Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Alex, tarfa perfecta & Totul de dragul placerii. (3)
Autor : Hurry7777 - 2017-09-22
Citita de 5933 ori - Nota 2.24 (29 voturi)
Si BDSM. Daca nu ai citit "totul de dragul placeri"i 1 & 2 si "Alex, tarfa perfecta" 1& 2. Lucrurile nu vor fi foarte clare pentru tine.
Enjoy! Imi place sa citesc pareri nu conteaza daca bune sau rele.

Hei Alex. Ia zi cum ti-a mers azi cu fratele lui Jason?
Alex zambi satisfacut de cat de bine il manipula si controla dupa bunul sau plac.
Nu are nici cea mai vaga idee ce ii pregatim, spuse el sarutandu-i gatul lui David. Eu tot nu inteleg cum poate fi el fratele lui Jason, cand el l-a ascuns defapt pe acesta in luxosul lui bunker aflat undeva in canalele de sub oras. Poate ma luminezi tu?
David era flatat de intrebare. Rase cu mandrie si vorbi:
Aseazate pe pat.. stai pe burta, fundul sus, trage in parti opuse de buci, fa-mi putin loc.. baga capul in perna si apoi, poate iti zic.
Alex facu intocmai. Era nerabdator. Sa afle raspunsurile? Uhmm da, dar pe de alta parte sexul cu Kevin ( amnezicul frate al lui Jason), nu se ridica acelasi nivel. Intr-o oarecare masura era intrigat da capacitatile lui David in a stapani, manipula si conduce. Dar sexul.. era una dintre cele mai mari calitati ale lui.
David ii dadu o palma peste curul care se inrosi deindata. Isi afunda fața intre bucile lui Alex si incepu sa ii linga anusul. Il umezi cat putu de bine pret de mai multe minute. Dupa care isi infipse pula in el cat putu de adanc. Era innebunit dupa faptul ca fundul lui Alex, indiferent de cate ori il futeai, indiferent de grosimea jucariilor pe care le bagai in el, lasandu-le inauntru ore in sir, ramanea mereu incredibil de strampt. Iar lui David ii placea sa isi simta pula sub "presiune". Alex isi contracta muschii anusului iar David se simtea "presat", respira cu greutate. Un geamat infundat, caracteristic lui David.
- Alex, tu chiar esti o curva buna! Parca mi-ai face masaj pulii cu miscarile astea pe care le faci din cur.
David isi puse mainile pe umerii lui Alex si il tragea inspre el, incercand sa se infiga tot mai adanc. Alex musca perna de durere. Pula lui David nu erai tocmai subtire. De fiecare data cand era futut de el. Simtea de parca ii se rupea curul. Si problema era ca David termina incredibil de greu. Iar el era nevoit sa indure, si sa ii placa. Ba chiar mai mult, sa adore, sa implore pentru mai mult. Ca o curva credincioasa stapanului.
-David, te-ai gandit vreodata ca poate ti.ar placea la fel de mult sa simti si tu o pula in cur? Fara suparare, doar ma gandeam ca ti-ar face placere.
-Eu doar ofer placere Alex, vorbi el incercand sa para calm si amuzat in timp ce scotea cutitul de la spate, caci el avea pantalonii putin mai jos de pula. David nu obisnuia sa se dezbrace. El era stapanul. Nimeni nu avea onoarea sa ii vada trupul. Poate ascundea ceva, sau poate asta era felul in care el isi impunea autoritatea in fata celorlalti. Cu o miscare rapida infipse cutitul in soldul lui Alex, care musca si mai tare din perna. Banuia ca David va face asta, lucru care se intampla destul de des. Dar nu se astepta sa fie luat prin surprindere. De obicei era anuntat in prealabil.
- Sper ca m-am facut inteles Alex. Eu doar OFER placere. Imi place cum rezisti. Pana acum alta curva masculina ieftina mi-ar fi murdarit pula. Dar tu, te descuri exceptional.
Il lua pe Alex de parul destul de lung incat sa isi poata infige cineva mana in el si sa il oblige astfel sa se miste dupa bunul plac. Sangele curgea incontinu pe cearceaful alb. Il puse pe Alex pe spate cu capul alunecand putin in jos pe marginea patului destul de inalt incat David sa isi afunde pula in gura lui stand in pocioare. Vedea cum o parte din gatul lui Alex lua forma pulii lui. Da! Alex avea talentul acesta de a "inghiti" o pula, indiferent de lungime sau grosime.
-E placut Alex? Parca ai vrea si tu sa imi "oferi" acelasi lucru. Nu? Iti dau sa faci niste treburi putin mai importante si deja ma vezi pe mine ca fiind tarfa ta ?
Tot ce putea Alex sa faca era sa dea din cap, si sa isi inghita propria saliva din cand in cand pentru a nu se inneca. David scoase cutitul din so...



    Login