Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

3some socant dar asteptat(2)
Autor : Buddytm - 2020-03-07
Citita de 3063 ori - Nota 7.31 (16 voturi)
... așezat fiind in genunchi in fata lor, am început sa ma joc cu penisurile lor, luându-le capurile in gura, amândouă deodată.
Am văzut ca încep sa se simtă detașați așa ca ridicându-ma in picioare, i-am invitat in dormitor pentru a continua acolo.
In timp ce ne făceam comozi dându-ne jos hainele, mi-au spus ca pentru ei e prima dacă când o fac in 3 și ca asta este una dintre fanteziile lor, pe care au văzut-o doar in filmele porno; erau in extaz ca o pot pune in practica.
Dani a fost primul care și-a dat jos hainele astfel ca nu sta prea mult pe gânduri și mi se adresează:
- Treci in genunchi și suge-mi pula, ACUM!
Ma conformez, și ma pun in genunchi in fata lui începând sa ii iau capul penisului in gura, umezindu-l bine și mângâindu-i între timp coaiele mari și lăsate ceea ce m-a excitat la maxim. Dintr-o data, ii simt palma pe ceafa mea, împingându-ma cu capul in pula lui. Mi-a penetrat gâtul nu știu cum, cert e ca nasul meu se afla la baza pulii lui iar coaiele lui se bălăngăneau de bărbia și de gâtul meu. Între timp, Alex exclama:
-Fute bine curva, da-i pula sa se sature!!! Băga-i-o pana in esofag! Trebuie sa recunosc ca deși in viața normala de zi cu zi nu as suporta vreodată sa fiu umilit de către cineva, in timpul actului sexual acesta atitudine și limbajul vulgar este un maxim turn on pentru mine.
In timp ce eu eram ocupat sa îl fac pe Dani sa se simtă in al nouălea cer (voiam sa repetam experiența și nu sa fuga speriat), Alex începe sa îmi dea limbi in fund spunându-mi cât de tare își dorește sa ma facă târfa lui și mai ales sa ma domine. A durat cam 3 minute după care ii spune lui Dani sa facă schimb de locuri ca acum e rândul lui sa-mi dea la muie moment in care vine înspre fata mea și îmi bagă pula in gura începând sa ma futa oral cu toată puterea. Îmi cuprinsese fata cu mâinile lui și pompa in gâtul meu; pula mea era atât de exactă ca aproape exploda. In acest timp, Dani se ocupa de fundul meu, începând prin a-mi da limbi iar mai apoi m-a lubrifiat ‘natural’ trăgând câteva flegme direct la ținta. Începe apoi un dialog cu Alex in timp ce gura mea făcea minuni cu mădularul lui Alex.
Dani: Bro’, gaura tarfei cere pula, tine-i gura ocupată ca intru in ea.
Alex: Ok bro’, ma ocup eu sa nu scoată nici un sunet. Umple-i curul!
In acel moment, simt cum pula lui Dani intra in mine brusc și fără sa am timp de reacție era tot in mine. Deși la dimensiunea lui ma asteptam la ceva mai treptat, sa între prima data doar cu capul pulii și abia apoi, încet, s-o bage toată, nu pot sa înțeleg câte de excitat eram încât deși a intrat mârlănește in mine n-am simțit decât plăcere.
Dani in timp ce pompa in mine cu ‘viteza luminii’: Moooama cât ești de strâmt! Cu nicio pizda n-am avut senzația asta pe care o trăiesc acum! Am sa te țin in pula pana leșini :)
Nimic din ce-mi spunea nu-mi displăcea mai ales ca asteptam clip asta de când ne-am văzut prima data.
Pula lui Dani îmi inunda fundul iar a lui Alex gura; ma simțeau ca o târfă notorie însă repet, nu-mi displăcea deloc sa fiu târfa lor.
După cum gemeau amândoi, mi-am dat seama ca se simt mai mult decât bine isr eu eram intr-o stare perfecta cu 2 mădulare înfipte-n mine. La un moment dat aud:
- Bro’, e rândul meu sa-i rup fundul! La care Dani raspunde:
- As sta in el pana mâine dimineața, mai lasă-ma sa-l rup încă 3 minute și face schimb.
Dintr-o data, simțeam o foame nebuna de futai, mișcările monstului pe care Dani îl are in posesie se intensificau iar scrotul cu coaiele lui imense ma loveau de parca băteau untul.
In timp ce eu continuam sa-i sug pula lui Alex, acesta își scoate pula din gura mea, ma săruta și-mi spune:
- Merci pentru cea mai tare muie de care am avut parte! Vreau sa te fut astfel încât sa simți ca plutești.
Alex acea o atitudi...



    Login