexcitat, nu a mai rezistat si m-a anuntat ca vrea sa ma futa:
- Gata, muistule! Am vazut cat esti de priceput! Hai acuma sa te fut la gati, mama mati de curva! Casaca gura mare si ia-o pe toata!
Fara sa cracnesc, am ascultat de ordinele superiorului meu si i-am luat pulanul in gura, atata cat a incaput, mai putin de jumatate! “Malacu” a inceput sa dea apasat din cur, dar pentru ca pula lui nu intra mai adanc, m-a certat imediat, extrem de nervos:
- Bai, pizda belita, ce dracu faci? ! Ia-o pe toata in tine si lasa-ma sa te fut ca lumea! Lasa-ma sa te fut la gati, ca stiu ca iti place, curva perversa ce esti! Hai, casca gura mare si lasa gatul moale si relaxat!
M-am conformat ordinelor sale si imediat pulanul sau colosal, lung si gros, mi-a umplut gatul coborand in jos, pana la esofag! In cateva secunde m-am sufocat si mi-a venit sa vomit! Disperat, l-am strans de fesele paroase si mi-am smuls capul din apasare fortata a palmelor sale! Grohaiam sufocat, iar din gura mi se scurgea peste buze balele de saliva!
- Mai Costele, ce ai? Linisteste-te! Hai, ca ma sperii! Da’ de ce dracu’ nu mi-ai spus ca inca nimeni nu te-a futut la gati si ca nu te pricepi? Hai cu tata, catinel, ca te invata el meserie! Casca gurita mare, inspira adanc pe nas si lasa-ma pe mine sa-mi bag pula in gatul tau, pana cand o sa simt eu ca-i de-ajuns! Tu, puiule, in tot acest timp sa respiri numai pe nas si sa te apuci cu palmele de bucile mele! Cand nu o sa mai poti, sa ma strangi tare de buci si o sa stiu ca te-ai sufocat ! Atunci am sa ies un pic din gatul tau, ca sa iti revii! Ai inteles, mai Flocea, prostut si nepriceput? Hai, sa incepem!
Am repetetat miscarea, urmand indicatiile profesioniste ale plutonierului! Era perfect si minunat! Nici o jena, nici o sufocare, cu toate ca pulanul lui gros imi umplea tot gatul!
- Cum e, pui mic? Merge? Iti place si tie?
Nu puteam sa-i raspund pe gura, dar i-am strans puternic cu palmele bucile musculoase si paroase, ca semn de aprobare! Imediat plutonierul a intetit ritmul, intrand si iesind din gatul meu cu frenezie! Dar nu mai simteam nici o jena! Respiram pe nas in ritmul futaiului sau indracit! Eram in culmea extazului! Coplesit de excitare, i-am imbratisat cu putere fesele puternice si paroase, apropiindu-le strans de capul meu si mi-am cufundat fata in tufa deasa si transpirata de floci, care-i margineau pula.
- Costele, ce curva minunata esti! Ma innebunesti de placere! Inca un pic si o sa-ti dau sloboz! Nu-i asa ca-l vrei pe tot, in gurita aia de curvulita nesatula? Sa stii ca nici un racan din unitatea asta, nu mi-a refuzat smacolina! Toti au zis ca e fantastica! O vrei?
Avand gura ocupata cu pula lui jucausa, iarasi l-am strans puternic de fese, in semn de incuviintare! Imediat, “Malacu” si-a scos pula din gatul meu, a luat-o putin la lustruit si apoi si-a apropiat capul pulii de buzele mele!
- Hai, casca gurita, curva mica, sa-ti dau sloboz!
De cum i-am cuprins capul pulii intre buzele mele strivite de atata frecare, “Malacu” s-a golit in cateva jeturi de sperma groasa si spumoasa, dind usor din cur! I-am inghitit extaziat samanta, care mi s-a parut cea mai placuta seva barbateasca de care am avut parte pana atunci! Imediat am explodat si eu cu vigoare!...



    Login