Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata DANIEL - Ep.42 In valtoarea vietii (6)
Autor : bigsuck - 2015-01-20
Citita de 2883 ori - Nota 7.77 (26 voturi)
Viata isi urma cursul firesc, nu tinea cont de orientarile sexuale ale participantilor.
Era septembrie, inca era cald, ieseam seara la terase, o duceam intr-un dolce far niente si nu numai eu: ma uitam in jur si toata lumea parea fericita.
Pe Maria o frecventam destul de des, nu atat pentru ea cat pentru Petrisor, care in ciuda faptului ca nu ma mai scotea din apelativul "taticule", era inebunit dupa sloboz, asa ca prima data ii dadeam lui "flautul" sa cante la el, apoi ma ocupam de fofoloanca Mariei, aceasta spunand ca si cu Ghita facea la fel, nemaitinand cont ca Ghita se naravise rau la curul lui, ca venea si cand era Maria la serviciu, in calitate de "mos", fireste!
Acasa cu Matei lucrurile decurgeau normal, adica eram al lui de cate ori voia si Cezar profita si el din plin de cate ori se ivea ocazia.

La locul meu de munca se selectase grupul de cincisprezece insi care trebuiau sa plece la specializare la Ploiesti, printre ei fiind si eu. As fi vrut sa fie si Florin, dar cu gelozia Margaretei, a renuntat.
Am plecat intr-o dimineata cu un microbuz si am ajuns la Rafinaria Vega, in a carui colonie era caminul unde eram cazati pe timpul celor doua saptamani de specializare.
Programul era de directori, in sensul ca ne ducea microbuzul dimineata la 8 la Rafinaria Teleajen, intram in bufetul stabilor unde intrau numai inginerii si ceilalti amploiati, serveam cafele, cornuri,iaurturi, dupa care mergeam la instalatia unde aveam sa ne documentam.
La ora 13 mergeam la masa unde mancam tot in sectorul privilegiatilor, dupa care la ora 14 venea microbuzul care ne ducea inapoi la camin la Vega.
Pana a doua zi dimineata eram liberi, eu avand de gand in acest timp sa-mi caut vechi colegi de clasa, deoarece in Ploiesti absolvisem scoala profesionala.
Insotitorul nostru era inginerul George Staicu, seful de instalatie, in subordinea caruia lucram la Onesti.
Luat de langa atatea pule, eu duceam dorul, iar de colegi nu ma apropiam pentru ca nu stiam daca era vreunul dispus sa-mi dea pula. Maare greseala, pentru ca doi din ei, mi-au dat pula pe saturate, mai tarziu la Onesti!
Ma multumeam sa le admir pulele in tacere la baie, dar cel mai mult i-o admiram pe a sefului nostru, care si el era de vreo trizeci si ceva de ani.
M-am mai dat eu pe langa el, mai stateam de vorba, mai bateam apropouri, doar, doar s-o lega ceva, insa de fiecare data, ori se facea ca nu intelege, ori schimba vorba.
Observasem, la vreo doua zile de la sosire in Ploiesti, ca seful nostru nu mai mergea cu noi in microbuz, ci venea cu o limuzina sau ceva de acest fel.
Era un "Oldsmobil- Continental", ramas in Romania de la o expozitie americana si care fusese dat unei institutii care avea legatura cu toata industria prelucratoare a petrolului.
Imi placea masina, dar si soferul pe langa care am inceput sa ma dau si am inceput sa-l descos.
Am aflat ca se numea Cristache Orban, ca avea patruzeci de ani (dar pe care nu-i arata), ca era divortat de vreo sase ani si ca era sofer pe acea masina care il deservea pe domnul Geo, care era mare mahar la institutia respectiva. Domnul Geo fusese coleg de facultate cu seful nostru si asa avea el acces la acea masina.
Am facut o gluma, ca avem nume asemanatoare, eu numindu-ma Corban, iar el Orban. A apreciat gluma si am devenit oarecum prieteni, propunandu-mi ca sa ma duca in oras cu masina de la Vega, unde statusem de vorba.
I-am mai spus cate ceva si despre mine, am mai batut apropouri legate de sex, el se uita din cand in cand la mine cu interes si aruncandu-mi privirea fara sa vreau, am vazut ca pantalonii lui incepusera sa faca cort.
Am vazut ca a oprit masina pe o straduta mai putin umblata, eu pregatindu-ma sa cobor. El m-a apucat de mana spunandu-mi sa stau jos si sa inchid usa.
Cand mi-a prins mana, deja incepuse sa ma furnice pe sub burta si mi-am zis ca poate imi surade norocul, ceea ce s-a si intamplat.
- Daniel, spune drept, asa-i ca iti plac barbatii?
Luat asa direct si cu dorinta pe care o aveam, am recunoscut:
- Da nea Cristache, asa e!
- Sa stii ca tot din aceasta cauza sunt si eu divortat si am gasit intelegere la domnul Geo, caruia si lui ii plac barbatii, iar seful vostru vine la noi si o facem in trei, fiindca ei doi au fost colegi de facultate.
"Bagami-as! Si cate eschive facea seful meu cand bateam apropouri!" imi ziceam eu in gand.
- Vad ca deja o sa-ti sparga pantalonii, ii zic eu lui nea Cristache.
- Tocmai de aceea te-am oprit, ca s-o mangai putin, vrei?

- Ma mai intrebi?
Si intind mana asupra cortului, unde am simtit taria membrului care se misca de parca voia sa scape din inchisoarea aceea de doc.
- Dar nu asa, imi zice nea Cristache. Vreau s-o iei in mana si poate ii faci si altceva!
Si incepe sa-si descheie cureaua si pantalonii.
Noroc ca strada era neumblata la ora aia, fiind cald iar lumea se retrasese la racoarea din case, masina avand si ea geamurile inchise la culoare, din afara nevazandu-se nimic.
Cand si-a descheiat pantalonii si si-a ridicat tricoul, pe chilotii bleu erau pete de pre-cum, iar prin prohabul chilotilor se vedea, inconjurata de floci, o pula groasa, negricioasa, plina de vene.
N-am mai putut rezista de cat de pofta imi era.
M-am aplecat cu nasul in deschizatura prohabului, incepand sa ling petele de pre-cum de pe chiloti si aspirand pe nari mirosul de pula erecte, floci si coaie transpirate, fiind un amalgam de care imi era dor. Nea Cristache, vazand ca sunt asa de dorit, si-a descheiat si nasturul de la chilot, si-a tras pantalonii in jos, acoperind pedalele de frana si viteza si mi-a lasat loc liber departand picioarele cat mai mult.
Am inceput sa sarut burta aceea paroasa, am luat pula in mana si i-am bagat capul acela vinetiu in gura, incepand sa-l sug.
Pula ii era circumcisa, ceea ce pentru mine era o noutate, dar nu mai conta, o tinream cu o mana de langa coaie, cu cealalta ii mangaiam coaiele umede de transpiratie, iar pula o inghitisem pana in omusor, sugand cu o pofta nebuna.
Pre-cum-ul incepea sa aiba gust de sperma, imi invarteam limba in jurul capului, iar din cand in cand lingeam mana care fusese sub coaie de umezeala adunata in palma.
Aruncam din cand in cand cate-o privire in sus spre fata lui nea Cristache, care era rezemat cu capul de spatarul scaunului si gemea de placere.
Am continuat sa-i frec pula cu buzele si limba pana cand l-am auzit gemand mai puternic, saltand de cur in sus si imediat gura mi-a fost inundata de un noian de jeturi calde de sperma
Inghiteam nesatios, iar nea Cristache ma mangaia pe cap extaziat. Dupa ce m-am ridicat dintre picioarele lui, m-a sarutat pe gura si ma intreaba:
- Daniel, tu ai o treaba anume in oras?
- Nu, dar de ce ma intrebi?
- Pentru ca vreau sa te iau cu mine la domnul Geo, ca sunt sigur ca o sa-i placi! Tanar esti, frumos, nu mai spun si iti place pula la nebunie, tocmai pe placul domnului Geo!
- Pai daca ai zis ca domnul Geo a fost coleg de facultate cu seful meu, sunt sigur ca o sa-mi placa si mie, dupa cat mi-l doresc eu pe seful meu.
Si ii spun tentativele mele de a intra intre picioarele lui George Staicu. Razand, imi zice ca domnul Geo era cu un an inaintea sefului meu si ca s-ar putea ca deseara sa am parte de ce mi-am dorit foarte mult, de pula lui, a lui George.
In timpul asta ne indreptam spre locuinta domnului Geo, care se afla pe una din cele doua strazi paralele cu Bulevardul Independentei, amintindu-mi ca pe strada opusa se afla vila unde imi facusem de cap vreun an cu Mihai si Marian
Oare ce mai faceau ei? O mai aveau ca menajera pe Teodora?
Ma gandeam ca intr-o zi, cat stateam la Ploiesti, sa le fac o vizita, sa reinodam macar pentru cateva ore legaturile intime dintre noi.

Am ajuns in fata vilei, am coborat, iar nea Cristache, fara sa sune, alege o cheie din manunchiul pe care- avea pe un inel, descuie si intra ca la el acasa, lucru ce m-a facut sa ma gandesc ca locuia si el cu domnul Geo, ceea ce s-a adeverit.
Dupa ce ma prezinta amfitrionului, acesta ma invita intr-un salon destul de mare, pe al carui perete lateral era un camin, pe partea opusa fiind ferestrele de tip usa, acoperite de perdele bej cu draperii visinii. Cele doua canapele cu fotoliile aferente erau capitonate cu catifea grena, in fata lor fiind asezata cate o masuta fantezie cu picioare curbate. In capatul salonului, peretele era acoperit cu un bufet sculptat, avand geamuri fatetate, cred ca de cristal, bufet care adapostea un serviciu Rosenthal de mare valoare. Totul era de bun gust, culorile bine asortate si pana si domnul Geo era asortat salonului, fiind imbracat doar intr-un halat matlasat de matase visinie cu guler si mansete bej.
Am spus "doar" pentru ca in afara halatului, nu mai avea nimic pe el, descoperind acest lucru atunci cand s-a aplecat sa toarne in pahare coniac "Martel", sa ma serveasca de bun venit.
Cand am vazut ce frumusete avea intre picioare, am inceput sa ma incalzesc inainte de a degusta coniacul, umezindu-mi buzele cu limba, lucru ce l-a luat de bun augur, pentru ca s-a asezat pe canapea langa mine.
Ciocnind usor paharele, care si ele erau de soi, am sorbit din coniac, dupa ce intai l-am agitat absorbindu-i aroma.
A vazut ca nu eram un oarecare cules de pe strada, impresionandu-l placut.
Stateam de vorba, informandu-l despre mine, ceea ce l-a facut sa-si descinga halatul, oferind privirilor mele pofticioase o pula semierecta, pe jumatate decalotata, niste coaie superbe acoperite de o piele fina, iar flocii erau foarte carliontati de culoare castanie deschis. Dealtfel domnul Geo era un barbat superb, de statura medie, par saten spre blond, ochii de un albastru-verzui si niste buze carnoase, ce iti facea pofta sa le saruti.
Cat timp stateam noi la vorba, apare si nea Cristache, care dupa ce ma prezentase stapanului casei, disparuse pe una din usile holului de la intrare.
Acum se intorsese, dupa ce facuse dus, imbracat si el doar intr-un halat de culore verde inchis.
Dupa ce si-a turnat si el o gura de coniac, s-a asezat intr-un fotoliu, lasand la vedere pula pe care o supsesem mai devreme in masina. Hotarat, oamenii acestia voiau neaparat sa ma bage-n boale!
- Daniel, cred ca esti oarecum obosit si un dus cred ca te-ar revigora, imi zice domnul Geo.
- Da domnule, aveti dreptate, mi-ar prinde bine!
- Atunci te conduc eu, imi raspunde domnul Geo.
Si iesim pe una din usile salonului intr-un coridor la capatul caruia se afla baia. Era o incapere, fata de care camerele apartamentelor noastre de la bloc, erau niste biete cutii. Avea si cada, avea si dus, fiind toata placata in faianta cu modele marine cu delfini si alge. Era o incapere de vis.
Mi-a aratat unde sa-mi las hainele, iar cand m-a vazut gol, indrepatandu-ma spre dus, il vad ca-si da si el halatul jos si intra cu mine sub dus.
- Sper ca nu te incomodez, imi zice.
- Nu, din contra, imi face placere, ii raspund eu.
Vazand ca nu sunt deloc inhibat, ma strnge in brate, iar gurile noastre de contopesc, buzele lui actionand ca niste ventuze.
Limbile erau intr-un dans nebun, mainile umblau ca necontrolate, iar apa calduta ne excita simturile, ca pulile ne erau in cea mai mare erectie. Am iesit de sub dus stergandu-ne cu niste prosoape cat niste cearsafuri, dupa care m-a dus spre o banca ce era capitonata cu ceva plastic, m-a trantit pe spate pe ea, iar el peste mine, in pozitia 69.
Am inceput sa ne sugem pulile, coaiele, ne mozoleam flocii si se vedea ca si lui ii placea ceea ce face, facandu-ma sa-mi indrept limba spre santul dintre buci. I-am departat bucile si am inceput sa-i ling flocii dintre ele, indepartandu-i cu limba sa ajung la inelul ce pulsa de nerabdare.
Excitat de frecusul limbii si buzelor sale care frecau gatul pulii, de limba mea care se incurca in flocii din jurul anusului, am explodat in gura domnului Geo, care inghitea sperma mea cu o pofta de nedescris.
Dupa ce a terminat de inghitit tot ce i-a oferit pula mea, m-am retras de sub el si am inceput sa-i bag cate un deget si doua in anus, in acelasi timp sarutand bucile care erau fine ca de copil. Domnul Geo se freca singur in cele trei degete ale mele care ii cotrobaiau interiorul, gemand si rugandu-ma sa-mi bag pula.
Ca un facut, pula mea iar se intarise si "cedand" rugamintilor celui de langa mine, am impins pula incet in gaura fierbinte a curului sau pana la coaie, dandu-i cele trei degete care fusesera in el sa le suga, aceasta tot la cererea sa.
Il futeam, in acelasi timp cu o mana ii frecam pula, iar el se freca aproape singur in pula, eu facand miscari minime.
Cand mi-am dat drumul a doua oara in el, i-a ejaculat si pula lui, prinzand jeturile cleioase in palma facuta caus pe care am lins-o.
Dupa ce mi-am scos pula din el, i-am luat pula in gura si am supt-o de ultimile urme, dupa asemenea gest domnul Geo, mi-a cerut sa-i zic pe nume, ceea ce m-a bucurat, pentru ca-mi facusem rost de inca o pula, chiar daca pentru scurt timp.
Dupa ce ne-am spalat iar, am intrat in salon, unde nea Cristache isi freca usor pula care era sculata, asteptand sa intre undeva.
Fara sa se eschiveze dupa ce inghitise sperma mea, Geo se apleaca si ia pula lui nea Cristache in gura, invitandu-ma si pe mine.
M-am asezat langa el si faceam cu randul la supt pula.
Excitat de cei doi sugari, nea Cristache si-a dat drumul in gura lui Geo, el fiind atunci cu ea in gura, acesta impartind ceea ce primise cu mine, unindu-ne gurile intr-un sarut gustos.
Se inserase, iar Geo l-a trimis pe nea Cristache sa-l aduca pe George cu masina, pe mine luandu-ma cu el in bucatarie sa pregatim masa de seara. Pregatirea consta in a incalzi mancarea care era pregatita de menajera, noi aranjand-o in sufragerie.
In tot acest timp ne tot giugiuleam, ne imbratisam, punand la punct impartirea partenerilor, eu solicitand sa mi-l lase mie pe George, spunandu-i tot ce facusem fara a avea sorti de izbanda.
A fost de acord, eu sarutandu-l drept multumire.
Cand au sosit George cu nea Cristache, eram in salon.
...



    Login