Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Alex, amanta perfecta 2.
Autor : Hurry7777 - 2017-09-04
Citita de 5562 ori - Nota 5.14 (21 voturi)


Mergeam pe strada. Era 4 dimineata. Īl futusem pe Alex. Si el pe mine, ce-i drept. Desi traiam prezentul inca eram prins in nu foarte indepartatul trecut. Inca ma gandeam la el de parca eram o adolescenta care se futuse pentru prima data.
"La dracu! Trezeste-te", imi spuneam. Nu, nu functiona.
Ma opresc in fața unei usi. Imi parea familiara. Habar nu aveam cum ma numesc. Stiam ca am o familie ca ma prefac ca sunt hetero dar defapt eram gay. Si nici de aceste lucruri nu eram inca pe deplin convins. Ma putea cineva invinovati ca nu credeam cuvintele spuse de un tip care habar nu are daca vrea sa ne mai futem sau nu? O data zicea ca vrea sa scape de mine si ca il urmaresc iar alta data... zicea ca ma asteapta sa revin oricand. "Ah doar gandindu-ma la faptul ca data viitoare e posibil sa nu-l gasesc acolo si ca va fi nevoie sa il caut iar.. (la naiba iar mi s-a sculat pula).. sa te fut Alex. Sa te fut pana o sa realizezi ce dracu vrei. O pizda masculina demn de mila. Se ascunde sub o inteligenta inexistenta. "

Deschid usa. Intru si urc la etaj. Imi dau jos sacoul, camasa, cravata si in sfarsit pantalonii. "Ah trebuie sa arunc chilotii in masina de spalat." Era cam ciudat ca stiam unre este cu toate ca nu vazusem casa asta pana acum. Ma intind in pat. Arunc mana peste sotia mea si adorm.

-David, trezeste-te! Pe unde ai umblat astă noapte? Te-am asteptat pana la 2 noaptea!
Nu am fost prea departe..
-Poftim? Asta numesti tu raspuns? Idiotule! Stii ceva ? Esti un porc! Nu stiu cum de ai avut tupeul da intrii pe usa aia si sa te pui in pat langa mine!

"Femeia asta ori e cretina.. ori o las eu sa faca ce vrea cu mine. O fi vreun fetish de al meu? Parca simt un impuls cand o aud isterizāndu-se asa"

-Poate ca sunt! Si ce ai de gand sa faci in privinta asta? Ai vreun tratament special pentru "porci" ca mine? ( o vedeam zambind, sigur trebuia sa fie un joc de al nostru)
-Intinde-te pe pat!

Facusem in tocmai iar ea ma lega de maini si de picioare apoi de marginile patului.

-Vrei sa vezi cum e cand nu raspunzi intrebarilor mele?
-Abia astept!

Se puse cu pizda pe gura mea fortandu-ma sa o ling. Cu mana in parul meu, nu foarte lung, dar indeajuns incat sa ma impinga cu capul intre picioarele ei, se onduia perfect. Aveam ochii deschis si o vedeam cum isi da capul pe spate. Simteam cum tremura. Cand mai avea putin sa aibe orgasm, se ridica.

-Ai vrea tu sa ai onoarea.
Deschise usa si alt barbat intra in camera. Era Alex. (Doamne ce e in nerefula cu familia asta care se presupune ca e a mea?) Stateam tacut asteptand sa vad ce avea sa urmeze. Sotia mea se puse pe spate in pat cu picioarele larg desfacute. Imi lua pula in gura si sugea. (Nu mai bine decat Alex) intre timp, El, o futea in pizda. Ma privea in ochi. Ciudat. (Ce dracu se intampla?) Oare era totul un joc? Eu planuisem asta sau Alex? Era timpul sa opresc asta. Imi rupsem legaturile mainilor. Bag mana in parul nevestei mele si o pun in genunchi. Ii ridic mainile deasupra capului si le leg. Imi dezleg picioarele. Il imping pe Alex pe scaun si il leg si pe el.
Imi iau nevasta de par si stau in picioare.

-Ajunge cu jocul! Asa se suge tarfa caraghioasa. (Poc, ii dadusem o palma, ea incepu sa planga. Am alsat-o pe pat. O urma rosie aparu imediat pe obrazul ei. Ea plangea pe fundal. In timp ce il dezleg pe Alex, ea se opreste. Ne privea surprinsa. Alex se lasa in jos incepu sa mi o suga dupa care se intoarse cu curu sprijinindu-se de scaun. )

-Treci fute-ti amanta!
(Amanta?! şopti mirata femeia)
-Ai venit sa ma revendici Alex?
-Da! Iau ce e al meu!
- Ce e al tau?
-Tu! Felul in care futi! Tu cu totul si pula ta si gura si curul tau! Imi apartin mie!
-Ea cine crede ca esti?
-Ea crede ca sunt amantul ei! Banuieste ca o inseli si vrea sa se razbune. Saraca. Nu stie ca tocmai a fost fututa de amanta pro...



    Login