Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

1 + 1 = 2
Autor : serfd2003 - 2010-08-02
Citita de 8147 ori - Nota 4.85 (13 voturi)
Buna! Sunt nou pe site si nou chiar in lumea gay. Chiar f nou, dc ma iau seama faptul ca nu am facut niciodata. Sunt pasiv, din fire, si mi-as dori sa cunosc anumiti barbati, ce vor sa ma transforme, in timp in femeia, "curva" lor. mail/id: pasiv_4u@yahoo. com Este prima fantezie, sper sa va placa!

De aproximativ 3 luni aveam o relatie strict sexuala cu un barbat, Ionut, de 33 de ani, casatorit. De mult timp imi doream sa o faca cu barbat, imi placea ideea de pasivitate si imi doream sa fiu curva cuiva. El a reusit sa ma convinga sa fac acest pas, a avut rabdare si in foarte scurt timp a facut din bine o adevarata curva in pat. Aveam incredere in el si imi dadeam frau liber imaginatiei in pat, cu el. Incepusem discret, cu o laba, apoi un oral timid, iar acum ma consideram déjà expert in cum sa fi o "femeie" usoara.
La un moment dat, a aflat si sotia lui de relatia noastra, pt ca ne-a prins impreuna in pat. Mereu am crezut ca totul a fost inscenat si ea vroia doar sa intre in acest joc, pentru ca nu doar ca nu a deranjato relatia lui cu mine, ba chiar lua parte uneori la ce se intampla intre noi. Ma excita fantastic cand statea in fotoliu si urmarea cum sotul ei imi impinge pule in cur. Uneori imi oferea, doar spre lins, curul ei, pizda sau degetele de la picioare, insa de cele mai multe ori ii placea sa ma imbrace in hainele ei, inainte ca sotul sa ma futa. Era, oarecum, o relatie deschisa cu ea. Cu el, nu discutam niciodata despre sex cand ne vedeam, dar in pat el se transforma intr-un Golan dornic sa futa si eu intr-o curva ieftina.
Dupa cum am spus, el fusese primul barbat si singurul in care aveam incredere, pana la un moment dat. Intr-o seara primesc un apel de la un numar necunoscut. Raspund si aflu ca cel de la capatul liniei avea numarul de la Ionut, care ii spusese de cat de bine ma fute. Un sentiment ciudat m-a stapanit atunci. Ma excita ideea ca Ionut ma da la pula si altuia, dar imi era frica si nu stiam de ce nu ma intrebase inainte sa ii dea numarul prietenului sau, desi de multe ori discutam despre cum ar fi sa ma fut cu alti barbati. Buimac, i-am spus ca sunt putin ocupat si revin cu un telefon in 3 minute. Am inchis si ma gandeam ce era de facut... L-am sunat inapoi si i-am spus ca sunt de acord sa ne intalnim. Barbatul, pe numele sau Victor, mi-a spus ca inainte de a ne intalni trebuie sa trec pe la Ionut, sa ma "imbrace" sotia lui si vine el sa ma ia de acolo. Ma excita ideea si pornesc rapid catre casa lui Ionut, in care ma astepta sotia acestuia.
Din ce stiam, Ionut era plecat intr-o delegatie, deci ea era singura. Intru, stam putin de vorba si ea imi spune ca acest Victor este un bun prieten de familie si fost coleg de facultate cu ea. Mi-a spus ca avea 32 de ani, la fel, singur si ca ii plac pasivii care se comporta ca femeile in pat. Intre timp, scotea din dulap cele necesare pentru a ma transforma intra-adevar intr-o curva. Nu imi venea sac red ca voi iesi pentru prima data pe strada cu hainele ei, ba mai mult vroia sa ma si macheze. Era incitant si infricosator in acelasi timp.
Eram epilat complet si m-am imbracat cu ce mi-a dat ea: ciorapi negrii cu banda, chiloti tanga de dantela, o fusta f scurta neagra, un sutien mic negru, un maieu negru si niste sandalute negre cu toc cui f inalte. In plus, mi-a dat cu f mult ruj, rimmel si fond de ten, la care a adaugat o peruca blonda lunga. M-am dus in oglinda si aratam perfect! Eram ca o adevarat curva buna de mers la pula. Cand totul era gata aud soneria de la usa. Am simtit pe loc un gol in stomac, iar sotia lui Ionut s-a dus razand spre usa. Cand a deschis, am avut parte de o surpriza uriasa. La usa erau Victor si Ionut! Au intrat in casa si dupa ce m-au vazut au exclamat: oauu...asta de curva! Zici ca e o pizda de pe centura! E superba!
Foarte rusinat, le multumesc pentru aprecieri. Dupa cateva minute in care m-am rearanjat, cei doi ma poftesc in dormitor, grija mea cum ca voi iesi pe strada imbracat in curva, risipindu-se. Intru in camera in sunetul tocurilor si ii vad pe cei doi in picioare frecandu-si pulile lungi si frumoase, timp in care un film porno rula pe calculator. Sotia lui Ionut le spuse: Cred ca curva asta mica o sa aiba parte de multa pula in seara asta. Adevaru e ca si merita, la cat de bine arata, parca cere pula. Spre surpriza mea, aceasta nu iesea din camera, ba mai mult, se aseza pe un fotoliu isi dadu hainele jos si incepu sa se masturbeze, spunand ca vrea sa vada cum sunt facut posta. Era o situatie extraordinary de excitanta.
Usor stanjenit, ma intrept spre cei doi si cu ochii lipiti de cele doua pule. Victor spuse: Buna frumoaso! Ionut mi-a vorbit despre tine cum ca o sugi tare bine. Nu vrei sa ma convingi sip e mine? Era tot ce vroiam sa aud. M-am aplecat pe vine, pe tocurile mele inalte si aveam uriasa sa pula in dreptul ochilor mei. Intre timp, Ionut imi spunea ca in asa ceva a vrut sa ma transforme inca din prima zi. Nu mai stau pe ganduri si ii iau pula in gura lui Victor, si sug cu foarte multa pofta! Victor ma tine cu mainele de cap si ma impinge din ce in ce mai violent in pula lui, timp in care Ionut si-o batea de obrazul meu. Eram f excitat. Ma vedeam un oglinda sifonierului: o curva imbracata perfect care suge doua puli minunate. Le iau pe amandoua la supt pe rand, iar mai apoi Victor imi spuse ca vrea sa ma sparga in "pizda" mea de curva. Nici nu vroiam sa aud altceva. Ma pun capra pe pat cu un usor zambet pe fata, acompaniat de uralele celor doi baieti si de rasetele sotiei lui Ionut. Jocul meu avea effect insa, victor fiind fascinate de curul meu. Ionut trecu in fata mea si spuse sa o sug in continuu, timp in care Victor imi dadu intr-o parte chilotii mei de dantela negri si baga cate un degete in gaoaza mea. La un moment dat am simtit capul pulii lui Victor sprijinit de gaura curului si am tresaltat usor. Simtind asta, Victor mi-a futut o palma peste cur, foarte tare, si mi-a spus pe un ton autoritar: "panorama ce esti, azi faci ce vrem noi, deci dc vreau sa te fut in cur, te fut de-ti sar capacele, baga-mi-as pula in tine de curva". La auzul vorbelor, imping din cur in spate, oferindu-I lui Victor o priveliste minunata. Victor fu multumit de ce a vazut si i-am spus luj Ionut: ma da buna curva asta, stie ce si cum...ia vino tu si sparge-o ca vreau sa-l fut in gura. Cei doi au schimbat locul si Victor imi dadea acum una dintre cele mai violente mui pe care le-am luat. Imi intingea rujul pe fata, iar rimelul curgea de mult, din cauza pulii pe care de multe ori o simteam pana...



    Login