Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlban
Autor : paris22 - 2017-11-24
Citita de 8886 ori - Nota 7.79 (165 voturi)
Era prin 2008 si eram destul de ocupat cu doctoratul, multe proiecte care necesitau ore de studiu la biblioteca dar si activitate pe teren. In consecinta activitatea mea sociala/sexuala s-a restrans dramatic, doar in weekend mai aveam timp, asa ca mereu imi simteam coaiele pline, gata sa explodeze.

Eram in perioada “Cox”, un bar bear gay din Le Marais, curatel si civilizat, cu preturi decente, pe care il frecventam destul de des fiind aproape de locul unde imi petreceam majoritatea timpului de studiu. Acolo am reusit sa cunosc din vedere o serie de tipi care imi placeau foarte mult. Asa am ajuns sa-l cunosc din vedere pe Alban, care venea acolo destul de des. Alban era prototipul de bear gay: foarte paros, puternic si musculos, dar cu un zambet cald si extrem de amical. Desi nu ne-am vorbit niciodata, vazandu-ne aproape zilnic, am ajuns sa ne salutam ca doua vechi cunostinte cand ne intalneam.

In ziua aceea fiind in cautarea unui partener sexual m-am decis sa trec pe la “Sector X”, un club gay din acelasi cartier, nu departe de barul “Cox”. Nu obisnuiam sa frecventez acel club, dar mi-am zis ca macar din cand in cand sa fac o schimbare, ca sa cunosc oameni noi. Era dupa ora 16 cand mi-am facut intrarea in club, ca sa profit de gratuitatile de la Happy Hour. In plus, stiam ca daca imi pastram biletul de intrare puteam sa revin si mai tarziu, pentru o noua tentatativa.

Fiind cam devreme, era putina lume si spatiul acela parea imens. Ici si colo cativa tipi se invarteau in penumbra albastruie a salii fiind si ei in cautare de parteneri. Am vrut sa ma asez la o masa cand am zarit silueta unui tip barbos, imbracat cu o camasa fara maneci din denim, care imi parea familiar. M-am apropiat de el si am constatat ca era Alban. Un pic dezamăgit pentru că niciodată nu părea interesat de mine, am dat din cap și am zâmbit înainte de a continua să-mi caut un loc la o masa mai bine plasata.

Majoritatea tipilor erau tinerei, in jur de 20 de ani, fata de mine care la 28 de ani ma simteam batran in raport cu ei. Mi se pareau niste pusti si nu ma mai interesau. In plus, tipii aia se distrau intre ei. Din cand in cand ma mai ridicam de la masa ca sa ma plimb si ma lasam pipait de pustani prin colturile mai intunecoase, dar chestia asta nu ma mai amuza deloc.

Plictisit, m-am hotarat sa plec si sa revin mai tarziu cand poate as fi avut mai mult noroc. Indreptandu-ma catre iesire l-am zarit pe Alban intr-un colt, rezemat de perete. Tipul isi freca cocoasa dintre picioare privindu-ma insistent. I-am zambit incurajator, iar el s-a apropiat de mine. Nu stiu de ce, dar mereu m-am simtit intimidat de tipul acela mare si paros.

Alban m-a cuprins pe dupa gat, m-a sarutat usor fara sa-mi spuna nimic, apoi m-a proptit cu spatele la perete. Era mai musculos decat mine, tatuat si arata foarte sexy cu camasa deschieata in fata, lasand sa se vada o blana neagra si creata care-i acoperea pieptul masiv. Mi-am bagat limba in gura lui, l-am apucat de solduri si l-am tras catre mine. Imediat ce i-am simtit greutatea trupului si mirosul pueternic de barbat viril m-am excitat ca un taur. Alban a simtit erectia mea, s-a lasat mai tare peste mine strivindu-ma de zid si cuprinzadu-ma in bratele lui de urs a inceput sa ma sarute cu lacomie, muscandu-mi buzele. Dupa felul posesiv cum ma domina am presupus ca era activ, dar eram dispus sa mas futut de el, atat de tare ma atragea tipul.

Fara sa scoata nici un cuvant m-a luat de mana si m-a tras dupa el in prima cabina disponibila, apoi a inchis usa cu cheia. Dupa aceea a inceput sa ma dezbrace cu nerabdare. Era primavara, dar fiind foarte racoare la Paris aveam pe dedesupt si un tricou mai gros, asa ca am inceput sa transpir de la caldura micutei incaperei si a caldurii emanate de trupul lui masiv. In cele din urma am ramas la bustul gol iar el a inceput sa-mi suga sfarcurile usor tumefiate. Imi placea la nebunie, asa ca m-am excitat si mai tare, pula fiindu-mi stransa cu putere in blugii mei stramti.

Nemaisuportand, m-am descheiat la pantaloni si i-am lasat in jos. Imediat Alban mi-a vazut umflatura imensa din boxeri si ingenunchind a inceput sa o linga. La randul meu am incercat sa-l dezbrac si am reusit sa descopar ca mai avea cateva tatuaje pe gat si pe spate, dar nu era atat de paros pe cat am presupus eu initial. Parea sa fie cam cu vreo 10 ani mai mare decat mine, dar era extrem de sexy si de atragator, facandu-ma sa salivez din abundenta.

Alban continua sa-mi linga cocoasa dintre picioare, iar chilotii mi s-au umezit de la saliva lui dar si de la roua care imi rasarise in varful pulii. Apoi s-a ridicat in picioare, m-a impins ca sa ma culc pe bancheta, m-a descaltat, mi-a dat jos pantalonii si chilotii, lasandu-ma in pielea goala.

Dupa aceea s-a asezat langa mine si a inceput sa ma sarute si sa ma linga peste tot: coapsele, coaiele, sub coaie, pubisul. La randul meu sunt destul de paros, asa ca am presupus ca asta l-a excitat si pe Alban. Apoi mi-a ridicat picioarele ca sa ma linga in cur. Gestul lui m-a convins ca Alban era activ si urma sa ma traga in pula. Pusti fiind, am inceput ca gay pasiv, apoi am evoluat spre versatil (in functie de preferinta partenerului), dar venind in Franta am fost mai mult activ. Asa ca, din cand in cand, nu ma deranja sa mai simt placerea unei pulii zdravene in mine. Spre surprinderea mea, de cum am simtit limba lui calda si umeda, fundul meu s-a deschis imediat, reflexul de gay pasiv fiind inca prezent in mine.

In timp ce Alban imi mangaia rozeta cu limba lui musculoasa, eu ma destindeam din ce in ce mai tare si imi doream teribil sa-i iau pula la supt, care se incapatana sa stea ascunsa in pantaloni. Mi-am incolacit picioarele in jurul fundului sau, l-am strans cu putere peste mine si coplesit de dorinta am inceput sa-l sarut cu pasiune. Tipul m-a privit direct in ochi si mi-a soptit la ureche:

- “Esti pasiv?”
- “Mai degraba activ, dar … “
- “La fel si eu. Amice, ai un cur super, asa ca … “

L-am imbratisat din nou si l-am strans cu putere peste mine sarutandul cu lacomie, dandu-i de inteles ca eram de acord sa ma futa. Ma incinsesem tare si chiar mi-l doream in mine pe ursul acela masiv si paros, care ma strivea cu greutatea trupului sau. Apoi m-am chinuit sa-i desfac cureaua, iar el si-a tras in jos blugii si boxerii si pe data a rasarit in fata mea o pula mare si belita, de toata frumusetea. N-am stat pe ganduri, m-am aplecat si am luat-o imediat la supt.

Pula lui era destul de lunga si foarte groasa (ca un salam), cu un cap mare si umflat, complet decalotat (fiind circumcis). Coaiele si pubisul erau acoperite cu o tufa mare de floci negri, carliontati, cu un aspect extrem de masculin. Coplesit de imagine, m-am pus cu ravna pe treaba si am inceput sa-l sug cu putere, alternand suptul cu linsul coaielor sale mari si paroase. Incantat Alban ma mangaia pe cap si mi-l apasa, ca pula lui sa intre in gatul meu cat mai adanc. Insa eu conduceam ostilitatile, aveam totul sub control, iar felatia pe care i-o faceam ne facea placere la amandoi.

- “Opreste-te, ca imi vine sa ma golesc si nu vreau sa o fac asa! Ridica-ti curul in sus ca sa ti-l pregatesc putin.”

Am executat comanda lui si mi-am ridicat fundul in sus cu genunchii la gura. Alban s-a aplecat si a inceput sa-mi linga curul, apoi vazand ca rozeta mea era deschisa si disponibila si-a bagat limba in ea si a inceput sa ma futa. Era o senzatie colosala! De mult n-am mai avut ocazia sa fiu futut cu limba in cur. Excitarea mea era maxima. Asteptam cu nerabdare sa fiu tras in pula.

Dupa aceea Alban a luat un prezervativ din bolul de pe masuta, l-a tras pe pula lui groasa, a desfacut un plic cu lubrifiant si a incept sa-si lustuiasca pula, dupa care cu restul de gel mi-a gresat si mie curul. La ce pula groasa avea tipul simteam nevoia de poppers, ca sa am o dilatare maxima a rozetei.

- “Inainte sa mi-o tragi, te rog sa-mi dai sticluta de poppers din buzunarul pantalonilor.”

Alban mi-a dat sticluta din care am inspirat cu putere de cateva ori. Imediat ce am terminat de inspirat mi-am proptit picioarele pe umerii sai masivi, iar el m-a apucat de solduri, si-a proptit pula intre fesele mele lunecoase si a impins cu putere, pana cand toata pula lui a intrat in curul meu. Cu tot poppersul inspirat de mine am simtit o usoara arsura in cur de la pula lui foarte groasa. Tipul s-a oprit si a asteptat reactia mea.

- “Merde! De ce te-ai oprit? Continua sa dai din cur ca n-am nimic!” am bravat eu nerabdator.

Imediat Alban a inceput sa ma pompeze cu forta si cu viteza. La fiecare izbitura a pulii sale, spatele meu transpirat aluneca pe musamaua canapelei, iar capul mi se lovea ritmic de peretele cabinei: poc, poc, poc! Alban s-a aprins si s-a lasat mai mult peste mine, genunchii mei fiind aproape lipiti de piept. De pe fata lui congestionata si transpirata cadeau peste mine picaturi de sudoare calda si sarata. La randul meu eram in culmea excitarii si am inceput sa-i dau contre meseriase, iar Alban a atins apogeul!

- “Vous êtes une putain rusée! (Ce curva perversa esti!) Chiar vrei sa ma storci de toata vlaga?” mi-a soptit el printre gafaiturile lui sacadate.
- “Vas-y mon taureau poilu! (Da-i bataie taurul meu paros!) Fute-ma cu toata puterea de care esti capabil si goleste-ti in curul meu coaiele tale mari si statute!” l-am provocat eu, continuand sa-i dau contre in pula.

Alban a mai dat din cur de cateva ori, apoi s-a infipt cu toata forta in mine si a inceput sa geama gros, iar pula lui a inceput sa zvacneasca in curul meu amortit de atata futut. In timp ce isi golea coaiele in mine Alban mi-a soptit la ureche fericit:

- “Mon Dieu! Ce pizda grozava am futut! Amice, esti foarte tare, o curva super profy!”
- “Alban, nu te opri din futut! Nu o scoate inca din curul meu! Vreau si eu sa-mi golesc coaiele.”

Alban mi-a acoperit gura cu un sarut lacon si patimas, dar a continuat sa dea din cur cu frenezie. La scurt timp am ajuns si eu la apogeu si am ejaculat cu violenta, golindu-ma de toata samanta acumulata intr-o saptamana. Satisfacut si foarte fericit mi-am incolacit picioarele peste fundul lui super paros si l-am strans pe Alban peste mine ca intr-un cleste. Am stat asa imbratisati, cu pula lui bagata adanc in cur...



    Login