Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.96 In paza (5)
Autor : bigsuck - 2015-11-15
Citita de 4001 ori - Nota 5.35 (51 voturi)
In ultimul timp, cat se desfasura actiunea lui Dragos asupra mamei prietenului sau, eu am fost mutat de la paza blocului celor doi, la o sala de jocuri. Acolo vedeam destui maniaci dependenti de pacanele, dar veneau si tipi cu bani care-i lasau la ruleta sau biliard. Rar vedeai femei pe-acolo, singurele fiind fetele care deserveau sala. Sala de jocuri, numita pompos "Cazinou" era situata la ultimul etaj al magazinului "Winkmarkt Petrodava", accesul clientilor facandu-se cu liftul. Jos la intrare mai era un coleg care pazea accesul pe scari la etajele magazinului. Aveam voie sa facem schimb intre noi cand ne plictiseam.
Intr-una din nopti (programul nostru incepand de la ora 19 lsi terminand la 7), colegul de jos, Cezar, un barbat de 32 de ani, a venit sus sa ma inlocuiasca la cererea mea. Dupa vreo doua ore, cand m-am intors, l-am vazut rosu tot la fata si a tasnit rapid afara fara o vorba.
Dimineata, la iesirea din tura, l-am intrebat ce se intamplase de a iesit asa rapid din sala.
- Dane, cu toata rusinea iti spun ca am fost asa de excitat la vederea fetelor din cazinou, ca m-am dus la wc-eu si am tras o laba de zile mari!
Gandindu-ma la bunatatea de sperma pe care o aruncase la canal, l-am intrebat:
- Dar ce pula mea, nu mai aveai rabdare pana dimineata sa te duci acasa si sa-ti bucuri nevasta?
- Ce nevasta in pula mea, ca e plecata in Italia si cine stie cata pula-nghite ea acolo! Eu aici mai rar gasesc cate-o baba dornica de pula, asa ca as fute si-un cal, cat de dorit sunt sa-mi bag pula intr-un culcus cald!
"Mhmmm, al meu esti gagiule!" am zis eu in gandul meu. Demult il ochisem eu si acum era ocazia cea mai buna.
- Ma faci sa rad, ii zic eu. Ce nu se gasesc si altii dornici sa-ti inghita pula? De homosexuali n-ai auzit?
- Ba da, dar unde-i gasesc, ca doar n-o sa intreb fiecare ins de pe strada daca nu vrea sa-l fut? Dac-as gasi unul, mamaa, i-as rupe gaoaza!
- Chiar ai fute un barbat?
- Dar ce, nu-i tot o gaura in care se freaca pula? Ba inca am auzit ca o si sug! Eu am incercat cu nevasta-mea sa i-o dau la muie si m-a batjocorit, de nu mai stiam unde sa m-ascund! Acuma ma gandesc ca pe-acolo pe unde e, n-a scapat nefututa si-n gura, ca am inteles ca broscarii aia, le fute pe romance de le rupe in toate gaurile!
- Deci ai fute un barbat!
- Mai intrebi?
- Atunci vino cu mine acasa, ca ai gasit barbat sa-l futi!
A ramas stana de piatra uitandu-se la mine, dupa care, neincrezator ma intreaba:
- Tu vorbesti serios?
- Foarte serios!
Eram singuri intr-o camera ce tinea loc de vestiar. Mi-a luat mana si mi-a pus-o pe burta lui, unde am simtit o pula groasa, intarita.
- Ei, ce zici de asta? Ti-ar placea s-o lingi?
- Mhmmm, ce bunatate ai aici, ii zic eu. Lasa-ma sa bag mana, s-o mangai oleaca!
Tragandu-si pantalonii cu mana si sugandu-si burta, facu loc mainii mele sa intre pe sub curea, unde pe un pat de floci, pulsa o pula fierbinte si noduroasa, plina de vene, din capu-i imens scurgandu-i-se zeama stravezie si lipicioasa pe care am cules-o cu degetele si am lins-o de pe ele.
Vazand cu ce placere lingeam ceea ce-i iesea din pula, il vad pe Cezar ca incepe sa-si desfaca cureaua, zicand:
- Vreau sa te fut in gura acum, aici!
- Hoo nebunule! Opreste-te, ai rabdare pana ajungem la mine acasa si acolo te las sa-mi faci ce vrei!
Dezamagit, isi incheie cureaua si injurand, zice:
- Futute-n gat sa te fut, m-ai inebunit cand am vazut ca-ti lingeai degetele unse de smak-ul pulii mele! Hai sa mergem, ca acusi sar pe tine!
Cat asteptam troleul, il vedeam ca n-avea stare si se tot agita ca unul care nu-si mai poate tine pisatul. Ii tot dadeam cate-un ghiont sa se potoleasca si asa a tinut-o pana acasa.
Cum am intrat pe usa, s-a rezemat cu spatele de usa de la intrare si dandu-si pantalonii jos, ma trase de cap intre picioarele lui si-mi zise:
- Suge-o!
Avand in fata cotolanul ala gros de pula belita, am luat-o imediat in gura, Cezar tragandu-ma cu nasul in floci si simtind pula in gat. Simteam mirosul de sperma din floci, gustul usor iute de sperma ramasa pe gatul pulii, iar Cezar ma tinea de cap si dadea din cur, futandu-mi gura. N-a dat decat de vreo cinci-sase ori din cur, ca gura mi-a fost inundata de jeturi groase de sperma, calda si gustoasa, ce parca nu se mai termina. Sleit de puteri, Cezar se lasa in jos, tragandu-ma si pe mine cu pula lui in gura, in timp ce inghiteam smantana groasa a pulii sale.
Sufland din greu, zise:
- Ooh Dane, m-ai omorat! Ce bine o sugi! Te-as fute numa-n gura!
Terminand de inghitit sperma, i-am zis:
- Ti-am zis ca poti sa-mi faci ce vrei! De cand asteptam eu clipa asta!
- Adica tu chiar voiai mai demult sa ajungi la pula mea?
- De cand te-am vazut prima data si am vazut suvitele de par de sub gat, te-am dezbracat in mintea mea, inchipuindu-mi cum arati in pula goala!
Intr-un minut a fost gol si ridicandu-si bratele pe dupa cap si rezemat de usa de la intrare, ma intreba:
- Iti place cum arat? Asa eram si in inchipuirea ta?
- Ba, as zice ca esti si mai frumos!
Aveam in fata un barbat gol, cu pieptul paros care se prelungea pana sub axile, prelungindu-se intr-o dunga spre buric unde se latea inconjurandu-l cu par, apoi tot intr-o dunga pleca in jos spre pula unde forma o padure deasa de floci ce deaseau zonele inghinale, continuand mai rar pe pulpele puternice, lasa genunchii nuzi si acoperind gambele pana la glezne. Coaiele erau mari si flocoase si ridicandu-le, flocii continuau ctre despicatura dintre buci. Cezar era idealul meu de barbat!
- Daca tot esti gol, hai sa facem baie impreuna, i-am zis eu, incepand sa ma dezbrac si eu.
La baie nu ma mai saturam sa-l pipai pe tot corpul, sarutandu-i pieptul paros, luandu-i coaiele in gura si simtind cum apa de pe corpul lui se scurge pe coaie in gura mea, inghitind-o de cateva ori.
- Vad ca tu esti inebunit de parul de pe corpul meu, iar pentru nevasta-mea era o adevarata pedeapsa s-o tin cu nasul la pieptul meu!
- Multe femei nu stiu care-i frumusetea si dulceata barbatului de langa ele, i-am raspuns eu. Ai sa vezi ca o sa se intoarca dresata din Italia si o sa te linga si-n cur!
- Mhmm, mi-ar placea sa simt o limba intre buci, sa-mi gadile borta curului!
- Ai rabdare, ca o sa-ti satisfac si placerea asta!
- De-aia tot insistai tu si-mi bagai degetele pline de sapun in cur?
- Oi fi eu pervers, dar nici sa mananc cacat inca n-am ajuns!
- Pai hai in pat si linge-mi gaoaza!
- Ai rabdare, mergem intai sa mancam ceva si dupa aceea te ling unde vrei!
Am iesit din baie infasurati in prosoape si la bucatarie am incropit cateva gustari, dupa care am baut si un vin negru, de la tara, adus de Dorin, unul din cei cu care ma mai futeam (vezi ep. 84 Comerciant 4).
Ajunsi in pat, Cezar s-a intins cat era de lung, iar eu am inceput sa-l sarut peste tot..
- Mhmmm, mi-ar fi placut sa am o nevasta ca tine, sa stie sa aprecieze un barbat! Aah, ce bine e! Pupa-ma, pupa-ma peste tot, uite ca mi s-a sculat iar!
- Asta era si ideea!
- Pai de data asta o sa mi-o simti in cur!
- Abia astept!
- Ahaa, iti place sa fii futut in cur? Hai ca ti-o baga Cezar pana-n coaie!
Asezandu-se intre picioarele mele, mi le ridica pe umeri si isi propti capul pulii in sfincterul meu, care cum simti musafirul incepu sa se deschida usor, sa-i faca loc.
- Aaaiii, bagami-as pula! Inca n-am vazut asa ceva pana acum, sa poti sa-ti deschizi gaozul in fata pulii!
- Asta dovedeste multa experienta dragul meu! Eu am state vechi de serviciu in domeniul asta. Daca as avea pensia pentru anii munciti in domeniul asta, cred ca as avea cea mai mare pensie din tara!
In timpul asta capul pulii intrase si Cezar continua sa impinga uitandu-se cum sfincterul meu se largea pe grosimea pulii lui. Cand i-am simtit flocii de la pula pe buci, m-a intrebat:
- Cum te simti?
- Nemaipomenit de bine, i-am raspuns.
Incepu sa isi miste curul inainte si inapoi, eu simtind cu fiecare cursa ca parca se smulgea ceva din mine, asa voiam de mult sa simt pula aceea in mine.
Cezar ma trase mai mult inspre el, ridicandu-ma cu curul in sus, astfel ca ma tinea de glezne si baga pula vertical, aplecandu-se mult peste mine. A schimbat de mai multe ori pozitia, eu lasandu-ma manevrat asa cum voia el. Ii citeam fericirea in priviri vazandu-se stapan pe trupul meu. Dupa vreo douazeci de minute l-am simtit cutremurandu-se din tot trupul si jeturi de sperma ma inundau in interior. Eram cu fata in sus si Cezar s-a prabusit peste mine, acoperindu-ma cu trupul sau.
Eram fericit sub barbatul iubit si-l strangeam cat puteam, nefiind deranjat de greutatea sa, imi doream sa fiu mereu la adapostul trupului sau, simtindu-ma ocrotit. S-a ridicat usor de pe mine fara a iesi si vazand ca pula imi e sculata si din cap aii curgea zeama aceea limpede, incepu sa mi-o frece, pula ejaculandu-mi pe mana lui care o freca. A dus mana manjita cu sperma la gura mea, zicand:
- Ia si-nghite-ti productia, ceea ce eu am si facut.
Am mers la baie, ne-am spalat din nou, dupa care ne-am culcat sa dormim, Cezar luanduma-n brate, cu nasul in blana de pe pieptul sau.
Cand m-am trezit, Cezar era intins pe spate, dezvelit cu pula par si sforaia de zor dormind. Eu eram cu nasul aproape de causul paros al subbratului, simtind mirosul de transpiratie al acelui trup pe care-l adoram....



    Login