Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Adanc in gat cu Vlad
Autor : xalex - 2017-01-26
Citita de 9233 ori - Nota 4.99 (96 voturi)
L-am cunoscut pe Vlad prin intermediul unei aplicatii de mobil. Aveam ceva timp de eram singur si simteam nevoia de a cunoaste pe cineva. Am vorbit timp de cateva zile pe app, dupa aceea ne-am dat numerele de telefon pentru a continua conversatiile pe Whatsapp.
Vlad mi-a spus la scurt timp ca vrea sa ma vada, ca pozele pe care ni le trimeteam sun doar poze si ar vrea sa ma vada in carne si oase. Eu am acceptat si i-am spus sa en intalnim intr-un parc in ziua urmatoare.
A venit si momentul intalnirii. Ne-am imbratisat si ne-am asezat pe o banca. Am inceput sa vorbim despre vreme si alte lucruri fara importanta. Eu eram destul de timid, nu obisnuiesc sa me intalnesc cu peroane cu care vorbesc pe net. El a observat acest lucru si mi-a spus sa ma relaxez.
Afara batea vantul si era cam frig asa ca am hotarat se mergem sa bem ceva si sa continuam dialogul. Am gasit un loc perfect pentru a bea o bere. De fapt au fost mai multe pentru ca am stat aproape doua ore.
Se apropia seara. El mi-a spus ca trebuie sa plece pentru ca parintii il asteapta la cina. I-am spus ca vreau sa mai stau cu el, ca a trecut pera repede timpul. El mi-a raspuns ca daca vreau suna parintii ca sa nu isi faca griji si asa putem petrece mai mult timp impreuna. Eu am raspus afirmativ dand din cap.

Eu: - Vrei sa mergem acasa la mine?
El: - Ai incredere in mine asa de repede? De abia m-ai cunoscut. Poate sunt vre-un psihopat.
Eu: - Nu prea cred. In plus esti mai slabut decat mine, nu ai putea sa-mi faci nimic.
El: - Aparentele pot insela. Dar accept.

Am ajuns acasa si i-am spus sa se aseze comod pe canapea.

El: - Aseaza-te langa mine. De cand te-am cunoscut am visat la momentul asta. Aseaza-te si eu ma asez cu capul in poala ta.

Eu m-am asezat langa el si el si-a pus capul in poala mea. Am incept sa il mangai pe cap.

El: - Ce frumos esti. Arati mai bine in realitate decat in pozele pe care mi le-ai trimis.
Eu: - Poate, un stiu, dar nu-mi place sa mi se faca complimente.
El: - Pai ar cam trebui sa te obisnuiesti, eu o sa-ti fac multe complimente. Daca asta simt, asta spun.
Eu: - Lasa ca mai vormim despre asta.
El: - Hai, taci si saruta-ma
Eu: - Asa din senin?
El: - Da. Cat vrei sa astepti?

M-am apropiat de el si mi-am lipit buzele mele de ale lui. El mi-a spus: - Asa nu. Saruta-ma frumos, cu pasiune.

Eu am inceput sa il sarut, muscandu-i usor buza inferioara, apoi cea superioara. I-am bagat putin limba in gura lui sa vad cum reactioneaza. Imediat a scos un geamat timid, semn ca i-a placut, asa ca i-am bagat limba mai adanc, iar el a inceput sa faca la fel. Limbile noaste se intalneau si se jucau ca doua nebune.

El mi-a spus: - Simt ceva care se misca in poala ta.

Pula incepuse sa mi se scoale de atata sarutat iar el cum avea capul chiar in acea zona, simtea cum crestea. S-a ridicat si a inceput sa mi-o maseze pe desaupra pantalonilor. Pula mea devenea din ce in ce mai tare.

El: - Ce repede creste.
Eu: - Iti place?
El: - Daaaa.

A inceput sa mi-o muste incet prin pantaloni. Mi-a deschis slitul si a inceput sa miroasa. Asta ma excita si mai tare. Si pe el il excita mult. Avea un pantalon de trening si i se vedea perfect pula sculata. Dupa cateva momente mi-a dat jos pantalonii si boxerii. Stateam asezat pe canapea cu picioarele deschise si pula sculata. S-a pus in genunchi si a inceput sa imi mangaie pieptul si sfarcurile pe sub tricou.

Eu: - Ia-o in gura
El: - Asta vroiam sa aud.

A inceput sa-mi ia usor pula in gura. Simteam cum intra putin cate putin mai adanc. Prima data mi-o sugea incet si apoi a inceput mai repede si mai adanc.

El: - Fute-ma in gura!
Eu: - Iti place sa fii futut in gura?
El: - Da, asta ma excita enorm. Baga-ti pula adanc, pana la capat.
Eu: - Mi-e frica sa nu-ti fac rau.
El: - Nu-ti face probleme. Vreau sa am futi in gat tare.

Am inceput sa i-o bag din ce in ce mai adanc, cu putina teama la inceput. Am vazut apoi ca intra bine si ca el geme de placere. Incepuse sa si-o frece in timp ce eu il tineam de cap cu ambele maini si ii fuetam gatul. I-am bagat-o pana a ajuns cu buzele la baza pulii mele. Il tineam de cap cateva secunde cu pula bagata in gat la maxim si apoi i-o scoteam ca sa respire putin.
Apoi din nou i-o bagam si ii presionam capul ca sa intre toata si sa stau cu pula in gatul lui cat mai mult. Imi placea la nebunie. Gatul lui umed si cald facea ca sa-mi creasca mai mult capul pulii. Simteam capul pulii cum zvacnea in gatul lui. Iar il mai lasam sa respire un pic. Si din nou o repriza de pula in gat. Lichidul preseminal facea ca sa alunece direct in gat fara sa mai opuna rezistenta. De data aceasta am inceput sa il fut in gat cu miscari de du-te vino. A inceput sa aibe senzatie de voma, dar eu nu il lasam deloc. Continuam sa il fut adanc in gat in...



    Login