Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Agatat la mall
Autor : tavi_albu - 2014-07-13
Citita de 4734 ori - Nota 7.04 (23 voturi)
N-am crezut niciodata ca voi fi agatat de un barbat... in public, si in felul acesta mi se va indeplini o fantezie.
Eram la mall, intr-o librarie, si ma uitam la diverse carti; printre ele erau si unele cu poze, cu barbati musculosi, bine facuti. Observand la ce ma uitam, un tip intra in vorba cu mine- frumoase poze! Surprins, raspund ca da, mi-ar place si mie sa am afstfel de muschi! Am continuat discutia trecand de la una la alta, carti, poze, muzica, dupa care imi propune sa mergem sa bem ceva. Surprins, usor amuzat, am acceptat. Se pare ca fusesem agatat, iar tipul arata chiar bine!
Ajunsi la o bere, dupa ce am povestit un pic, l-am intrebat daca m-a agatat?!
- Sigur, de ce nu? daca vreau sa cunosc pe cineva care ma intereseaza, o fac!
Cu toata intrebarea mea agresiva, recunosc ca m-a descumpanit un pic. mi-am revenit, si l-am intrebat daca ii plac baietii, sau ce?
- N-ai avut niciodata fantezii cu baieti? Fantezii soft, nevinovate...?
Nu puteam sa mint. Aveam, si nu doar nevinovate...
- Mda, am avut ceva...
- Si eu, zice el. Mi-ai placut de cand te-am vazut in librarie, am vrut sa te cunosc. Si chiar imi placi, mai mult, de cand ne cunoastem.
Am recunoscut si eu ca imi placea de el...
Am decis atunci ca ne relaxam, si vrem sa ne cunoastem cat mai bine si intim posibil. El locuind singur, iar eu fiind casatorit, inevitabil am ales sa mergem la el.
Odata ajunsi, ne-am facut comozi, si am convenit ca cel mai bine ar fi sa ne instalam in dormitor. I-am spus ca la cat de bine arata, nu pot rezista sa nu-l vad dezbracat.
- Aha, deci! Scoate tu ce vrei de pe mine...
Am inceput cu tricoul, i-am mangaiat muschii, dupa care l-am sarutat pe umar, piept si am inceput sa cobor incet spre abdomen, cu sarutari scurte.
In timpul acesta mi-a tras si el tricoul, m-a ridicat in picioare si m-a sarutat. Un sarut senzual, m-am bucurat de buzele lui pline si moi, un sarut adanc si intim, in care i-am savurat si limba.
M-am intrerupt si m-am lasat in genunchi, sarutand-ul si lingand-ul pe abdomenul muschiulos...; trebuia sa-mi indeplinesc fantezia!!
I-am desfacut cureaua, nasturele si fermoarul de la pantaloni, timp in care-i faceam cercuri cu limba pe abdomen, facand-ul sa tresara; i-am vazut pula, deja erecta prin slip, am inceput sa o masez usor. Era plina, groasa si tare, asa ca i-am tras jos pantalonii, si i-am scos-o din chiloti. Era o pula superba, sculata acum bine, pe care am luat-o in mana, am decalotat-o si am atins-o cu buzele si limba. Am sarutat-o tandru, am lins-o, mi-am plimbat buzele pe toata lungimea ei.
-Ah ce bine e! Dar vreau sa te dezbraci complet si tu.
L-am asezat pe pat, mi-am dat jos blugii, chilotii si ciorapii, si am ramas complet dezbracat in fata lui. Ineditul situatiei- dezbracat si cu pula sculata la maxim, in fata unui barbat la caruia ii sugeam pula, ma excita la maxim.
M-am pus din nou in genunchi, el asezat pe pat, ca sa-mi continui blow-job-ul! Acum sugeam cum puteam mai bine, o introduceam cat mai mult in gura, imi mulam buzele pe capul pulii si o rasfatam cu limba. Dupa ceva minute in care nu ma mai puteam opri din actiune, savuram la maxim pula, imi spune ca daca mai continui asa, nu se va mai pute abtine prea mult. In timpul asta si eu eram excitat la maxim, pula imi era intarita la maxim datorita faptului ca sugeam o pula superba, mare (aprox 18 cm cred...), groasa si cu o piele deosebt de...



    Login