Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata DANIEL - Ep.44 In valtoarea virtii (8)
Autor : bigsuck - 2015-01-28
Citita de 2516 ori - Nota 7.75 (24 voturi)
Ziua a decurs intr-o plictiseala totala si abia asteptam sa se termine. Colegii incepusera sa aiba invidie pe mine vazand ca nu mai merg cu ei cu microbizul, ci ma urc in "Oldsmobil" impreuna cu George. Bineainteles ca in prezenta lor si a altora, ma adresam cu apelativul de "don inginer", numai intre noi si Geo cu nea Cristache ne tutuiam.
Dealtfel si nea Cristache imi ceruse sa-i zic pe nume, dar chiar daca ii sugeam pula, tot aveam o retinere sa-i zic pe nume.
Cand a venit nea Cristache cu masina, ne-a dus direct la Geo, care ne asepta ca de obicei numai in halatul lui visiniu.
Dupa imbratisarile de rigoare, a urmat rigoarea coniacului "Martel", savurat cu multa placere de toti.
Fiind intrucatva transpirati, noi trei, George, nea Cristache si cu mine am plecat la baie sa ne spalam stiind ca va urma ceva legat de atingeri. Geo a zis ca ne insoteste si el, zicandu-le lui George si nea Cristache sa intre ei la dus, el si cu mine urmand sa folosim cada.
Dupa ce a potrivit apa si a umplut cada, ne-am dezbracat si am intrat in apa, eu fiind tot timpul cu privirea pe el. Totdeauna imi place sa privesc un barbat nud, mai ales daca e tanar si are ce arata.
Bineinteles ca am inceput imediat sa ne pipaim, mimand spalatul, mainile noastre fiind la bijuteriile celuilalt. Pulile ne erau erecte, asa ca Geo a inceput sa-si plimbe pula pe la bucile mele.
In timp ce Geo incepea sa ma calareasca pe la spate, ma uitam la ceilalti doi de la dus, care n-au mai avut rabdare sa se duca la canapea si se intinsesera pe pardoseala intr-un 69 perfect.
Ma uitam cum George era cu carnatul lui nea Cristache in gura, dandu-i tefuri ca vitelul la vaca, iar santul flocos dintre bucile lui nea Cristache imi facea o pofta nebuna, cum l-as mai fi lins.
"Lasa ca deseatra imi fac pofta", deorece nea Cristache imi ceruse de pe drum ca noaptea care urmeaza sa ma culc cu el, eu acceptand cu bucurie, pentru ca voiam sa simt carnatul acela in mine cum isi varsa seva.
In timpul acesta Geo isi bagase pula in gaozul meu si ma freca, dar din cauza apei mi se parea ca scartaie pula lui in timp ce se freca de anusul meu. Cred ca odata cu pula intrase si apa si pula actiona ca o perie. Era un disconfort, dar nu ma puteam plange pentru ca eram in casa lui si trebuia sa ma supun la toate poftele lui. In acelasi timp Geo imi freca pula care a ejaculat atunci cand am simtit jeturile calde de sperma ca imi umple interiorul.
Dupa ce a iesit din mine am continuat spalatul in timp ce ceilalti doi trecusera la futaiul propriu-zis, nea Cristache fiind masculul.
Geo si cu mine ne-am luat halatele pe noi si i-am lasat pe cei doi sa se bucure de placerea futaiului, insa eu aveam un oarecare regret pentru ca as fi vrut sa-l fut si eu pe George, dar n-am avut indrazneala sa-i cer asa ceva, lasandu-ma in voia lui.
Ne-am dus la bucatarie sa preparam cafeaua. Am turnat-o in cesti si cu tava ne-am dus in salon in care imediat au intrat si George cu nea Cristache, fresh de la baie.
In salon s-a raspandit mirosul de mocca, ce-mi amintea de perioada cand eram inca elev la profesionala si aspiram acelasi miros cand treceam prin fata magazinului de coloniale de langa cofetaria "Crinul Alb". Cei care cunosc vechiul Ploiesti, stiu despre ce vorbesc. Era cam pe unde este acum "Omnia".
Stateam la discutii pe diferite subiecte si nu era sa uitam subiectul sex, care imediat, mie cel putin, a inceput sa ne aprinda simturile.
Eu stateam cu Geo pe o canapea, George si cu nea Cristache pe cealalta si am inceput sa ne mangaiem fiecare partenerul.
Eu eram deja culcat cu capul in poala lui Geo dupa ce terminasem de baut cafeaua, acesta desfacandu-si halatul doar in dreptul pulii, eu stand cu nasul in flocii de la pula lui.
Incepand discutia despre sex, eu mi-am afundat mai mult fata intre picioarele lui si-i pupam pula, care incepea sa se trezeasca.
Am inceput sa-mi bag capul ca guzanul intre picioarele lui, ceea ce l-a facut pe Geo sa-si dezbrace halatul de pe maneci si sa-si departeze cat mai mult picioarele. Ii smocotisem coaiele si tot imi faceam loc intre buci, sa-i ling flocii aceia micuti si creti care ascundeau gaura aceea draga mie.
Vazand unde vreau sa ajung, Geo s-a lasat mai mult pe spate, si-a apucat picioarele cu mainile de sub genunchi si mi-a expus gaozul asupra caruia m-am repezit incercand sa-mi bag limba in el.
L-am lins mult timp, pana cand Geo m-a tras in sus, m-a culcat pe canapea cu capul sprijinit de un brat al ei, apoi m-a incalecat peste cap si mi-a bagat pula in gura pana-n gat. Ma tinea de cap, o mai scotea, ma batea cu ea peste fata, apoi iar mi-o baga in gura, sfarsind prin a ma fute in gura. Ii inghiteam sperma, totodata sugandu-i pula, facandu-l pe Geo sa scoata scancete. Dupa ce i-am curatat pula de ultimile picaturi, l-am prins cu mainile de buci si am inceput sa-l pup si sa-l ling la coaie, Geo abandonandu-se total poftelor mele.
- Daniel, in noaptea asta esti al meu!
- Si cu nea Cristache ce fac? Am apucat sa-i promit lui ca ma culc cu el!
- Lasa, culca-te cu Geo, ca uite eu am treaba cu George si cred ca o sa vrea sa fie la noapte tot cu mine, raspunde nea Cristache, care era prizonierul pulii lui George.
- Multumesc Cristache, raspunde Geo
Am continuat dragaleala cu Geo, intre timp nea Cristache si George ducandu-se iar la baie sa se spele dupa futai.
Geo s-a dat jos de pe mine, turnandu-si un coniac, timp in care nea Cristache se intorsese cu George, acesta din urma ducandu-se langa Geo sa bea si el un coniac.
Nea Cristache se postase in picioare la capul meu, cu carnatul si coaiele atarnand desupra capului meu.
Cand l-am vazut, iar mi s-a facut pofta de pula, asa ca l-am apucat cu mainile de pulpe si l-am tras cu coaiele la gura mea, incepand sa le sug.
- Stai Daniel, ca nu mai am nimic in coaie, le-am golit in George cand am facut prima data dus.
- Nu-i nevoie sa-mi dai nici-o seva nea Cristache, vreau sa am tot timpul o pula sau niste coaie in gura si ale matale imi plac, pentru ca chiar daca le-ai golit, ele par tot pline, asa de mari si frumoase sunt.. Le iubesc nea Cristache, iti iubesc si pula si flocii si gaozul pe care inca nu l-am explorat, te iubesc cu totul nea Cristache!
- Ce faci Daniel, m-ai uitat asa repede? Parca erai indragostit de mine, sare Geo in gluma.
- Oh Geo, nu te-am uitat, va iubesc pe toti, dar ce era sa fac cand am vazut frumusetea asta de barbat in pula goala la capul meu?
- Pai daca ne iubesti asa de mult pe toti, ce-ar fi sa te luam la pula toti, raspunde Geo
- O spui cu asa emfaza, de parca ati fi cel putin zece insi, ii raspund eu.
- Nu cred ca ai rezista la zece insi, zice nea Cristache.
- Ha! Nu stii cu cine vorbesti! Ce mi-e sase, ce mi-e zece!
Si le povestesc faza de dinainte de armata, cand ne-a luat Militia . - Pai daca e vorba pe-asa, stai ca mai am doi prieteni care sunt dispusi sa facem o mica orgie, zice Geo.
Si iese din salon ca sa dea telefon.
Cand s-a intors, i se citea pe fata bucuria, frecandu-si mainile in acelasi timp:
- La ora 8 in seara asta sa fii ca mireasa goala in pat si sa astepti mirii. Pana dimineata treci din pula-n pula, sa vad cum te descurci.
- Doar n-oi muri, si chiar dac-ar fi sa mor, mor fericit in pula!
Si cu aceste zise m-am desprins dintre picioarele lui nea Cristache si am plecat cu toti spre sufragerie, sa pregatim masa de seara.
Dupa ce am mancat, am mai stat putin, apoi m-am dus la baie sa fac un dus, sa fiu fresh la intalnirea cu cei doi oaspeti.
Proaspat, dupa un dus prelungit, m-am dus in camera lui Geo, unde urma sa aiba loc "deflorarea miresii", care era fututa si rasfututa, dar niciodata satula de pula.
Era ora 20 cred, pentru ca am auzit alte voci jos, dar care totusi imi pareau cunoscute, insa nu stiam de unde sa le iau.
Am asteptat cam douazeci de minute pana cand i-am auzit ca urca scarile. Eu asteptam gol in pat, acoperit doar cu un cearsaf.
Se deschide usa si... intra Mihai si Marian, inginerul meu de la practica si colegul lui de vila.
Eu, sa intru in pamant de rusine (oare de unde mai aveam?), iar ei au ramas putin intrebatori, pentru ca chipul le era oarecum cunoscut, fiind schimbat fata de cum ma cunoscusera ei.
In spatela lor era Geo, care trecand in fata facu prezentarile:
- Daniel! Mihai si Marian!
Atunci am izbucnit toti trei intr-un ras nebun, de nu ne mai puteam opri.
Geo, George si nea Cristache se uitau la noi si nu intelegeau ce ne-a apucat.
Cand in sfarsit am reusit sa ne oprim din ras, dupa imbratisarile calde dintre noi, Mihai le explica celor trei de ce ne-a apucat rasul si antecedentele mele in vila lor cu patru ani si ceva in urma.
- Si asa, ai venit in Ploiesti, dar pe la noi n-aveai de gand sa treci, ma ia la rost Mihai.
- Mihai, Marian, va rog sa ma iertati, dar aveam de gand sa trec si pe la voi, dar nu mai voiam sa le spun lui Geo si George despre faptul ca mai cunosc pe cineva aici, dar daca s-a intamplat sa se iveasca aceasta ocazie, cu atat mai bine!
- Cat stateai in Ploiesti, puteai sa stai la noi, continua Mihai. Sper ca ai amintiri placute despre noi!
- Dac-ai sti ca pana mi-am facut relatii la Onesti, ma gandeam mereu la voi, imi era dor de voi!
Ei erau ca si ceilalti trei, imbracati tot in halate imprumutate de la Geo, dupa ce facusera dus.
- Si cam de ce-ti era dor de noi, continua Mihai, dandu-si halatul in prti si apropiindu-se si el si Marian, fiecare pe cate o parte de pat, aratandu-mi pulele care vreme de un an aproape, intrasera in mine prin ambele gauri, facandu-ma fericit.
Inaintand in genunchi pe pat, eu fiind la mijlocul patului, i-am cuprins cu bratele pe dupa buci, apropiindu-mii si incepand sa le pup pulele care imi trezisera amintiri placute si nestiind de care sa ma bucur mai mult.
Ceilalti trei n-au stat nici ei degeaba, si-au lepadat halatele si s-au apropiat inconjurandu-ma.
Eram intre cinci barbati pe care-i adoram si chiar daca nea Cristache si Mihai erau mai in varsta decat ceilakti, nu-i iubeam mai putin. Se apropiau ca varsta de varsta lui nea Georgel de la Valea Lupului (na, c-am mai deconspirat un loc!), atunci cand am stat la el si m-au futut si el si baietii lui, Mircea si Nelu. (Vezi episoadele "Vacanta de vis")
Cu toate ca erau curati toti, inconjurat fiind, respiram aer cu miros de pula, aceasta atmosfera priindu-mi.
Le luam pulele pe rand la pupat si la supt, iar o luam de la capat, pana cand Marian m-a prins de cap si mi-a indesat pula-n gat, dandu-si drumul in gatul meu de era gata, gata sa ma inec.
Dupa Marian a urmat George care mi-a badijonat gura cu sperma, urmandu-i Mihai, la urma ramanand Geo cu nea Cristache care amandoi mi-au umplut gura deodata, inghitind si sorbind sperma ca sa nu iasa din gura.
Geo l-a trimis jos pe nea Cristache sa aduca niste sticle cu vin, insotindu-l si George sa aduca paharele.
Asezandu-se cativa in pat langa mine, altii pe fotoliul de langa fereastra, eu sarutam piepturile paroase ale lui nea Cristache si Mihai care se asezasera unul in stanga si celalalt in dreapta mea.
Mai in fata lui Mihai se asezase Marian care imi tot gadila coaiele, ceea ce a facut sa mi se scoale pula.
Cand a vazut-o sculata, Marian a luat-o in gura incepand s-o frece cu buzele. Nu mi-a trebuit mult ca sa-i umplu gura si ma uitam la el cu ce pofta inghite.
- Mai are si el parte de variatie, ca s-o fi saturat cred, numai de pula mea, imi zice Mihai.
- Tot amandoi o faceti, il intreb eu pe Mihai.
Da, ca e destul de greu sa gasesti de-astia pe invers ca noi Dealtfel el sta numai cu numele jos, ca de fapt doarme cu mine.
- Pai de ce nu vine la Geo si nea Cristache?
- Poate de-acum inainte, pentru ca Geo ma cunoaste doar pe mine. Eu i-am zis lui Geo ca il aduc si pe Marian.
- Si totusi, Geo a zis inainte de a te suna ca mai cheama doi prieteni.
- Da, pentru ca el stie de Marian de la mine, dar nu s-au cunoscut decat in seara asta!
Si tot vorbind si band, iar li s-au sculat pulele, acum urmand sa ma futa cu-adevarat.
Sigur ca primul la rand a fost Mihai, care avand pula stimulata cand de mana, cand de gura mea, i se sculase beton.
Nea Cristache, deasemenea se tinea sa mi-o bage si el, asa ca am ajuns la un compromis: sa se aseze culcati amandoi cu fata in sus, cu picioarele unul in contra celuilalt, astfel ca sa li se uneasca coaiele, iar pulele sa stea lipite una de alta, iar eu sa ma sez in ele ca intr-o teapa si sa ma frec in sus si in jos.
S-au asezat asa cum le-am zis si dupa ce le-am luat in gura asa cum urmau sa intre in mine, m-am asezat in ele, dirijat fiind de George si Geo.
Mi-a fost cam greu la inceput, dar am suportat, pentru ca a mea a fost ideea. Gemeam eu dar gemeau si ei pentru ca simteau cum li se belesc pulele de credeau ca se rupe pielea de pe ele.
Asta pana la doua-trei curse, ca apoi a inceput sa mearga ca unse. Imi placea cand ma infigeam adanc, de le simteam flocii pe buci si ma suceam sa-i simt cum imi freaca bucile.
Probabil ca si ei incepusera sa se simta bine, ca primul a ejaculat Mihai, dupa care, simtind sperma calda, a ejaculat si nea Cristache Simteam cum se scurge sperma si le naclaieste flocii si coaiele partenerilor mei si ma gandeam ce spectacol trebuie sa fie toata naclaiala aceea.
M-am ridicat ajutat de Geo si George, care ma asezasera cu curul in sus si se uitau extaziati la gaura ramasa deschisa, spunand ca vad pana-n strafunduri
Mihai si nea Cristache ramasesera intinsi pentru ca Marian era deasupra lor si le curata sperma incleiata in floci, lingand-o si sorbind-o.
M-am dus la baie sa ma spal urmat de Mihai si nea Cristache...



    Login