Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

6 insi, o cabana și o pofta mare de futai
Autor : Lovesimon3 - 2020-08-06
Citita de 11198 ori - Nota 6.21 (53 voturi)
Era dimineata, staream unul langa altul in patul dublu din cabana,adormiti in pula goala , inconjurati in marginile patului de cateva prezervative folosite. Desi as fi vrut sa imi continui somnul, un sunet de afara intra pe geamul deschid si nu ma lasa sa dorm. Mario se trezise si el, probabil rupt in cur de la cata pula luase aseara.
-Ce dracu se aude? Zice Mario in soapta catre mine
Deschid mai mult geamul...era un strigat de om, mai mult un strigat de tarfa, era David: ,,fute-ma, fute-ma bine, frate”
Ne uitam imprejur, Robi si frate-su lipsesc.
-Fratii Popescu comit din nou incest!

Venisem inapoi in tara de cateva zile. Aveam nevoie urgent de niste acte, ca sa pot sa ma intorc inapoi in Elvetia. Mi-am luat concediu cateva zile ca sa experimentez din nou pentru cateva zile Romania, desi cred ca in tineretile mele am experimentat tot ceea ce era posibil. Desi familia mea sta in Dambovita, prieteniile ma leaga de Bucuresti, dupa 2 saptamani statice am avut nevoie de cateva zile mai intense, cu vechea gasca de baieti. In facultate eram party animals, din cate am vazut pe internet, acum cu toti s-au mai cumintit. Robi si fratele lui au acum un salon auto, Mario a terminat masteratul si acum vrea sa se faca si doctor. Iustin deja s-a insurat, si Flavius i-a luat o inainte deja cu un copil.
E interesant sa vezi cum cu totii ne-am asezat si ne-am maturizat. De la ce nebunii faceam in faculta...
Am dat niste telefone si niste mesaje si am stabilit sa ne vedem cu totii, doar noi de noi. Lucrurile pe care le facusem acum cativa ani nu se puteau discuta cu altii, plus ca am ales sa tinem totul secret.
Nu te astepti ca un grup de barbati adulti sa faca sex partyuri si orgii intre ei, dar noi faceam ceva ce altii doar visau la. Ma bucur ca niciodata nu am avut parte de sentimemte unul fata de altul, am stabilit cu totii ca facem asta just for fun, si lasam emotiile pentru tipe.
Am stabilit sa ne vedem joi la o berarie din oras. Stiu ca in ziua aia eram destul de emotionat, nu stiam daca o sa o facem din nou, daca baietii inca mai sunt de acord. M-am pregatit si am urcat intr-un taxi spre berarie. Era vreo 8 cand am ajuns, aproape toti baietii erau acolo, mai lipsea doar Mario, David si Iustin. Ne salutam, strangem mainile si incepem sa discutam. Le spusesem despre viata mea din Elvetia, despre job si asa mai departe. Flavius ne-a spus despre botezul fetei si ne-a dat invitatii. Robi ne arata poze cu masini scumpe pe care le-a reparat si ne-a povestit cum pe frate-su, David, il lasase la munca, fiindca aveau multe comenzi in ziua aia. Vin si Mario cu Iustin impreuna, ne salutam si cu ei. Ne mai povestesc si eu alte lucruri. Dupa un timp se lasa o tensiune, cumva se simte ca cu totii diream sa atingem subiectul sexului,dar nimeni nu o facea.
Dupa ceateva zeci de minute, si cateva beri, lucrurile s-au mai destins. Eu am baut vreo 2-3, restul baietilor cam la fel, Mario insa a baut pe fugite vreo 8...parca nici nu le inghitea.
-Te simti ok frate? Parca esti cam ametit. Intreb eu
-Vreau sa prind putin curaj
-Curaj sa faci ce? Intreaba Robi
Mario isi ia cateva secunde ca sa verifice suburbiile mesei, desi eram intr-un colt mai indeoartat de restul publicului, chiar ascuns. Se ridica in picioare si isi trage blugii intr-o parte, cat sa-i vedem curul. Am si uitat ce bomba arata Mario din spate. Un cur pe el de zici ca era o nectarina uriasa epilata si lustruita.
-Nebuno, jockstraps? N-arata rau deloc
Raspunde robi
Isi trage pantalonii inapoi, isi deschide fermoarul si nasturele. In partea din fata, chilotii aveau dantela roz, cu o acoperire redusa atat cat sa ii vedem coaiele lasate in jos, si pula semi-erecta prinsa in stramsoare, n-am ce sa zic, Mario asta le are pe fizic.
-Am crezut ca ajungem si in alte contexte in seara asta.
Ne uitam cumva uimiti la el in timp ce se aseza la loc. Pula imi era destul de tare, si pariez ca si a celorlalti baieti.
-Hai sa bagam un futai in seara asta. Insista Mario.
-Chiar mai vreti sa facem asta? Nu ca n-as vrea sa ne amintim de anii nostrii de glorie, da’ pula mea, am deja un copil.
-M-ar omorâ Diana, daca ar stii ca fac asta. Zice Iustin.
Robi intervine
-Uite cum facem, baieti. Stie frate-miu pe cineva cu cabana langa Bucuresti, fara vecini, inconjurati de padure si alti ochi. Mario, de cand ne-ai aratat ce ai pe dedesubt am o pofta infernala de un futai cu voi, in amintirea vremurilor bune. Ma duc pana la baie sa-l sun pe frate-miu ca sa se intereseze, weekendul asta puteti toti? Mariuse, tu cand pleci?
I-am raspuns ca Luni
-Perfect, restu’ sunteti ok?
Au agreeat cu totii
- Mario, hai cu mine, daca restul nu profuta de cadoul tau, am sa profit eu.
Toti incepem sa radem, dar aparent nu era o gluma, Mario chiar il urmeaza pana la baie.
-Voi chiar aveti chef de distractie, nu gluma.
Trec cateva minute, futalaii nostrii vin de la baie, parand foarte zambaretu si satisfacuti. Robi ne confirma ca totul e ok, ramane sa ne vedem vineri seara pe la 7.
Incepeam sa ma simt destul de excitat, dis de dimineata. Voiam atat de mult sa am interactiune fizica cu un barbat, a trecut atat de mult timp de cand pur si simlu m-am futut, fara nici o legatura emotionala, fara iubire. Vreau doar pasiunea sexului, sentimentele de moment, distractia. Asta faceam in facultate. Am stabilit ca putem sa avem relatii, putem sa futem fete, dar cand noi ne futem, sa nu apara nici o legatura.
Trec orele, stau pe ganduri, merg pana la un mega sa iau prezervative si niste lmancare pentru weekend. La 4 am inceput sa ma pregatesc, am luat un bic si am inceput sa ma rad pe corp. Am inceput cu flocii pulii, desi acolo nu crescuse parul asa mare, coiele mele sunt destul de paroase, dar am reusit sa tai junga de acolo. Am trecut la parul de pe fund si cel de langa anus, tre’ sa recunosc ca nu m am mai ras acolo de cativa ani. Dupa ce am curatat bine inauntru, si exteriorul, am decis sa dau si un fingering, lucru pe care , din nou, nu l am mai practicat destul de mult timp. Am si uitat cat de bine se simte, am reusit in cateva minute sa ma largesc destul de bine si sa ajung la punctul ala blana, incat am stropit faianta baii cu cateva jeturi de lapte. Cand ma uitam in oglinda simteam ca ceva era incomplet, inca mai aveam par pe picioare si pe abdomen. Stiam ca o sa regret peste cateva zile, dat l am ras pe tot. Pe langa ca ma fut ca gayii, acum si arat ca unul.
Imi impachetez cateva haine, desi sper ca nu prea o sa am nevoie de haine weekendul asta. Mi am pus pe mine o pereche de chiloti, cea mai stramta pe care am putut sa o gasesc, indes si o pungulita de coca, apoi ma imbracat si plec. Trebuia sa ma intalnesc cu Iustin in fata blocului, o sa merg cu el cu masina. A venit relativ repede , ne am salutat si am plecat la drum. Pe drum am vorbit despre amintirile din camin, fiindca am fost colegi de camera pe toata perioada facultatii. Mi-a spus despre sotia lui, eu i am vorbit de relatiile pe care le am avut in Elvetia, si am ajuns la partea de sex.
-Cum se fut elvetiencele?
-Sa stii ca nu prea bine. Trebuie tot ...



    Login