Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Am reincercat oral dupa multi ani.
Autor : Ironic - 2020-06-12
Citita de 5157 ori - Nota 7.28 (25 voturi)
După ce V-am povestit prima oară, revin cu o întâmpla petrecuta cu aproximativ 7-8 luni in urma, reala. Apropo am aproximativ 32 ani. ;)
Reamintesc, ca sunt căsătorit de mai bine de 4 ani cu G. De obicei îmi place sa țin o poza doua sau mai multe cu soția in ipostaze indecente, nude, semi nude in galeria foto a telefonului. Intr-o seara am chemat un prieten apropiat la mine de am băut câteva pahare cu vin, in urma cărora ne-am cam amețit. Din vorba in vorba, sa ajuns și la discutii de sex cu sotiile, fostele etc., moment in care ii zic ca ii dau telefonul meu si dc într-un minut găsește ceva cu nevastă-mea o sa i le trimit sa le aibe amintire :)), ii dau telefonul dar cred ca beat fiind și având multe poze a trecut pe lângă ele așa nu a avut parte de ea.
A doua zi treji, îmi trimite mesaj dc vorbeam serios aseară, ii zic ca da și încep discutii și discutii , dar fiind aprinse ii trimit și ce ar fi trebuit sa vadă cu o seara înainte, poze cu nevastă-mea goală la care începe sa zica numai vorbe frumoase despre ea. Din discutii, La un moment dat, ii zic “oare cum ar fi sa pui mâna pe pula altuia” la care el “sincer am fost întotdeauna curios, dar nu am avut curajul, dar ca ar încerca dacă și eu sunt de acord”
Eu având experiența din copilarie, ii povestesc și lui, la care zice nu vrei sa încercam o masturbare reciproca? Așa punem mâna și pe alta pula. Zis și făcut, cum eram singur, el venea spre casa ii zic sa treacă pe la mine. Ajunge, se duce la baie se spală după care mergem in sufragerie, își da pantalonii jos și scoată o pula cam la 17-18 cm dar foarte groasa in comparație cu a mea, 19-20 cm și începe sa și-o frece. Ii zic dc tot ai văzut poze cu nevastă-mea hai sa pun un video cu ea, dau drumul la video și ma dezbrac și eu și ma pun lângă el și atunci el întinde primul mâna și începe sa mi-o frece, văzând asta, întind și eu mâna stânga și i-o iau in mâna și încep ușor sa o frec, prima oară mai mult o admiram și ma minunam lol de cât de groasa e și ce coaie mari avea. Ne-am frecat amândoi o perioada când mi-a venit să-mi dau drumul, moment in care m-am oprit la el și mi-am frecat-o eu pana am ejaculat. Dar el nu sa terminat. Sa uitat lung la filmulețul cu nevastă-mea și cam atât. A trebuit sa plece.
După vreo 2 sapt îmi fac curaj iar și ii zic, ca îmi pare rău ca nu și-a dat drumul și el și ca ar fi trebuit sa insist. Ma întrebat cum sa “insist”
Ii rsp, ca Ar fi trebuit sa fac ce am făcut in copilarie și sa i-o sug...moment in care mi-a zis ca m-a simțit excitat atunci dar nu a îndrăznit sa zică nimic. Îl chem la o bere, din nou soția era plecată. Bem o bere, i-o aduc și pe a doua, când ma întorc era gol și și-o freca și îmi zice nu vrei sa încercam ? Atunci ii zic ba da, ca de-asta team chemat aici, ii dau bere, bea o gura și se lasă pe spate pe canapea, iar eu lângă el, din nou ma minunez la ce văd :)) o iau in mâna și încep sa i-o frec, și ma apropii cu fata de pula lui încet încet. Atunci îi aud...



    Login