Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlin, un baiat de nota zece. 1 - Destainuirea
Autor : carlito21 - 2012-10-09
Citita de 11300 ori - Nota 8.10 (270 voturi)
Buna ziua, dragi cititori! Ma numesc Ionut si am sa va povestesc ce mi s-a intamplat anul trecut, in toamna. Eram proaspat student, boboc deci, venind in capitala dintr-un modest orasel de provincie. Nu am mai avut niciodata relatii cu barbati, daca exceptam cele cateva masturbari comune, in toaleta liceului, cu un coleg de clasa. Dar nu am mers mai departe de atat si fara sa ne atingem unul pe altul! In rest, am avut 3 relatii pasagere cu niste fete care ma placeau, la chefurile unor prieteni, care insa fiind pe fuga si cam iepureste, nu mi-au lasat o impresie deosebita. De felul meu sunt un tip destul de dragut: 1,85 m, statura atletica, par negru, usor ondulat si ... arma mea fatala, ochii de culoarea verde inchis, ca frunzele de nuc. Acasa, eram un tip cu succes, atat la fete cat si la baieti, care toti ma doreau in gasca lor, cu toate ca de felul meu eram extrem de timid si lipsit de tupeu. Viata mea sexuala se limitase pana atunci la obisnuitele masturbari adolescentine si polutiile nocturne, care ma ajutau sa ma descarc de energie.
Ca sa imi consum energia am facut natatie si chiar am ajuns campion judetean. Fiecare sedinta de inot ma secatuia de energie si astfel ma linisteam pentru o vreme. Insumand, viata mea sentimentala era practic egala cu zero, penduland intre dorinta arzatoare de a face dragoste cu un baiat si teama coplesitoare de a intra in gura lumii. Oraselul meu e destul de mic, unde fiecare se cunoaste cu fiecare, deci va dati sema, prin ce treceam... Odata ajuns la Bucuresti, pentru ca nu am mai prins locuri la camin, parintii mi-au inchiriat o camera modesta, cu baia la comun, la mansarda unui bloc vechi, nu departe de facultate. Nefiind niste oameni cu stare, atata au putut face si ei. Plus cheltuielile cu mancarea si scoala. Nici vorba de bani pentru distractii, spectacole, cluburi sau alte iesiri cu amicii sau cu colegii! Desi sosisem de putina vreme, am cunoscut cativa baieti care imi placeau, dar povara conventiilor mele provinciale, imi blocase si cea mai mica intentie.
Trecuse cam o luna de cand am inceput cursurile. Erau destule fete dragute in grupa mea care se uitau lung la mine, iar unele chiar mi-au facut aluzii, destule de directe, dar eu am ramas rece si mut. Baietii din grupa erau de gasca, simpatici si deschisi, dar cand ramaneam numai noi, inevitabil aduceau vorba de sex si de ultimele lor cuceriri. Ma simteam cam stanjenit, de teama sa nu ma intrebe si pe mine de performantele mele sexuale, asa ca am inceput sa evit compania lor. De cum terminam cursurile, o tuleam acasa, in mansarda mea saracacioasa. Ma imprietenisem cu un baiat, Alin, cu care faceam echipa la lucrari, de o varsta cu mine, 19 ani, si care era la fel de discret si retras ca si mine. Am inceput sa ne simpatizam si am constatat ca aveam drum comun catre casa. Asa ca de la facultate plecam impreuna pe jos, el stand ceva mai aproape. Parintii lui aveau o situatie materiala excelenta si i-au inchiriat un apartament frumos si spatios, intr-un bloc modern, recent construit. Alin era un tip foarte dragut, se imbraca cu mult gust, dar fara sa fie ostentativ si purta numai lucruri de calitate. Era de aceeasi inaltime ca si mine, constitutie atletica ca a mea si era saten deschis, spre blond, cu ochii albastri si parul tuns scurt, periuta.
Intr-o seara, am plecat mai tarziu de la facultate, pentru ca am ramas sa terminam o lucrare. Cand am ajuns langa blocul sau, Alin m-a invitat sa urc sus la el, ca sa beau o ceasca de ciocolata calda. Dupa o scurta ezitare am acceptat, convins de zambetul lui extrem de prietenos. Am intrat in apartamentul sau, care era mare, spatios, mobilat modern si ne-am oprit in living.
- Te rog sa iei loc pe canapea, pana cand eu am sa fac ciocolata.
M-am asezat pe canapea si m-am cufundat in pernele ei moi si confortabile, cand am simtit sub mine ceva care ma jena. M-am ridicat si am vazut intre doua perne, cotorul unei reviste. Am extras-o si am constatat cu surprindere ca era o revista pentru gay. Intrigat si curios, am inceput sa o rasfoiesc, era plina cu poze cu barbati in tot felul de pozitii si activitati sexuale. Nu mai vazusem asa ceva si ma excitam din ce in ce mai tare, pe masura ce rasfoiam revista, fara sa observ ca Alin revenise de la bucatarie cu ciocolata si statea langa mine, privindu-ma amuzat. Cand am realizat, mi-am ridicat ochii catre el care statea in picioare langa canapea, si rosu ca focul, fastacit ca un copil prins la borcanul cu dulceata, am incercat o scuza jalnica:
- Scuza-ma, m-am asezat pe revista fara sa-mi dau seama si...
- Nu te mai scuza! E vina mea, ca nu fac ordine in camera si imi las lucrurile imprastiate! Ei bine! Acuma ai aflat totul! Imi plac barbatii, dar te rog sa imi promiti, ca nu o sa spui asta la nimeni! Imi promiti?!
- Bineinteles, Alin! Ca sa fiu sincer cu tine... si pe mine ma atrag barbatii, dar...
- Dar?
- Sa nu razi de mine! Nu am incercat niciodata! Sunt neinceput!
- Vrei sa zici ca nu te-ai futut niciodata?
- Ba da! De vreo doua, trei ori, cu niste gagici, dar nu mi-a placut deloc!
- Dar cu barbati, n-ai incercat?
- Nu, desi asta a fost si este cea mai mare dorinta a mea! As fi putut, aveam cu cine, dar nu am avut curajul necesar! Mi-a fost frica sa nu se afle cumva si sa intru in gura lumii, ca imi plac barbatii.
Alin tacea gandindu-se la ceva, apoi s-a asezat langa mine.
- Ionut, trebuie sa fiu sincer cu tine pana la capat si sa-ti destainui un secret! De cand te-am vazut prima oara, m-a simtit irezistibil atras de tine, doream sa-ti vorbesc, doream sa petrecem impreuna momente de intimitate, te doream nespus, dar nu am avut curajul sa te abordez. Nu eram sigur ca esti gay, nu voiam sa te ofensez si imi era teama ca ma vei respinge.
Intre noi s-a asternut o tacere grea si apasatoare. Fiecare era cufundat in gandurile sale profunde. Primul care a spart tacerea a fost Alin:
- Ionut, vrei sa te ajut eu, ca sa cunosti ce insemna dragostea dintre doi barbati?!
- N-as fi avut curajul sa ti-o cer eu! Dar, asa cum ti-am mai zis, nu stiu nimic, nu am habar si pe deasupra sunt si foarte timid si cam rusinos...Ia-ma incet, mi-e un pic cam teama. Teama de necunoscut...
- Sa nu-ti fie teama, n-am sa-ti fac nimic din ceea ce tu n-ai vrea sau nu ti-ar placea! In plus, mai trebuie sa-ti spun ceva. O sa facem dragoste, deci nu trebuie sa-ti fie teama ori rusine sa spui sau sa faci ceva. Suntem la fel amandoi, nu te feri de mine, vorbeste-mi deschis si spune-mi tot ce simti si tot ce doresti. Nu vreau sa te sochez, dar asculta-ma, si tu ai doua brate, doua picioare, un abdomen, piept , fese, coapse, o pula, o pereche de coaie, nu trebuie sa-ti fie jena sa rostesti niste cuvinte simple, asta e tot!
Alin mi-a trecut un brat peste umeri si m-a tras usor catre el, iar eu mi-am culcat capul pe umarul sau si inchizand ochii, m-a abandonat complet lui. El si-a apropiat buzele calde si moi de ale mele, m-am crispat putin, dar apoi mi-am dezlipit buzele iar limba lui puternica si catifelata a intrat si s-a intalnit cu limba mea. La inceput ne-am sarutat timid, apoi dintr-o data s-a starnit un uragan de pasiune. Ma topeam de placere in bratele lui, nu mai eram eu, eram un siplu obiect al dorintelor sale. Alin mi-a mangaiat pieptul, apoi si-a bagat mana pe sub tricou si mi-a strans sfarcurile intarite de excitare. Mana lui a coborat in jos pe abdomen mangaindu-ma, m-am crispat din nou, dar imi doream ca el sa nu observe si sa continue. Mana si-a continuat drumul si ajungand deasupra slitului a inceput sa-mi maseze prin pantaloni scula, care incepuse sa ma doara de cat de teapana si mare era. Continuand sa ma sarute cu multa pasiune, Alin si-a strecurat mana intre coapsele mele, mi-a apucat outele intarite si a inceput sa le framante intre degete. Nici nu mai stiam pe ce lume eram, imi era teama de ce urma sa faca Alin, desi imi doream din toata inima sa nu se opreasca si sa continue. Nu aveam curajul nici macar sa ma misc, de teama sa nu-l deranjez. Alin a continuat, desfacandu-mi cureaua si tragand in jos de fermoarul de la blugi. Apoi a inceput sa-mi mangaie scula si outele prin slip, eram teribil de excitat ! Alin s-a desprins din imbratisare, si-a bagat mana in slipul meu, eliberandu-mi din stansoare scula si outele. Apoi a inceput cu o mana sa-mi frece bunaciunea, iar cu cealata sa-mi maseze outele. Deodata, fiind in continuare cu ochii inchisi, am simtit cum buzele sale calde si umede mi-au cuprins glandul. Era o senzatie divina. Cand gura lui a inceput sa faca curse de inainte-inapoi pe pula mea, am simtit ca ea a luat foc, ca era ca o torta aprinsa. Era prima oara cand mi-o sugea cineva si era asa de placut, incat ma simteam ca-n paradis!
Dupa un timp, gura lui mi-a lasat libera scula, dar nu aveam curajul sa deschid ochii sau sa ma misc si asteptam cu emotie urmarea.
- Ionut!
- Da!
- Deschide ochii si uita-te sa vezi ce-ti fac! Nu-ti fie rusine!
Am deschis ochii si l-am vazut cum si-a reluat felatia lui atat de excitanta, privindu-ma direct in ochi. I-am sutinut privirea cu curaj, ochii sai straluceau ca un foc intens, in care se putea vedea o placere imensa. La randul meu, savuram placerea incomensurabila pe care mi-o oferea si priveam ametit cum scula mea intra si iesea printre buzele lui carnoase si moi. Eram in culmea fericirii! Mainile sale au inceput sa-mi mangaie abdomenul si pieptul pe sub tricou, apoi cu miscari usoare mi l-a scos de tot, lasandu-ma la bustul gol. Au urmat pantalonii si slipul, pe care mi i-a dat jos, fara sa-mi lase scula din gura, continuand sa mi-o suga cu mult zel. Am ramas coplet dezbracat si neajutorat in manile si buzele lui lacome! S-a asezat mai bine intre picioarele mele si a pornit sa-mi linga outele! Ce senzatie, ce placere fantastica! Faceam descoperire dupa descoperire si nu ma mai saturam!
Alin era un barbat experimentat si a simtit ca nu ma mai puteam tine. S-a oprit din felatie si-a dat jos pulovarul si pantalonii, ramanand numai in chiloti, apoi s-a ridicat cu picioarele indepartate, m-a apucat cu cele doua maini de ceafa si mi-a apropiat capul, pana ca fata mea s-a lipit de chilotii lui usor transpirati si umflati de o erectie enorma. Nasul meu se sprijinea de pula lui intarita si simteam mirosul lui de barbat excitat si izul coaielor sale transpirate. Instinctiv, fara sa o mai fi facut vreodata, am inceput sa-i ling pula si coaiele prin chiloti si sa inspir profund si cu placere mirosul degajat de barbatia lui. Alin gemea de placere iar eu ma simteam extraordinar.
- Da! Asa! Te descurci excelent! E asa de bine! Nu te opri! Asa! Asa!
Mirosul degajat de sexul lui Alin, acel miros atat de particular, de barbat excitat, a declansat in mine un declic uluitor. Instinctele mele au preluat controlul, inlaturand orice inhibitie, jena sau teama. Judecata nu-mi mai apartinea. Degetele mele au inceput febrile sa-i maseze pula si coaiele, apoi intr-o miscare nervoasa si nerabdatoare i-am tras chilotii jos, eliberand o frumusete de pula, ce se arcuia in sus eleganta, cu varful aproape de buric. Imediat am inceput sa o ling cu lacomie, ca pe o acadea dulce si parfumata. Fara sa ma fi invatat nimeni, am inceput sa dau rotocoale cu limba glanului rosu si ingrosat, apoi am cules acea bobita cleioasa ce se ivise in varf, savurand incantat gustul ei nebanuit de placut si de excitant. Am continuat impingand cu limba in jos preputul moale si fin, pana ce am decalotat complet glandul. Apoi am coborat in jos pe tija, masand cu limba pula aceea fierbinte si dura, cu venele pulsand de excitare. Am coborat pana la radacina inconjurata de perisori castanii, apoi am urcat in sens invers. Am facut cateva curse, iar Alin era in al noualea cer, imi mangaia cu pasiune capul, jucandu-se cu buclele mele. Dupa aceea, inchizand ochii de placere, i-am luat pula in gura si de-a dreptul siderat de gustul ei, am inceput sa o sug ca un disperat. Faceam curse de du-te-vino, din ce in ce mai profunde si mai lungi, iar Alin gemea si gafaia din ce in ce mai tare. Era in focurile placerii!
- Da! Da! Asa! E foarte bine! E asa de placut! Si zici ca e prima oara? Mincinosule! Te pricepi asa de bine, de parca toata viata ai supt numai pula!
Incantat de lauda, am acelerat intrarile, iar Alin miscand usor din f...



    Login