Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

"Norocul"
Autor : bigsuck - 2014-10-16
Citita de 6924 ori - Nota 7.43 (61 voturi)
Eram in tren, mergeam de la Piatra Neamt la Bacau, pentru o eventuala intalnire, aceasta nefiind sigura, intrucat respectivul nu-mi spusese sigur ca ne vom intalni, fiind casatorit. Am zis sa merg totusi, poate, poate dau de careva dornic de-o muie cel putin. In compartimentul in care am intrat, nu era decat un pusti imbracat intr-un tricou si niste pantaloni scurti din blugi, insa ce mi-a atras atentia, erau picioarele paroase, acesta fiind motivul pentru care am si hotarat sa raman in acel compartiment. Gandurile deja incepusera s-o ia razna, intrebandu-ma totusi cam cati ani sa fi avut pustiul. Spun pusti din doua motive: unul, pentru ca eu sunt un tip in varsta, iar al doilea, pentru ca baiatul nu parea sa aiba mai mult de 16-17 ani. Dupa salutul de rigoare, eu m-am asezat pe canapeaua opusa lui, avand in fata splendoarea de copil, care arata grozav de bine. Avea niste ochi albastri, umbriti de niste gene lungi, efectul era de miloane la tenul lui bronzat, semn ca facuse plaja sau lucrase in soare mult timp. Dupa cateva discutii introductive, am aflat ca are aproape 18 ani si ca se intorcea de la lucru, din oras ( lucra in constructii) spre casa, cateva statii mai inspre Bacau. Fiind obosit si cum eram doar noi doi in compartiment, trenul fiind aproape gol, si-a ridicat unul din picioare pe canapea, celalalt ramanand jos, iar el stand oarecum rezemat, mi-a aratat piciorul aproape pana la buca, pantalonul avand cracii mai larguti. Cand am vazut ce pulpa paroasa are m-am si dus cu gandul: oare cum o fi aratand gol? El a vazut ca ma uitam din cand in cand la privelistea ce mi-o etala, chiar daca eu imi mutam privirea spre fereastra cand observam ca se uita la mine, dar intr-un tarziu ma intreaba :
- Iti place ce vezi ?
- Ce vad? La ce te referi?
- Hai nu mai face figuri din astea ca te-am vazut cum te uiti pe cracul pantalonului, in sus ! Numai ca nu-ti curg balele de pofta ! Vrei sa mi-o sugi?
Vazand catre ce aluneca discutia si cu ce indrazneala ma abordeaza pustiul, n-am mai dat-o dupa cires si i-am zis:
- Da, mi-ar placea sa ti-o sug, doar de cand am intrat in compartiment si am vazut ce paros esti, ma si intrebam in gand cum arati intre picioare!
- Daca nu ai nici-o graba, coboara cu mine la statia unde cobor si eu si ai sa ai parte de cea mai placuta bucurie. Deja mi s-a sculat, noroc ca am un slip care nu-i da voie sa se vada! Mai avem putin si coboram si ti-o dau!
Chiar daca era riscant, pentru ca nu-l cunosteam si mai eram si pe terenul lui, mi-am zis ca ce-o fi, o fi, sa vad ce se intampla.
Cand am coborat, mi-a zis sa merg dupa el si am vazut ca a luat-o nu inspre sat, ci in directia opusa, catre o liziera de padure. "Sper sa nu-mi ramana oasele pe-aici!" gandeam eu, iar el, Robert se numea, parca simtindu-mi ezitarea ma linisti:
- Lasa tataie, nu-ti fie frica, doar nu asti primul mos care mi-o suge si pe care-l iau la pula, am o multume de clienti ca tine, doar viata sexuala mi-am inceput-o cu bunicu, Dumnezeu sa-l odihneasca ca bine mi-o mai sugea!
- N-am inteles, cum l-ai futut pe bunica-tu?
- Da, nu te mira, eu nici n-aveam de gand, dar el m-a corupt, vara dormeam mai mult la el si cand a inceput sa-mi vina smaku-n coaie, m-a prins facand laba, asta fiind pe la 14 ani, tot atunci a-nceput sa-mi dea si primele tuleie la pula. Mi-a zis ca-i pacat sa azvarl asa bunatate de smantana mai bine sa i-o dau lui. M-am mirat, dar cand a inceput sa ma sarute la pula si la coaie, n-am mai tinut cont ca-i bunicu si i-am infipt-o pe toata in gura, de i-am umplut gura cu smak. Cand am vazut cu cata pofta o inghite si se linge si pe buze, mi-am zis ca n-o sa mai fac laba cate zile voi avea si intr-adevar, de-atunci n-am mai facut laba, deschizandu-mi-se apetitul pentru batrani, care stiu sa profite de ceea ce le ofera pula. Tot de-atunci, parca mi s-a pus in functiune un fel de radar, ca ii simt pe cei carora le fac pofta!
- Adica intinsul tau pe canapea in tren a fost un fel de a ma atrage in cursa, cum s-ar zice!
- Bineinteles, te-am simtit de cum ai intrat in compartiment, pentru ca te uitai tinta la picioarele mele si ma masurai de jos pana sus. Atunci mi-am zis : bucura-te pula si voi coaie, c-a venit mosu sa va iubeasca!
Si tot vorbind noi, am ajuns la liziera, unde intre niste tufisuri era asternut un strat de iarba cosita, uscata, semn ca locul era vizitat destul de des. Am intrat noi acolo, ne-am asezat pe patul de fan si Robert ma intreaba:
- Hai cu ce vrei sa incepi?
- Lasa-ma pe mine sa preiau eu controlul, ii zic eu.
Si incep prin a-i da tricoul jos, care avea deja pete umede la subbrate si pe piept.
- Scuza-ma ca am transpirat, dar fiind cald, e imposibil sa nu transpiri, dar sa stii ca am facut o baie dupa ce-am plecat de la munca.
- Nu-i nimic, mie imi placi si asa, si incep sa-l miros pe pieptul acoperit de par, printre care luceau broboanele de sudoare pe care am inceput sa le culeg cu buzele.
- Au, esti formidabil, nimeni nu mi-a mai facut asa ceva! Ceilalti cu care am mai avut contacte, se repezeau cu gura direct in pula si totul se petrecea foarte repede!
- Baietilor tineri si frumosi ca tine imi place sa le ofer toate placerile !
- Atunci al tau sunt, arata-mi ce stii sa faci!
Si incep sa-i sarut mameloanele, sa-i crantan sfarcurile cu dintii, pana cand cu saruturile, mi-am afundat fata in causul subbratelor, mirosind si sorbind transpiratia abundenta de acolo.
Robert, deja incepuse sa se zvarcoleasca de placere si incepuse sa-si decheie cureaua de la pantaloni, cand l-am oprit cu o mana de a mea peste mana lui:
- Parca a fost vorba ca te lasi la dispozitia mea, lasa-ma pe mine sa conduc actiunea!
- Da, dar nu mai pot, coaiele si pula explodeaza, ai sa lingi sperma de pe slip, daca ma mai "chinui" asa!
Vazand ca situatia era pe cale sa "esueze", am inceput sa-i desfac cureaua si sa-i deschei pantalonii, dar totul cu incetinitorul, in acest timp sarutandu-l pe burta si sorbindu-i picaturile de transpiratie din buric, fapt ce-l facea pe Robert sa geama Dupa ce i-am dat jos pantalonii, am inceput sa miros slipul care era ud indreptul capului pulii de pre-cum-ul iesit din cauza excitarii, iar intre pulpe si in dreptul coaielor, era ud de la transpiratie. Am mirosit zonele umede, le-am lins, Robert isi departase picioarele sa-mi lase camp liber de actiune si am vazut parul de pe dosul pulpelor care era mai proeminent, ca incepuse sa se umezeasca de caldura, ceea ce m-a facut sa-i sarut pulpele si sa-mi bag limba intre marginea slipului si pulpe, sa ling, ce mi se parea de o bunatate fara margini. Avea un gust salciu si miros de trup tanar.
- Mosule ma innebunesti, nu mai pot, da slipul jos mai repede si ia-o in gura ca pierzi smak-ul!
Ca sa nu pierd bunatate de sperma tanara, m-am grabit, i-am dat jos slip-ul, iar din padurea deasa de floci, a sarit o frumusete de pula de cca 20 de cm care s-a lipit de burta. N-am ezitat, am luat-o imediat in gura si nici n-am dat decat de vreo doua-trei ori cu limba in jurul capului, ca am simtit ca gura imi e inundata de valuri de sperma, calda, cu gustul specific salciu-acrisor si mirosul ei inconfundabil. Am inghitit-o cu placere, am supt si de pe canal sa nu ramana nimic, ceea ce i-a smuls lui Robert gemete, iar mainile lui ma indesa cu capul in pula iar nasul apira mirosul flocilor transpirati, lucru care-mi facea o deosebita placere. Dupa ce l-am lasat sa se linisteasca, am inceput sa-i sarut flocii de la pula, i-am luat coaiele flocoase in gura si le sugeam, apoi m-am deplasat cu sarutarile sub coaie. Ca sa am acces la anus, l-am intors cu curul in sus, i-am desfacut bucile paroase si am inceput sa-i caut anusul cu limba printre flocii dintre buci.
- Ah, mosule, esti de milioane, nimeni nu mi-a facut asa ceva, imi place, asa, baga limba si linge-ma-n gaoz, ma implora Robert printre gemetele de placere.
Cand am dat cu limba de anus, i-am indepartat bucile mai mult, si mi-am ingropat fata intre bucile lui, lingand si sorbind din gaura prin care se usureaza, dar care n-avea nimic murdar in ea, numai saliva pe care i-o scuipam eu si pe care o sorbeam.
Facandu-mi pofta si cu anusul lui, am inceput din nou sa-i sarut coaiele si pula care deja era in stare de erectie.
- Acum mosule, dezbracarea, ca mi-a venit randul si mie! Am sa te fut de n-ai sa ma uiti cat mai ai de trait!
Normal ca n-am stat pe ganduri, mi-am dat pantalo...



    Login