Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

A doua zi cu tatal meu.
Autor : Mihaibros - 2019-10-23
Citita de 7857 ori - Nota 4.39 (61 voturi)
După actul sexual cu tatăl meu, am adormit punând mana mea dreapta pe penisul lui, sub plapuma, era moale.. Nu știu de ce dar ma excit foarte rău când simt penisul tatălui meu moale și testiculele lui..
A doua zi dimineața mama era plecata la munca iar tata avea concediu de 2 săptămâni datorita zilei mele de naștere.. Când ma trezesc, tatăl meu nu mai era în pat, ma duc în bucătărie și îl găsesc acolo, avea cana de cafea la geam și se uita pe fereastra... Era în aceeași pereche de boxeri albi, cu care fusese îmbrăcat în una dintre cele mai frumoase seri din viata mea.. El nu ma aude când ma apropii de el, eu aveam o pereche destul de groși de pantaloni și ma apropii de el, era cu spatele la mine ma apropii și îmi ating penisul de fundul lui, când s a întors m am uitat prima data la penisul lui, și îl ating ușor, era moale..
Tata : trebuie sa discutam ceva... M am gândit la ceea ce am făcut aseară...
Eu :spune tati... Uitându-ma fix în ochii lui și după la penisul lui, văzându-i din nou forma testiculelor lui..
Tata : nu a fost deloc bine ce am făcut aseară, ești fiul meu sânge din sângele meu și uite unde s a ajuns.. Dacă afla cineva, voi fi arestat pentru incest...
Eu : ma apropii de el, tata era pe scaun, ii pun mana sub penis, atingandu i testiculul drept, cel mai mare și ii spun : eu nu voi spune nimănui și mai cu seama tu ai spus ca și tu ai făcut sex cu un bărbat dar nu ai mai continuat.. Cine a fost acel bărbat? Și de ce ai făcut-o?
Tata :... Ridicându-se de le scaun, își baga 10 secunde mana în boxeri, își scarpina puțin testiculele și își rearanjeaza penisul în asa fel încât sa para mai mare. Fiule... Si eu la rândul meu am făcut-o cu tatăl meu....
Eu : în mintea mea ( deci de aceea am o obsesie pentru testiculele și penisul tatălui meu.. Pentru ca și el a făcut-o cu tatăl lui... Totul are legătură.)
Tot eu : cu tatăl tău? Stai... Cum?.
Tata : da... Tot asa pe la 20 și puțin ce ani am făcut-o cu tatăl meu... La fel ce ți am făcut eu aseară, asa mi a făcut și el mie..
Eu: nu te mai auto ataca... Pentru mine a fost un moment de placere.. Chiar a fost minunat sa îți simt testiculele în mână mea și în gura. ( ii bag mana în boxeri la el și îl apuc de testicule, erau lăsate rău)
Tata îmi scoate mana de la el din boxeri și o pune pe penis dar pe boxeri nu pe penis direct... Si îmi spune : ce a fost asa minunat aseară? Eu și acum te aud cum ai făcut când ți am introdus penisul în fund... Ai țipăt ca și cum te ai fi lovit când erai mic cu bicicleta..
Eu : a fost prima data tata... Mie mi a plăcut... Mai ales când...
Tata.. Când ce?
Eu... Pfoai, uite, când ți a curs prima data câteva picături de sperma era puțin acra dar după actul sexual când ți am luat penisul în gura și am ejaculat, sperma ta a fost mult mai dulce, mi a plăcut sa o înghit, și știu ca a curs puțin după aceea dar era foarte multa.
Tata se întoarce cu spatele la mine și îmi spune... La fel de dulce avea sperma și tatăl meu...
Eu îmi dau jos pantalonii grosi, raman în chilotii pe care ii aveam cu o seara înainte și îmi bag mana în boxeri îmi ridic penisul înspre buric și ma lipesc cu penisul meu între fesele tatei....si ma sprijin cu capul pe umărul lui, cu o mana îl înconjor de piept iar cu cealaltă mana o pun pe boxeri mai exact jos pe testicule... Simt cum se mișcă testiculele în scrot.. Erau mobile, zici ca prinsese viata
Tata : nu e bine deloc ce facem fiule, hai sa punem punct la tot aici.
Eu : nevrând sa il pierd mai ales ca avea aproape 39 de ani atunci...nu voiam efectiv sa îl pierd în sensul de tata, cu penisul și testiculele lui.. Ii spun eu promit ca voi încerca să îmi fac și eu iubita dar act sexual cu același sex cu mine vs fi doar și doar cu tine și îl strâng rău de un testicul, nu știu care, ca abia mi a încăput în pumn, îl iau și îl trag în jos și puțin stânga dreapta)
Tata : aa.aah. Și se aude un sunet de placere din gura lui.
Eu : mie îmi place la nebunie tata ce ai în pantaloni, mai ales testiculele lui, ma excita numai când le vad asa mari și frumoase... Te porți epilat cs mine și îmi place..
Tata..... Bine fiule... Dar nu voi putea zi de zi sa îți satisfac plăcerile...
Eu : dar măcar pot odată pe zi sa te ating la penis și eventual sa îți mai ling testiculele?
Tata... Da doar atât.. Iar dacă ma simt în forma, poate și mai mult decât atât.
Eu ma pun în genunchi în fata tatălui meu uitându-mă în ochii lui, și din întâmplare dau cu barbia și buzele peste penisul lui foarte moale ii trag boxerii jos și din nou ii vad penisul și testiculele, acum.. Era zi și era foarte multa lumina în bucătărie, ma uit de aproape la organele lui, erau frumoase, lucioase și o piele fina atât pe testicule cât și pe penis... Si inima începe sa îmi bata tare și raman 30 de secunde cu ochii la penisul lui mort... Iar într-un dulap era o ruleta... Ii masor penisul în acea stare, în stare flasca.. În lungime de la capul penisului pana sub testicule avea 16.2 cm iar în grosime 13.2... Wow ce dimensiuni... Niciun dintre noi nu scoate un zgomot.. Las ruleta pe masa și ma pun înapoi în genunchi în fata lui... Ma uit orbit la penisul lui..si dintr-o data testiculele lui au început sa urce și sa ckabe repede în pumguts în care erau ele, în scort.. Atunci îmi dau seama ca trebuia sa îl ling puțin dar nu am vrut sa fac eu primul pas... Eu îmi mângâi penisul pe chilot și tata a scos un sunet de placere, panandu și mana pe capul penisului lui și trage detot de piele înspre testicule.. Penisul lui era decalotat complet ma uit la el în continuare și după aceea se scarpina puțin la testiculul drept, care atârnă mai mult, era mai mare și se mișcă sus jos în scrot.. Iar tata cu cealaltă mana îmi pune mana după ceafa și îl vad cum se împinge puțin cu penisul spre gura mea.. Eu avnd gura închisă, capul penisului lui aluneca printre buze și se duce pe obrazul drept.. El spune
Tata :: scuze ( și își baga din nou penisul și testiculele în boxeri) și a dat sa plece din bucătărie cu ochii în pământ
Eu ma duc repede după el, îl trag de mana și ma pun în genunchi din nou, ii trag boxerii și fără nicio ezitare, deschid gura cat am putut de tare și testiculul drept i l am luat în gura, aveam eu cevs cu acel testicul, era foarte mare și îmi plăcea sa îl simt în gura... Si pentru prima data avea un gust, un gust ciudat dar acceptabil având în vedere ca e testiculul tstlsui meu, îl scot ușor din gura, lucea de la salive mea și îi iau și am doilea testicul în gura... Pentru prima data penisul lui învelea sa aibă erectie numai cs i am lins testiculele .
Eu : tata dar aseară nu ai avut erectie când ți am lins testiculele.. De ce?
Tata... Mhm.... Aaah. Aseară nu am ejaculat tot și acum inca mai am... Fiule... Inca mai am sperma pe care trebuie sa o elimin..
Eu ( era momentul meu)
După aceea ii bag capul penisului între buze.nu va exagerez... Dar abia încapea în gura... Era foarte mare, dar noroc cs era și puțin moale și a întrat rapid.. A fost prima ocazie când am putut sa ii bag cat se mult pot din penis în gura... Fiindcă penisul lui nu era total în erectie... Îl introduc prima data tușesc, și scuip multă saliva pe jos,, îl introduc a doua oara.. La fel, iar a treia oare am reușit pana când ușor cu buza de sus am simțit puținul par pubian pe care îl avea.. Aveau ochii închiși când ii deschid îl vad cum din nou se juca cu testiculele, coborau și urcau repede în scrot... L am luat în palma și am început sa îi frec penisul, îmi plăcea la nebunie ca puteam sa ii duc în jos pielița pana în capătul penisului., deoarece acea pieliță de sub capul penisului era rupta, avea erectie totala, nu puteam sa îl introduc în gura fiindcă părea mult mai mare decât seara, iar eu, nu voiam sa ii mai las testiculele sa își faca de cap și le luam pe rand în gura, erau foarte mari, foarte foarte mari, abia încapea unul în gura.....



    Login