Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 100 In paza (9)
Autor : bigsuck - 2016-04-24
Citita de 6105 ori - Nota 4.47 (47 voturi)
Imbratisati, am mers in camera unde ma desfatasem cu trupurile celor doi pusti imberbi, urmati de Nicu, care incepuse sa se dezbrace. Mult in urma lor, veneau Dinu si Viorel, curiosi sa vada ce avea sa urmeze.
Ajunsi langa pat, Mirel ma tranti cu fata-n sus si incepu si el sa se dezbrace. Priveam ursul acela din fata mea si abia asteptam sa ma acopere cu trupul lui masiv, sa simt mirosul de barbat in floarea varstei care stransese samanta in coaie.
Cand a fost complet gol, pula lui negricioasa si strabatuta de vene ii batea buricul inconjurat de par, lasand la vedere coaiele mari si pline acoperite de floci.
- Ia vino la tata sa-ti dea pula si coaie de barbat, nu putici de pustani carora le zbarnaie mintea dupa sex!
Se urca peste mine incalecandu-ma peste gat si ma batu cu pula peste fata, plimbandu-mi-o pe la nas:
- Ia si miroase-o, ca asta urmeaza sa-ti rupa gatul si gaoaza, hai pup-o!
Am decalotat-o complet si de sub preput m-a izbit un miros de branza statuta, urme ale spermei ramase pe capul pulii si nespalate dupa labareala. Am schitat un gest de repulsie, dar Mirel mi-o impins printre buze injurandu-ma:
- Tu-ti biscamforul ma-tii de curva, nu-ti place? Ia si inghite-mi branza pulii, ca acusi vine si smantana, si ma prinsese de cap tragandu-ma spre cladaraia de floci ce-i inconjurau pula si acoperind in continuare burta si pieptul.. Nu mai era scapare, asa ca mai in sila , am inceput sa dau cu limba in jurul capului pulii, culegand smegma branzoasa si inghitind-o.
- Asa, asa, suge si inghite, futu-te-n cur de curva nesatula! Asa-i ca-ti place?
Parca puteam sa zic ceva? Dadeam rotocoale cu limba in jurul pulii care intrase pana-n gat in acelasi timp suganddin ea. Incepusem sa ma obisnuiesc cu gustul, care acum parca se estompase si chiar incepea sa-mi placa. Nasul aspira mirosul strans in floci si incepusem sa fiu ca in universul meu.
In timp ce Mirel imi indesa pula tot mai adanc in gat, Nicu imi trasese pantalonii si chilotii de pe mine si bagandu-mi o perna sub cur, isi pregatea terenul sa ma futa in cur.
Probabil deranjat de ceea ce se intampla la spatele lui, Mirel intoarse capul si intreba:
- Ce pula mea faci acolo Nicule, ca nu mai sta asta-n pula?
- Dar ce numai tu sa futi si eu sa stau cu pul uscata si sa ma uit la voi? Vreau sa-i umflu partul, sa ma descarc si eu!
- Asa, asa, rodeaza-i gaoaza, ungei-o, ca sa fie pregatita pentru maciuca mea!
Nicu dja impingea capul pulii in gaoaza mea, iar Mirel se aplecase peste mine si imi freca gatlejul cu pula care trecuse demult de omusor fiind intrata toata pana-n coaiele care-mi bateau barbia. Aspiram aerul imbacsit din floci ca sa pot respira sub asalturile futaiului oral pe care mi-l administra Mirel.
Nicu era si el intrat pana-n coaie in curul meu si primeam pula prin ambele guri.
Viorel si Dinu se apropiasera curiosi si se uitau cum eram futut, de parca ei nu facusera acelasi lucru mai devreme. Se frecau la pula muscandu-si buzele de pofta.
Deodat il aud pe Nicu zicand:
- Asa, asa, ia-mi coaiele-n gura si suge-le! Hai baga limba intre buci si linge-ma-n gaoz, asa Dinule tata!
Contrariat, Mirel se ridica de pe capul meu fara a inceta sa ma pistoneze in gat si intorcand capul, i vazu pe fii-su cu capul intre pulpele lui Nicu care ma futea pe mine.
- Futu-te-n zbenghi sa te fut, de-astia-mi esti? Iti place pula? Pai las-ca-ti da tata pula! Te pomenesti ca Viorel ti-a spart taratarul si eu nu stiu! Asigura-te ca de-acum ai sa dormi cu mine si o sa te iau la pula de trei ori pe noapte, futu-te-n gat de drac!
Nervos, dadea din cur din ce in ce mai repede si sfarsi ejaculand jeturi groase de sperma calda care se duceau in esofag. Scotandu-si pula din gatul meu, se intoarse cu fata catre Nicu care dadea asiduu din cur si cu curul pe fata mea, punandu-mi coaiele pe gura:
- Acum ia-mi coaiele la supt Danut, sa gusti niste coaie de barbat adevarat!
Mirosul care venea dintre buci, nu era asa de apetisant, dar incepusem sa ma obisnuiesc, si luand cate-un coi in gura, il sugeam, simtind gustul acru al jegului care se stransese intre flocii de pe ele.
Sub asalturile limbii lui Dinu, Nicu isi inteti miscarile, sfarsind prin a-mi umple gaoaza cu sperma.
Uitandu-se ce faceam, Nicu ii zise lui Mirel:
- Da-i cur, da-i cur Mirele, ca-i place sa linga gaoaza!
Scotandu-si coiele din gura mea, Mirel se aseza cu curul pe gura mea si departandu-si bucile cu ambele maini, imi inlesni patrunderea cu limba printre flocii imbacsiti care inconjurau gaoaza negricioasa.
- Asaaa, linge-ma-n gaoz, ca acolo-s cel mai dulce, ma indemna Mirel, iar eu am inceput sa ling flocii dintre buci, patrunzand cu limba in orificiul negricios care pulsa strangandu-mi limba. Nu era o actiune prea placuta, dar Mirel era stapanul meu in momentul acela si nu puteam decat sa ma supun dorintelor lui.
In timp ce eu degustam gaoaza lui Mirel, acesta se adresa lui Viorel care se labarea:
- Ia zi Viorele tata, v-ati futut reciproc in cur in timpul lectiilor pe care le faceati impreuna?
- Nu nea Mirele, doar ne labaream impreuna uitandu-ne la poze cu femei goale!
- Acuma, vazand ce-i face Dinu lui tat-tu, ma bate gandul ca ti-a supt-o si tie!
- Zau nea Mirele, n-am fcut decat laba impreuna!
- In sfarsit, nu pot decat sa te cred! Ia zi Dinule tata, n-ai luat-o pan-acum incur de la nimeni?
Ridicandu-si capul de la curul lui Nicu, Dinu, rosu la fata, raspunse:
- Nu taticule, jur ca asta e prima data cand am facut asa ceva unui barbat, nu stiu ce mi-a venit, dar cand am vaut coaiele lui nea Nicu zbatandu-se, m-am simtit aras ca de un magnet!
- Lasa dragul tatii, ca de-acum ai sa-mi sugi mie pula si coaiele si o sa te fac si nevasta mea pana se-ntoarce ma-ta!
- Da taticule, o sa fiu c vrei tu, dar n-am futut pana acum nici-o femeie. As vrea sa simt cum e sa-ti bagi pula intr-o pizda si de multe ori m-am gandit la mama. M-am uitat de multe ori la voi cand va futeati si as vrea si eu s-o fut pe mama!
- Bagami-as pula in gatul tau, ai poftit la ma-ta? Dar ce, crezi ca o sa vrea sa se futa cu tine? Pana la urma, eu nu sunt gelos, ca sunt constient ca nu sta ea cu pizda uscata pe-acolo, o fi gasit ea vreun italian pe-acolo, c am auzit ca-s tare futaciosi si aia!
- Tata, intervine si Viorel catre Nicu, daca Dinu o s-o futa pe tanti Florica, ma lasi s-o fut si eu pe mama, ca nici eu n-am futut pizda pana acum!
- Ete-te mai, futaciosii! Nici nu le-a dat bine tuleiele, ca vor pizda, sare Nicu contrariat.
- Care tuleie tata, doar ai vazut ce floci am la pula, de cand l-am futut amandoi pe Dan!
- Lasa, mai vedem atunci, poate facem si-un schimb de neveste Mirele, ce zici?
- Hmm, total de acord, abia astept s-o las bortoasa pe nevasta-ta, ca demult as fi vrut s-o fut, dar mi-era teama ca te superi, si de, ca vecini, nu se cade sa fim certati!
- Da de unde, nu ma supar, hai sa ne facem copii unul celuilalt si suntem ca si cuscri! Daca nu le-or lasa bortoase manjii astia, ca vad ca-s tare arzoi sa futa femei!
- Nu-ti fie teama, ca astia dau de doua ori din cur , le scuipa cu oleaca de laptisor in pizda si-au lasat femeile netrerminate. Doar noi barbatii le tinem in pula pana le iese zeama din pizda!
Si tot continuand discutia asta, cei doi masculi simtindu-se satisfacuti, m-au lasat sa ma ridic, moment i care Viorel se repezi cu pula la gura mea , umplandu-mi-o cu sperma. Am inghitit-o bucuros, plimband-o mai intai prin gura, pentru ca nu simtisem gustul spermei lui Mirel care se dusese in stmac, fara a-mi fi satisfacute papilele gustative.
- Sper ca nu pleci curand de pe-aici, imi zise Mirel. Ca vreau sa te am o noapte intreaga, sa simti pula mea pana-n stomac!
- Si eu vreau, ca nici n-am simtit gustul smantani din coaiele astea frumoase, i-am raspuns eu.
- Acuma, ca m-am usurat, vino de-i mai da un pupic maciucii mele si hai baiete sa mergem acasa, se adresa el atat catre mine, cat si catre fii-su.
I-am pupat pula care atarna inca belita dar bleaga, insa tot impresionanta era. Mirel si cu Dinu s-au dus acasa, eu ramanand cu Nicu si Viorel, care in noaptea aceea mi-au dat pula din plin.
A doua zi am plecat impreuna cu Nicu la serviciu, dar nu s-a putut stapani si a intrat cu masia pe-o viroaga si mi-a dat iar pula la supt, spre bucuria mea.
La serviciu m-a tinut pe langa el, cu voia sefului, si de cateva ori m-a inghesuit pe bancheta masinii cu pula-n gat.
Facea drumuri cu seful, acesta fiind imbracat in niste bermude din care ieseau doua picioare ale carei pulpe erau acoperite cu fire blonde de par. Ciprian, acesta era numele sefului, avea cam 27 de ani, era necasatorit si mie imi curgea balele dupa el de pofta. Nicu m-a vazut cum ma uitam la el, ca nu-mi mai dezlipeam ochii de pe umflatura de la incheietura picioarelor.
Ciprian intrase si el la banuieli, vazand ca Nicu si cu mine tot disparem cu masina si intr-o discutie, Nicu il intreaba pe Ciprian:
- Ciprian (se vorbea la per tu intre noi, insa fara a sari calul, adica ordinele erau respectate), cum mai stai cu dragostea, de cand n-ai mai vazut negru in fata pulii?
- Mai Nicule, sa-ti spun drept, cam de o saptamana si ceva n-am mai futut nimic, ca am avut controalele alea, mai am niste examene de dat la bac si n-am avut timp de pizda, dar am niste coaie plinee...
Eu am inceput sa inghit in sec cand l-am auzit. Nicu s-a uitat catre mine si a zambit cand a vazut ca marul lui Adam misca in sus si in jos in gatul meu.
- Imi inchipui ca acum ai fute si n-ai ce, ii zise Nicu.
- Acum as fute si-un caine, zise Ciprian frecandu-se la coaie.
- Eu iti zic ceva, numai tu trebuie sa fii de acord!
- Zi despre ce-i vorba, intreba Ciprian.
- Uite, lui Dan ii plac barbatii si e innebunit dupa tine, asa ca ai ocazia sa te descarci!
- Chiar? Ma miram eu de ce dispareti voi! si ia zi Dane, o iei si sus si jos, se intoarse Ciprian catre mine.
- Cum vrei tu, eu iti stau la dispozitie!
- Atunci deseara mergi cu mine acasa!
Eu m-am intors intrebator catre Nicu.
- Mergi fara grije, doar mancare ai facut pentru cateva zile, Viorel si cu mine mai facem o pauza, asa ca poti sta cat te tine Ciprian, imi zise Nicu.
Curios Ciprian intreba:
- Dar cine-i Viorel?
- Fii-miu!
- Ai baiat asa mare?
- Eh, nu-i chiar asa mare, e in clasa a saptea!
- Si fute de la varsta asta?
- Ohoo, si inca ce fute, ii confirm eu. Tineretul e mai precoce acuma, cum iese din pizda ma-sii ae fute!
- Eu la anii aia, imi era si rusine sa discut despre asa ceva, zise Ciprian.. Acuma insa as fute mereu. Ei, ce zici mergi la mine, ma intreba Ciprian.
- Ce-ntrebare! De cand te-am vazut imi curg balele dupa tine, dar acuma, cum esti imbracat asa si-ti vad pulpele alea cu firisoarele alea blonde pe ele, ma gandesc cum o fi mai sus, i-am zis eu umezindu-mi buzele cu limba.
- Nicule, daca intreaba cineva de mine, sunt plecat cu niste treburi. Daca esti asa curios, hai in birou la mine sa-ti satisfaci curiozitatea, imi zise Ciprian.
Ma impinse usor de la spate si intraram in biroul lui unde era o canapea, care de multe ori imi aprinsese imaginatia cam ce-as fi vrut eu sa se intample pe ea cu Ciprian.
Iata ca sosise si momentul visurilor mele pe cale sa se realizeze.
Odata intrati, a incuiat usa cu yala si imi zise:
- Vrei s-o sugi?
- Vreau sa ma futi in gura, sa-ti dai drumul si sa-ti inghit sperma!
- Ohoo, dar vad ca stii ce vrei! Doar ca o sa ai cam multa sperma de inghitit, ca am coaiele pline!
- Abia astept sa-ti simt pula borand in gura mea!
- Atunci te las pe tine sa actionezi!
M-am apropiat de el, l-am mirosit pe gat, l-am sarutat si lins cu limba, in timp ce o mana de-a mea umbla intre picioarele lui, care ascundea ceva promitator.
- Mmmm, imi place ce -mi faci, contnua, esti pe drumul cel bun!
Ii simteam pula intarita prin bermude si am inceput sa-i frec coaiele. Cealalta mana i-am bagat-o pe sub tricou si i-am pipait pieptul care a simtit firele de par intre mameloane. L-am apucat usor de sfarcuri, strangandu-le usor. Ciprian ofta si-i simteam broboanele de sudoare pe gatul pe care i-l lingeam. Mirosea a parfum scump, care mai tarziu aveam sa aflu ca se chema Opium. Vazandu-l infierbantat, am inceput sa-i scot tricoul, care incepuse sa se ude la subbrate. Ramas la bustul gol, am inceput sa ling parul blond de pe piept, picaturile de transpiratie de la baza firelor, apoi sa strang cu buzele sfarcurile mameloanelor.
Il simteam pe Ciprian din ce in ce mai moale si am continuat cu linsul pe sub brate, unde mirosea a spray, avand un gust usor amarui. Imi placea baiatul, ca-mi venea sa-l mananc.
Simtind ca nu mai rezista, i-am tras bermudele jos, descoperind o pula de marime medie, dar foarete groasa, rosiatica cu vene albastre ce-i contura un desen in roz si albastru pe toata lungimea. S-a asezat moale pe canapea, cu picioarele departate, pula asezata erecta pe patul de floci blonzi, lasand la vedere coaiele pline, al caror scrot incretit era acoperit de firisoare razlete de floci la fel de blonzi ca cei de deasupra puli.
Am coborat cu sarutatul si lins...



    Login