Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL _ Ep.91 La lemne (6)
Autor : bigsuck - 2015-10-14
Citita de 4235 ori - Nota 5.24 (58 voturi)
Spalat, fresh, cu o sticla de sampanie si un buchet de flori, la ora 7 seara sunam la usa apartamenrului ... din blocul Euroconfort. Mi-a deschis Gaby care era imbracat doar intr-un halat, prin deschizatura caruia am zarit obiectul dorimtelor mele atarnand dintre flocii castanii.
- Bine-ai venit Daniel! Te uiti la jucaria mea? Ai sa ai timp sa te joci cu ea pana maine dimineata! Hai sa-ti fac cunostinta cu Anda!
L-am urmat intr-un living spatios, unde pe un fotoliu statea o femeie foarte frumoasa, imbracata intr-o rochie vaporoasa, intr-o pozitie destul de decenta.
Dupa prezentarile de rigoare, i-am inmanat florile, iar lui Gaby, sticla cu sampanie.
- Nu trebuia sa vii atat de protocolar, zise Anda.
- La o doamna si mai ales la una frumoasa ca tine, nu puteam sa vin cu mana goala, i-am raspuns eu.
- Eei lasa, sunt altele si mai frumoase, incearca Anda sa para modesta. S-o vezi pe sora-mea, Lucy, ea e intr-adevar frumoasa!
- De cand vreau eu sa pun pula pe ea, zice Gaby. Dar nu scapa!
"Deci inca n-a futut-o cum si-a inchipuit Nicu. Probabil era vorba de vreun flirt" mi-am zis eu in gand.
- Lasa draga, toate la timpul lor, nu trebuie s-o fortezi daca nu vrea, il linisteste Anda.
- Da, dar mama-ta abia astepta s-o calaresc, si despre taica-tu ce sa mai zic, ar sta tot timpul cu pula mea in gura, de parca as avea coaie de elefant sa-i dau sperma!
- Si tie nu-ti place deloc, ce sa zic... il tachineaza Anda care se ridica indreptandu-se catre bucatarie.
S-a intors cu o cafetiera si cu niste cesti pe o tava, ne-am servit cu cafea, stand de vorba, interesandu-se despre mine, spunand si ei doar ce le convenea despre ei.
Dupa talacareala dintre noi, Gaby se ridica si zise:
- Scumpi, du-te si pregateste-te, ca venim si noi acusi!
Dupa ce Anda a plecat catre dormitor, Gaby se aseaza pe canapea, isi desface halatul si zice:
- Iubeste-o putin Daniel!
Pula ii atarna peste coaiele presarate cu fire de par castaniu carliontat, intre pulpele paroase si dupa ce m-am asezat in genunchi in fata lui, si-a ridicat picioarele pe masuta unde era tava cu cafetiera, intr-un gest de a-si etala podoabele, si-a bagat mana pe sub coaie, aratand cat de flocos era sub ele.
Bineinteles ca nu mai stiam ce sa iau in gura: pula care incepea sa se scoale, coaiele care-si gasisera culcus in palmele lui, flocii de la pula, sau cei de sub coaie? Am inceput sa umblu cu gura peste tot, Gaby lasandu-se cat mai mult pe spate si oferindu-mi bucile cu santul dintre ele intunecat de floci. Avand cale libera si spre anus, am inceput sa ling flocii dintre ei, tragand de buci in parti sa ajung cu limba la el. Bagam limba cat mai adanc in gemetele de placere ale lui Gaby. Insistand cu degetele asupra prostatei, i-am provocat o erectie puternica, Gaby, oprindu-ma din elanul meu:
- Gata, gata, Daniel, ca iti boraste pula-n cap, si vreau ca sa sorbi lapticul din pizda Andei, ca asa te-ai laudat ca-ti place!
S-a ridicat de pe canapea si luandu-ma de mana, ne-am indreptat catre dormitor unde ne astepta Anda, goala, rastignita pe pat. Era epilata la pizda, fiind scoase in evidenta buzele pizdii care parea de adolescenta.
Gaby s-a instalat imediat intre picioarele ei, incepand s-o linga intre picioare, provocandu-i femeii senzatii puternice. Eu vedeam doar bucile lui Gaby cu coaiele ridicate la perineu.
Cand am inceput sa-i ling coaiele, Gaby s-a ridicat cu capul dintre picioarele Andei si luandu-i picioarele pe umeri a intrat cu pula printre buzele pizdii, de parca despica un fruct.
Ma uitam printre picioarele lui cum pula era inghitita de buzele acelea carnoase, aceasta intrand pana cand coaiele s-au lipit de ele. A inceput s-o futa intr-un ritm lent, ca sa nu ejaculeze repede, dar Anda a inceput sa se miste repede, ceea ce l-a facut pe Gaby sa se infiga adanc in ea si sa stranga puternic din buci, eliminand sperma din coaie.
Asezandu-ma culcat cu fata in sus, mi-am bagat capul printre pulpele lui Gaby si pe sub curul Andei, ajungand cu gura sub pizda ei si simtind cum pula lui Gaby pulsa spasmodic. Am scos limba afara sub pula lui Gaby, iar cand acesta si-a scos pula, limba mea a sters-o de sucurile pizdii amestecate u sperma lui. Gaby si-a prins pula de la radacina si a stors-o pe limba mea, eu inghitind restul de sperma stors din pula. Iesind de sub curul Andei, mi-am lipit gura de buzele pizdii si introducand limba, am inceput sa sorb sperma lasata de Gaby in ea. Limba mea intarata lindicul, ceea ce o facea pe Anda sa se frece cu curul de cearsaf. Mie mi se sculase pula si le-am zis celor doi soti de problema care o am, ei fiind de acord sa ma descarc in pizda pe care tocmai o linsesem. Nici nu stiu cand mi-am dat chilotii jos si am fost cu pula bagata pana-n coaie in fierbinteala pizdii. Cu nasul intre sanii Andei, dadeam din cur nebuneste, ceea ce a grabit ejacularea. Am mers toti trei la baie unde ne-am spalat, dupa care imbracati, ne-am asezat in living la impresii si discutii.
Cum stateam noi de vorba, auzim soneria de la interfon. Gaby s-a dus sa raspunda, apoi s-a intors spunand ca era Nicu si cu Lucy. Nu stiam ce atitudine sa iau, pentru ca lui Nicu si Adrian le spusesem altceva cand m-au intrebat de ce m-a chemat Gaby. Cand au intrat cei doi, si Nicu si eu, am ramas oarecum asa... nici eu nu stiu sa spun cum.
Anda avusese dreptate, Lucy era foarte frumoasa! Cum a intrat, Gaby a si fost langa ea, luand-o in brate si sarutand-o. Ni cu se uita cam chioras la Gaby, insa isi dusese mana intre picioare si se freca la pula, mai intr-o parte-asa, sa nu-l vedem noi. Nu m-as mai fi mirat daca Nicu nu ar fi poftit la sora-sa, ca avea un fundulet si niste pulpisoare, ca faceau in ciuda pulii!
Anda plecase la bucatarie sa aseze masa pentru seara. Dupa vreo zece minute ne pofteste la masa care era asezata intr-un fel de sufragerie completata de bucatarie.
Stand la masa, Gaby le zice celor doi nou veniti:
- Sper ca ramaneti aici in noaptea asta!
- Mdaa, zice Nicu, mai cu jumatate de gura.
- Sigur ca da, acopera Lucy mormaiala lui Nicu.
Lucy era langa mine, iar dincolo de ea statea Nicu. L-am vazut aplecandu-se catre ea si reprosandu-i:
- Dupa cate vad eu, te mananca spurcaciunea. Ai fi in stare sa te lasi deflorata de ungur, cu toate ca te uitai cu pofta la pula mea cand faceam baie!
- Taci, ca te aud ceilalti, ii raspunde ea.
Eu m-am facut ca nu aud, vazandu-mi in continuare de blidul meu.
- Iti jur ca de pula mea nu scapi, continua Nicu.
Lucy si-a pus mana peste mana lui, batandu-l usor sa se linisteasca.
Dupa ce ne-am sculat de la masa am auzit iar soneria, de la usa de asta data. S-a dus Gaby, dar a venit si i-a zis Andei ca o cauta o colega de serviciu. Dupa cateva minute , Anda se intoarce si spune ca are o urgenta la spital si nu stie cand se inapoiaza. Dupa ce-a plecat Anda, Gaby era cam suparat si ne spue ca sa ne pregatim pentru noapte. Lucy a plecat la baie sa faca dus, Nicu s-a dus intr-o alta camera sa-si pregateasca patul, iar Gaby m-a invitat in dormitorul in care o futusem pe Anda sa-mi arate ceva. A deschis usa sifonierului si dand totul intr-o parte printr-un mecanism, a descoperit o oglinda care era ca o fereastra catre baie in care o vedeam pe Lucy facand dus. Ii admiram trupul ca de silfida cu sanisorii ca doi pepenasi si pizduta cu cativa flocusori pe care o spala de zor, bagand sapunul in ea si frecandu-l. Isi trezise simturile, ca am vazut-o inchizand ochii si rezemandu-se de perete in timp ce freca sapunul in pizduta dornica de pula. Gaby isi scosese pula si si-o freca de zor injurand in ungureste, apoi zise catre mine:
- Orice-ar fi, o dezverginez in noaptea asta, o fac femeia mea! Anda nu ramane gravida, dar vreau s-o las gravida pe papusica asta, caci vreau copii!
In sfarsit, Lucy a terminat cu autostimularea si luand un halat de-al Andei pe ea, iesi din baie. Gaby a inchis privelistea catre baie si dezbracandu-se, isi lua pijamaua pe el si halatul peste si iesi in hol strigand:
- Lucy, vino putin papuso!
- Da Gaby, ce doresti, intreaba Lucy apropiindu-se.
- Parca tu nu stii ce doresc! De-atate-a ori mi-ai spus ca ma iubesti, dar n-ai dovedit-o niciodata!
- Si cum vrei sa-ti dovedesc, face Lucy pe inocenta.
- Sa fii a mea in noaptea asta si multe nopti si zile de-aici inainte!
- Dar ma ceri cumva in casatorie? Si cu Anda ce faci?
- Iubito, sa-ti explic! In fata legii Anda e sotia mea, insa tu vei fi mama copiilor mei pe care vreau sa-i am cu tine, pentru ca Anda nu poate face copii. Intelege-ma, nu vreau sa adopt niste copii straini de care nu ma leaga nimic, vreau sa aiba sangele meu si al persoanei pe care o iubesc!
- Adica sa nu ma casatoresc niciodata? Sa n-am si eu un barbat langa mine pe care sa-l iubesc?
- Dar eu sunt barbatul care te iubeste si pe care ai zis de-atatea ori ca-l iubesti! Eu am sa-ti port de grija, am sa-ti dau tot ce vrei!
- Dar tu esti deja in varsta, iar eu sunt atat de tanara...! Si vreau si eu o pula tanara care sa mafuta mereu!
- Si ai pe cineva in vedere?
- Nicu vrea sa ma aiba si el si n-as vrea sa-l refuz, chiar daca e fratele meu, simt ca il iubesc ca pe un barbat care as vrea sa-mi fie alaturi in viata! Si pe urma, Anda ce-o sa zica, o sa fie de acord?
- Cu Anda am vorbit si e de acord! Tu imi faci copii si eu ii infiez, iar Anda va fi o mama adevarata pentru ei, fiind si sangele ei acolo! In ceea ce priveste Nicu, sunt de acord cu tine, poti fi cu el, dar daruieste-te mie prima data, ca sa vad si eu cum deflorezi o fecioara!
- Dar ce, Anda n-a fost fecioara?
- Trebuie sa-ti marturisesc ca nu! Cat a fost studenta, a studiat anatomia multor colegi de-ai ei, pana cand i s-a stricat jucaria! Asa ca vreau o compensatie pentru asta si acea compensatie vei fi tu! Dealtfel, sa stii ca nu am nimic impotriva sa te futi si cu alti barbati, dar cu conditia sa nu ramai gravida cu ei. Hai iubito, spune da, si vino in pat cu mine!
Eu stateam in dormitor cu usa crapata si ascultam toata discutia lor.
- Bine, sunt de acord, dar te rog sa fii bland cu mine, ca am auzit ca prima data doare!
- Asa e, doare prima data, dar nu la fel la fiecare, la unele mai mult, la altele mai putin! Vino iubit-o si fa-ma fericit!
Cand am auzit ultimile discutii dintre ei, am fugit iute si m-am bagat in sifonierul cu oglinda transparenta, lasand putin usa crapata. Cand mi-am aruncat ochii prin oglinda, Nicu era sub dus si se labarea. Imi venea sa trec prin acea oglinda sa-i iau pula-n gura, sa nu risipeasca in van bunatate de sperma, dar nu ma induram nici sa pierd momentul deflorarii lui Lucy.
Cu ochii cand intr-o parte cand in alta, cum s-ar zice cu un ochi la slanina si cu altul la faina, urmaream miscarile in cele doua camere, cautand sa stau cat mai comod si sa nu pierd nimic.
Lucy si Gaby erau deja in pat mangaindu-se reciproc si sarutandu-se in timp ce mainile pipaiau zonele intime ale fiecaruia. Lucy apucase pula lui Gaby si o impingea in sus si in jos ca mansa unui avion, uitandu-se speriata la dimensiunea ei. Gaby avea un deget bagat in pizda lui Lucy si-i freca lindicul, cautand s-o aduca pe aceasta in stare sa se infiga singura in pula lui. Pula mea era beton si o frecam peste panza pantalonilor de pijama pe care mi-i daduse Gaby pentru noapte.
- Iubit-o da-mi voie sa-ti sarut piersicuta, vreau sa-mi bag limba in ea si s-o ling!
Lucy a desfacut picioarele, lasandu-l pe Gaby sa intre cu capul intre pulpele ei. Acesta se intorsese cu corpul invers cu al Lucy-ei, apropiindu-se de pozitia 69. In timp ce-i lingea pizda, Gaby ii zise sa faca si ea acelasi lucru cu pula lui.
- Vaai, dar mi-e greata, cum sa fac asa ceva?
- Iubito, o femeie cauta sa-i faca toate placerile barbatului ei! Sa stii ca Anda nu se mai satura, sugandu-mi pula, ar fi in stare s-o manance! Hai, incearca, o sa vezi ca o sa-ti placa!
Mai in sila, Lucy a apropiat limba de capul pulii si a lins-o usor. Scotand capul dintre pulpele ei, Gaby o incuraja:
- Asa iubito, linge-l, ia capul pulii in gura si incepe sa sugi si sa-l mangai in jur cu limba.
Cu o grimasa de scarba, Lucy a luat capul pulii in gura si il lingea usor in timp ce Gaby dadea din cur usor, incercand s-o invete ca si un futai in gura e deosebit de placut.
Probabil ca limba lui Gaby atinsese un punct foarte erogen, ca Lucy a inceput sa se framante si nu mai era atat de scarbita de pula lui Gaby care intra si iesea printre buzele ei in ritm sustinut. Cand si-a dat drumul in gura ei, Lucy a ramas surprinsa si nu stia ce sa faca, dar Gaby a incurajat-o:
- Inghite iubito, inghite ca-i foarte sanatoasa, e numai esenta umana acolo si asta te mentine tanara si frumoasa.
Cand a auzit, Lucy a facut un efort de a inghitit sperma care-i umpluse gura, sugand in continuare, ceea ce i-a smuls lui Gaby un scancet:
- Incet iubito, incet ca -mi seci coaiele!
S-au intors iar cap la cap si au inceput sa se sarute.
Nicu parasise baia si probabil era pe undeva prin casa, eu reusisem sa cot pula din pantalonii pijamalei si-o frecam de zor uitandu-ma la cuplul din pat care se sarutau si mangaiau.
Gaby avea iar erectie si acum ii pusese lui Lucy o perna sub cur si incerca sa-i despice buzele pizdii cu capul pulii, impingand usor. Capul pulii intrase si Gaby insista sa impinga, dar Lucy deja incepuse sa se vaiete:
- A-a-auhuu, ma doare, e prea groasaaa!
- Rabda iubito, rabda putin ca trece si n-o sa mai zici ca-i prea groasa!
Gaby a impins brusc dintr-odata si pula a intrat jumatate in tipatul ca de fiara ranita al lui Lucy:
- Aaaauu! M-ai omorat!
Lui Gaby nu-i mai pasa, era intrat in ea pana la coaie si o tinea cu mainile de buci sa nu se smulga din pula. Flocii de la pula erau striviti de pubisul triunghiular al lui Lucy, in timp ce de sub pleoape se prelingeau lacrimi pe obrajii rosii ca focul.
Fara sa iasa din ea, Gaby s-a aplecat peste ea si-i culegea lacrimile cu limba.
Pula mea se slobozise facand o baltoaca cleioasa pe pantalonii de pijama.
Gaby incepea sa faca curse scurte in timp ce Lucy statea inerta sub el. Intre pula si buzele pizdii aparusera deja urme de sange si Gaby, care se ridicase de pe trupul ei se uita cu mandrie la urmele de sange care erau pe pula in timp ce aceasta facea curse din ce in ce mai lungi.
Probabil auzind racnetul lui Lucy, Nicu a deschis usa si cand a vazut prapadul pe care-l facuse pula lui Gaby, mai ...



    Login