Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.97 In paza (6)
Autor : bigsuck - 2015-11-16
Citita de 4941 ori - Nota 5.55 (64 voturi)
Dupa cum spuneam in episodul anterior, pusesem ochii pe mai multi colegi de serviciu care imi pareau mie mai sexosi.
Intr-o zi, pe cand mergeam catre locul de munca, ganditor, dus cu mintea aiurea, aud un claxon de masina in spate. Cand m-am intors, am vazut o masina a firmei de paza la care lucram, iar soferul mi-a facut semn sa urc.
M-am urcat si am vazut un barbat cam de 40 de ani, inalt, subtirel la trup si frumos la chip. N-am putut sa scot decat un oftat de suferinta.
- De ce oftezi, ce te necajeste?
Ce, era sa-i zic ca il doream? Am ingaimat eu alte vorbe, ceea ce i-a dat increderea ca mai putem vorbi, de una, de alta, mie convenindu-mi de minune, ca-l mai puteam vedea si alta data. In ultimul timp imi placea sa fac de paza mai mult jos, la intrarea in liftul care ducea clientii la cazinou, pt. ca mai puteam iesi pe-afara, scarile fiecarui etaj fiind monitorizate de camere, urmarite de dispecerul care era tot in cladirea magazinului, la parter. Acolo era si masina de serviciu, care pleca la diferitele puncte de lucru in oras si in afara orasului, in caz de interventie. Unul din soferi era Nicu, cel care ma claxonase pe drum, iar altul era Lica, un tanar brunet, pe care l-as fi mancat cu pula cu tot.
Nicu statea toata noaptea in masina de serviciu si ca sa nu se plictiseasca, mai chema agentul de paza de jos de la lift, recte eu, sa stea la taclale.
Asa am aflat ca era insurat, avea un baiat de 13 ani, iar nevasta era plecata in Italia sa faca bani.
Dupa ce vorbeam ce vorbeam, ne apuca somnul si ne rezemam de spatarele scaunelor si adormeam.
Intr-una din nopti, tot asa am adormit, dar fiind obosit, pentru ca Cezar ma tinuse numa-n pula toata ziua, in timp ce dormeam, mi-a alunecat capul pe picioarele lui Nicu.
Probabil ca el visa la nevasta-sa ca am simtit cum i se intarea pula sub obrazul meu. Miscandu-ma, s-a trezit si el si m-am ridicat, el cautand sa-si mascheze erectia.
- Lasa, nu te mai feri, e ceva normal la tine, care duci lipsa de femeie, i-am zis eu, facandu-l sa se simta mai relaxat.
- Ah, ce-as fute acuma, zise Nicu frecandu-si coaiele.
Eu simteam ca acum e momentul sa atac, ca sa pot ajunge la pula lui.
- Pai ce sa futi acuma? Doar o laba scurta sa te usurezi!
- Pai n-am sa ma apuc sa fac laba acum, de fata cu tine!
- De ce nu? Daca vrei, ti-o fac eu!
Intorcandu-se catre mine, mi se uita in ochi si zise:
- Chiar vrei sa-mi freci pula?
- Cand te-ai uitat in ochii mei, ce-ai vazut?
- Am vazut dorinta!
- Atunci lasa-ma sa ma ocup de treaba asta!
Lasand spatarul scaunului mai pe spate, zise:
- Hai fericeste-ma!
N-am mai asteptat si descheindu-i centura si pantalonii, i-am tras chilotii jos, ajutat si de el si am pus mana pe o pula de circa 18 cm, inconjurata de floci negri si am belit-o, fortand sa apara perla limpede, pe care am lins-o imediat.
- O-ho-ho-hoo! Ah, ce-mi place! Hai, ia-o-n gura si suge-o!
Si la indemnul lui, dar si datorita poftelor mele, am inceput s-o frec cu buzele si s-o ling in jurul capului. N-a durat mult si gura mi-a fost imbalsamata cu jeturi puternice de sperma pe care-am inghitit-o cu mare placere.
M-am ridicat stergandu-ma la gura cu dosul palmei, iar Nicu m-a tras la pieptul lui zicand:
- Mosul meu drag, iti multumesc! N-am mai dat-o la supt de cand eram in armata! Nu vrei sa vii cu mine acasa, ca imi inchipui ca o iei si-n cur si-as vrea sa te fut!
- Da, de ce nu? Vreau si eu sa ma bucur de trupul tau, sa-l sarut, sa te ling la pula, la coaie...
- Stii sa faci mancare?
- Sigur ca da!
- Atunci te iau de nevasta la mine-acasa si ai pula cata vrei!
Nu stiu la ce se gandise el cand a zis ca o sa am pula cata vreau, dar ceea ce s-a intamplat pana la urma, avea sa dovedeasca realitatea vorbelor lui.
Dimineata l-am sunat pe Cezar, care era liber, ca nu vin acasa. Asta cand a auzit, sa inebuneasca nu alta!
- Si cum, nu vrei sa vii la pula asta pe care-ai zis c-o iubesti de nu mai poti? E sculata, beton! Abia asteapta sa intre-n tine!
- Potoleste-o cu o laba sanatoasa, ca eu ma duc la alta pula! Ti-am zis ca sunt nestatornic si vreau mereu alta si alta pula!
- Si la ce pula te duci?
- La Nicu Slavoaca!
- Sa-ti stea in gat!
Suparat mi-a inchis telefonul si l-am "blagoslovit" si eu in gand, dupa care am plecat cu Nicu la Negresti unde avea casa.
Ajunsi acolo, Nicu s-a apucat sa dea de mancare la pasari, la porc, pe mine lasandu-ma in casa intr-o camera, asa-zisa de zi. Cat am stat eu acolo, vad ca se deschide o usa si iese dintr-o camera un baiat inaltut, doar in chiloti si intra intr-o alta camera, unde am banuit ca e baia. In trecere, am observat umflatura imensa din chiloti, semn ca avea pula sculata, cum o au in general toti barbatii imineata la trezirea din somn. Dupa umflatura chilotilor, mi-am dat seama ca pustiul era cam mare-n pula pentru varsta lui si n-as fi zis nu, daca ar fi vrut sa mi-o dea la supt. M-am gandit apoi ca tat-su n-ar fi de acord cu asa ceva, socotindu-l prea mic ca varsta pentru asta.
In timpul asta a venit si Nicu, care a inceput sa se dezbrace, ramanand doar in chiloti. Ii admiram trupul zvelt, picioarele subtiri, dar puternice, acoperite cu foarte putin par, intre mameloane avand doar un smoc de par, in privinta pilozitatii neintrunind pretentiile mele, dar imi placea de el, ca era un barbat frumos si asta il scutea de lipsa pilozitatii.
Cand a iesit baiatul de la baie, Nicu l-a oprit si mi-l prezenta:
- Acesta e baiatul meu Viorel!
- Sa-ti traiasca, i-am urat eu. Eu sunt Dan, m-am prezentat eu intinznd mana catre Viorel. Sunt coleg cu tatal tau!
Luandu-mi mana si strangabdu-mi-o, Viorel raspunse:
- Imi pare bine si bine-at venit!
Disparu apoi in camera din care iesise, intelegand ca aceea e camera lui.
- Frumos baiat ai! Dealtfel nu ma mir, uitandu-ma la tine!
- Te pomenesti ca te-ai indragostit de mine, imi replica Nicu razand.
Cand radea, era si mai frumos, imi venea sa sar pe el!
- Hai dezbraca-te si sa mergem sa facem baie, ca iti dau pijamale de-ale mele si dormim impreuna!
M-am dezbracat si eu, ramanand doar in chiloti, urmandu-l pe Nicu catre camera de baie.
Si-a dat chilotii jos punandu-i pe un scaun, acelasi lucru facandu-l si eu. In timp ce el potrivea apa la dus, eu am luat chilotii lui si i-am mirosit in locul care adapostise coaiele, aspirand mirosul dulceag care ma inebunea.
Intorcand capul catre mine, Nicu ma vazu cu chilotii lui la nas si zise:
- Dupa cate vad, iti place mirosul natural de pula si coaie!
- Ador acest miros, i-am raspuns eu.
- Daca-ti place atat de mult, ia treci si ia-mi coaiele in gura si suge-le!
Am ingenunchiat in fata scaunului pe care se asezase si luandu-i coaiele in mana, le-am mirosit. Ah, ce bine miroseau, ce parfum dulceag de coaie transpirate imi inunda narile!
Printre firele de floci de pe ele vedeam incretiturile scrotului pline de smegma transpiratiei. Era visul meu sa ling si sa inghit acel asa-zis jeg de pe coaie, asa ca am luat cate-un coi in gura si-l sugeam, limba pipaind fiecare bucatica de scrot. Nicu se rezemase de faianta de pe perete si ofta de placere. Degetele de la mana cu care tineam coaiele pipaiau flocii de sub coaie si din jurul anusului care pulsa sub mangaierea degetelor mele. Terminand de curatat coaiele, am lins putin si pula apoi bagandu-mi nasul in flocii de deasupra pulii, i-am plimbat si pe acestia prin gura dupa care m-am ridicat si m-am uitat la chipul lui Nicu, transfigurat de placere. L-am sarutat pe gat, el a tresarit, a deschis ochii si zambind m-a luat de mana si am intrat amandoi sub dus. Il spalam, bagam degetele peste tot sa-mi spal barbatul pe care-l iubeam nespus in momentele acelea. Nicu se lasa manevrat de mainile mele ca un copil.
Iesind de sub dus, Nicu mi-a dat o pereche de piamale ce atarnau intr-un cuier, el infasurandu-se in prosop si luandu-ma de mana, ma duse intr-o camera ce parea a fi dormitorul matrimonial. Isi lua dintr-un dulap o alta pereche de pijamale si incepu sa se imbrace.
- Dar chiar vrei sa dormim in pijamale, il intreb eu. Daca am ajuns pana aici, mi-ar face placere sa dormim goi, sa-ti simt caldura trupului tau superb!
- Foarte bine, zise el azvarlind pijamalele pe o comoda, acelasi lucru facandu-l si eu.
Imbratisati, ne-am urcat in pat, sarutandu-l pe unde apucam.
I-am simtit pula intarindu-i-se si am luat-o-n mana belind-o si mangaind cu degetul gatul pulii.
Nicu a scos dintr-un sertar al noptierei un prezervativ si tragandu-l pe pula, ma intreba:
- Ce pozitie preferi?
- Cum vrei tu, asa stau! Vreau sa-ti fac toate placerile!
- Atunci aseaza-te in genunchi la marginea patului!
Asezandu-ma asa cum imi zisese, el isi unse prezervativul cu o alifie, imi unse si mie anusul, bagandu-mi un deget inauntru, dupa care isi impinse pula care intra pana-n coaie fara probleme. Incepu sa ma futa cand mai incet, cand mai repede, dupa cum simtea ca-i vine slobozul, vrand sa ma tina cat mai mult in pula. Ma intoarse apoi, suindu-ma pe pat cu fata-n sus, dar cu curul la margine si continua futaiul.
Ii priveam chipul care exulta de fericire, dand frenetic din cur.
Deodata l-am vazut incruntandu-se si impingand pula cu forta in mine. Se opri si strangand din buci spasmodic, elibera jeturi puternice de sloboz in cauciucul ce-i imbraca pula.
Cand a scos pula si si- smuls prezervativul de pe pula, acesta era aproape pe sfert plin de sperma alba si gelatinoasa.
Ma uitam cu parere de rau la risipa ce se facuse, pierdeam atata cantitate de sperma!
Vazand ca ma uit cam trist, Nicu ma intreba ce am de sunt trist. I-am zis ca e pacat de asa pierdere.
- Pai de ce n-ai zis ca ca o vrei in gura? Zvarleam cauciucul si-ti ejaculam in gura!
- Eh, acum cu alta ocazie, am zis eu.
Impaturind prezervativul intr-un servetel, il azvarli sub pat, apoi ne intinseram amandoi sa dormim, acoperiti cu un pled invelit in cearsaf.
Imi asezai capul pe pieptul lui sarutandu-i smocul de par dintre mameloane, incepand sa vorbim. I-am zis ca m-am uitat la fiu-sau care avea pula sculata cand s-a dus la baie si mi s-a parut ca avea pula destul de mare pentru varsta lui.
- Se putea sa nu te uiti dupa pula? Te pomenesti ca-l vrei si pe pustanul meu de baiat! Iti place sperma de puberi?
- Sa stii ca nu l-as refuza pe Viorel daca mi-ar baga-o-n gura! Da, am mai supt pule de pustani si imi plac!
- Acum cred ca-i plecat la scoala, dar cand vine am sa fac o incercare, sa vad dac-ar vrea sa te futa-n gura! In ceea ce priveste marimea pulii, seamana in partea mama-sii, doi frati de-ai ei fiind agabaritici la pula, din cauza asta niciunul din ei n-a reusit sa se-nsoare. Daca rezisti la pule mari, pota sa-i chem sa va bucurati impreuna!
- Lasa, intai sa ma satur de pula ta, de-a lui Viorel, dac-o vrea si apoi poate o sa apelez si la cumnatii tai.
Cand a venit Viorel de la scoala, eu facusem mancare impreuna cu Nicu si am vazut fata multumita a copilului cand a vazut masa asezata ca atunci cand era mama-sa acasa.
Dupa ce-am terminat de mancat, am mai stat de vorba, moment in care Nicu il intreaba pe Viorel:
- Ia spune fiule, tu ai vreo gagica?
Inrosindu-se, baiatul raspunse:
- Mai tata! De ce trebuie sa ma intrebi asa ceva?
- Pentru ca ma intereseaza sanatatea ta mai baiete! Esti la o varsta periculoasa, cand poti cadea in greseli foarte usor! Hai spune, ai futut ceva pana acum?
Rosu ca racul, Viorel raspunse:
- Nu tata, doar daca laba e socotita futai, atunci da!
- E buna si laba, te mai scoate din necaz. Uite, eu nu ma feresc, de cand a plecat maica-ta, am facut laba de multe ori! Nu te poti incurca cu orice femeie, ca nu stii cat de sanatoasa e, apoi o femeie poate ramanea grea si n-am nevoie de belele de-astea pe cap! De-aia te-am intrebat, ca sa nu te lasi antrenat de alti baieti si sa mergeti la cine stie ce curva si sa te imbolnavesti de boli venerice!
- Nu tata, fii fara grija! Sunt alti baieti care se lauda c-au fost in targ si-au fost la curve, dar nu stiu daca nu cumva sunt doar laude!
- Daca zici ca ai facut laba, inseamna ca ai samanta-n coaie! Ie...



    Login