Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintiri din copilarie
Autor : alexsilver - 2020-06-12
Citita de 8389 ori - Nota 6.89 (61 voturi)
Am crescut într-o familie destrămată cu un tată violent care o bătea pe mama și mereu tata numai băut era, acasă venea din an în Paști și umbla după alte pizde, iar când își amintea de casă venea și ne teroriza pe toți spărgând prin casă, aruncând cu obiecte in noi sau pe geam. Eram trei frați, eu fiind mezinul și mama se chinuia să țină singură întreaga casă si să ne ofere cele necesare de zi cu zi.

Era vara anului 1999, aveam 8 ani și atunci finalizasem clasa a II-a unde am luat locul I pe clasă. Tata bineînțeles că era plecat, nu îl mai văzusem cu lunile. Apoi fratele mare plecase și el de acasă, își făcuse o iubită și era prins în flacăra iubirii. Acasă eram doar eu, fratele mijlociu ( mai mare cu 8 ani) și mama. Pe atunci nu știam nimic despre sex, laba și cu ce se "mănâncă" ele, însă inițiatorul avea să îmi arate.

Într-o zi mama era la muncă sch. 2 și acasă eram doar eu cu fratele mijlociu. Toate bune și frumoase când fratele mijlociu îmi spune dacă nu am vrea să jucăm un joc. Zic "Da, ok!" și merg cu el în dormitor unde îmi zice să mă dezbrac la pielea goală și să mă întind pe pat. Fiind frați, nu ne era rușine unul de celălalt. Așa că m-am dezbrăcat la pielea goală cum mi-a spus și m-am întins pe pat, pe spate, cu picioarele apropiate.
Fratele meu stătea nemișcat lângă pat și mă privea din cap până în picioare, apoi îl văd și pe el cum se dezbracă la pielea goală. Îl admir și eu din cap până în picioare, mai ales zona "din mijloc" care era un ditamai cârnatul înconjurat de floci mici negri. A mea era mică, pricăjită și cheală cum e Marcel Pavel pe cap.
Însă privind așa, la sula fratelui, mă apucase așa o erecție și o stare ciudată încât nu știam ce se întâmplă cu mine. Până în acea zi nu știam că îmi place pula atât de mult. Însă da, îmi plăcea să îl văd pe fratele meu dezbrăcat și mai ales să îi admir acea splendoare de pulă.

Mă privește și îmi zice :

-Văd că îți place ce vezi!
Eu nu zic nimic, însă văd cum îmi apucă mâna și o duce la pula lui și încet îmi strânge palma în jurul penisului și începe să stimuleze o laba. Apoi îmi arată cum să o frec și încep să o frec ușor până simt cum începe să se întărească și devinde tot mai mare.

- Așa, așa! Freacă pula, Alex! Îmi zice fratele meu care începuse să și geamă de plăcere . Începusem să o frec tot mai redepe până simt cum un lichid alb îmi curge pe mână și fratele meu gemea și dădea din fund băgând pula tot mai mult în palma mea. Apoi fratele pleacă la baie să se spele, iar eu rămân singur întins pe pat și cu acel lichid ciudat pe mâna mea. Nu știam ce este, mă uitam și întindeam cu degete ca la plastilină până o picătură mi-a aterizat în gură. Și chiar mi-a plăcut la gust încât m-am lins pe degete că după o masă copioasă. Eu îmi lingeam degetele de acel lichid când îl văd pe fratele meu stând în ușă :

- Văd că îți place sperma!
- Ce să îmi placă?

Râdea. Eu eram confuz și pe atunci nu știam că ceea ce am luat eu în gură era spermă. Și asta a fost prima experiență pe care am avut-o cu pula.

Apoi timp de 1 săptămâna nu am mai adus nici unul dintre noi în subiect despre ce s-a întâmplat. De asemenea, nici mamei nu i-am spus nimic pentru că vă spun sincer : chiar mi-a plăcut!

Într-o zi tot la fel de singuri eram acasă, mă uitam cu fratele meu la un film la televizor când îl aud :

- Ție ți-a plăcut ce am făcut săptămâna trecută?
Eu mă uit la el și dau afirmativ din cap. Apoi mai stăm câteva minute apoi îl aud cum îmi șoptește la ureche să mergem în dormitor și să încercăm din nou.
Zis și făcut. Mergem împreună în dormitor unde ne dezbrăcăm la pielea goală și începem să ne masăm reciproc pula. Îmi plăcea enorm acest joc.
Apoi îl văd pe fratele meu cum se ridică de pe pat, se așează în fața mea și cu pula băț îmi zice :

- Ia-o în gură!
- Ce să fac ? Zic eu!
- Hai, ia-o în gură! Știu că îți place!

Suna mai mult ordin decât a rugăminte și nu știam ce să fac : să o iau sau să nu o iau. Apoi fratele meu mă prinde de cap și îmi pune capul pulii direct între buze și eu cum nu vroiam să deschid gura, mă trage de păr.

- Auu, fac eu.
Și atunci simt cum îmi bagă pula în gură până simțeam că mă înec. Începuse cu un joc de du-te vino, eu simțeam că nu pot să respir, îmi venea să vomit, aveam lacrimi în ochi și atunci când îl împingeam de picioare încercând să îl fac să înceteze , parcă tot mai adânc se băga cu pula în gâtul meu. Apoi își scoate pula brusc din gura mea,eu începusem să tușesc și să vomit.
Fratele mijlociu se uita la mine în timp ce își freca pula. Apoi, după ce m-am mai liniștit, îl aud spunând :

- Hai, pune-te pe burtă că vreau să te fac și în cur.
- Cee? Zic eu!
Apoi mă pune pe burtă, vine peste mine și începe să mă sărute pe ceafă, apoi coboară pe spate, pe fund... Și apoi simt cum începe să își frece pula de fundul meu. Simțeam cum băga capul pulii un pic între buci, o scotea, o băga din nou, mă bătea cu pula peste fese, mai scuipa între fese... Până când, la un moment dat, am simțit cum încearcă să îmi bage pula în fund.

- Au, mă doare...
- Șșhh, Șșhh...
Zicea el și în ciuda faptului că eu ii spuneam să înceteze pentru că mă durea, el totuși continua și încerca să intre în mine dar în zadar. La un moment dat merge la dulap și ia de acolo o crema de corp, o loțiune pe care o folosea mama , apoi revine lângă mine pe pat și simt cum începe să mă ungă cu cremă între fese, simțeam când mai băga și câte un deget în cur... Și al naibii că atunci când am simțit cum mi-a băgat degetul în cur instant mi s-a făcut puța băț și simteam că ardeam de plăcere . Apoi am simțit din nou cum își lasă greutatea peste mine și pula lui între fese care, un pic câte un pic, și-a făcut loc în găurica mea strâmtă și fierbinte care, cu această ocazie, a intrat ușor. Câteva minute fratele meu a stat nemișcat cu pula înfiptă în curul meu, clipe în care simțeam că îmi vine să mă cac pe mine și o durere încât începusem să mușc și să strâng de pernă. Cca. 10 minute am stat așa, timp în care fratele meu mă mângâia pe mâini și coapse, mă săruta pe ceafă și obraz... Deja mă obișnuisem cu pula lui în cur, durerea dispăruse și îmi plăcea la nebunie.
La un moment dat simt cum incepe un du-te vino, pula începe să iasă și să între ușor în mine, apoi fratele meu se sprijină în mâini și începe să mă fută tot mai rapid în cur. Patul începuse să zgâlțâie de la mișcări, eu începusem să gem de plăcere , fratele meu la fel... Mă simțeam atât de bine încât mi-aș fi dorit să nu se mai termine niciodată. Apoi m-a întors pe spate cu picioarele peste umerii lui și m-a futut în această poziție până și-a dat drumul peste ouăle mele. Acesta a fost începutul. Deja devenise o rutină să ne-o tragem când nu era mama acasă, mai mult începuse și el să mi-o sugă pentru că într-o zi i-am reproșat că el bine merci să termină și eu nu. Până într-o zi când fratele mijlociu a plecat la muncă în străinătatea și am rămas singur. În fine, era și mama acasă, dar mama nu putea să îmi ofere ce îmi oferea fratele mijlociu.
Aveam deja 10 ani.

Apoi m-am împrietenit cu Ionuț. Ionuț era un băiat din același cartier în care locuiam și eu, însă locuia la câteva străzi distanță. El avea 14 ani, înalt , blond, ochi albaștri, corp musculos cu pătrățele pe abdomen și făcea sport. Pe atunci el era mijlocaș într-o echipă de fotbal. Mie nu mi-a plăcut fotbalul deloc, în schimb mi-au plăcut fotbaliștii. :D

Cu Ionuț am legat o prietenie strânsă, devenisem ca frații. Mâncam împreună, ieșeam în oraș împreună,mergeam la el acasă unde rămâneam cu săptămânile și cum aveam școlile în aceeași direcție, mergeam împreună și către școală. El nu era ca mine, avea mamă, avea și tată care țineau la el, erau înstăriți, aveau și afaceri, casă mare și în plus... Două surori mai mici, dar enervante. Prin intervenții la clubul în care juca, am reușit chiar să plec cu el și în cantonamente și meciuri în țară unde îl urmăream și susțineam de pe margine. Aveam deja 11 ani.

Însă pe Ionuț l-am plăcut chiar din prima zi în care l-am cunoscut. Mi-a plăcut felul în care arată, felul în care se comportă, felul în care râde, zâmbetul și mai ales ochii albaștri, părul blond cârlionțat... Te scufudai în ochii lui și acolo rămâneai. Dar niciodată nu i-am destăinuit ce simt pentru el și niciodată nu i-am dat de înțeles că mie mi-ar plăcea băieții. De fapt că nici eu nu prea stiam ce îmi place : fetele sau băieții! Eram într-un mare semn de întrebare. Totuși mereu când îl vedeam făcea să îmi sară inima din piept de emoții, aveam chiar și fantezii cu el, îmi imaginam chestii. Dar totuși nu i-am spus niciodată. Până într-o zi, când...

Era deja anul 2003, împlinisem 12 ani și aproape zilnic mă masturbam cu gândul la el. Începuse deja să îmi vină și picături de spermă, aveam păr la sulă, mă simțeam bărbat deja. Eram împreună cu Ionuț într-un cantonament când, într-o seară după terminarea antrenamentelor, îmi zice că vrea să discute ceva cu mine, dar că îmi spune la noapte după ce se culcă toată lumea. Ce nu am spus până acum este că mereu atunci când am fost plecat cu el în cantonamente, absolut mereu am dormit în același pat cu el. Celorlați mereu m-a prezentat ca fiind fratele vitreg și așa am rămas în fața tuturor : că eu sunt fratele lui vitreg.

Seara după ce ne-am așezat în pat nici nu am putut dormi gândindu-mă "oare ce dorea să îmi spună?" Eram pe jumătate adormit când îl aud spunându-mi în șoaptă "să merg cu el". Nu am zis nimic, doar ridicat din pat si mers împreună cu el. Am mers la vestiare unde a închis și încuiat ușa, apoi aprins lumina și ne-am așezat împreună pe bancă. Am început să vorbim despre cât timp a trecut de când suntem noi prieteni, mi-a povestit multe despre familia lui și surorile sale , am vorbit și despre sex ( ce nu am vorbit niciodată) până când, la un moment dat, îmi zice :

- Am cam crescut, știi... ...



    Login