Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataÎmblânzindu-l pe Leo (partea I)
Autor : 24Kernel - 2022-10-18
Citita de 6915 ori - Nota 7.94 (160 voturi)
Dragi prieteni, am făcut o pauză lungă cu fanteziile mele aici pe site, dar nu am stat chiar degeaba. Această poveste am scris-o într-un an de zile, veșnic în căutare de inspirație. Textul este foarte lung, având în jur de 7 părți, pe care le voi publica la anumite intervale de timp. Am ezitat să public istoria aceasta pentru că nu sunt sigur asupra finalului. Mai precis am în vedere mai multe scenarii pe care le voi evalua și în funcție de feed-back-ul vostru.

Evident, fiecare are gusturile lui în materie de sex și parteneri și vor fi destui care nu îmi împărtășesc gusturile. Poveștile mele sunt în general despre bărbați bisexuali ori gay mai naivi, care descoperă întâmplător farmecul dragostei cu un alt bărbat. Dacă fanteziile mai romanțate cu sentimente profunde și acțiune lentă te plictisesc, atunci te sfătuiesc să treci de acum mai departe la următoare poveste, decât să-ți verși amarul timpului pierdut în comentarii de nemulțumire.

Dacă totuși ești pe aceeași lungime de undă cu mine, pornește cu mine în această călătorie erotică. Nu ezita să scrii despre impresiile tale, fă sugestii, comentează, vino cu idei proprii. Pentru cei care vor să îmi scrie personal, aceasta este adresa mea: alex.24kernel[coada de maimuta]gmail.com.

----------

Salut! Sunt Andrei, am 39 de ani, lucrez la o firmă la care sunt plătit corect, iar atmosfera este colegială. Singurul dezavantaj este că trebuie să plec departe de casă, într-un alt oraș. Pentru cei care vin din afara orașului respectiv firma pune la dispoziție garsoniere de două persoane cu baie și bucătărie proprii, cu chirii mult reduse la preț. Cine își dorește mai multe camere, de exemplu familii cu copii sau soți pentru care o cameră e prea puțin, își închiriază un apartament din oraș pe cont propriu. După cum vă imaginați, eu sunt gay și holtei ;-). Am o viață bună, fac sport (jogging, uneori tenis de masă și ciclism) în timpul liber, merg la munte în concedii, sunt vegetarian (fac excepții la ocazii speciale) și mă mențin în formă foarte bine. Arăt de 29-30 de ani și am priză la destule femei, dar ghinion...
Am avut două relații de 7 și 10 ani în viața mea, ambele mari iubiri, pentru care mulțumesc lui Dumnezeu că au existat. Acum sunt singur și nu mi-e prea clar dacă și când voi găsi un bărbat care să dea aripi din nou inimii mele. Sexual, sunt gay pasiv de când mă știu. Primul băiat mi-a plăcut la grădiniță, următorul în clasele I-IV, V-VIII și apoi în liceu. Nu voi uita niciodată când eu aveam vreo 10 ani și un adolescent de 15 mi-a arătat pula lui și m-a lăsat să mă joc cu ea. Mirosul de hormoni și sex bărbătesc mi-a rămas întipărit până în ziua de azi și mă fascinează ori de câte ori îl adulmec din nou!
Îmi place la nebunie sexul oral și să-i simt gustul spermei bărbatului iubit când ejaculează. Îmi place să trăiesc la cote maxime drumul magic al partenerului spre orgasm, ca și cum ar fi al meu. Am un fetiș pentru chiloții albi de bumbac și pentru pantalonii de trening care dau formă unei pulei și coaielor unui bărbat și te fac să visezi cu ochii deschiși la ce bunătate ar fi în spatele lor. Ca să încheiem cu începutul, vă mai dezvălui un mic secret, pe care bărbații tineri și neexperimentați în dragoste (nu pur și simplu sex), deseori în ignoră spre marea lor pierdere: Iubesc PRELUDIUL. Preludiul e magie. Să-ți săruți partenerul din dragoste apăsat pe gură, să vă mângâiați reciproc, să vă țineți în brațe, să continui să-l săruți peste tot până când fiecare părticică din trupul lui devine ultrasensibilă, să-l faci să tremure de pasiune când, în sfârșit, îi masezi coaiele și mădularul întărâtat, să-l faci să geamă în extaz și să fie al tău fără granițe.
În rest, ce să zic, sunt stabil în relații, iar dacă nu sunt într-una, prefer să am răbdare decât să mă arunc în aventuri de-o noapte.

Deja sunt în erecție și nici măcar nu am început să vă spun povestea mea! Da, am vorbit destul despre mine, haideți să-l cunoaștem pe Leo care a intrat anul trecut pe ascuns în viața mea.
Era început de primăvară, tocmai mă mutasem în garsoniera companiei, o locuință spațioasă de 40 m2 și cu geamuri mari, luminoase. Baia și bucătăria erau mobilate de către firmă, dar camera trebuia mobilată de fiecare, după gustul lui. Crezând că nu mai vine nimeni la mine în garsonieră, căci câte doi se mutau de regulă cuplurile, mi-am luat un birou, o masă și un pat mare cu lățimea de 140 de cm, ca să mă lăbărțez cât vreau eu. Toate bune și frumoase timp de vreo două luni, după care mă informează conducerea că voi avea în curând un coleg de cameră. Drept să spun, nu eram prea încântat. Dacă vine vreun bădăran sau un fumător înrăit? Voi avea liniște când vreau să mă odihnesc? Nu ar fi mai înțelept să iau un pat supraetajat? Dacă dau de vreun nebun, până la urmă, îmi iau catrafusele și îmi închiriez singur o garsonieră prin zonă. Au trecut două săptămâni fără să vină nimeni. Am început să trag speranță că până la urmă nu vine nimeni, când într-o sâmbătă dimineață pe la 8:30 bătu cineva la ușă. Deschid ușa în chiloți fiind, cam năuc de somn, gândindu-mă că e poșta căci așteptam un pachet.
- Salut, sunt Leo, noul tău coleg de cameră de la firmă! Zise el întinzându-mi mâna hotărât, fără să se intimideze că mă vede aproape dezbrăcat.
- Salut Leo... sunt Andrei, mă bucur să te cunosc... Hai, intră.
Mi-a strâns mâna cu forță trezindu-mă de urgență din somn. Mi-am măsurat din cap până în picioare actualul coleg de cameră: Un tânăr atletic, cu părul tuns scurt, cu trăsături masculine, doi ochi căprui minunați și buze de-ți vine să le săruți. Purta un pulover subțire aproape mulat, care îi punea în valoare pieptul și umerii dezvoltați, mijlocul suplu și un pantalon raiat bine asortat, cu un sex apreciabil, clar definit între picioare. Avea un geamantan sportiv cu haine pe care îl ținea cu cealaltă mână, iar mâinile erau mari și frumoase, bine proporționate.
Leo intră în cameră, puse geamantanul într-un colț și se așeză la masă. Eu mi-am tras repede niște pantaloni pe mine și un pulover. Era puțin încurcat de situație, ca și mine de altfel.
- Vai, unde-mi sunt manierele. Scuze că eram dezbrăcat, dar m-ai trezit direct din pat. Dorm până pe la 9 în weekend. Vrei o cafea?
- Da, mulțumesc. Nu e nicio problemă din partea mea. Și eu obișnuiesc să dorm în chiloți, sper că nu te deranjează. Am crezut că ne vor face o prezentare la sediul firmei și acolo vom stabili și data mutării. Îmi pare rău că te-am luat așa, pe nepregătite.
- Leo, nu-ți mai fă gânduri degeaba. De ce să mă deranjeze? Era într-adevăr bine să fi decurs în mod mai organizat toată treaba, dar știi cum e la noi. Mi-au zis de ceva timp că voi avea un coleg de cameră, dar nu știam pe cine și când. Mai bine zi-mi dacă vrei să mănânci ceva. Am câte ceva făcut de mine în frigider.
- Mi-e o foame de lup, am făcut drum lung până aici.
Am petrecut tot restul zilei împreună vorbind despre noi și despre muncă ca să ne cunoaștem mai bine. Leo mâncă cu poftă, apoi i-am făcut loc în dulap, unde să-și pună lucrurile. Făcu un duș, despachetă și din vorbă în vorbă se înseră. Chiar din acea sâmbătă am încetat să îmi fac griji legate de noul coleg de cameră. Am aflat că are 21 de ani și e încă la facultate, dar are un aranjament cu firma să lucreze în regim de practică 6 luni, iar celelalte să meargă la facultate până își va lua diploma. Nu m-a crezut câți ani am până nu i-am arătat buletinul. Am descoperit că îi plăcea tenisul, fotbalul și că mergea ocazional la sală pentru întreținere. Am căzut de acord să încercăm să facem sport împreună: el face jogging aproape zilnic cu mine, eu învăț să joc tenis cu el, facem excursii cu bicicletele când e vremea bună în weekend și mergem la sală împreună o dată pe săptămână. Am stabilit cum ne împărțim treburile casnice și când gătim pentru amândoi, cu schimbul.
Seara, fiind amândoi obosiți de pus țara la cale, am decis să mergem la culcare pe la 22:00. Leo se dezbrăcă primul la chiloți. Oau! Am crezut că mă ia cu amețeală, băiatul ăsta arăta mai bine decât lăsau hainele să se vadă! Avea picioare musculare, probabil de la tenis, o umflătură proeminentă în chiloții albi de bumbac trădând, un stomac plat, pieptul și umerii cu o musculatură armonioasă și o blăniță neagră pe piept, pe picioare, și pe cărarea ce duce de la piept până la flocii de la pulă ascunși sub textilă.
Am rămas o clipă prea mult cu ochii pe bărbatul acesta atât de frumos.
- Hei, ce s-a întâmplat, Andrei? N-ai mai văzut un bărbat dezbrăcat? Se amuză Leo.
- Ba am văzut, dar rareori unul așa perfect proporționat.
- A, da? Zise Leo vizibil încântat. Lasă că și tu arăți bine. De la alergat ai picioarele la fel de bine făcute ca ale mele, numai mușchi, nu ai burtă nici tu, și te menții ca unul de nici 30 de ani, aproape de vârsta mea. Numai la piept, umeri și la mâini mai trebuie să pui niște mușchi.
Pozează pentru mine și își flexează mușchii apropiindu-se ca să-i văd mai bine, împingându-și sexul atrăgător în afară. Am îndrăznit și l-am mângâiat de-a lungul mâinilor, pe gât, pe piept, apreciativ. Îi plăcu fără îndoială, căci se întoarse cu spatele ca să i-l admir. Of, ce fund ferm are! E un bărbat cu adevărat perfect.
- Mersi, ai să mă înveți tu la sală să pun mușchii ăia pe piept. Arăți foarte bine, ca un cocoș țanțoș în mijlocul curții, i-am răspuns eu făcându-ne să râdem amândoi.
Momentul acesta de apropiere a spart gheața între noi doi. Ca un copil entuziasmat, Leo mă luă de umăr promițându-mi că se va ține de mine la sală să fac tot ce trebuie pentru o definiție musculară bună. Ne-am culcat, fiecare pe partea lui. Am dormit în noaptea aceea un liniștit și adânc, neîntors până a doua zi dimineața.
Așa au trecut primele săptămâni în care am început să facem totul împreună. Ușor, ușor deveneam cei mai buni prieteni. Mă simțeam super cu Leo, dar uneori o binecuvântare devine o tortură. Băiatul ăsta îmi lua mințile cu caracterul lui și formele lui senzuale. În scurt timp renunță la orice inhibiție și îl vedeam deseori în casă în chiloți, ori uneori chiar gol când venea de la duș de exemplu, ori când veneam de la sport. Între flocii bogați avea o pulă faină, groasă și coaie mari, pline de sămânță, care îi atârnau între picioare într-un mod sexual obscen. Nu e de mirare că îi stăteau chiloții umflați de parcă era un armăsar în călduri. Alteori purta chiloți tip boxer largi care lăsau ocazional părți din coaie sau mădularul în diferite stadii de erecție. Când se apleca gol fiind să-și caute lenjerie intimă sau alte haine de prin în dulap i se vedeau atârnând joase coaiele încărcate și pula mare legănându-se ca într-un film porno. Bărbatul ăsta mă făcea să vreau cu furie să-l apuc pe neașteptate de coaie și să-i le frământ rând pe rând, frecându-i mădularul până ejaculează în draci.
Leo se comporta absolut hetero. Ultimul lucru pe care mi-l doream pe lumea asta era să-l văd lăsând în urmă o prietenie adevărată care devenea pe zi ce trece tot mai puternică, cum nu mi-aș fi închipuit vreodată înainte. Însă el nu-mi făcu viața deloc ușoară. Avea spiritul de adolescent și îi plăcea să mă provoace tot timpul la hârjoneală, unde contactul fizic e intens. Ori de câte ori ne luptam să ne imobilizăm unul pe celălalt îi memoram tactil toate părțile imaginabile ale corpului: mâinile puternice, picioarele perfecte, gâtul și fața masculine, umerii largi, stomacul cu dâra de păr ce duce la sexul fierbinte și, ca din întâmplare, pula deja semierectă din cauza contactului dintre corpurile noastre. Câteodată îl prindeam de pula groasă câteva secunde ca și cum căutam priză mai bună la corpul lui. Mătărânga i se întărea imediat peste măsură, dar Leo nu comenta niciodată, căci orice parte a corpului e permisă în luptă. Spiritul lui de camaraderie îmi place la nebunie. În toiul luptei mă trezeam câteodată cu fața în sexul lui care mirosea a mascul în călduri. Of!! La fel de mult mă excita când mă atingea de asemenea peste tot cu mâinile lui puternice. Dacă stătea pe canapea sau în pat să citească o carte, să privească ceva în telefon sau să se uite la televizor era fără excepție tolănit punându-și trupul în valoare. Sexul gros din chilot sau pantalon îi umfla chiar și neerect textila într-un mod erotic, în armonie deplină cu picioarele frumoase și stomacul plat. Cel mai greu pentru mine era că era des cu pula sculată de nu mai știam cum să-mi iau ochii de la ea și de la corpul lui irezistibil. Lui Leo îi plăcea să-l admir, să-l mângâi pe corp lăudându-l pentru formele faine și să stea îmbrăcat sumar în boxeri, gol câteodată cu pula bălăngănindu-se galeș în erecție. În afară de asta nu încetam să-i admir trupul perfect în mișcare la alergare sau tenis. Membrul gros și coaiele mari i se conturau atât de bine prin pantalon că îmi lăsa gura apă. În vestiar Leo se schimba chiar lângă mine, dornic de conversație expunându-și sexul la centimetri de fața mea, iar când stătea pe scaun pula îi ieșea așa obscenă dintre picioarele deschise de parcă aștepta cu nerăbdare să intre în acțiune ca să-și elibereze sperma multă adunată în coaie. Dacă vorbeam de sex sau vedea o gagică faină ori pur și simplu din senin, textila abia îi ascundea erecția, făcându-l pe Leo să stea cu pula țintită spre mine, mai aproape decât înainte, ferindu-se astfel să nu-l vadă ceilalți bărbați. În vestiar fiind într-una din zilele cu erecție, îi spun:
- Nu veni așa de aproape să nu creadă lumea să vrei să-mi dai pulă.
- Hmm, răspunse el rânjind, ai grijă ce-ți dorești, că-mi place să dau pulă!
- Cred și eu, răspund râzând, dar și teribil de excitat, de aia îți miroase mătărânga a bărbat în călduri.
- Sunt tot timpul în călduri Andrei, dacă îmi mai spui de pulă îmi dau drumul în chilot, aici în fața ta și n-ai să te mai dai așa șmecher.
- Ce-ți place să te mai lauzi cu cei ai în pantaloni tăurașule, fac eu mișto de el zâmbindu-ironic, deși știam că e bine dotat.
Drept răspuns la provocare, Leo își împinge mijlocul cu pula gata să iasă din chilot aproape să-mi atingă nasul. E atât de aproape că îi inspir fără să vreau mirosul de pulă excitată, dar mă feresc ca să nu par suspect, deși sunt în culmea excitării.
- Hei, încetează nebunule că ți-o iau hormonii razna și ne facem de cacao, îi spun cedând în jocul lui competitiv de cine pe cine provoacă.
- OK, frate, chiar nu vreau să mă vadă ăștia, or tu m-ai văzut gol și nu am de ce să mă rușinez de tine.
Văzând că mă face să roșesc, Leo avu grijă dățile viitoare să se dezbrace cu pula cât mai erotic apropiată de mine, distrându-se de teama mea să nu se interpreteze ceva greșit de ceilalți bărbați. Uneori își masa mădularul, care reacționa prompt la apel, de cum își dădea pantalonul jos ca să-mi mărească disconfortul. Într-una din zilele astea eram singuri în vestiar. Mi-am dar seamă că Leo era în călduri căci toată după amiaza de când a ajuns acasă sexul gros îi umflă semisculat pantalonul, de ziceai că băiatul e un armăsar pus pe futai la prima ocazie. El își masează din când în când absent mătărânga și coaiele, ceea ce îl întărâtă doar mai rău. În mașină sexul îi stă bățos în trening, făcându-l pe Leo să stea inconfortabil pe scaun. Oau! Simt că iau foc, trebuie să îl sărut pe loc pe gură și să îi gust bunătate de pulă și coaie...
Ajunși în vestiar, el se dezbracă în chiloți în fața mea.
- Mamă, Andrei, azi simt că iau foc, așa am un chef de făcut sex.
El își masează membrul tare și mă provoacă cu pula acoperită de chilotul alb atingându-mi nasul! Mirosul sexului lui mă înnebunește.
- Hei, vezi că nu mă intimidez cu una cu două!
- Ha, ha, ha numai vorba e de tine, îmi zice el zâmbind cu gura până la urechi.
Fără să stau pe gânduri, mă ridic în picioare și îi înșfac mădularul într-o mână și îl sărut pe sfârcul drept de la piept, mușcând ușor cu dinții.
- Oau! Stai, frate!
Leo stă o clipă șocat, apoi se trage înapoi până în perete cu pula gata să străpungă chilotul încă stimulată de mine. Își revine în câteva secunde și își ferește pula de mine.
- Na, ai vrut provocare, provocare ai avut.
- Nebun mai ești, o să-mi iau revanșa. Ai noroc că nu nimeni în vestiar azi. Fii pe fază!
Ne-am îmbrăcat în hainele de sală, nu fără să observ că Leo mă privi cu o oarecare intensitate, poate cu o nuanță erotică.

La sală el are deseori erecții foarte vizibile prin trening pe care le maschează când este posibil, însă la multe exerciții este imposibil așa ceva. Azi e întărâtat rău și se vede! Cum ne antrenăm împreună cu greutățile la diverse aparate, mă trezesc câteodată la câțiva centimetri de mătărânga lui întărită, ieșită în afară împreună cu coaiele ridicate de materialul bine întins al chilotului. Evident, Leo este teribil de excitat și la diverse exerciții pe bancă ori la greutăți își apropie pula umflată de fața mea oricând are ocazia ca să mă inoportuneze ca răsplată pentru ce i-am făcut. Habar nu avea cât mă excită să-i văd de aproape sexul excitat! Băiatul ăsta mă stimulează vizual extrem și în același timp mă stresează puțin că ne-ar putea vedea cineva, căci căldurile i s-au urcat la cap și nu mai joacă la sigur. Mă enervez, îmi pierd controlul eu însumi și când e el la rând la greutăți îi scutur mătărânga. Leo tresaltă din reflex și pufnim amândoi în râs. Peste câteva minute, la alte exerciții profit de momentele în care e expus și nu ne vede nimeni și îl scutur repetat de pulă ținându-l strâns de ea. O simt bine în palmă și cu fiecare nouă incursiune realizez că reacționează învârtoșându-se. Uau, ce senzație tare e să ai pula unui bărbat în mână! Leo încearcă de fiecare dată să se ferească ori să se apere, dar e limitat de aparate și am destul timp să-i țin bine sexul în mână și să-l scutur, înainte să mă poată opri. Bănuiesc că și el e prea înfierbântat, senzațiile de la pulă îl copleșesc și animalul sălbatic din el îl forțează să se lase câte puțin coit. Ar putea să se oprească din exerciții, dar nu o face, luând-o cool ca o joacă între băieți. Mă simt mândru că Leo mă acceptă ca un prieten așa de apropiat și intim și că este așa de relaxat cu sexualitatea.
- Nu te mai juca la ea, că o ții în priză și mă accidentez din greșeală la aparate, zise Leo împingându-și spre mine într-un gest erotic erecția lui în creștere cu fiecare atingere.
Erecția lui e prea frumoasă și mă cam ia valul. Îl mai prind de vreo două ori în joacă, trăgând de ea mai zdravăn ca înainte. Leo face manevre de evitare, dar nu prea tare. Cred că e mult prea excitat și senzația de a fi prins de pulă îi place la nebunie, chiar și împotriva voinței lui.
- Oprește-te frate, ți-ai făcut răzbunarea pentru vestiar. Uite cum stă sculată din cauza ta, o să creadă lumea că mi se scoală la tine!
- Ei și? Nu se scoală la mine?
- Dacă mă întărâți cu mâna la pulă normal că stă sculată, zice el depărtându-și erotic picioarele cu pula sculată înspre mine.
Vrem să continuăm exercițiile, dar erecția lui e prea vizibilă.
- Rahat, acum nu mai pot exersa că prea mi se vede pula prin pantaloni. Hai să mergem la vestiar să ne schimbăm.
- Bine Leo, hai să mergem, îi zic eu privindu-i cu poftă ascunsă pulanul întărit.
Vestiarul era gol. Leo veni lângă mine ca înainte, își dădu jos tricoul, revelându-mi corpul frumos și forma zveltă, cu sexul îmbățoșat oblic în sus pe stânga gata să forțeze chilotul și pantalonul de trening.
- Of, Andrei, azi sunt foarte excitat, nu știu ce naiba e cu mine! Uite și tu cum sunt, zise el într-o invitație tacită să-i simt mădularul, ridicând o mână la ceafă într-un gest de bărbat hetero indiferent la efectul erotic a ceea ce făcea acum și care, asemeni unui adolescent, își împărtășea intimitatea cu unul din cei mai buni prieteni.
Îl prind de membrul gros și fără îndoială lung pipăindu-l și apoi frecându-l de câteva ori pe toată lungimea. Un tren de senzații tari îl lovesc din plin pe Leo, care se apleacă din mijloc suprimându-și cu greu reflexul de a bloca accesul unui alt bărbat la sexul lui și se ține cu mâna liberă de umărul meu ca să nu mă oprească imediat din explorare. Treningul începe să i se ude la capul pulei. Îl trag de coaie cu mâna liberă, iar Leo se cutremură din cap până în picioare.
- Tu ești mai tot timpul excitat, prietene. Ce coaie babane ai, îi răspund masându-le fascinat.
Leo vru să îi simt erecția demonstrativ doar pentru câteva clipe, dar jocul la coaie îl făcu să se răzgândească, timid presându-și sexul de mâna mea contrar voinței de a stopa momentul de intimitate neașteptat de intens.
- Ooo, ce foc am în coaie! Continuă să faci așa că mă lasă durerea, spuse el icnind de plăcere.
Din membru i se scurge sevă doar ținându-l de pulă fără să îl frec, udând pantalonul din abundență. Îi trag pantalonul sub chilot ca să nu îl ude mai rău și îl prind iar de sculă. Leo dă să se tragă înapoi, dar înțelege și revine în poziția atât de sexi, din care am acces perfect la mădularul pe care continui să-l țin în mână masându-l de zor, cauzându-i să tremure din tot corpul.
Incomodat de dorințele ireconciliabile de a lăsa să continue excitarea dată de mine și de a-și recăpăta independența mădularului lui de bărbat, Leo își puse mâna peste a mea, trăgând abia perceptibil de ea în timp ce îi masam ouăle cu voluptate. Îi respect dorința și îl las în pace.
- Uau! Făcu el masându-și comoara excitată. Vezi că pula mea nu știe de glumă și imediat mi se umple chiloții și pantalonii de smântână. Cum ieșim de aici, dacă mă vede cineva?
- Hai că nu e chiar așa groasă treaba.
- Ba e! Îmi curgea puțin din pulă de la vestiar, dar când m-ai frecat am scăpat zeamă la greu. Acum nu mă mai pot dezbrăca aici, în vestiar, ...



    Login