Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.38 In valtoarea vietii (2)
Autor : bigsuck - 2015-01-11
Citita de 3526 ori - Nota 7.19 (32 voturi)
Dar ca orice om aveam si eu nevoie sa ma descarc, labareala nesatisfacandu-ma indeajuns.
Fata de Dan Dumitrascu, amicul meu de la Pompieri, batusem eu apropoul, dar mi-a retezat-o din prima, ca daca mai vreau sa am parte de pula lui, sa-mi iasa din cap asa ceva, el doar mi-o da la muie si la gaoz, in rest, n-am decat sa caut in alta parte.
N-am mai insistat, pentru ca nu voiam sa pierd unica pula ce-o aveam la dispozitie la ora aceea.
Asa ca unica scapare era la Maria, care era oricand dornica de pula. M-am dus acasa la ea, dar era acasa numai baiatu, Petrisor, pe care-l adusese pe timpul verii la ea.
I-am spus cine sunt, iar el mi-a zis ca auzise de la mama-sa despre mine, asa ca m-a invitat inauntru, urmand s-o astept pe mama-sa sa vina de la serviciu.
Apoi am inceput sa vorbim:
- Mai Petrisor, cine mai vine pe la voi?
- Mai vine cate un nene, dar mai des vine mosu Ghita si ramane peste noapte la noi, imi zice copilul, care parca intuise ceea ce voiam sa aflu.
Pentru cei cere nu stiu, apelativul de mos se foloseste in Moldova pentru unchi, fie frate cu mama sau cu tata, fie pentru cumnatul parintilor.
Mosu Ghita era cumnatul Mariei, barbatul sora-si, care era seful Pazei la intreprinderea in care lucram si care ma gasise de vreo doua ori in pat cu Maria, fapt ce nu l-a impiedicat sa vina si el in pat cu noi.
- Si ce face mos-tu Ghita cand ramane peste noapte la voi?
- Pai ce sa faca, se culca cu mamica!
- Eu credeam ca dormi tu cu mamica si mos-tu Ghita doarme in patu celalalt, marsez eu.
- Daa, asa crezi matale! Prima data cand a venit (era prima data pentru Petrisor),am crezut ca o bate pe mamica ca se gramadeau sub oghial (plapuma) si mamica scotea tipete si mosu Ghita se trantea peste ea icnind. Eu plangeam infundat, gramadit in celalalt pat, pana cand m-o auzit mosu Ghita, o aprins lumina si o vinit la mine in pielea goala cu un cocos mare si paros, iar cand m-am uitat in patul lor, mamica era si ea goala cu pasarica cu gura cascata si cu limba atarnand afara.
Mi-am dat seama ca plansetul lui Petrisor intrerupsese partida de amor dintre cei doi, Maria ramanand cu pizda cascata dupa ce scosese Ghita pula lui nazdravana din ea, lindicul atarnand pleostit si suparat.
Inainte de armata cand o frecventam pe Maria, evitam intalnirile cu Ghita, nu de alta dar era un zdrahon de barbat, la modul bine construit nu gras ci dimpotriva numai fibra si imi era teama ca nu ma pot stapani si o sa ma reped cu gura in pula lui, descoperind amandoi ca imi plac barbatii.
- Si ce ti-a facut mos-tu Ghita dupa ce te-a luat in brate, intreb eu curios.
- M-a dus in patul lor si mi-a zis sa ma uit ce-i face lu mamica, ca n-o bate, ci doar o iubeste!
- Si cum o iubea, incep eu sa-l trag de limba pe copil.
- Pai a bagat cocosul ala mare in gura pasaricii si il baga si-l scotea si pasarica numai sughita! Mamica scotea iar tipete, dar mi-am dat seama ca ii placea ce-i facea mosu Ghita.
Imi amintesc ca atunci cand o futeam in tandem cu Ghita, Maria devenea isterica, semn ca Ghita o atingea unde trebuie, nu de putine ori fiind tentat sa-i iau coaiele lui Ghita la lins, iar in timp ce o futea, pula fiind foarte groasa scotea niste sunete ca un dop scos dintr-o sticla, de aceea i se parea lui Petrisor ca pizda ma-sii sughita.
- Si, si, intreb eu nerabdator sa aflu mai multe.
Pula mea deja incepuse sa se trezeasca si cautam sa maschez situatia punand picior peste picior.
- Dupa mai multe intrari si iesiri ale cocosului in pasarica, l-am auzit pe mosu Ghita ca geme puternic, se pravaleste peste mamica de am crezut ca o omoara, pentru ca mamica a scos un tipat mai puternic, iar cand mosu o scos cocosu din pasarica, ea plangea cu lacrimi albe de lapte gros.
Atunci mosu Ghita m-a luat si m-a impins cu fata spre pasarica si mi-a zis sa ling tot laptele acela ca sa cresc mare. Curios, am inceput sa-l ling si mi-a placut ce gust avea, asa ca l-am lins pe tot care venea din gura pasaricii. Dar nu stiu de ce mi se sculase si putza, mai ales atunci cand mosu Ghita mi-a zis sa-i sug si lui cocosu, ca mai are lapte in el. Am luat capul acela rosu in gura si am simtit gustul bun de lapte si am supt pana n-a mai venit, mosu Ghita abia putand sa ma smulga de acolo.
Mie mi se sculase pula de tot si schimbam pozitiile picioarelor, ca sa nu vada Petrisor ca eram excitat de cele povestite de el.
- Dupa aceea ce s-a intamplat, intreb eu, gandindu-ma la ce-i mai rau, adica daca n-a atentat si la gaozul lui.
- Mi-a zis sa-l pup pe oua, ca acolo e laptele care-mi place atat de mult si ca o sa-mi dea de fiecare data lapte, de cate ori vine la noi.
- Si l-ai pupat?
- Da, dar nu prea mi-a placut ca aveau mult par!
Doamneee, si ce le-as mai fi luat eu la supt, parul de pe ele fiind atractia suprema!
- Dar la curisorul tau n-a umblat, il intreb eu, hotarat sa aflu daca nu i-a spart rozeta.
- Ba s-a uitat odata cand nu era mamica acasa. Mi-a desfacut bucile si a incercat sa bage degetul, dar eu am zis ca ma doare si atunci a zis ca lasa pe alta data cand o sa cresc mai mare, ca vrea sa bage cocosul lui acolo, sa-mi dea lapte si pe acolo, dar ii e teama ca imi rupe curul.
Stiind ce calbasan are Ghita, la care eu n-as fi dat inapoi, m-am gandit ca era posibil sa-i rupa sfincterul daca il ia pe asta mic la pula. Dar totodata m-am gandit ca eu eram mai mic cand am luat in cur pulele celor trei insi care ma incepusera si cum pula mea, era destul de mare, dar n-avea grosimea celei a lui Ghita, n-ar strica sa incerc eu sa-i deschid viitorul, inceputul facandu-l mosu-sau, dand-i sloboz sa manance.
- Mai Petrisor, hai sa te invat cateva lucruri care le folosesc oamenii mari. Esti destul de mare ca sa intelegi ca la cocos i se zice pula, la oua li se zice coaie, la parul de la pula, de pe coaie si dintre buci i se zice floci,la pasarica, i se zice pizda, iar la limba pasaricii i se zice lindic. cand pula intra in pizda si lasa laptele gros caruia i se zice sloboz, atunci femeia poate ramane gravida, adica ii creste burta unde este copilul, care dupa noua luni se naste, adica iese prin pizda pe unde a intrat slobozul.
- Adica nu m-a adus barza? Cum, am iesit prin pizda mamichii? N-a durut-o?
- Ba a durut-o, dar placerea cand a intrat pula in pizda a fost mai mare, de aceea este dispusa sa indure acea durere. Si apropo, bagatul pulii in pizda si frecatul ei acolo, se cheama futut. Si la femeie si la barbat se poate fute orice gaura, fie ea pizda, cur sau gura, important ca aceleia sau aceluia sa-i placa treaba asta.
- Nu stiu daca mie mi-ar placea!
- Mi-ai spus ca atunci cand mos-tu ti-a zis sa-i iei pula s-o sugi, nu stii de ce ti s-a sculat putza. Asta e sigur ca iti place sa fii futut in gura si nu m-ar mira daca n-o sa-ti placa si in cur!
- Da, imi placea gustul slobozului, dar altfel, nu siu...
- Pai asta-i cel mai bun semn ca-ti place sa fii futut in gura. Sper ca-ti place de mine, nu vrei sa incercam, ca uite ce pula mi s-a sculat!
Si fara sa mai astept raspunsul lui, imi dau pantalonii si chilotii jos, pana sub genunchi si ii etalez lui Petrisor dita-mai pula belita care si incepuse sa verse picaturile de pre-cum.
Petrisor se apropie timid, eu il apuc de cap si-l apas cu fata de pula, il aud cum aspira mirosul de pula, apoi ia capul in gura si incepe sa suga. Mainile lui au inceput sa umble prin floci, pe la coaie, pe sub coaie, amintindu-mi de mine care umblam cu infrigurare cu mainile peste toate locurile, asa-zise interzise.
Ma si gandeam ca daca ii sparg rozeta o sa-l fac un demn urmas al meu, nebun dupa pula.
L-am apucat de cap si ii indesam pula in gura, atat cat intra, el sorbind si inghitind saliva care se forma in urma frecusului pulii pe buzele lui. Pentru ca pula nu intra toata in gura, am inceput s-o frec la baza, apoi pe masura ce ma infierbantam, i-o scoteam din gura, o frecam cu degetele, i-o bagam iar in gura, pana cand am dat drumul la jeturi calde si spumoase pe care Petrisor le inghitea cu pofta. Dupa ce a supt ultimile picaturi de sloboz, semn ca Ghita il scolise bine, a inceput sa pupe pula, coaiele, flocii, inca a intrat si pe sub coaie.
- Ce s-a intamplat, parca ziceai ca nu-ti plac flocii si vad ca ai supt coaiele cu o pofta nebuna, cu toate ca si eu am floci pe coaie?
- Incerc sa fac ce imi trece prin cap ca ti-ar placea, imi raspunde Petrisor.
- Si ti-a placut?
- Da, mi-a placut, era miros de sudoare, dar mi-a placut!
Intr-adevar era cald, era inceputul lui august. Cu toate ca facusem dus de dimineata, ajuns la garsoniera in care statea Maria, transpirasem si de caldura dar si de cele povestite de Petrisor.
- Ti se pare ca am pula prea mare ca sa incerc sa te fut si in cur?
- E destul de mare, dar nu-i ca a lui mosu Ghita! Eu stiu, mai ca as incerca!
- Atunci hai sa ne dezbracam amandoi in pielea goala si sa ma pupi peste tot pe unde-ti spun eu. La randul meu, o sa te pup si eu pe tine!
Si ne dezbracam amandoi complet, lui Petrisor incepuse sa i se scoale putza, care pe timp ce se intarea incepea sa devina pula.
Ma si miram ca la varsta aceea incepea sa apara flocusorii deasupra pulii si nu m-as fi mirat daca nu incepea sa produca si oarece sloboz, tinand cont ca la zece ani si ceva, eu ii onorasem gaozul dragului de nea Georgel.
Incepem sa ne sarutam, mai mult eu pe el, ii bag limba in gura care inca mai avea gustul slobozului meu si incep sa-i spun pe unde vreau sa ma pupe. Il ghidam functie de locurile pe care imi placea mie sa le pup la alti barbati cu care faceam sex.
I-am zis sa ma linga sub brate (transpiratia era in floare, dar voiam sa-l invat ca e un suc demn de savurat), sa-mi linga mameloanele, sa-mi soarba transpiratia din buric, iar pustiul se con forma, invatand pe parcurs.
Ajungand la flocii de la pula, i-am zis sa-i ia in gura si sa-i linga cu buzele, apoi sa linga zona inghinala care era flocoasa si transpirata si-l vedeam cu cata placere o face.
I-am zis sa se intooarca sa-l pup si eu, incepend cu pieptul, burtica, apoi am inceput sa-i ling cei cativa flocusori, dupa care i-am luat pula in gura, alternand cand la pula, cand la coite.
Pula i se sculase de tot, i-am decalotat-o cu limba ceea ce l-a facut sa ma apese de cap bagandumi-o toata in gura. Am inceput s-o frec intre buze, insistand pe ata care era intacta, dar care ii producea senzatii mai mari decat daca ar fi fost rupta, ii mai luam coitele in gura, care se ridicasera la baza pulii, iar ii frecam ata cu limba, cand l-am simtit ca se incordeaza, strange din bucute si gura imi e invadata de prima samanta care pentru mine avea un gust sublim. Am inghitit-o, in timp ce Petrisor se lasase cu gura in flocii de la pula mea si plangea, cred ca de fericire ca are si el sloboz.
- Sa-ti fie de bine puiule, i-am urat eu. E primul tau sloboz pentru care ma simt onorat ca am fost primul care ti l-a gustat. E dulce si bun asa cum esti tu. Acum ca te-ai usurat, continua cu pupatul si linsul taticului tau, ca-t promit ca asta o sa fiu la noapte cand o s-o fut pe ma-ta, taticul tau, caruia o sa-i inghiti slobozul din pizda ma-tii! Acum treci si linge-mi flocii de sub coaie, soarebe toata sudoarea de acolo, pentru ca acolo e locul cel mai dulce al unui barbat. Cu timpul ai sa-mi dai dreptate!
Cu lacrimi inca pe obraz, pe care i le-am lins, l-am indreptat catre zona indicata care a inceput sa fie linsa cu frenezie.
- Poti sa inaintezi si intre buci, sa bagi limba in gaoz, ca sunt curat, m-am spalat bine de dimineata!
- Valeu, nene Dane, ce floci multi ai la gaoz!
- Ca sa-ti usurez munca, deprtez bucile, iar tu baga-ti limbuta cea jucausa in gaura aceea care pulseaza si linge!
Am simtit fata ca i se propteste intre buci si o limbuta incerca sa patrunda unde o multime de pule intrasera pana atunci.
Dupa ce m-am saturat sa ma linga, l-am ridicat, l-am sarutat, apoi i-am zis sa se ocupe de pula, ca eu ma ocup de gaozul lui neinceput.
Pe cand imi mozolea pula si coaiele, eu ii lingeam gaurica dintre buci, incercand sa patrund cu limba in ea, ceea ce s-a dovedit un esec. Atunci am scuipat intre buci si am inceput sa-mi bag un deget in anusul lui
Cum am introdus prima falanga, a inceput sa se vaite:
- Valeu, nene Da...



    Login