Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Autor : nightfall3 - 2014-11-15
Citita de 1645 ori - Nota 0.00 (0 voturi)
Îl chema George şi avea puţin sânge de sârb în el. Încă din clasa a 9-a am devenit colegi de bancă şi prieteni la cataramă. Într-un fel, eram protectorul lui.
În vacanţa de vară de după clasa a 10-a, m-a chemat la el acasă, aşa, ca între colegi şi prieteni. Deoarece nu ştiam ce idei are în cap, am venit de dimineaţă. Maică-sa era la lucru, taică-su îşi făcea veacul într-un bar nenorocit de lângă bloc, când am intrat în apartament, soră-sa pleca. Ne-a spus să avem grijă ce facem şi a râs.
După minutele când a făcut pe gazda, Geo m-a dus la el în cameră, unde am mai vorbit despre colegi, profi, şcoală, planuri de viitor. Inevitabil, discuţia a ajuns şi la sex.
- Hai să-ţi arăt colecţia mea de reviste porno, mi-a spus Geo.
Avea material, nu glumă, reviste germane, cu poze extrem de explicite, spre deosebire de ceea ce se găsea la acea vreme în revistele româneşti. Am găsit repede de toate: pizde de toate felurile, pule de toate felurile, penetrări în fel şi chip, ejaculări, aşa că am acceptat propunerea lui Geo de a ne masturba împreună. M-am uitat la penisul lui, era lung şi subţire. Am văzut ca şi el se uită la scula mea, mai scurtă dar groasă.
Totuşi, eu nu prea aveam spor şi nu înţelegeam de ce.
- Gândeşte-te la soră-mea, mi-a spus Geo gâfâind. Eu mi-o frec deseori gândindu-mă cum o fut pe sor-mea…
- Cu sau fără gumă?, întreb puţin nedumerit, deşi soră-sa era o bunăciune de fată.
- Normal că fără gumă. Şi pentru că e sora mea mai mare şi trebuie să aibă grijă de mine, îi dau toată sperma-n pizdă, deşi mai mult îmi place să-mi pun lăpticul la ea pe faţă.
M-a surprins Geo, nu mai era băiatul timid de la şcoală, lipsit de apărare.
- Uneori mi-o mai frec cu o poză de-a maică-mii, de când era tânără.
Mi-a arătat poza, m-a întrebat dacă aş face sex cu maică-sa şi i-am spus că da.
Dar tot nu aveam spor.
Răsfoind revistele, am găsit două pagini cu poze cu tipi care făceau sex anal. M-am stârnit imediat şi am văzut că Geo se uita cu atenţie la mine.
- Oare cum e când se fut doi tipi?, m-a întrebat.
- Nu ştiu, oricum, pare mai dificil decât cu o femeie…
- Da, nu e decât o gaură… Dar cred că e mult mai frumos decât cu o femeie, nu ştiu… E mai aproape de ideea de sex pur…
- Ai încerca?
- Da. Dar nu sex, ci… Să facem dragoste.
Mi-a spus-o ruşinat, tremurând, eram şi eu surprins de îndrăzneala mea.
Am început să ne sărutăm stând îmbrăţişaţi. Limba lui se zbătea haotic în gura mea, dar nici eu nu mă lăsam mai prejos. M-am pus peste el şi împingeam cu mijlocul între picioarele lui, penisurile se atingeau şi zvâcneau. I-am dat jos tricoul şi am început să-l sărut şi să-l ling pe gât, coborând încet pe pieptul lui alb. Am început să-i sug şi să-i ling sfârcurile întărite, ascultând cu plăcere tot mai mare cum gemea. Îl simţeam sub mine cum se mişcă în cercuri, frecându-şi penisul de al meu şi împungându-mă în burtă.
Când am coborât între picioarele lui, i-am simţit penisul pe gât şi pe obraji. Mi-a trebuit mult curaj să mă uit la organul pe care urma să-l sug. Nu eram pregătit pentru aşa ceva, dar aveam de gând să-l înnebunesc pe Geo.
Am cuprins cârnatul în palmă şi l-am mirosit încet, apoi am început să-l sărut, ca să mă obişnuiesc cu el şi să-l cunosc. Îl simţeam cum pulsează încet. I-am cuprins capul destul de temător. Îl simţeam alunecând încet pe limbă, avea un gust uşor sărat. Încet, capul i s-a dezvelit şi am fost surprins de faptul că îmi plăcea ce simţeam când îl sugeam, îmi plăcea cum aluneca pe limbă. Mai mult nu am vrut să-l înghit şi a trebuit să mă opun palmelor lui Geo care mă apăsau pe cap. Apoi a zvâcnit brusc, şi un jet călduţ de lichid mi-a invadat gura, aproape înecându-mă. Prima reacţie a fost să scuip, dar cum palmele lui mă ţineau apăsat în continuare, l-am lăsat să termine şi doar am îndepărtat buzele, lăsând sperma lui să curgă încet pe penisul lui. Avea un gust sălciu şi nu mă simţeam prea ok cu ideea de a-i înghiţi sperma. Dar Geo era în al nouălea cer.
- Doamne, ce bine a fost, mi-a spus gâfâind.
- Mai bine chiar şi decât atunci când te gândeşti că o fuţi pe soră-ta şi o umpli de spermă?
- Chiar mai bine, mi-a spus cu ochii sticlind. Tu vrei?…
- Să o fut pe soră-ta? Mai bine pe maică-ta, sincer.
- Nu, vrei să mă fuţi?
- Vreau să mi-o sugi, apoi să ţi-o bag în cur.
Ochii lui Geo au sticlit şi s-a repezit fără menajamente la penisul meu. Nu ştia să sugă, ceva normal, mă strângea prea tare cu dinţii, a trebuit să-i imprim eu, cu palmele pe cap, ritmul. La un moment dat mă gândeam să ejaculez şi eu în gura lui, dar mai interesantă era perspectiva de a-l fute în cur.
- Ai o pulă de bărbat adevărat, mi-a spus după câteva clipe, abia o pot înghiţi.
- Atunci hai să vedem dacă o poţi înghiţi pe dincolo.
A adus o cutie de prezervative şi un tub cu cremă de mâini, pe care îl luase de la maică-sa. L-am lăsat să mă sugă şi cu prezervativul pus, dar asta nu m-a încântat. I-am dat jos pantalonii de casă şi chiloţii şi l-am pus capră pe marginea patului. Am privit fundul alb, gaura în care aveam să intru, i-am masat cu cremă gaura, vârând două degete înăuntru. A...



    Login