Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

18.10.2022 real
Autor : coltei - 2022-10-21
Citita de 6930 ori - Nota 5.44 (52 voturi)
De o saptamana am intrat pe un grup gay Rm-Sarat se discuta porcos , poze , puli belite cururi etc , mai pierdeam timpul pe wattap si ma mai si excitam totodata .
Duminica seara adminul grupului scrie un anunt :,, suntem 4 activi cu loc cautam 4 pasivi pentru o urgie maine seara ,,
Bausem o bere inainte .. si fara intentia PE BUNE de a ma duce la urgie , dau un wattap pe numarul care postase anuntul , mai vorbisem pe grup cu el..
- Buna as fi interesat de anuntul tau..
El la fel incantat vorbim vreo 2 ore .. timp in care si ceilalti 3 ma contactau pe wattap.. intrebari .. poze ... etc
Intr-un final ma intreaba daca sunt de acord sa ma duc a doua zi seara la ora 20.00 cand se insereaza sa nu vada vecinii..
Eu aburit de 2 beri si excitat de pozele trimise de ei .. spun DA VIN.
Imi explica unde sa ajung pe ce strada si la ce numar de casa , cunosteam strada imi dadusem seama de casa respectiva.
A doua zi dimineata ma tot gandeam .. sa ma duc .. sa nu ma duc.. ce sa fac?
In jur de ora 14 primesc wattap de la el pentru re-confirmare daca ma duc , ca ce beau etc, si spun iar DA
In jurul orei 16.00 fluturi in stomac, nu aveam stare , cand ma gandeam sa ma duc cand sa ma razgandesc, ma pun ma spal ma rad bine ,la baie imi bag un deget in fund sa largesc putin gaura sa nu ma doara , bag si al doilea deget, timpul trecea rapid iar eu nu stiam ce sa fac sa ma duc sau nu.
Uite ca se face ora 19;45 si plec de acasa spre locatia indicata , ma opresc in capul strazii de unde aveam privelistea spre casa respectiva mai buna, ma asez pe o banca , aprind o tigara , vad ca sunt parcate 2 masini in fata portii o a treia masina parcheaza si coboara 2 tipi, inalti unul mai suplu unu mai facut , termin tigara , o aprind si pe a doua de emotii , cand primesc mesaj pe wattap :
Mai vii? sau ne-ai lasat cu ochii in soare ? ca noi ne-am adunat deja , tu mai lipsesti .
Stau 10 secunde pe ganduri , la care ii scriu :
-Am ajuns.
Si ma indrept spre poarta , vad in curte un tip ( proprietarul casei / adminul grupului) ca vine si el spre poarta pentru a-mi deschide poarta, intampinandu-ma cu un zambet si cu o voce calda :
- Marius , incantat de cunostinta , credeam ca nu mai vi!
Eu am schitat un zambet usor dupa care imi spune sa il urmez.
Deschide usa casei , un hol de vreo 4 metri patrati , pe jos doar haine aruncate sau puse unele peste altele, la care imi spune:
Hai sa ne dezbracam ca tu esti ultimul , lasam hainele aici !
Incepe imediat sa se dezbrace eu mai timid .. il privesc in timp ce isi da jos hainele , se uita la mine zambeste iar si imi spune :
- Hai nu mai fi timid , nu te manca nimeni , esti intre prieteni , dezbraca-te si intram aici ( intindand degetul spre camera din fata in care se auzeau voci)
M-am dezbracat , il privesc atent , ma uit la corpul lui , bine facut , si la pula lui , o pula neagra ( el alb) capul belit rozaliu culcata cam de 13 si groasa.
El in fata mea ma conduce la camera din fata , deschide usa , in camera mai multe persoane , ma prezinta , pe rand ca niste domni dau noroc cu mine , imi spune sa iau loc, o caldura mare de tot focul traznea in soba , toti cum sau nascut adica in pulile goale fara niic pe ei...
Muzica in surdina , ma intreaba ce beau , spunand ca bere ia o doza de bere , o desface si mi-a intinde , spunand catre ceilalti :
- El este alta fetita a noastra!
Vorbeau toti ca intre prieteni , diferite subiecte , rasete glume , eu ma pun intr-un colt a camerei pe un fotoliu si ,, analizez situatia,, era vorba de 8 persoane cu mine, numar persoanele din camera , 10 cu mine 11 , ceva nu dadea la numar, analizez pe fiecare in parte , care pe canapea care pe fotoliu care pe scaune care in picioare, analizez corp , pula la fiecare toti intre 23 si 36 de ani , unu singur cred ca nu avea 15 16 ani slabut ca mine dar de statura cam 1.50 1.55 cm , de aici am mai putut trage concluzia ca el sigur era unul din pasivi, DAR nu puteam sa ii dau seama de restul...
Ne-am dat toti la glume am intrat in vorba aprope cu toti pe fel si fel de subiecte am baut a doua doza de bere , dupa aproximativ o ora , ce spune Marius:
- Cred ca a venit timpul sa incepem pai fetitele , haide-ti sa va arat camera alatura , acolo o sa fiti futute!
- Cel mic si slabut se ridica dupa scaun , urmat de un al doilea slab ca mine si la fel de inalt si eu ... ( mi-am dat seama imediat ca nu eram doar cupluri cum se spusese ci 8 activi si 3 pasivi)
Ne deschide usa la camera alaturata , un pat de mijloc mare , pe pat aranjate 3 bluze sexi breteli umeri , sani , burta descoperita , fustita de 3 degete , 3 sani de silicon ce se lipeau pe piele, 3 dildou-ri anale si 3 geluri anale.
Am putut iar sa trag concluzia ca nu era prima data cand faceau urgii si ca erau vechi in astea
Marius:
- Luati astea pe voi , aranjati-va sanii , bagati dildourile in cur , ca noi venim pe rand sa vi le scoatem sa va bagam ceva mai bun!
Fiecare se imbraca ne lipim sanii de silicon ca sa dea bine in camasuta sexi , tipul inalt ca mine spune sa dam cu gel dildoul sa il bagam in cur deabia se mai largeste gaura, ceea ce si fac, asezandu-ma pe marginea patului stanga exact langa usa cel mai inalt in mijloc iar cel mai mic in dreapta , asteptand sa intre cineva pe usa...
Dupa aproximativ 5 minute , usa se deschide trei tipi intra pe usa, fiecare ia pozitia de drepti in fata fiecaruia dintre noi , mainile in sold , sa sugem..
Arunc ochii la ceilalti doi pasivi , deja incepuse sa linga si suga , iau pula culcata in mana a celui din fata mea o pula culcata de vreo 12 cm grosuta , incepand sa ling capul pulii , ii iau coaile in gura, apoi ling pe rand pe rand fiecare coi , pula incepand sa creasca in mana mea, iau capul in gura si incep sa sug , am supt 3 minute apoi din camera cealalta se aude o alarma , cei trei dau sa plece unu dintre ei :
- Sa scurs timpul 4 minute vin alti 3 !
Si in scurt timp apar ceilalti trei , aceleasi pozii de drepti , in fata mea o pula sculata putin curbata in sus de circa 18 cm , niste coaie micute , inchid ochii si incep sa il sug ..
Cele 4 minute trecand foarte rapid , pleaca cei 3 vin ceilalti 2 unu la mine unu la cel mai inalt .. o alta pula groasa aproape sculata de circa 18-19 cm vanoasa , si cap mult mai mare fata de trunchiul pulii, acesta mai mult sa futa in gura.. ma inecam, scot pula din gura si spun :
Nu.
La care el se conformeaza si sta doar la un oral..
Faza asta sa repetat inca o data 3 insi la supt , 3 insi la supt , 2 la supt , la care eu spun ca trebuie sa fumez o tigara.. si toti cei 3 pasivi ajungem in prima camera la tigara, cel mic spune ca are tigarile in pantaloni , i se ofera tigari si bautura , el ca nu fumeaza decat tipul lui de tigari.
Fumam o tigara , radem glumim , aprindem a doua tigara sa terminam doza de bere, unu din cei 8 se duce pe hol ( nu mai venea cel mic ) spunand:
Sa imi bag pula ne-a plecat o femeie, avea hainele aici nu mai sunt nici hainele!
Dadusem de dracu .. 8 activi pe 2 pasivi , mai deschid o doza de bere , pun mana la dildoul din cur incerc sa il trag putin afara apoi sa ii dau drumu iar, unul din ei observa si spune:
Stai linistit ca suntem finuti , va luam usor!
Mergand eu si celalalt spre dormitor Marius spune :
- Sa va puneti capra si va lasa-ti va rog dildo in cur sa nu-l scoateti!
Ne punem capra pe marginea patului , la 30 secunde 2 insi fracandu-si pula cu prezervativele pe pula fiecare se pune la fundul partenerului , al meu scoate usor dildo din cur , si ma penetreaza usor cu capul pulii mimand usor actul sexual , pana a...



    Login