Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.79 Quo vadis (2)
Autor : bigsuck - 2015-09-13
Citita de 4688 ori - Nota 4.87 (45 voturi)
Cu mainile ii trageam jos chilotii dezvelind incetul cu incetul pula lunga si groasa, cu capul belit, cu buzele lingeam fiecare portiune in timp ce o dezvelea. Cnd au fost dezvelite si coaiele, luam intre buze fiecare flocusor lipit de scrotul incretit in ale caror cute se stransese transpiratia.
Imi placea mirosul de coaie transpirate impletit cu mirosul de busuioc si atunci am luat cate-un coi in gura sugand si inghitindtranspiratia ce peste o zi sau doua ar fi devenit jegul de pe coaie.
Radu ofta acum si ma impingea cu capul mai adanc intre picioare. Sub coaie, la perineu flocii erau incalciti si uzi, mirosul transpiratiei depasea acum pe al busuiocului, dar mie nu-mi pasa, il iubeam pe acest tanar frumos ca un zeu, nu-mi pasa ca e preot, pentru mine giind Maria Sa BARBATUL, cel ce avea sa ma fericeasca cu continutul frumoaselor sale coaie.
- Asa Dane, linge si soarbe tot ce gasesti, ma indemna Radu si ma tot impingea tot mai departe intre bucile paroase intre care flocii abundau, acoperind gaozul pe care cu greu l-am gasit intre floci.
Am inceput sa imping limba in el, Radu se misca din solduri vrand parca sa-mi inlesneasca intrarea limbii in el, eu umezeam cu saliva muschii aceia ce pulsau la asaltul lumbii, apoi sugeam. As fi vrut sa patrund adanc in stomacul lui, sa ma contopesc cu el, sa fiu el si eu in acelasi timp.
In tot acest timp Radu isi freca pula cu o mana, cealalta fiind ocupata sa ma tina prizonier intre bucile lui.
Deodata m-a apucat de par si m-a tras in fata si pula mi s-a ingipt in cerul gurii ce mi-a fost botezat cu cea mai dulce si gustoasa sperma. Poate gresesc, dar asa mi se parea in acel moment. Limba mea ii alinta frenul, Radu gemea in extaz in timp ce mana mea ii salta coaiele si i le strangea usor, sa-si deserte toata povara scumpa.
Incetase demult sa mai ejaculeze, dar eu nu ma induram sa-i las pula din gura, smocotind-o incetisor, Radu mangaindu-ma usor pe cap.
Intr-un tarziu i-am eliberat-o din gura, pula cazandu-i peste coaie, iar eu m-am ridicat de-alungul trupului sa, sarutand intinderea de par ce acoperea pantecul si pieptul.
Am ramas cu capul pe pieptul lui ascultandu-i bataile inimii si spunandu-i cat de mult il iubeam, iar el imi baga degetele mainii in gura, eu i le sugeam placandu-mi gustul de pula pe care-l luasera atunci cand isi frecase pula.
Radu s-a ridicat usor sarutandu-ma pe frunte i luandu-ma de mana, zise:
- Hai si ajuta-ma sa ma spal!
L-am urmat in curte unde s-a asezat in picioare pe o piatra si mi-a zis sa iau apa cu cana dintr-o cada care statuse toata ziua la soare si sa torn cand si pe unde imi arata el.
Se freca cu o bucata de sapun care raspandea un puternic miros de busuioc.
- Radule, cine te ajuta sa te speli, asa cum fac eu acum, in celelalte zile?
Zambind, raspunse:
- Cred ca ai observat si la parintele Andrei ca e o maicuta care-l ajuta la toate treburile. Asa a m si eu una, dar intrucat i-am transmis prin parintele Andrei sa nu vina in seara asta, ea n-a venit.
- Inseamna ca iti incalzeste si patul, am continuat eu.
- Bineinteles! Fiecarui preot tanar sau batran i s-a repartizat cate o maicuta sa-l ajute, de catre maica stareta. Celor mai tineri si in putere, ma-ntelegi ce vreau sa zic, ni s-a dat cate o maica tanara. Celor batrani li s-a dat cate una mai in varsta care n-are nevoie de barbat, si cu toate astea sa vezi ce dusmanie poarta cele in varsta, celor tinere.
- De ce, intreb eu facand pe naivul.
- Eei, de ce! Crezi ca cel in varsta n-ar mai vrea pula? Dar bietii preoti batrani abia-si tarasc basinile, de unde pula? Pe maca Cecilia pe care o am eu la ascultare, eu am dezverginat-o, am facut-o femeie. Biata de ea era de la 15 ani in manastire si la 22 de ani cand mi-a fost data mie la ascultare ( N.A.:asa se cheama munca pe care o fac maicile in manastire) si s-a speriat cand m-a vazut in pula goala. A fugit ca din pusca la maica stareta plangand ca ea nu sta la ascultare la mine, ca ea e mireasa lui Hristos, stii, ceea ce i se baagase-n cap de cand intrase in manastire. M-am dus dupa ea la maica stareta unde am gasit-o speriata tare. Stareta a inceput s-o lamureasca de toate cate se petrec in manastire si i-a zis ca o sa fie mireasa lui Hristos in ceruri, aici pe pamant trebuie sa fie mireasa mea. A dezbracat-o stareta, a asezat-o goala in patul ei si m-a chemat s-o dezverginez. Am incercat s-o linistesc, i-am pus pula in mana, ea plangea si nu voia deloc. Pana la urma, stareta s-a oferit ea intai sa stea la pula, punand-o sa se uite cum intra pula in pizda fara s-o raneasca. Stareta e satula de pula ca boul de jug, asa ca nu i-a fost greu. Cand i-a venit randul, a racnit ca de moarte cand i-am spart himenul, dar fara mila i-am bagat-o pana-n coaie si n-am lasat-o pana nu mi-am varsat malahia-n ea. Incet incet, s-a dat pe brazda si acum imi si suge pula, asa de mult ii place.
- Dar mai sunt si alti preoti tineri aici?
- De ce, vrei sa te futa si ei? Da, mai sunt doi la celelalte biserici, dar eu am legat prietenie cu Andrei si ne mai schimbam si maicile intre noi, de-aia ai ajuns si tu la pula mea.
- Nu v-as schimba pentru nimic in lume, ii raspund eu.
Intre timp terminase de spalat si invelit intr-un cearsaf a intrat in casa urmat de mine. In mana tineam bucata de sapun care mirosea puternic a busuioc.
Am mancat ceva, dupa care ne-am intins in pat amandoi goi, lipindu-ma de el ca liana de copac. Radu isi bagase o mana pe sub mine tinandu-ma lipit de trupul lui cald si plin de viata.
- Cine va face voua sapunul acesta atat de frumos mirositor?
- Eeei, asta e o alta poveste, raspunse Radu. Dar sa ti-o spun: acum cinci ani cand am fost trimis aici la manastire, n-aveam unde sta, caci vezi ca abia acum incerc sa-mi construiesc casa asta.
- Nu-ti uita vorba, dar ai ceva bani daca ai pornit sa-ti construiesti asa palat!
- Ce palat Dane, e o casa putin mai mare decat chiliile manastirii! Bani! Nu sunt asa bogat pe cat crezi, dar pula asta sa traiasca, pentru ca datorita ei am bani. Cand am terminat teologia, am facut un an ucenicie la Patriarhie. Acolo m-a "remarcat" un preot care era inebunit dupa pula tanara.
- Asa ca mine, completez eu.
- Asa ca tine, ca vad c-ai sta numai cu pula-n gura si nu te saturi, continua Radu razand. Si cat am stat acolo i-am dat pula si pe gura si pe cur. In amintirea cipelor petrecute la pula mea, parintele Eustachie imi trimite lunar bani pe care-i bag in aceasta casa.
- Acum continua povestea sapunului, ii zic eu in timp ce il sarutam pe parul de pe piept.
- Asaa... Si fiindca n-aveam locuinta si nici-o chilie nu era libera, maica stareta m-a trimis sa stau la chilia maicii Rutilia, o maica de vreo 65 de ani, care avusese o viata de mirean, foarte aventuroasa. Fusese un fel de curva oficiala, in sensul ca incalzea paturile delegatiilor straine care veneau la noi in tara. Doar aia n-a veau sa faca laba cat stateau in Romania, le trebuia femei sa le futa! Ea fusese una din ele. Cand n-a mai corespuns din punct de vedere estetic, i s-a facut o pensie destul de frumoasa, ea alegand sa vina la manastire pentru ispasirea pacatelor facute in anii de serviciu.
In timp ce povestea, imi aminteam de episodul in care m-am intalnit cu arabii aceia care imi propusese sa fiu si eu pentru trupele pe care le antrenau in Romania, tot un fel de curva oficiala. In afara faptului ca am gustat si pula de arab, am refuzat oferta pentru ca nu-mi inspira incredere.
Radu povestea mai departe: Maica Rutilia imi facea se mancare, imi spala rufele, intr-un cuvant avea grija de mine!
Noaptea mai aveam vise erotice, mai umpleam chilotii de malahie, ba uneori si cearsaful, imi era jena, dar am zis ca maica, cu trecutul ei atat de aventuros, n-o sa ma judece prea rau, aveam 25 de ani, eram tanar, aveam nevoi trupesti!
Intr-o seara cand eram in baie si ma spalam, ca din greseala, maica da buzna in camera de baie si ramane pironita cu gura cascata , cu ochii la pula mea. Eu n-u stiam cum sa iau prosopul mai repede sa ma acoper. Maica a baiguit niste scuze si a iesit. Rusinat, m-am dus in camera mea si cugetam la cele petrecute. Vazand ca nu mai ies din camera mea, maica Rutilia mi-a batut in usa si a strigat sa vin la masa in bucatarie. M-am dus, rosu ca racul de rusine, iar maica doar a zambit din coltul buzelor cand m-a vazut ce rusinat eram.
Am mancat in liniste, fara sa scoatem un cuvant. Cand am terminat de mancat, am multumit pentru masa lui Dumnezeu si maicii Rutilia, ridicandu-ma ca sa plec in camera mea, dar cu un gest, maica m-a oprit si in timp ce strangea masa si spala vasele, mi-a zis: "Nu te rusina dragul mamii, pentru ca eu am mai vazut barbati goi in bicisnica viata pe care am dus-o in lumea din afara manastirii! Doar ca vreau sa-ti atrag atentia ca e pacat sa-ti ofilesti tineretea si trupul, autostimulandu-te... "Dar nuu, nuu..." incercai eu sa protestez, insa ea ma intrerupse: " Dragul mamii, ti-am vazut chilotii si cearsafurile patate de umorile trupului, asa ca asculta la mine! Decat sa te chinui asa frecandu-ti frumusete de madular, mai bine l-ai pune la treaba pentru care a fost harazit!
"Dar maica suntem intr-o manastire, nu-i posibil asa ceva!"
"Ehei dragul mamii, totul e posibil cand Domnul inlesneste si omul faptuieste!
"Dar cum maica, cum?"
"Dragul meu, manastirea e plina de femei doritoare de ceea ce ai tu, femeie sunt si eu si nu m-as da inapoi daca tu ai indrazni sa-ti stingi focul in mine. Nu te uita ca sunt batrana, la meseria pe care am practicat-o, inca mai pot face fata unui barbat tanar si varlav ca tine!"
Ma uitam la ea si abia acum am deslusit urme de frumuste a femeii care fusese candva cercetata de multime de pule straine.
Terminand de spalat vasele zise:
"Daca vrei sa dai ascultare sfatului meu, vino dupa zece minute in camera mea, asa cum ai fost nascut, fara haine pe tine!"
Ne-am dus fiecare in camera noastra, eu inca sub povara gandurilor, daca sa ma duc sau nu. Pana la urma am zis ca de ce sa nu incerc si lasandu-ma gol pusca, am pornit catre camera maicii. Inca timid, am batut la usa dupa care cu o mana acoperindu-mi pula, am intrat in camera luminata doar de un mic lampion asezat pe noptiera de langa pat. Ramas langa usa nu indrazneam sa mai fac un pas, insa maica Rutilia de sub plapuma, zise:
"Hai vino, apropie-te ca nu te mananc, vino aici langa pat!"
M-am apropiat iar ea, dandu-mi mana la o parte de la pula, o lua in mana, o pupa, imi lua si coaiele-n mana le pupa si pe ele, moment in care pula incepu sa se intareasca. A mai manevrat-o putin si fiind destul de excitat din pula a inceput sa tasneasca jeturi groase de malahie pe care maica le primea in gura inghitindu-le. Dupa ce a supt si ultimile picaturi, maica imi mai pupa odata pula dupa care stinse lampionul zicand:
"Hai in pat langa mine, sa te iubeasca mama de flacau frumos!"
M-am bagat imediat sub plapuma, dand peste un trup gol, cald pe care l-am cuprins in brate. Pula iar mi se intarise si maica Rutilia ma cuprinse cu picioarele, facandu-mi loc intre ele. Mana ei imi prinse pula si mi-o dirija catre pizda ei, tragandu-ma inauntru. Plapuma alunecase jos de pe noi in vanzoleala care ne cuprinsese. Pula daduse de caldura iar eu am inceput sa dau din cur, maica ma saruta, iar eu o strangeam de buci. Dupa vreo cinci minute mi-am dat drumul muscand-o pe maica de sanii care-i atarnau de o parte si de alta a trupului.. Am cazut pe o parte sfarsit, in timp ce maica se stergea la pizda cu un prosop ce-l pregatise la capul patului.
Asa lesinat de placere, inca ii strangeam trupul spunandu-i ca o iubesc si ca e femeia mea pe care am s-o fut mereu. Ea nu zicea nimic, doar ma saruta intr-una. Dar eu voiam mai mult, voiam sa-mi vad femeia, asa ca am intins mana si am aprins lampionul.
" Nuuu, ce faci? Stinge lumina!" a strigat maica la mine.
"Vreau sa-mi vad femeia, vreau sa vad pizda in care mi-am varsat samanta!"
" Dar sunt urata, nu trebuie sa ma vezi gaoala!"
"Pentru mine esti frumoasa, esti prima femeie din viata mea, pizda ta e prima care s-a bucurat de pula mea, as vrea sa te fut mereu, arata-mi pizda, vreau s-o vad toata!"
Ca nebun, am sarit din pat, am aprins lumina din tavan si am sarit inapoi intre picioarele ei, i-am desfacut buzele pizdii din care se mai scurgea inca samanta mea. Ma uitam cu mare curiozitate in strafundurile ei, in timp ce maica isi acoperise fata cu mainile. In noaptea aia am futut-o de patru ori si de atunci timp de doi ani am trait ca barbat si femeie, camera mea fiind a mea doar cu numele, ca eu dormeam cu Rutilia.
- Si care-i treaba cu sapunul?
- Ha, ha, ha, a izbucnit Radu in ras. Pai Rutilia face sapunul asta!
- Si de cand te-ai mutat aici ai mai futut-o?
- Mai rar! In ultimul timp doar mi-o suge!
- Si ceva mirene venite la spovedit n-ai futut?
- Cateva, doar cele care dadeau de inteles ca voiau pula! Dar nu ma plang, pizda de futut e destula aici, plus ca odata pe luna trecem fiecare prin patul staretei! De-astia ca tine e de lipsa pe-aici, dar sper ca nu-i asta prima si ultima data!
- Fii sigur ca mai vin, nu vezi ca m-am indragostit de tine?
- Ia treci sa te iau la pula daca esti asa indragostit!
Si imediat m-a pus cu cr...



    Login