Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.85 Bonus
Autor : bigsuck - 2015-09-30
Citita de 3863 ori - Nota 5.58 (38 voturi)
V-am spus in unul din episoadele trecute ca afacerea mea a rezistat doar doi ani pe piata, ca era multa concurenta, unii gasisera distribuitori cu preturi mai acceptabile, insa eu, datorita placerii mele de pula, nu ma induram sa dau cu piciorul unor pule asa gustoase si am continuat cu vechii mei distribuitori care m-au adus la faliment. Ca sa primeasca marfa inapoi, santajul s fost pe primul loc: s-au vorbit toti distribuitorii, erau vreo sase baieti zdraveni, care mi-au zis ca imi ia toata marfa, daca le ofer o noapte de placeri la toti sase.
Imi era ciuda, ca doar trecusera toti prin patul meu, fiecare separat si n-ar fi fost nici-o problema sa fac o orgie cu toti sase, dar nu santajat.
N-am avut incotro, am acceptat si fiind sambata, au venit baietii cu masinile, au ridicat marfa si mi-au facut scazamantul.
Seara pe la 18, erau toti la usa mea, de parca venisera cu uratul. Venisera pregatiti cu mancare si bautura (macar de asta ma scutisera la cat de suparat eram) si am intins masa in sufragerie unde s-au pus pe chefuit. Adusesera si un castofon cu muzica si dupa masa copioasa, baietii aveau chef de sex.
- Hai Danut, jos textila si treci la job!
Eram destul de ametit, ca nu mai stiu ce-au facut cu mine. Imi amintesc doar inceptul: Erau toti sase in jurul meu, goi, cu pulele belite, iar eu le luam pe rand in gura si le sugeam, ei facand mare haz pe seama mea. Eram ultima taratura care se supunea celor mai jegoase scene de sex depravat!
De la un timp s-a rupt filmul, din timp in timp mai aparea cate-o imagine cu cate-o pula care ejacula pe fata mea si care matura toata sperma cu pula si mi-o baga in gura.
Cand m-am trezit dimineata, abia puteam ridica pleoapele din cauza spermei care le incleiase si se uscase pe ele.
Orbeste, m-am dus la baie impiedicandu-ma de trupurile goale care zaceau pe jos si m-am bagat imediat sub dus.
Intorcandu-ma, am inceput sa lovesc cu piciorul in trupurile lor, silindu-i sa se scoale. Ametiti, s-au dus la baie si au facut dus, intre timp eu strangand de prin camera resturile de mancare si bautura. Cand au venit di baie, tot goi, aratau mai fresh si abia acum imi venise si mie pofta sa ma bucur de pulile lor. N-am iertat niciunul, pana nu mi-au mai dat odata pulile la supt, ba inca le venise cheful sa ma ia la pula, dar eu inca simteam ca ma ustura anusul, probabil de la cat ma futusera ei noaptea, fara ca eu sa simt ceva.
Le-am zis ca-si batusera joc destul de mine noaptea ce a trecut si sa fie multumiti ca le-am supt pulile, acum dedimineata. S-au imbracat si-au plecat, eu ramanand acasa si gandindu-ma ce sa fac cu timpul meu care acum era imens, in lipsa afacerii pierdute.
Bani imi ramasesera destui, asa ca m-am gandit sa-mi mai vizitez rudele. Mi-era dor de Corin, fratele meu pe care nu-l vazusem demult, de pula lui care ma facuse fericit de multe ori.
Mi-era dor si de Marian, baiatul lui (era de fapt al lui Virgil, cumnatu-meu, barbatul soar-mi Rodica), care facuse liceul militar si scoala de ofiteri, acum fiind capitan la o unitate in Buzau. Voiam s-o vad si pe tarfulita de cumnata-mea, Zaza, nevasta lui Corin. In drum catre satul natal, m-am oprit in Buzau si am trecut pe la sora-mea Rodica. Venise de la servici si abia iesise din baie. Era intr-un capot, goala pe dedesubt, asac nu mi-a fost greu s-o pipai la pizda.
Cand a vazut ce vreau, m-a trimis la baie:
- Hai, fuguta la baie si vino ca mi-era dor de pula ta!
Nici nu stiu cand am facut dusul, ca am iesit din baie cu pula beton, gasind-o pe Rodica in dormitor, cracita, asteptandu-ma.
Am vrut sa ma arunc intre picioarele ei, s-o iau la pula imediat, dar ea m-a si tras de mana zicand:
- Stai frate, da-mi-o intai s-o sug, ca am si uitat gustul slobozului tau.
- Atunci hai sa facem un 69 sor-mea, ca si mie mi-era dor de gustul pizdii tale!
Si am inceput, eu sa-mi bag limba cat mai adanc in pizda ei si ea sa-mi suga pula si coaiele.
Nu mi-a trebuit mult sa-mi dau drumul, asa gura meseriasa avea. Rodicai nu-i mai era de ajuns limba mea s-o satisfaca, asa ca am inceput s-o frec in pizda cu patru degete de la mana, limba folosind-o sa-i ling lindicul care se zbatea inebunit. Avea 67 de ani, dar tot ii placea pula si din cauza asta muncea ca doica la o familie la care cu acordul mamei copiilor, tatal lor o ardea pe Rodica la bojbic. Lui Virgil, care avea 72 de ani inca i se mai scula, dar futea o fosta invatatoare de-a mea, care la 85 de ani era inca moarta dupa pula, si cum inca nu gasise un tinerel, il accepta pe Virgil.
Saturandu-ma s-o frec in pizda, m-am intins langa ea si am inceput sa stam de vorba: ce mai stie de unul, de altul si atunci mi-a zis ca Marian, baiatul lui Corin, vine din cand in cand si-o mai fute si pe ea.
- Si are pula buna, fute bine, am intrebat eu.
- Leit tat-su, Virgil! Ma lasa fara suflare, asa de mult ii place sa futa.
- Dar slobozul i l-ai gustat?
- Nici nu se putea altfel! E la fel de bun cum era al lui Virgil, cald si vascos!
- Mhmm. mi-ai facut o poftaa!
- Cred nesatulule! Nu te mai saturi nici de pula, nici de pizda!
- Daca-s bune!
- Pe-acolo ce-ai mai gasit?
Si i-am spus aventurile mele cu baietii de la serviciu, cu madam Dora si ginerii ei, cu samnta mea care a dat roade prin alte pizde...
- De ce nu te-ai insurat, daca ai vrut sa ai copii?
- Care femeie ar accepta ca barbatul ei sa suga si pule, pe langa a fute pizde si ca barbatul ei sa fie futut in cur de catre altii? Mi-e bine asa cum sunt, fara obligatii!
Cat am stat noi, a venit si Virgil, gasindu-ne pe amandoi goi in pat
- Aaa, bine-ai venit cumnate! Ti-a fost dor de noi?
- Da, mi-a fost dor de pulele din familia mea!
- Lu sor-ta ai apucat sa i-o tragi?
- Inca nu, doar am lins-o si am frecat-o cu degetele-n pizda, dar tot gustoasa o are, chiar si la anii astia!
- Este, ca futalaul ala la care munceste ii da pula din belsug, ca nevasta-sa nu-i mai da, are nu stiu ce probleme la futatoare!
- Dar pula ta ce face, se mai scoala?
- Se mai scoala, dar nu la Rodica! Vrei sa-ncerci?
- As vrea sa vad cum arata o pula de mosneag sculata!
- Pai hai s-o vezi!
Virgil isi da pantalonii jos si din chiloti scoate cunoscuta lui mataranga, inconjurata de flocii creti, dar carunti si coaiele tot la fel de bogate.
- Mhmm, o vreau, dezbraca-te si vino langa noi, ii zic eu.
- Eu va las sa va faceti de cap amandoi, zice Rodica, ridicandu-se din pat si luandu-si capotul pe ea. Ma duc la bucatarie sa va fac ceva de manccare!
Am ramas singuri, Virgil suindu-se peste mine si incalecandu-ma pe gat, imi puse la gura pula care se intarise, dezvelindu-si capul din care incepuse sa apara lichidul premergator spermei.
Am inceput sa-mi bag nasul in flocii aia carunti, sa-i miros, sa-l ling la incheietura pulpelor.
- Ah Virgil, ce dor mi-a fost de pula ta, de coaiele tale, de flocii tai! Vreau sa-mi dai tot slobozul din coaiele astea frumoase, da-mi-le, le vreau!
- Mai Danut, vad ca tot asa de inebunit esti dupa pula mea ca atunci cand ti-am dat-o prima data! Ti-o da tata toata, la noapte , la pula mea ai sa dormi!
- Virgil, mi-a fost dor de tine, aseaza-te cu gaozul pe gura mea, vreau sa ti-l ling!
- Ohoo, baiatul tatii! Ai capatat placeri noi, de cand te-ai afundat in Moldova! Au pula buna moldovenii, de-ai inceput sa lingi si gaoaze. Ia la tat, baga limba adanc si linge!
Limba cotronaia printre flocii dintre buci si gasind gaura care pulsa asteptand placerile oferite de limba, am infipt-o adanc, cat am putut, printre flocii care aproape ma taiau la limba. Nasul imi statea intre flocii de la perineu si aspiram mirosul de pula transpirata, miros pe care-l adoram.
Virgil isi freca pula usor, asteptand sa i-o iau in gura.
Am iesit de sub bucile lui si i-am luat coaiele-n gura, sugandu-le cu pofta.
- Ma faci sa cred ca n-ai mai avut demult o pula-n gura, zice Virgil, ca prea sugi cu pofta, ca un apucat!
Lasand coaiele din gura, printre saruturile aplicate pulii, i-am zis de orgia petrecuta cu doua seri in urma.
- Dar mi-a fost dor de pulele buzoienilor, ca pentru mine sunt cele cu care am inceput!
- Hai ia-o-n gura, ca acusi te-mproasca!
Am luat-o si imediat am simtit jeturile groase de sperma calda care mi se revarsau in gura. Sugeam ca apucatul, ca chiar daca era o pula de om in varsta, avea inca vigoarea tineretii, iar gustul spermei, nu se deosebea de cel al unuia tanar. Dupa ce i-am stors-o de ultimile picaturi, Virgil mi-a zis:
- Acu, sa nu te-astepti ca o sa te fut in cur la noapte, ca nu ma mai tin balamalele, dar o sa te tin sa dormi cu pula mea in gura, sa-ti aduci aminte de pula mea, ca vad ca ti-a fost tare dor de ea!
Si intr-adevar, m-a tinut cu capul intre pulpele lui cu nasul in coaie si toata noaptea am aspirat mirosul acela de pula, pe care o pupam de cate ori ma trezeam.
A doa zi am plecat catre satul meu cu un autobuz care ducea turisti in statiune.
Am ajuns la casa stramoseasca pe o caldura torida.
Casa nu mai arata asa cum o stiam, era refacuta, dotata cu instalatie sanitara, asta datorita lui Marian, care avea un salariu foarte bun.
Era liniste ca intr-o zi de vara in care nimic nu mai misca.
Am intrat intr-un coridor din care se intra in mai multe incaperi.
Dintr-una din camere se auzea un glas de barbat:
- Ah, ce pizda buna ai! Am sa te fut mereu, ca vad ca-ti place pula mea! E buna, asa-i?
Am auzit apoi vocea Zazei care raspundea intretaiat:
- A-ah Mha-a-rhi-a-an, ihmi pla-ace cu-u-um mha-a fhu-uti!
Hait! Zaza se fute cu fii-su, cu Marian!
Am lasat usor bagajul jos, m-am descaltat si fara zgomot, am impins usor usa de unde se auzeau vocile celor doi. Pe un pat, goi complet, erau Marian calare peste Zaza. Ma uitam la coaiele flocoase care se zbateau pe bucile Zazei si la pula groasa ce intra si iesea in ritm alert in pizda care o inghitea hamesita.
I-am admirat si i-am lasat sa termine, Marian prabusindu-se in spasme peste Zaza, strangand din buci, storcand ultimele picaturi de sloboz din coaie.
Zaza il saruta si-l alinta:
- Iubitul lu mama! Cum o fute el de bine pe mamica lui!
- Lasa-ma sa ma mai uit la gaura asta dulce pe unde am iesit! Atunci te-am futut prima data cu puta, care uite acum este pula pe care o sugi si cu gura si cu pizda asta dulce!
Marian se se ridicase in genunchi si departase buzele pizdei, uitandu-se cum din adancurile ei se scurgea spuma alba a dragostei care avea loc intre mama si fiu.
Nu stiu cum, Zaza si-a aruncat ochii peste umarul lui Marian si cand m-a vazut a si sarit in sezut tragand cuvertura peste ea.
Cand s-a intors Marian si m-a vazut, a zambit si ridicandu-se in picioare, mi s-a aratat in toata splendoarea lui de barbat.
Era aproape copia exacta a lui Virgil, dar pula parca era mai mare si mai batoasa.
- Aaa, nenea Dan! Bine-ai venit!
Mi-a intins mana pe care eu am apucat-o strangand-o puternic.
- Ce faceti mai nebunilor? Daca va prinde Corin?
- Nici-o problema, tata stie! Acum el e plecat in padure dupa ciuperci si ce-o mai gasi pe-acolo!
- Pai cum stie? Si nu zice nimic?
- Nu, ca stie ca mama e nesatula si el nu mai poate face fata la cat vrea ea. De multe ori o futem amandoi, de cele mai multe ori eu i-o dau la muie, ca-i place la nebunie!
Zaza, rusinata, si-a tras un capot pe ea si a iesit, eu ramanand cu Marian, el gol, eu imbracat. Se asezase pe pat si ma uitam cum din pula inca se scurgea sperma.
- Da-mi voie oleaca, am zis eu si m-am aplecat, i-am luat pula si am lins-o pe tot capul.
- Mersi, vad ca-ti mai place! Imi aduc aminte cand mi-ai supt-o prima data cand eram la liceul militar. Eram in vacanta si faceam plaja pe deal in pula goala. De la caldura soarelui mi se sculase pula si tu ai venit si mi-ai supt-o. Atunci a fost prima data cand mi-a supt-o cineva si de-atunci am dat-o si colegilor care pana atunci se rugasera de mine sa le-o dau sa suga.
- Da, ce timpuri, ce dulce si gustoasa era!
- Daca vrei, oricand ti-e pofta, ti-o dau! Esti unchiul meu cel mai drag, care m-a facut fericit, si m-a tras cu capul in parul de pe pieptul lui pe care l-am sarutat.
- Dar cum s-a intamplat, cu mama-ta prima data?
- Asta a fost acum vreo doi ani. Venisem obosit de la servici si dupa ce am mancat, m-am culcat. Fiind vara si foarte cald, m-am culcat in pula goala stiind ca nu intra nimeni fara sa bata la usa. Visam ca futeam o fata frumoasa si mi-am dat si drumul in ea, dupa care m-am trezit. Mama era infipta cu pizda in pula mea si salta in pula. Mi-am dat seama ca-i umplusem pizda cu sloboz, ca se scurgea in floci si pe coaie. Am prins-o cu mainile de solduri si am inceput sa dau din cur intreband-o:
"Iti place cum te fut? Iti place pula mea?" la care ea mi-a raspuns: "Iarta-ma Marian, dar nu mai rezistam fara sa ma futi! Te-am vazut odata cand ai iesit din baie gol si de-atunci tot am incercat sa-mi fac curaj ca sa aiung la pula ta si am gasit momentul acusi!" "Si ce, tata nu te fute? Trebuia sa ajungi la mine-n pula?" "Ba da, dar nu ma fute de cate ori vreau eu! A imbatranit si nu i se mai scoala cum vreau eu! De altfel n-a fost el niciodata prea mare amator de pizda, dar fiind tanara, m-am descurcat, dar acum nu prea se mai uita nimeni la mine!" "De ce? Esti inca o femeie frumoasa, cocheta, ingrijita si zau, daca n-ai fi fost mama mea, puneam demult pula pe tine!" Ma uitam la ea cum incepusera sa-i straluceasca ochii si atunci m-a intrebat: "Si de cand ai fi vrut sa pui pula pe mine?" "De cand eram la liceul militar! Cand veneam in vacante, de multe ori faceam laba in wc-eu cu gandul la cum te-as fute, cum arata pizda ta, cum as mai linge-o!" "Sa stii ca si eu m-am gandit ca esti mare, ai nevoie de femeie si-mi era necaz ca ai sa dai ce-ai mai bun in tine, altei femei, de-atunci as fi vrut sa fiu a ta!"
Cand am auzit-o, deja nu ma mai gandeam ca e mama, ci o femeie dorita de pula si ce mi-am zis: nu piere lumea daca o fac femeia mea! Atunci i-am zis: "Dezbraca-te, vreau sa te vad goala, vreau sa-ti vad pizda, sa ma uit in ea, sa vad pe unde-am iesit" A sarit din pula mea, s-a dat jos si intr-o clipa era in pizda goala! Adevarul e ca n-arata rau nici acum. De cate ori o vad, mi se scoala pula! Am tras-o in pat langa mine, m-am ridicat, am intrat intre picioarele ei si i-am desfacut buzele pizdii si m-am uita inauntru. Cand am vazut vrana aceea in care lindicul se zbatea in slobozul meu, m-am aplecat si am inceput s-o ling. Se zbatea inebunita si smucea din cur in toate partile oftand si indesandu-ma cu capul de parca ar fi vrut sa ma bage inapoi in uter. Pula mi se sculase beton, asa ca am infipt-o-n ea pana-n coaie, incepand s-o fut. Asa ne-a gasit tata, care cand a vazut a inchis repede usa si a iesit. Eram si mai indarjit dupa ce ne vazuse tata, asa ca am continuat futaiul slobozindu-ma de data asta cu buna stiinta. Ne-am ridicat, ea s-a imbracat, mi-a pupat pula si a iesit. Eu am ramas gandindu-ma ce-i zic lui tata. M-am imbracat si eu si am iesit, pregatindu-ma de luat la cearta, dar spre mirarea mea, tata s-a apropiat de mine si batandu-ma pe umar mi-a zis: "Bine-ai venit in familie fiule!" Am ramas nedumerit, cu privirea atintita in ochii lui, poate inteleg ceva. Atunci el m-a luat de brat si am mers in gradina unde mi-a povestit de ce i s-a intamplat lui tanti Rodica cu mos Andrei, cum si el si unchiu Victor au futut-o pe tanti Rodica, pe urma cum te-au futut amandoi si pe tine si atunci nu m-am mai mirat nici de ce tu mi-ai supt pula atunci si nici de ce mi-a zis "bine-ai venit in familie". Am inteles ca suntem o familie perversa si mi-a zis ca daca-mi face placere, pot s-o fut pe mama de cate ori vreau. Si mai pot sa-ti spun ca am futut-o si eu pe tanti Rodica si de cate ori trec pe-acolo, o iau la pula, chiar si cu nenea Virgil de fata, ca a zis ca nu se supara, e dreptul meu de familie.
- Pai sa stii ca eu am venit de dorul pulelor voastre, a lui Corin si a ta. Am trecut si pe la Rodica unde i-am supt pula si lui Virgil!
- Pai si cu el ai avut treaba?
Atunci i-am povestit cum i-am supt prima data pula lui Virgil si cum am ajuns s-o fut si pe Rodica.
Am vazut ca i se sculase iar pula si intinzandu-l pe pat, asezat in genunchi, jos la marginea patului, i-am luat pula in gura si am frecat-o-ntre buze pana cand mi-a venit slobozul cald in gura. Nu ma mai induram sa ma ridic cu fata din flocii lui Marian, cand i-am auzit vocea lui Corin care vorbea cu Zaza, aceasta spunandu-i ca am venit si ca sunt in camera cu Marian. M-am ridicat si l-am imbratisat in prag, in timp ce Marian se imbraca.
- Ooof Danut, fratiorul meu iubit, ce dor mi-a fost de tine!
- Si mie mi-a fost dor de tine Corin, dragostea mea de neuitat!
- Da, dar se pare ca totusi m-ai uitat, de n-ai mai venit de-atata timp!
- N-am uitat dulceata coaielor tale scumpule, am zis eu prinzandu-i coaiele in mana prin pantalonii de doc cu care era imbracat. Am simtit cum i se intarea pula, acea pula care ma facuse fericit de-atatea ori.
- Hai in camera la mine si iubeste-o asa cum numai tu stii s-o faci!
L-am urmat in alta camera, unde imediat a fost in pula goala.
- Ce faci, nu te dezbraci, ma intreaba Corin. Vreau sa te am cu totul!
In timp ce ma dezbracam auzim un ciocanit in usa si vocea lui Marian:
- Tata, ai nevoie de ajutor?
Corin ma intreaba din ochi iar eu il aprob.
- Da, vino! Danut te vrea si pe tine!
Pe usa intra Marian, dar nu imbracat, asa cum ma asteptam si tot in pula goala, tinandu-se cu o mana pe sub coaiele frumoase. M-am asezat pe un fotoliu si i-am tras pe amandoi, tata si fiu (in conceptia lor) si cu cate un genunchi pe bratele fotoliului, mi-au adus pulele la gura, batandu-ma cu ele peste buze, care imediat s-au deschis lasand sa patrunda cele mai dorite pule pe care le iubeam. Mi le bagau pe rand in gura, eu le lingeam si le sugeam, dupa care Corin ii zice lui Marian:
- Ai sa-i umfli partul lui unchi-tu, ca eu o sa-l fut in gura, ca stiu ca tare-i mai placea s-o suga!
Marian m-a tras de picioare, mi le-a cracit pe bratele fotoliului, aducand la vedere gaozul meu pe care trebuia sa-l futa. Corin se urcase in genunchi pe bratele aceluiasi fotoliu, gambele lui presandu-mi pulpele si ma futea deja in gura. Din cand in cand imi mai baga si coaiele-n gura si apoi iar pula.
Marian isi bagase deja capul pulii in curul meu si cu mainile prinse de spatarul fotoliului, impingea incet pula sa intre in mine. Era o pozitie destul de incomoda, dar de dragul celor doi, suportam orice, pemtru ca-mi erau foarte dragi.
Corin si-a dat drumul destul de r...



    Login