Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.88 La lemne (3)
Autor : bigsuck - 2015-10-09
Citita de 3867 ori - Nota 4.38 (56 voturi)
Dimineata cand a venit patronul, Nicu s-a dus la el in birou ca sa-i spuna ce a lucrat noaptea.
Dupa vreo zece minute, Nicu deschide usa biroului si zambind, imi face semn sa intru.
Patronul, d-l Jakab, statea pe scaunul din dosul biroului, cu capul sprijinit intr-o mana, cealalta fiind lasata in jos, sub birou.
Uitandu-se la mine si zambind, zise:
- Si asa d-le Corban, ma dezbraci din priviri!
Eu m-am inrosit si nu stiam ce sa fac si ce sa zic, insa Nicu ma batu pe spate pentru incurajare.
- Si cam ce-ai vrea sa vezi, continua patronul.
Trebuie sa va spun ca ungurul arata foarte bine. Avea cam 38 de ani dupa cum arata, in realitate avand 50, saten, cu par castaniu, cu nelipsita mustata care ungurilor le da un aspect barbatesc in conceptia lor, ochii caprui si de statura medie.
Il vad ca se ridica in picioare, se descheie la curea isi da pantalonii jos, ramanand doar in chiloti boxeri care-i stateau mulati pe el si scotand in evidenta conturul gros al pulii si al coaielor.
- Vino acum si dezbraca-ma in realitate, cu mainile tale si vezi ceea ce voiai!
Trecandu-mi starea de rusine si la vederea a "comorii" din boxeri, m-am apropiat de el si cazand in genunchi, am inceput sa mangai cu buzele conturul acela gros care incepuse sa miste la atingerea buzelor mele. Il cuprinsesem cu bratul peste pulpa piciorului, cu mana cealalta il mangaiam pe sub camasa pe burta, rasfirand firele de par.
D-l Jakab ma mangaia pe cap, alintandu-ma in ungureste, fara sa inteleg ce spune.
In camera s-a facut intuneric, o semiobscuritate prin care se putea vedea ce aveai de vazut. Nicu lasase storurile ferestrei si il auzeam cum se dezbraca, patrinul isi descheia si el camasa pregatindu-se s-o dea jos.
Vazand care era problema, am inceput si eu sa ma dezbrac si eu, lasand pentru un moment obiectul pasiunii mele nealintat.
Am ramas toti trei in pielea goala si vazandu-i pe cei doi cumnati, as fi vrut sa am amandoua pulele in gura., dar intrucat pe Nicu il gustasem, mi-am indreptat toata atentia catre boss-ul meu. Acesta se urcase pe masa, cu picioarele atarnand desgacute, facandu-mi loc sa ma ocup de pula lui care se zbatea inebunita de burta captusita cu par castaniu spre blond. Flocii de la pula aveau aceeasi culoare nedefinita, dar mie nu-mi pasa, voiam sa ma inec in flocii lui, sa le simt gustul si textura. Pula mirosea a pula proaspat fututa si nu-mi displacea. Ca o confirmare a ceea ce constatasem, bossul mi-a intarit convingerea zicand:
- Asaa, iubeste-o, linge-o suge-o, ca mai inainte am scos-o din pizda femeii si grabit fiind n-am mai spalat-o! Iti place?
Printre mormaituri de placere, i-am raspuns:
- Ah, ce buna e, ador pula iesita din pizda, care are mucusul pe ea! Imi place sa sorb si sperma care curge din pizda dupa ce e fututa!
Eram in picioare, aplecat de mijloc, cu capul intre picioarele patronului si Nicu era deja in mine pe la spate.
Din miscarile imprimate de el la spatele meu, simteam pula patronului in gat.
- Atunci o sa vorbesc cu Anda si sa te chem s-o lingi in pizda dupa ce-o fut! Ii place mult sa fie linsa-n pizda! Vreau sa petrecem o noapte impreuna, toti trei!
- Cum, vrei s-o vada altul pe sor-mea dezbracata, sare Nicu cu gura de la spatele meu.
- Si ce importanta are daca ea o sa vrea? E nevasta mea si n-are treaba asta cu tine!
- Aaahhh! Ce bine eee!
Nicu isi daduse drumul in mine si se scutura din tot trupul, de paeca voia sa lase toata samanta in mine. Eu sugeam de zor pula boss-ului, care atunci cand l-a auzit pe Nicu scotand strigatul de victoriei, m-am si pomenit cu un suvoi cald de sperma in gura. I-am supt pula pana la ultima picatura, apoi i-am luat coaiele-n gura si le sugeam incet, ca un copil pe cale sa adoarma!
Nicu i-a cerut ceva lui cumnat-su sa -mi dea sa ma sterg la cur de sperma care incepea sa iasa. Acesta i-a zis sa caute in servieta lui, ca gaseste servetele nazale.
M-am sters, l-am sters si pe Nicu pe pula si ne-am imbracat.
Cat s-a dus Nicu sa ia sacosele noastre din vestiar, boss-ul mi-a intins o bancnota de 50 de lei si mi-a zis ca tinem legatura si daca o sa fie multumit, o sa-mi dea o prima. Mi-a mai zis ca in particular sa-i zic Gabi si spera ca o sa avem o relatie de lunga durata. Si eu i-am zis la fel, apoi a venit Nicu si l-am luat acasa la mine!
Ajunsi acasa, am intrat amandoi in baie, ne-am spalat reciproc, m-am jucat cu bijuteriile lui si iar l-am adus in stare de taur, asa ca uzi, ne-am dus in pat si l-am luat la moscolit, finalizand in gura mea.
Ne-am dus in bucatarie unde am mancat, dupa care ne-am culcat. Cand m-am trezit, Nicu isi freca pula sculata de buzele mele si vazand ca am deschis ochii, imi zise:
- Trezirea, ca ai un musafir care vrea sa-ti dea ceva bun!
Cum sa mai dormi, cum sa rezisti la asa oferta? Am deschis gura si am sorbit-o toata in gura.
...



    Login