Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.46 "Suferintele" tanarului Daniel (1)
Autor : bigsuck - 2015-02-06
Citita de 3494 ori - Nota 6.17 (24 voturi)
Subtitlul se vrea o parodie a titlului romanului lui Goethe, "Suferintele Tanarului Werther".
Matei plecase suparat la Bacau, insa mie putin imi pasa, pentru ca ii gasisem un inlocuitor "the best", pe baiatul de aur, cum imi placea sa-l alint pe Gyury.
Isi facuse obiceiul ca rar se mai ducea pe acasa, doar ca sa mai aduca de ale gurii, in rest devenisem "femeia" lui si ma lucra bestial.
Eram inebunit dupa el, ca acum nu le prea mai dadeam atentie celor trei colocatari ai apartamentului si uneori nu pierdeam ocazia sa ma infrupt din "bunatatile" lui Gyury chiar la locul de munca, atunci cand se ivea momentul propice.
George se insurase intre timp, asa ca nu-i mai puteam face vizite la domicilu, ci doar la muncama mai chema in birou, unde ma mai bucuram de pula lui.
Florin plecase si el in Oltenia si ca sa mai diversific, mai dadeam roata pe la Maria, unde in lipsa ei, venea Ghita sa ne dea "tainul" si mie si lui Petrisor, plus ca Petrisor si cu mine "ne alimentam" reciproc.
De pizda Mariei nu ma mai puteam apropia deoarece fiind gravida, era mofturoasa, doar de Petrisor nu putea scapa, acesta motivand ca vrea sa-si alimenteze fiul cu laptisor. Deja se socotea tatal copilului din pantecul maica-si si isi cerea drepturile de barbat al casei, adica sa poata s-o futa pe Maria de cate ori vrea el.
Imi placea de el deoarece incepea sa semene cu tata-su, cu Petrica, in special la marimea pulii, fapt ce o multumea pe Maria.
De aceea nu pierdeam ocazia sa fac 69 cu el, mai ales ca incepuse sa-i creasca si flocusorii.
Se ducea la scoala si incepea sa dea iama si printre colegele din clasele mai mari, care nu se stie cum aflasera de precocitatea lui sexuala si se bateau pentru "prietenia" cu el.
Ghita fiind mai tot timpul plecat cu futareala, ca doar n-o avea doar pe Maria, care v-am spus ca era mofturoasa, m-am gandit sa ii iau eu locul lui Ghita in patul nevestii, cand aveam ocazia, pentru ca orice-ar crede unii, aveam nevoie si de pizda.
Am abordat-o pe Aglaia la piata, noi cunoscandu-ne mai demult prin Maria, sora-sa.
M-a invitat la ea si fetele fiind la scoala, n-am insistat prea mult ca sa-i bag mana la pizda.
Femeia era dorita, fiin neglijata la pat de Ghita, care-si lasa samanta pe aiurea (including me).
Cred ca de la primul contact am lasat-o gravida, deoarece i-a venit orgasmul odata cu ejacularea mea si atunci am mai repetat futaiul soldat cu aceleasi rezultate, astfel ca dupa o luna m-a anuntat ca am lasat-o gravida, dar sa nu-mi fac griji, ca i-l pune in carca lui Ghita.
Fiind asigurat in privinta asta, nu pierdeam ocazia s-o multumesc pe Aglaia cu ceea ce-i lipsea.
Dar patul liber din camera mea n-a mai fost ocupat temporar de Gyury, caci mi-a fost adus alt coleg de camera in locul lui Matei.
Acesta era un absolvent al scolii profesionale de la Fagaras, el de loc fiind dintr-un sat de langa Piatra Neamt si fiind electrician, lucra numai de zi, fara ture.
I s-au scurtat cararile lui Gyury, astfel ca ne mai faceam de cap cand ne intalneam la munca, si atunci mai rar, pentru ca se logodise baiatul, urmand sa se casatoreasca.
Se anuntau vremuri grele la orizont, incepea sa fie seceta de pule. Eu, care eram obisnuit sa ma lafai intre pule pe alese, acestea incepeau sa dispara rand pe rand.
In camera de alaturi se schimbase contingentul, in sensul ca erau alti baieti, Cezar si compania plecasera, eu rezumandu-ma la pizda Aglaiei, si la pulele lui Petrisor si Colin, care si acesta mai ca nu plangea de dorul lui Cezar, Sandel si Nicusor.
Cu noul meu coleg de camera facusem cunostinta, se numea Nelu Gotcan, dar prietenia se lega mai greu. Altfel, era frumusel foc si eu ma perpeleam cum sa fac sa ajung la pula lui.
Il atrageam in discutii, sa vad ce-i place, era si el la inceput, nou venit si prietenia s-a legat prin faptul ca eu aveam, dupa cum v-am spus in episodul "La munca (6)", pick-up si discuri cu muzica din cea mai noua, discuri aduse de elvetianul Kurt Weiss.
Baiatului ii placea sa danseze si uneori ma lua la dans, eu avand rol de dama.
Incet, incet ne apropiam, astfel ca am apropiat si paturile, lipindu-le unul de altul, facand un pat dublu, ceea ce cu Matei nu facusem asa ceva, el asumandu-si rolul de mascul, care ma calarea cand voia in patul meu.
Ajunsesem sa ne sarutam, ceea ce mie imi facea placere, gandindu-ma ca poate-poate mi se realizeaza visul.
Il vazusem si gol, cand se schimba, intarindu-mi convingerea ca trebuie neaparat sa ajung cumva la pula lui, care era de marime medie, coaiele la fel, dar avea niste floci creti ce constituiau o blanita deasupra pulii, nu ca la majoritatea cu care avusesem de-aface, o jungla mare in care te puteai afunda cu fata de nu ti se mai vedea nasul din floci. La Nelu era ceva aparte si de aceea voiam sa pun gura pe blanita aceea creata.
Incepusem sa ne imbratisam in pat, sa ne sarutam, ma lasa sa-i pipai bijuteriile prin slip, fara insa a ma lasa sa le am in mana direct. Ma excita grozav acest lucru si dupa ce ma lasa sa-l pipai in zona intima, se ducea la baie, unde facea laba.
Eu eram inebunit si de aceea ajunsesem ca dupa ce iesea el de la baie, sa ma duc imediat in urma lui si sa culeg picaturile de sperma de pe colacul wc-ului si sa le gust.
Probabil isi dadea seama ca ma chinuie si ca sa impinga sadismul mai departe, m-a lasat apoi sa ma joc cu pula si coaiele lui, dar fara a pune gura pe ele, ceea ce pentru mine era mai rau ca picatura chinezeasca, insa ma multumeam si cu atat.
Ca deobicei, dupa astfel de joc, se ducea la baie si se labarea in loc sa-mi dea mie sucul lui.
Isi facuse obiceiul ca de cate ori avea chef, ma chema:
- Hai Daniel, treci de trage de mansa, ca la aviatia utilitara!
Aceasta insemna ca sa-l apuc de pula si s-o frec, apoi s-o trag de pe burta catre coaie si inapoi, ca si cand as avea o mansa in mana.
Am incercat de multe ori noaptea, ii dadeam slipul jos cand era adormit si incepeam sa-i pup pula si sa umblu cu buzele prin floci sa se trezeasca si fiind cu pula sculata sa se duca la labarit in baie, dupa care eu ma duceam sa culeg urmele de sperma.
Asa ma chinuia Nelu si nu voia in ruptul capului sa ma lase sa-i iau pula in gura sa se descarce in gura mea insetata dupa seva lui.
Se apropia vara in care imi pusesem in gand sa dau curs invitatiilor lui Vasile Irian de la Iasi si a lui Ion Rusu de la Vaslui.
Cand am luat concediu, primul drum m-am gandit sa-l fac la Iasi, unde ma astepta Vasile, apoi in functie de timp, aveam sa ma duc si la Vaslui.
L-am anuntat pe Vasile Irian printr-o scrisoare ca vin in data de *** si sa ma astepte in gara.
Ajuns acolo, vasile m-a asteptat la gara dupa cum convenisem, apoi am luat o trasura (mai circulau pe vremea aceea) si ne-m deplasat la locuinta lui in Nicolina.
Statea bine tziganul, in sensul ca avea o casa destul de aratoasa si ceea ce m-a frapat, avea baie cu wc in casa, pe timpul ala fiind ceva destul de rar.
In afara de culoarea pielii, nimic nu trada ca ar fi tzigani, toti vorbind fara accentul acela gagios.
Am fost primit frumos de familia lui care se compunea din tata, mama, o sora si doi frati, unul din frati fiind mai mare ca el cu doi ani, iar sora-sa si frate-sufiind mai mici decat el cu doi ani, respectiv trei ani.
Fiind seara cand am ajuns, dupa masa de seara si bun venit, eu m-am retras intr-o camera cu Vasile care imediat si-a dat pantalonii jos si mi-a facut invitatia:
- Ah Daniel, de cand iti duce dorul papusica asta!
Si din padurea de floci incepea sa se lungeasca pula aceea careia ii dadusem onorul in armata.
- Da Vasile, si mie mi-a fost dor de ea, sa-i simt gustul ala bun de pula de tzigan!
Trebuie sa va spun, ca in ciuda faptului ca majoritatea din ei se supara cand le zici tzigan, alde Irian se mandreau cu faptul ca apartineau acestei etnii.
- Tocmai de-aia n-am mai facut dus de-aseara, ca sa simti gustul ei natural si dupa cum ti-am promis in scrisori, ai sa ai parte de pula de tzigan din plin, pentru ca o sa te tinem aici o saptamana sa te futa tot tziganetul, adica tata, fratii mei, verii si mosul meu!
Cand am auzit eu, m-am cutremurat, gandindu-ma la ce-o sa indur. Si ca sa-mi mai atenuez gandurile negre, m-am lasat in genunchi si am bagat nasul in flocii aceia negri, aspirand mirosul specific de tzigan cu pula sculata.
Imi placea mirosul acela care-mi amintea de primul contact luat cu pula lui in poligonul de tragere de la Poarta Alba.
Am coborat cu gura la pula pe care i-am luat-o intre buze, decalotand-o complet si lingand-o in jurul capului de smegma ce se stransese intr-o noapte si-o zi pe timp de vara.
Vasile, vazand cu ce placere ii curat pula de smegma, ma prinde de cap si-mi indeasa pula pana-n gat, zicand printre gemetele de placere:
- Asa, ia-o toata-n gura si inghite tot de pe ea, ca pentru bunatatea asta ai venit!
Si incepe sa dea din cur, futandu-ma in gura. Probabil ca era dorit sa futa o muie, ca imediat mi-a umplut gura cu sloboz fierbinte si gustos.
Dupa ce m-am delectat cu seva dulce a lui Vasile, imi zice:
- Acum hai la baie sa facem un dus, ca in noaptea asta ai sa fii al pulii mele, iar maine toata ziua o sa fii "piranda" lui tata!
- Vasile, nu stiu cum am sa rezist la atatia!
- In pula mea de curva! Nu-mi scriai tu ca vrei sa te futa toata satra? Iti aduc scrisorile, ca le-am pastrat. Si sa zici mersi ca nu chem toata satra, ci numai neamurile mele!
Si facandu-mi fel de fel de ganduri, unul mai negru decat altul, am mers amandoi la baie sa facem dus.
Cand ne-am intors in camera, in pat statea gol complet cu pula par, Romel, fratele mai mic al lui Vasile, dar care arata splendid.
- Ce-i cu tine aici ma, il intreaba Vasile.
- M-am gandit ca poat aveti nevoie de ajutor, ii da Romel replica.
- Da ce, credeai ca nu sunt in stare sa fut o noapte intreaga? Randul tau e abia poimaine, dupa Manus!
Manus era fratele mai mare care era insurat, dar care nu refuza sa futa si-un cur.
- Lasa-l Vasile daca tot a venit, zic eu, gasindu-l deosebit de atragator pe Romel
- Treaba ta, doar tu esti beneficiarul!
Si asezandu-ma intre picioarele lui Romel, in coate si genunchi, i-am oferit gaozul lui Vasile, urmand sa ma infrupt din pula lui Romel care era neagra, cu capul vinetiu, rasarind din padurea de floci.
Ca un disperat i-am luat pula pana-n gat incepand s-o frec si s-o sug.
- Hoo nebunule! Parca n-ai mai vazut pula-n viata ta, asa esti de disperat, incearca Romel sa ma tempereze
Vasile deja intrase in mine si ma lucra de zor, iar eu nu ma mai saturam de pula lui Romel.
Cand am simtit slobozul fierbinte al lui Vasile ca ma inunda in interior, mi-am dat si eu drumul pe prosopul cu care venisem de la baie. Vazand ca Vasile a terminat, Romel, care n-avea nici-un spor in felul in care i-o sugeam, m-a intors cu fata-n sus, asezandu-se calare pe gura mea si preluand el futaiul gurii mele, in care pula i-a borat rapid.
Cat timp Vasile s-a dus la baie sa se spele la pula, pe mine m-a lasat in grija lui Romel, care fiind foarte arzoi, nu i-a trebuit mult sa i se scoale pula din nou si sa ma ia pe la spate, sa completeze cantitatea de sloboz lasata de frate-su in gaozul meu.
Cand s-a intors Vaile, Romel era in plina actiune, tragandu-ma de pulpe in pula si dandu-mi palme peste buci.
- Unde-ai invatat metoda asta de futai, prasleo, intreaba Vasile
- La studentii africani, am fost si eu odata la o orgie de-a lor, unde fetita era un grec si tot asa il bateau peste buci, de i le inrosise, dar parea ca grecului ii placea!
- Si l-ai intrebat pe Daniel daca-i place?
- Nu-i nevoie, atata timp cat imi place mie, raspunde Romel.
Eu nu mai ziceam nimic, doar luam pule-n cur si palme peste buci, ca asa-i facea pla cere lui Romel.
Ducandu-ma la baie cu Romel dupa futai, acesta si-a cerut scuze pentru actul sexual plin de sadism la care ma supusese si ca dovada ca l-am iertat, dupa ce ne-am spalat i-am pupat pula si coaiele, gest care l-a incantat.
In noaptea aceea m-au mai luat la pula de cateva ori, astfel ca dimineata, dupa micul dejun adus la pat de Romel, am adormit imediat, cei doi lasandu-ma sa ma odihnesc.
Dar ce sa te odihnesti dupa o noapte supus la perversiuni de cei doi frati!
Cred ca doar doua ore a durat odihna mea, ca am fost trezit de o mataranga de pula care ma batea peste fata.
Era Lascu Irian, tatal baietilor, care venise sa-si ceara dreptul de senior al casei si caruia nu aveam dreptul sa-i refuz nimic, asa ca l-am tras calare peste gura mea, luandu-i coaiele mari si flocoase in gura si sugandu-le.
"Batranul" avea cam vreo patruzeci de ani, bine cladit, fara burta cum au deobicei tziganii, dar cu o blana de floci de la gat pana la pula si mai departe. Era ca un urs care tabarase pe mine.
- Immm, ce gurita sugace ai! Imi place sa zici ca sunt tataia-l tau si sa ma pupi si sa ma lingi peste tot. Mi-a zis Vasile ca in armata i-ai bagat limba-n gaoz si asa vreau si eu sa-mi faci!
- Da tataie, iti fac orice-mi ceri, acum esti tataia-l meu si te iubesc cum vrei si pe unde vrei.
- I-ama la pupat si la lins pe unde vrei, dar sa nu uiti de gaura flocoasa dintre buci!
- Da tataie, sunt al tau, poti sa-mi faci ce vrei!
Si se vedea ca tziganul avusese grija sa se spele si sa -si dea cu ceva parfum, ca sa nu-mi fie sila sa-l iubesc.
- Intinde-te tataie in pat, ca sa te iubesc cum imi place mie! Vreau sa-ti mursec blana asta de pe piept si de pe burta, ca tare ma atrage sa nu mai plec de langa ea!
- Pentru asta te bati cu Norica, nora-mea, ca si ei ii place sa se afunde cu nasul in blana mea, atunci cand o iau la pula!
- Pai cum tataie? Iti futi nora? Si Manus ce zice?
- La noi in familie e o traditie veche: toti barbatii au voie sa futa orice femeie din familie pe care o vrea! De exemplu eu am futut-o pe soacra-mea mult timp, pana cand au crescut baietii care si ei s-au invatat sa futa tot la pizda ei. Si-acuma baietii mai calaresc la ea!
Ce mi-ar mai fi placut sa fiu femeie si sa fiu nora in familia asta!
As fi avut acces la toate pulele si pana acum niciuna nu era de lepadat.
Si in timp ce-i pupam blana de pe piept si de sub brate, il chestionam:
- Sa inteleg ca si fratele matale are acces la nora?
- Sigur ca da! Si el si baietii lui, au voie sa futa si pe nor-mea si pe nevasta-mea si pe fii-mea! Insa pa fii-mea eu am inceput-o cand avea paisprezece ani, apoi i-am dat-o si lui frate-miu si baietilor lui!
- Nu mai inteleg nimic!
- Pai ce-i asa greu de inteles? De exemplu, acum Vasile o fute pe Norica, Manus o fute pe sor-sa, Dalia, Romel o calareste p-a batrana, pe bunica-sa, iar nevasta-mea e la pula la unul din baietii lui frate-miu, si daca vrei si tu sa futi una din muierile noastre, nu au voie sa refuze, poate iese vreun puradel mai deschis la culoare!
- Mersi tataie, o sa ma gandesc bine pe care o iau la pula!
- Pe oricare vrei, nu-i cu suparare, doar sa ramana bortoasa cu un roman, sa mai deschidem si noi neamul la culoare!
Si gandindu-ma pe care din muierile Irian s-o iau la pula, am continuat continuat sa ma afund in blana lui tataia Lascu, ajungand in flocii de la pula.
Am luat mataranga aceia de pula in mana si am inceput sa-i ling capul vanat din care iesea spuma alba a dragostei, ce nu mai avusese rabdare si iesea in jeturi ample, prelingandu-se peste venele ce inconjurau acea mataranga, in floci si pe coaie, iar eu nu mai stiam incotro sa ma indrept ca sa aspir acea seva.
Dupa ce am terminat de adunat slobozul de prin toate locurile unde se raspandise, i-am ridicat coaiele bogate si am inceput sa musc cu buzele perineul, care era un fel de continuare a pulii, plin de floci care incepusera sa transpire, ceea ce-mi placea nespus.
Ii pupam pulpele paroase ale lui tataia Lascu, apoi i-am zis sa se intoarca cu bucile in sus, pe care le-am departat cat am putut de mult si am inceput sa caut cu limba printre flocii dintre buci, gaura miraculoasa, unde imi place atat de mult sa ling.
Cand am gasit-o, ca prin minune s-a deschis la atingerea limbii mele si mi-am bagat toata limba, incepand sa fac miscari circulatorii, sa adun tot sucul de pe peretii ondulati si rosii.
Tataia misca din cur in toate partile, de parca nu-i era de ajuns cat lingeam, voind mai mult.
Dupa ce m-am saturat, l-am culcat pe tataia pe o parte si m-am bagat cu gura la pula lui, dragalind-o si pupand-o, ceea ce a facut-o sa se imbatoseze din nou.
Voind sa ma achit mai repede de sarcina, m-am intors cu curul in pula lui, aceasta incercand sa patrunda cu greu in locasul ce i-l pregatisem, insa prin efortul ambilor am simtit cum capul si-a facut loc, restul urmand de la sine.
Tataia ma tinea strans in brate, actionand doar din sale, blana de pe piept umezindu-mi spatele de la transpiratie.
Ma simteam bine cu mataranga aceea ce-si facuse loc in mine si cam dupa zece minute de frecus, mi-a explodat jeturi de sloboz cald, simtind cum se raspandeste in intestine.
Cand a scos-o, parca a luat ceva din mine, asa de rau imi parea, ca-mi crea o stare de plans.
Ma abtineam sa nu plang, dar lacrimile curgeau fara voia mea, ceea ce l-a induiosat pe tataia, care strangandu-ma cu fata in blana de pe piept, incerca sa ma linisteasca:
- Ce- i cu tine puisorul meu? Te-a durut?
- Nu tataie, ma doare sufletul ca nu pot sa stau o vesnicie in pula matale, asa de bine m-am simtit!
- Nu-i nimic dragalasule, mergem la baie, ne spalam, apoi ti-aduce tataia ceva de mancare, dupa care ai sa dormi in bratele mele, sa te linistesti. Si n-avea grija ca intr-o saptamana, te mai fute tataia si in gurita si in curisor!
- Offf, multumesc tataie scump si iubit pentru placerea de a fi iubit si ocrotit in bratele matale!
Si dupa dus, tataia mi-a adus o masa bogata careia n-am putut sa-i fac fata. Am mancat si eu cat am putut si dupa doua pahare cu vin, am cazut in bratele lui Morpheu, alias tataia Lascu!
Ma-am trezit pe la patru dupa amiaza cu tataia infipt in mine, care ma lucra de zor.
Bucuros de ipostaza in care ma trezisem, am inceput sa-i vin si eu in intampinare, dandu-i contre, fapt ce l-a bucurat nespus, dand si mai abitir din cur.
Dupa inca o sarja de sloboz varsata in intestinele mele, ma simteam asa de bine, ca nu-l mai lasam sa se retraga, tinandu-l cu mainile de pulpe si rugandu-l sa ramana in mine mai mult timp, indeplinindu-mi dorinta.
Cand a vazut ca eram gata sa adorm cu pula lui in mine, m-a luat usor in barate, fara sa ma scoata din pula si asa m-a dus la baie unde a dat drumul la apa peste mine, trezindu-ma din amorteala.
Pana seara la opt, cand a venit Manus cu masa de seara, tataia m-a maai avut de doua ori, odata fiind in gura.
Il iubeam pe tataia, ceea ce n-as fi crezut, daca mi-ar fi spus cineva ca ma voi indragosti de el.
Dar a venit Manus, care in afara ca o futuse pe sor-sa Dalia, avea acum chef sa ma futa si pe mine.
Ca deobicei, m-am supus tuturor dorintelor partenerului de pat, in sensul ca dupa doua futaiuri alternative, m-a pus sa-i ling gaozul, apoi sa dorm cu pula lui in gura
In noaptea aceea am dormit mai mult, pentru ca Manus era obosit de cat trasese la pizda Daliei.
Dimineata cand m-am trezit pe la opt si jumatate, dupa micul dejun luat impreuna cu familia, am iesit si eu la aer, urmand ca sa fie schimbate asternuturile (lengeria de pat) si sa fie aerisita camera, noaptea urmatoare urmand sa aduc o femeie in patul acela, incercand sa-mi plantez samanta care sa rodeasca in familia Irienilor.
In acest timp m-am dus in casa in care statea baba (soacra lui Lascu), sa mai aflu cate ceva legat de aceasta familie.
Cand am intrat, baba statea cracita in pat, dupa futaiul unuia din nepotii de frate ai lui Lascu, care isi tragea pantalonii, dar tot apucasem sa vad ce bogatie de pula avea.
Din pizda i se scurgea slobozul lasat de futalau, sloboz pe care eram tentat sa-l ling, dar vazand pizda ranjita a babei, mi-a pierit pofta. Nu ca n-as mai fi lins o pizda, ca pe a Mariei imi facea placere sa o ling, dar a babei nu parea asa atractiva.
Totusi mi se sculase pula oleaca si n-as fi refuzat sa-mi bag pula peste slobozul lui Dragos, dar nu voiam sa par prea indraznet si sa dau navala peste pizda babii.
- Buna babo, ce faci?
- Eei dragul babii, tu trebuie sa fii prietenul lui Vasile! Eh, ce sa fac, mai are parte baba si de cate-o bucurie la anii astia, ca toata viata numai bucurii d-astea am cautat si m-a blagoslovit Cel de Sus cu ni...



    Login