Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintiri despre prima data..
Autor : byygayx - 2023-12-10
Citita de 5207 ori - Nota 2.95 (149 voturi)

Am tot citit aici despre prima noastră experienta. Ei bine nu imi aduc aminte exact cand a fost poate cand aveam 15 ani sau mai devreme, dar ce stiu este ca pe atunci facusem o mare descoperire si anume propiul meu corp si nu in ultimul rand  penisul meu complectat de placerea enorma de a ma masturba.
Pe vremea hormonii isi cereau dreptul si eu in consecință eram mai mereu excitat. Imi provocam orgasme singur de cate ori aveam ocazia si ramaneam singur dar nu mereu era de ajuns asa ca am cautat sa diversific senzatia de placere. Unul din lucrurile care imi provocau enorma placere fost momentul in care eu faceam in timp ce ma priveam in oglinda complect dezbracat Tin minte ca ejaculam puternic excitat dereflexia penisului meu, si cum niciodata nu e prea putin am inceput sa caut  pozitii confortabile in care sa primesc propiile jeturi de sperma pe corp sau fata mea, ca in final sa imi doresc sa ating si sa gust un penis. Jeturile de sperma caldute si sarate imi staruiau in minte mentinand stare de excitare.
Repetam cu regularitate si perseverenta aceaste experiente, insa încet simteam nevoia de a merge mai departe, cum creste incet dar sigur in mine.
Faceam antrenamente la inot si in vestiarul plin cu trupuri goale într-o mai mica sau mai mare măsură am remascat rusinat ca imi place sa imi privesc colegii goi si nu doar trupul lor imi atragea atentia, eram fascinat de penisurile lor care mai apoi imi provocau erectii puternice in timp ce excitat ma masturbam.
Acum na, imaginativa un vestiar plin de baieti tineri cu trupurile lor atletice umbland goi sau in dusuri cu apa curgand pe trupuri lor. Imaginea asta se repeta fara sa inteleg de ce continu in mintea mea înfierbântata de adolescent se termina in jeturi de sperma si asta de cele mai multe ori in fata oglinzii unde imi zarea infrigurat corpul gol neînțelegand ce anume se întâmplă cu mine, cuprins de dorinta nastapanita de a explora mai departe.

******
Acolo l-am întâlnit pe acela cu care am avut prima mea relatie.
Era inalt in jur de 1.89 m, brunet cu ochii verzi si pielea cadenie,  iar gura lui buzele cărnoase, intru-un contrast perfect cu tenul lui. Trupul atletic, cu musculatura bine conturata de la inot, expusa vederii de slipul lui strâmt. Putea banuii ca este bine inzestrat de natura doar privind umflatura proeminenta.
Ma atragea inexplicabil si il urmaream pe furis cu privirea fascinat de liniile pe care le avea corpul lui.
Era cu vreo 10 ani mai mare decat mine. Il urmaream discret cu privirea cand inota ori prin vestiar, insa nu a durat mult sa descopăr ca nu doar eu eram cel care eram interesat.
S-a întâmplat in cateva randuri cand eram  prin bazin sa am sentimentul ca si eu sunt privit.
Odata chiar l-am vazut cum sta pe margine si ma priveste in timp ce eu inotam.
Dupa un timp insa m-am trezit cu el langa mine in apa, in timp ce ma odihneam prins de unul din floroarele care desparteau pistele din bazin.
A aparul de sub apa si sa prins langa mine. Sa intors catre mine si mi-a zambit.
-Sunt Cezar, si imi place cum te misti in apa!, mi-a zis. Vrei sa ne intrecem un pic?
Nu stiam ce sa zis. Apoi el a venit aproape si i-am simtit cum ma atinge pe sub apa. Un lucru normal in circumstanțe normale. Doar ca acum eu nu stiam ca sa zic si inghit on sec mut.
Si in timpuk asta bratul lui sta lipit de al meu.
- Ce zici? a intrebat iar si a pus mana pe mana mea. Apoi a început sa ma mangaie usor, ca apoi sa isi retraga mana si sa se prinda cu spatele de floroarele bazinului.
Apoi o secunda mai tarziu trece prin spatele meu si s-a lipit de mine ca mai apoi sa ii simt mana cum ma atinge pe piept, pe burta si apoi pe penis pentru mai putin de un minut.
Într-o clipita am simtit rusinat ca mi se scoala la atingerea lui ca brusc o clipa mai ta a trecut pe sub flotor si a ajuns in fatza mea. Mi-a zambit si s-a departat de mine nu inainte de a imi spune:
- O lasam pe alta data, cand o sa mai prinzi curaj! Bine?
L-am urmarit cu privirea pana a iesit din bazin, uimit excitat si încordat. Apoi am continuat antrenamentul incordat cu gandul la tot ce se intamplase.
L-am vazut cum de pe margine ma priveste atent ca mai apoi sa dispara in vestiar.

************************************************
Cand iesit din dus in vestiar înfășurat doar in prosop in jurul taliei in timp ce ma stergeam de apa il aud cum se apropie de mine. Ma uit uimit si speriat in jur si descopăr ca suntem singuri.
Si el ca si mine avea avea doar prosopul pe el. Am inghitit curins de emotie.
Sa uitat in ochii mei si m-a mangaiat pe umăr pe față si apoi pe piept, sa oprit la sfarcuri. A inceput sa mi le strângă usor. O senzatie de placere a inceput sa ma cuprindea usor pe nemtite.
As fi vrut sa ma misc dar nu puteam încremenit precum un soarece in fata pisicii. Doar penisul meu imi trada sentimentele ridicandu-se falnic sub prosop. A observat si a început sa zambeasca. Privirile lui imi strapungeau ochii si nu reușeam sa ma misc.
Mana lui a coborat USOR in jos pe penisul meu pe care l-a prins in mana si a inceput sa il frece usor.
Savuram in tacere placerea inghitind in sec, cu ochii in ochii lui.
M-a intrebat daca imi place!
Am reusit sa zic un "Da" sufocat!
Mi-a luat mana si mi-a pus-o pe pieptul lui.
Ii simteam muschii puternici sub pielea fina apoi am simțit sfârcul tare in mâna, in timp ce imi freca pula in sus si in jos. Eram amutit de excitare placere. Inima imi batea sa imi sara din piept iar pulsul imi bubuia in urechi.
Cateva clipe mai tarziu mana mea coborâse pe penisul lui. Era ras, si pielea fina era placuta la atingere. Am inceput sa ii ...



    Login