Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.92 In paza
Autor : bigsuck - 2015-10-25
Citita de 4803 ori - Nota 5.24 (49 voturi)
Ma plictisisem sa lucrez la lemne si intr-o pasa de plictiseala si vointa in acelasi timp, am renuntat la acest job si pentru ca inghitisem destul praf de lemn, chiar daca pulele lui Gaby, Adrian si Nicu nu erau de refuzat.
Consultand rubricile cu oferte de munca, am gasit un loc la una din firmele de paza, din multele care activeaza in Piatra Neamt.
Mi-am facut formele de angajare si impreuna cu seful de tura m-am dus si am preluat unul din posturile care le aveau in paza.
Acesta era la intrarea unui bloc in care pe langa locuintele personale, erau si sedii de firme, cabinete de avocatura, stomatologice si altele. Problema acolo era ca sa nu las boschetarii sa intre si sa-si faca culcus pe acolo, orele de program fiind intre orele 19 si 07 dimineata.
Cat am stat acolo am vazut destule chestii care nu erau ca sa zic asa chiar normale, dar ca sa nu-mi creez probleme ma faceam ca nu le vad. Erau tipi care aduceau femei la futut si l-am vazut pana si pe un vecin de-al meu ca venea acolo la futut. Imi era ciuda intr-un fel, pentru ca as fi vrut sa ma futa si pe mine, ca tipul era al naibii de frumusel, dar am tacut si am tinut in mine! Erau si familii dezmembrate, adica in general mame cu copii despartite de soti si care isi duceau traiul in acel bloc. Erau cativa baieti de 14, 15 ani, frumusei foc pe ale caror pule as fi dorit sa pun gura. Zi de zi acolo, ma imprietenisem cu mai toti locatarii si bineinteles cu baietii pe care pusesem ochii. Acestia se adunau cu alti prieteni in holul de la intrare unde aveam si eu postul si se distrau ca mai toti adolescentii, facand si glume cu aluzii sexuale. Erau tineri si hormonii incepusera sa-si faca de cap. Ma uitam cum la unii li se sculau pulile, facand cort la pantaloni su etalandu-si forma si marimea pe sub pantalonii stransi pe picior. Erau indeosebi doi, Dragos si Bogdan care erau doriti sa-si goleasca coaiele si ar fi facut orice sa li se indeplineasca dorinta.
Devenisem intr-un fel prieten si confident al celor doi si seara, pana pe la 9, veneau la mine si stateam de vorba, ma mai intrebau despre femei, cum arata o femeie goala, cum arata o pizda, ce trebuie sa-i faci ca sa se simta bine, iar eu explicandu-le, vedeam ca au pulile intarite si ma uitam la ei cum si le frecau peste pantaloni.
- Mai baieti, dar voi despre gay stiti ceva, i-am intrebat eu.
- Da, stim ca le place sa suga pula si sa se futa-n cur, mi-au raspuns ei intr-un glas.
- Si ce parere aveti despre asta?
- La cat de sculata imi e pula, n-as refuza sa i-o dau unuia sa mi-o suga, zice Bogdan.
- In lipsa de pizda si o gaura de cur e buna, completeaza Dragos.
- Dar asa, in general, ce parere aveti despre ei, insist eu.
- Nici-o parere, daca asa simt ei, raspunde Dragos. Daca ar veni unul la mine si mi-ar zice sa-l fut, as face-o, dar fara sa atenteze el la gaoaza mea!
- Ah, ce mi-ar placea sa i-o dau unuia acum sa mi-o suga, zice Bogdan, framantandu-si coaiele.
- Si n-ati gasit si voi ana acum nici-o fata sau muiere dornica de pula, unde sa va descarcati si voi?
- Da-le-n pula mea de fete, ca ele nici nu se uita la noi, zicandu-ne mucosi, ele ies cu barbati trecuti de 25 de ani! Cat despre muieri, pot sa-ti spun ca muiere dornica de pula pana la mama, n-am vazut, dar ce sa fac, e mama, nu pot sa fac asa ceva, cu toate ca atunci cand vine un nene pe la ea, as fi in stare sa ma duc s-o fut si eu, asa se vaita-n pula. Ei cred ca eu dorm si n-aud nimic din camera mea, zice Dragos.
- Si eu as fute-o pe mama, ca de multe ori mi-am luat-o la laba, pandind-o cum se schimba de haine in camera ei, intervine Bogdan.
Cat stateam noi de vorba, trece pe langa noi un tip ca la vreo treizeci de ani si intra in lift. Dupa ce-a plecat liftul, zice Dragos:
- Asta-i cordaciul care-o fute pe mama, iar o sa fac laba in noaptea asta!
- Dar cati ani are maica-ta, il intreb eu.
- Cred ca vreo patruzeci de ani, raspunde el.
- Si-a gasit cordaci tanar, s-o arda bine la bojbic, ii zic eu. Poate te trezesti c-un fratior sau o surioara, ca la varsta asta, inca poate ramane gravida!
- Lasa-ma, nu ma mai intarata si matale, ca imi vine sa ma duc si s-o las eu gravida!
Trecuse demult de ora 21, rar daca mai intra sau iesea cineva. Bogdan era rosu tot la fata, isi freca de zor pula ptin pantaloni, Dragos si el isi framanta coaiele si vazandu-i asa excitati, le-am zis:
- Baieti, nu va mai chinuiti degeaba, daca promiteti sa nu spuneti nimic, eu sunt de acord sa va las sa va descarcati in gura mea!
- Ooh, nea Dane, de ce n-ai zis mai demult, zice Bogdan si tragandu-si pantalonii de trening jos, imi propteste intre buze pula belita cu capul rosu din care se prelingea lichidul premergator spermei. Dand de doua-trei ori din cur, m-a tras de cap cu nasul in floci si gatul mi-a fost improscat cu sperma calda si gustoasa de puber. Nici nu treminase bine Bogdan ca si pula lui Dragos era la gura mea. La Dragos a durat ceva mai mult pana si-a dat drumul, dar cand a facut-o, parca nu se mai terminau valurile de sperma ce se prelingeau pe gat in jos.
Ma uitam la ei cat de satisfacuti si fericiti erau fiindca isi descarcasera pulile in alt mod decat a le lua la laba.
- Multumim nea Dane, ca ne-ai dat ocazia de a ne descarca, zice Bogdan.
- Oricand baieti, oricand!
Baietii au plecat sa se culce, eu ramanand sa fac de paza in continuare. Am mai iesit pe-afara, ma uitam cum boschetarii dadeau tarcoale, doar, doar vor reusi sa se strecoare. Erau si mai tineri si mai in varsta.
Unul din ei, un pusti ca de opt-zece ani vine la mine si-mi zice:
- Lasa-ma nene sa intru si eu sa stau in noaptea asta inauntru, ca stau sa ma futi si-n gura si-n cur, unde vrei matale!
- Du-te mai copile de-aici! De cand te futi tu in cur?
- De vreo doi ani nene! Am fost la caminul de copii si primul care m-a futut a fost un supraveghetor, mi-a rupt gaoaza! Am rabdat un an, pana cand ajunsesem sa ma faca posta toti baietii mai mari din camin. In fiecare noapte aveam tot timpul cate-o pula-n cur si una-n gura, asa ca am fugit si am ajuns pe strazi.
- Si acum cin-te fute?
- Cine vrea sa-mi mai dea cate ceva de mancare, cativa lei, il las sa ma foloseasca cum vrea!
- Dar dintre cei ca tine, nu te fute nici-unul?
- Aaa, ba daa! M-a luat in stapanire cela barbos de colo, si-mi arata un tip ca la 35-40 de ani, pe care-l mai vazusem eu ca dadea tarcoale pe-acolo. Tipul nu arata rau, ca daca l-ai fi spalat si tuns, era chiar frumos
Intr-un fel mi s-a facut mila de copil si intr-un gest spontan, l-am chemat inauntru si i-am dat pachetul cu mancare ce-l avram cu mine. Probabil obisnuit ca sa ofere ceva in schimbul a ceea ce primea, pustiul s-a asezat in genunchi in fata mea, incepand sa ma descheie la prohab. L-am ridicat si i-am zis sa manance, fara a-i cere nimic in schimb.
- Nu pot sa mananc singur nene, fara tata Gherghelas, ca ma bate, daca nu impart cu el tot ce primesc!
- Lasa mancarea aici si du-te si cheama-l si pe el!
A plecat pustiul si dupa cateva minute se intoarce cu numitul Gherghelas. Acum il aveam in fata si am putut sa-l vad mai bine. Intr-adevar, tipul era frumos, doar ca era neingrijit. Le-am zis sa stea sa manance, apoi pot ramanea sa doarma in holul blocului. Mi-au multumit, dupa care au inceput sa manance.
Dupa ce-au mancat, s-au asezat pe niste cartoane sa doarma. I-am lasat, iar eu am mai iesit pe-afara. Cand m-am intors, pusiul era cu capul intre picioarele lui Gherghelas, acesta tinandu-l de cap si futandu-l in gura. Gherghelas m-a vazut, dar nici ca i-a pasat, vazandu-si in continuare de futai.
I-am lasat sa-si faca de cap, eu vazindu-mi in continuare de treaba. Dimineata pe la ora cinci, i-am scos afara, ca sa nu-i vada locatarii din bloc, zicandu-le sa ma astepte pana cand termin tura, la ora sapte.
La ora sapte i-am luat cu mine acasa, le-am spus sa se dezbrace si sa faca baie. Dupa ce-au iesit din baie, m-am apucat sa-i caut de paduchi in cap si pe Gherghelas in flocii de la pula, sa n-aiba latei. Spre mirarea mea, erau curati din punctul asta de vedere, asa ca le-am bagat si hainele de pe ei la spalat, tinandu-i in pielea goala. Pe Gherghelas l-am pus sa se barbereasca si m-am apucat sa-l tund pe pusti care se numea Victoras. Cand a terminat Gherghelas barbieritul , l-am aranjat si pe el la par dupa care i-am intrebat cum de totusi sunt asa de curat, adica faa paduchi. Mi-a spus ca ei nu se amesteca cu celalti boschetari si ca ei traiesc impreuna, ajutandu-se unul pe celalalt. Ca si mine, mai sunt ajutati si de alte persoane sa faca din cand in cand o baie.
Ma uitam la el ce frumusete de pula avea, napadita de floci blonzi, bucile si pulpele paroase, coaie mari, flocoase, par blond pe piept, era idealul meu de barbat, dar stateam totusi in expectativa, era de pe strada, deja facusem prea mult aducandu-i in casa.
Ne-am asezat la masa, eu in pijamale, ei in niste halate de casa de-ale mele.
Dupa ce-am mancat, Victoras a zis ca-i e somn si ar vrea sa doarma.
L-am lasat sa doarma pe canapea, iar eu cu Gherghelas ne-am retras in dormitor sa mai stam de vorba pana se termina rufele lor de spalat.
Cand l-am vazut in pat langa mine, cat de frumos era, nu m-am putut stapani si am inceput sa-l mangai pe parul de pe piept. El s-a uitat la mine, a zambit si luandu-mi mana mi-o conduse catre pula. Vazand cum evolueaza lucrurile, cu pula lui in mana, frecandui-o, am inceput sa-l sarut pe piept, sa-i ling sfarcurile si sa le musc usor.
- Mhmmm, Dane! Dupa cate vad eu, vrei pula mea! Unde-ti place s-o iei?
- Oriunde vrei tu, in momentul asta te iubesc mai presus de orice...



    Login