Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlin, un baiat de nota zece. 2 - Initierea
Autor : carlito21 - 2012-10-11
Citita de 9024 ori - Nota 8.12 (266 voturi)
A doua zi, cand l-am revazut la facultate pe Alin, m-am abtinut cu greu ca sa nu-i sar in brate si sa-l sarut cu pasiune. Orele s–au scurs chinuitor de incet, dar in cele din urma, la sfarsitul cursurilor am putut sa-i vorbesc in particular:

- Ce facem? Mergem?
- Mai am ceva treaba! Niste obligatii urgente. Daca vrei, poti sa ma insotesti. Nu dureaza mult. Ne vom misca pe aici, prin centru.
- OK, e bine si asa!

L-am insotit pe Alin sa-si rezolve treburile si pentru ca era prea tarziu sa mai mergem la cantina, ne-am oprit in drum sa luam cate o shaorma. Galant, Alin a facut cinste. Apoi ne-am indreptat spre casa. Am ajuns in fata blocului, iar Alin se pregatea sa intre.

- Multumesc, ca mai insotit! Pe maine!
- Alin, te rog sa ma scuzi ... dar mor de nerabdare sa mai descopar si alte lucruri!
- Adica?
- Ma rog ... stii tu ...
- Ionut, te rog sa fii mai explicit! Ti-am mai spus si ieri ca nu trebuie sa-ti fie rusine si ca putem discuta despre ori ce! Deci?

M-am inrosit ca un rac oparit, am tras aer in piept si repezindu-ma ca un taur in arena, am spus pe nerasuflate:

- Alin, vreau sa ma futi, vreau sa simt cum intri adanc in mine, vreau sa-ti simt in funduletul meu pula ta minunata!
- Ei bine, vezi ca nu a fost prea greu?! Dragul meu, si eu sunt disperat sa te simt in mine, sa ma futi, sa ma calaresti si sa-ti golesti samnata in mine! Atunci, haide intra, nesatulule! Dar inainte de toate vom face un dus, pentru ca eu am transpirat ca un cal si simt nevoia sa fiu curat.

Am facut dus impreuna si dupa ce ne-am sters, ne-am tolanit pe patul imens si confortabil al lui Alin. Acesta m-a pus sa ma culc pe burta, iar el s-a suit peste mine. Infiorat de placere, simteam caldura emanata de trupul sau frumos si viguros si dulcea lui apasare. Apoi a inceput sa ma mangaie si sa-mi acopere trupul cu sarutarile lui calde si atat de provocatoare. Alin aluneca usor peste mine, ca o soparla, coborand in jos pe spatele meu, pana cand a ajuns cu sarutarile la fese, pe care mi le-a indepartat usor cu mainile. Eram un pic tensionat, pentru ca urma sa traiesc o noua experienta, extrem de importanta pentru mine.

Alin, simtindu-ma crispat, a incercat cu o dulce tandrete, sa-mi alunge teama, mangaindu-mi si sarutu-mi fesele. Torceam incantat ca un pisoi lins de mama lui. Am simtit apoi cum Alin mi-a indepartat si mai mult fesele si a intrat intre ele cu limba lui umeda si catifelata. Ea patruns tot mai profund, pana a ajuns la rozeta mea pe care a inceput sa o linga cu multa delicatete, ca pe un obiect gingas si foarte fin. Noile senzatii pe care le traiam sunt greu de descrise in cuvinte: o caldura imensa mi-a cupris intregul corp, muschii mi s-au relaxat ca intr-o baie termala, parca pluteam undeva spre paradis ... Limba lui calda si posesiva a intrat dincolo de rozeta, in gaurica si a inceput sa o maseze usor. Alte senzatii colosale! Inima mea a luat-o razna, batand ca o nebuna, iar integul meu corp a fost cuprins de frisoane greu de cont rolat... Am inceput sa gem de placere si sa gafai lipsit de aer, in timpul cand limba lui Alin mi-a mangaiat gaurica. Apoi limba lui s-a retras si am simtit cum Alin a incercat sa ma penetreze cu un deget umezit in saliva. Am tresarit usor, surprins de manevra.

- Nu te teme! Nu vreau sa-ti fac nici un rau, dar trebuie sa ai un pic de rabdare, sa-ti pregatesc funduletul asta virgin.

Apoi a reinceput sa sejoace cu degetul in fundul meu, rotindu-l usor si facand curse de du-te-vino.

- Da, nu e rau de loc! Continua!

Alin a continuat operatiunea.Cand a trecut la 2 degete, am simtit o usorara durere, dar m-am abtinut sa tresar sau sa gem. Simteam cum cu fiecare miscare, fundul meu se relaxa si devenea mai moale, se largea mulandu-se pe degetele lui.

- Asa, asa! E bine! Imi place! Baga degetele mai adanc, pana la capat!
- Ionut, am deja trei degete in funduletul tau nefutut!

M-a ridicat pe coate si mi-am intors capul ca sa vad ce facea Alin. Nu-mi venea sa cred ochilor, acesta ma penetra ritmic cu trei degete, peste care scuipa din cand in cand saliva. Iar eu simteam niste senzatii extraordinare, parca mi-ar fi umplut fundul chiar cu bunaciunea lui...Apoi am simtit apoi cum ma patrundea ceva rece si onctuos, iar degetele lui Alin si-au reluat activitatea, gresandu-mi si largindu-mi funduletul.

- Ionut, cred ca e suficient! Esti pregatit sufleteste?
- Da, Alin! Sunt gata pentru marele asalt!

Alin m-a apucat de solduri si mi-a ridicat fesele in sus, aducadu-le in drepul pulii sale intarite. Stateam emotionat in genunchi,cu capul culcat pe perna si fundul arcuit in sus, asteptand lovitura de atac. Am auzit cum Alin a scos un prezervativ din ambalajul sau, apoi si l-a intins pe pula.

- Nu fii crispat, te rog sa stai relaxat! Voi incerca sa intru incet si delicat, iar daca o sa simti vreo jena sau durere, sa-mi spui si o sa facem o pauza.
- Da-i drumul, dar cu grija si blandete!

Alin si-a fixat pula intarita intre fesele mele usor gresate si a inceput sa impinga usor. Cand glandul sau umflat si mare, mi-a penetrat rozeta am simtit o durere atroce, ca si cum m-ar fi strapuns cu un fier inrosit. Am scos un tipat involuntar.

- Gata, gata, puiut! Taci cu tata, ca o sa—ti treaca! Ne oprim putin, pana iti mai trece durerea!

Dupa ce durerea s-a mai atenuat, l-am rugat sa continue. Alin impingea incet, incet. Glandul lui a intrat cu totul iar tija lui, mai groasa, a inceput sa avanseze in mine. Evident ca durerile puternice au revenit, dar muscand din perna m-am tinut tare si nu am scos nici macar un scancet. Cred ca au trecut cateva minute, dar chinul meu nu a incetat, Alin continuand sa impinga, iar pula lui sa avanseze tot mai profund. Nu mi-am inchipuit ca putea sa fie atat de lunga si de mare! Am dus mana la spate ca sa pipai si sa aflu cat de mult intrase in mine.

- Stai linistit! Nu a intrat nici macar jumatate din ea! Daca te doare tare, mai facem o pauza. Dar sa stii de la mine, ca secretul e sa intre toata in cur cat de repede, iar apoi sa stam asa linistiti, pana ce sfincterele tale se vor largi suficient si funduletul se va obisnui cu pula.
- Bine, atunci baga mare!

Alin a reluat inaintarea, mai viguros si mai repede. Am simtit ca durearea crestea exponential, parca fundul meu a luat foc si am inceput involuntar sa gem sacadat. A trecut o vesnicie, pana sa-l aud pe Alin, care m-a anuntat mandru si bucuros:

- Gata! A intrat toata, pana la radacina! Imi simti coaiele intre buci?
- Da, am spus cu vocea sfarsita de durere. Dar tot ma mai doare acolo! Nu credeam ca ai o pula asa de mare si de ... criminala!
- O sa-ti treaca imediat, un pic de rabdare! Asa e prima oara! Nu pula mea e de vina! Curul tau e virgin si nefutut. E inca stramt si neobisnuit cu o pula! De aia e bine ca cei virgini sa inceapa intai cu un dildo potrivit si numai dupa aceea sa treaca la pula!
- Ce-i aia dildo? O crema, ceva pentru lubrifiere sau pentru largit funduletul?
- Nu! Nu e nici o crema sau lubrifiant! Si da, e pentru largit: o pula artificiala de plastic sau de cauciuc! Poti sa vezi din astea cate vrei pe net sau la sex-shop.

Am tacut rusinat de lipsa mea de cunostiinte in materie de sex. Cat timp am vorbit, durerea a scazut din intensitate, dar inca mai persista.

- Ionut, te mai doare?
- Da, dar nu asa de tare! Putem sa mai stam un pic?
- Bineinteles, iubire! Stam asa cat e nevoie.

Apoi Alin s-a aplecat, culcandu-se peste mine, ramand insa infipt in fundul meu si a inceput lacom si patimas sa-mi muste si sa-mi sarute ceafa si umerii, iar cu mainile sa-mi mangaie tandru pieptul si burta, sa-mi stranga intre degete sfarcurile tumefiate de excitare, sa-mi frece scula in erectie si sa-mi framante outele intarite ca doua bile de fier. In cateva secunde eram in alta lume, parca pluteam, nu mai simteam nimic, nici o durere, eram anesteziat complet ... Parca Alin imi spunea ceva, dar de undeva de departe ... Apoi am simtit cum crestea in mine o placere salbatica, nebuna, care se amplifica din ce in ce mai tare, ca niste valuri care urcau ritmic dinspre interiorul meu, ajungand sa ma inece, sa ma sufoce ... Nu mai aveam aer ... Valurile acelea de placere m-a depasit complet. Am inceput sa ma zbat si sa gafai sufocat ...

- Ionut! Ionut! Ce e cu tine? Stai bland! De ce te zbati asa si de ce gemi, ca un inecat! Te mai doare inca funduletul?

Brusc, am revenit la realitate si l-am simtit din nou pe Alin, care era infipt in mine si astepta semnalul meu ca sa inceapa.

- Sunt OK! Nu ma mai doare nimic! Baga mare si fute-ma ca un armasar!
- Esti nebun? Dar te fut deja de 10 minute! Pe unde ai umblat?

Apoi Alin a inceput sa rada in hohote fericit, iar eu muream de curiozitate sa aflu de ce, insa placerea imensa care ma coplesea in continuare, nu-mi mai lasa nici un ragaz. La fiecare trecere a glandului sau peste prostata mea umflata de excitare, valurile acelea de placere urcau iarasi in mine pana la creier si ma lasau fara respiratie. Nu mai simtisem si nu mai traisem asa mare placere, niciodata in viata mea! As fi vrut sa tina o vesnicie, iar Alin sa nu se mai opreasca din futut!

- De ce taci? Ti-a pierit piuitul ori ti-ai inghitit limba? Iti place cum te fut?
- Da! Imi place enorm! Te rog sa o tii asa cat mai mult! Ramai asa pentru totdeauna, cu pula infipta in mine! Alin, te iubesc! Te iubesc!!! Te iubeeeeesc!!!!

Cred ca urletele mele de iubire au depasit peretii dormitorului si s-au raspandit in tot blocul, dar nu imi pasa! Nici lui Alin! La randul sau acesta a accelerat pompatul si a inceput sa geama si sa urle la fel de tare ca si mine!

- Ionut, te iubesc! Ah! Ah! Te iubesc!!! Ah, Auu! Auuuuu! Te Iubeeeesc!!!

Apoi a iesit brusc din mine, m-a intors cu fata in sus, si-a smuls prezervativul de pe pula si mi-a adus-o la gura:

- Acumaaaa! Casaca gura mare! Asa! Ahhhhh! Ahhhhh!

Imediat, jeturile lui calde de samanta au tasnit in gura mea, iar eu extaziat inghiteam seva aceea fenomenala, care parc...



    Login