Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Offf mama care m-ai facut...
Autor : namur - 2019-03-31
Citita de 7192 ori - Nota 1.13 (254 voturi)
Și acum stau încă și mă gândesc că nu am profitat mai mult de la viață!
Să mă explic:
Poate că viața mea ar fi luat-o pe un alt făgaș dacă nu eram abuzat sexual de un unchi al meu, fratele tatei când aveam vreo șase ani. Părinții mei, ca toți tinerii din acea vreme (1960) aveau amândoi serviciu și după ce am fost înțărcat la un an și ceva, am fost dat în grija bunicii paterne.
Fiind văduvă, bunica l-a oprit lângă ea pentru a-i fi de ajutor în gospodărie pe fratele mai mic al tatei, Teluș (il chema Constantin, dar îl alinta Teluș).
Eu acolo deschisesem ochii, cum se zice și bunicii îi ziceam „mamă”, așa cum îl auzisem pe Teluș că-i zice și așa cum mă chema și ea, „hai la mama”.
De pe la cinci ani bunica mă culca cu Teluș în pat, acesta având 15 ani. La 15 ani nu-i putea fi de prea mare ajutor, dacă bunica n-ar fi apelat la ajutorul lui Gherasim, un holtei care era socotit cam prostul satului, dar zdravăn și bun de muncă. Acesta, de multe ori rămânea să doarmă la noi, când avea bunica vreo treabă care necesita să fie făcută devreme.
Aveam șase ani și ceva, când într-o noapte Teluș se ridică de lângă mine și dispăru, nu se știe unde. Oarecum speriat că sunt singur, am plecat să-l caut prin casă. Mai mult orbecăind prin întuneric am dat peste el că se uita pe un ochi de geam în camera bunicii care avea lumina aprinsă. Teluș se uita cu gura căscată și cu o mână în chiloți pe care o mișca repede, repede.
- Ce faci mă aici, l-am întrebat eu punându-i o mână pe pulpa dezgolită a piciorului.
Teluș tresări de parcă ar fi fost curentat și se uită încruntat la mine.
- Du-te măi muceo de te culcă, îmi zise el cu ochii țintă la ceea ce vedea dincolo de geamul luminat.
- Da ce vezi, ce vezi acolo, insistai eu înconjurându-i pulpa piciorului cu un braț.
Văzând că nu scapă de mine, mă luă de mână și ne-am întors în pat. În pat a continuat să-și miște mâna în chiloți și deranjat într-un fel și de faptul că nu mi-a zis ce-a văzut în camera bunicii, și de faptul că nu puteam să dorm, m-am întors spre el și l-am apucat de mâna pe care o tot mișca.
M-a apucat de cap și m-a împins între picioarele lui, constatând că nu mai avea chiloții pe el.
- Deschide gura, se răsti el în șoaptă la mine.
Am deschis-o fără să-mi dau seama și m-am trezit cu mădularul lui sculat că îmi umple gura. Ceva cald și cu gust ciudat se revărsa în gura mea. Voiam să scuip, dar forța care mă ținea acolo nu-mi permitea, așa că fără voie am înghițit acel „ceva”. Teluș oftă ușurat și într-un elan de bunătate, mă ridică de acolo și mă sărută pe gură.
- Ce-a fost asta mă, îl întrebai eu.
- Ți-a plăcut?
- Nu știu, dar avea un gust... nu știu cum...
- Hai să-ți arăt!
Se întoarse, aprinse lămpița de pe noptiera de lângă pat și dădu pătura de pe el. Din tufa de păr creț dintre picioare atârna pula care lucea de parcă era unsă cu ceva. Am rămas uimit și de părul din jurul ei și de dimensiunea care nu se potrivea de fel cu puțulica mea. Mă trase iar cu capul la pula lui unde mă izbi același miros pe care-l simțisem când o avusesem în gură. Eram fascinat de părul acela creț și fără să realizez ce fac, am început să sărut și să ling acea tufă creață. Am simțit că pula îi crește și Teluș mi-a zis s-o iau din nou în gură. După câteva manevre cu mâna am simțit din nou acel lichid cald și vâscos că îmi umple gura. De data asta l-am înghițit voit și sugeam în timp ce Teluș sălta de fund în sus gemând. Nu mai știu apoi ce s-a mai întâmplat că am adormit. M-am trezit sub pătură că adormisem la pula lui Teluș.
Din acea noapte, aproape mereu gura mea primea ofranda pulii unchiului meu. Atunci nici nu știam de gradele de rudenie, îl socoteam ca un frate mai mare.
De atunci urmăream cu atenție bărbații pe care îi întâlneam ca să le văd pula. Primul a fost Gherasim. L-am văzut într-o zi cum se pișa când era la cosit pe dealul din spatele casei. M-am dus repede să i-o văd.
- Ce-i măi mânzule? Vrei s-o vezi?
Și aveam ce vedea! A lui Teluș era pui pe lângă a lui Gherasim.

Copil fiind, dormeam câteva ore după prânz.
Într-o după amiază trezindu-mă, era o liniște în casă de-ți țiuia urechile. Teluș nu era nicăieri, mama (bunica) probabil era cu treburi prin altă parte și am pornit prin casă.
Într-o cameră unde nu se prea intra, am auzit gemete și oftaturi. Ușa nu era prinsă-n clanță, fiind puțin întredeschisă. Privind prin acea fantă, am văzut-o pe mama (bunica) și pe Gherasim goi că erau călare unul peste celălalt. Pula lui Gherasim intra într-o gaură dintre picioarele mamei și mă miram cum de n-o doare văzând cum o pătrunde cârnatul acela gros.
Am fugit de-acolo speriat și nu m-am oprit decât în camera unde dormeam, afundându-mi fața în pernă și plângând.
După ce m-am mai liniștit, am ieșit șistăteam pe scările verandei uitându-mă la doi cocoși care se băteau. Într-un târziu apare și mama și știind cu ce se confruntase, m-am repezit și am cuprins-o cu brațele lipindu-mă cu fața de rochia ei. Am simțit imediat același miros pe care-l aspiram aproape în fiecare noapte de la pula lui Teluș. La vârsta aceea încă nu știam eu ce se întâmplă între un bărbat și o femeie. Îmi era ciudă pe Gherasim că o chinuise așa pe mama și de câte ori se apropia de mine, mă feream. Seara în pat i-am zis lui Teluș ce văzusem și el începu să râdă, zicând că în seara aceea când se uita pe geam în camera mamei, văzuse același lucru. Tot el mi-a zis că așa se fac copiii, că bărbatul bagă pula în puța femeii, lasă acolo sămânța pe care o înghit eu din pula lui și peste nouă luni, femeia naște un copil.
În vara aceea au venit și părinții mei în concediu. Ei erau tăticu și mămica. Tăticu își adusese scule pentru pescuit și într-o dimineață luându-și sculele zise:
- Hai Lucică la pescuit!
Bucuros că sunt și eu băgat în seamă, l-am însoțit la râul care curgea la câțiva kilometri de sat.
Ajunși acolo, tăticu alese un loc între sălcii și se așeză în așteptare. Timp de câteva ore a prins câțiva baboiași, ceea ce l-a nemulțumit. Se făcuse cald și se dezbrăcă să se scalde. Nefiind decât noi doi, rămase gol și se aruncă în undele răcoroase. Eu rămăsesem pe mal, neputându-mi lua ochii de la mădularul lui, gândindu-mă că de-acolo ieșise sămânța din care mă făcuse mămica pe mine.
- Hai Lucică, vino în apă, mă chemă tăticu.
Întinse mâna și mă apucă lipindu-mă de trupul său. Cu brațele în jurul gâtului său îl sărutam, și el sărutându-mă la rândul său. La el era dragostea de tată, pe când la mine era dragostea de bărbat.
După ce ne-am hârjonit în apă, am ieșit pe mal să ne zbicim. Din când în când trăgeam cu ochiul la pula lui care atârna deasupra unor coaie flocoase. Părul de la pulă se prelungea către partea interioară a pulpelor, ceea ce pe mine mă fascina.
- Ce-i Lucică, de ce te tot uiți la pula mea? O să-ți crească și ție și o să se facă mare ca a mea!
- Îmi place, e frumoasă!
Tăticu izbucni într-n râs, de nu se mai putea opri. Mă strânse apoi la pieptul său sărutându-mă.
Vazând că l-a distrat ceea ce-i spusesem, am căpătat curaj și i-am zis:
- Mă lași să pun mâna pe ea?
Se uită mirat la mine și socotind că nu era nimic nepotrivit, încuviință. Am mângâiat-o, am băgat degetele prin flocii blonzi și creți, am mângâiat coaiele și pula începu să dea semne de înviorare.
- Gata, ajunge, mă opri tăticu.
Se ridică, se îmbrăcă și luând sculele și peștele prins mă luă de mână și pornirăm către casă.
După ce am mâncat de prânz, fiecare se retrase la odihnă.
Teluș s-a dus în sat să se întâlnească cu prietenii, iar eu mî întorceam când pe o parte, când pe alta, gândindu-mă la pula lui tăticu. M-am ridicat din pat și m-am îndreptat către camera unde se retrăsese tăticu și mămica. Dinăuntru se auzea chicotitul mămicăi și mormăielile lui tăticu. Printr-o gaură a pânzei cu care acoperise geamul de la ușă, am văzut cum tăticu îi băga pula în gură mămichii, ținând-o cu mâinile de cap. Mâinile ei îi masau coaiele, în timp ce el mișca ritmic din șezut.
- Aa-aa-ahh, acuma! Înghite tot, futute-n bijboc, curva pulii mele!
Mai auzisem vorbe porcoase pe la băieții mai mari din sat, dar nu m-așteptam să le aud din gura alor mei.
Am plecat de-acolocam dezamăgit de ceea ce auzisem și mi-am găsit de joacă pe-afară.
După un timp am văzut-o pe mămica ieșind din casă și intrând în grădină. Se îndreptă către magazia cu unelte de grădinărit.
Fără să mă vadă, am urmărit-o. Urcat pe niște lădițe, m-am uitat pe un geam din spatele magaziei. Gherasim dormita pe o laviță când a intrat mămica. S-a ridicat speriat.
- Stai liniștit Gherasime, că n-am venit să te cert, din contră, vreau să văd cât de bărbat ești!
Cu un zâmbet tâmp pe față și cu gura întredeschisă, Gherasim rămase întins uitându-se la mămica. Aceasta veni la el și îl apucă cu mâna de umflătura de sub burtă.Îl descheie la pantaloni și îi scoase pula afară, frecând-o ușor. Se aplecă, o luă în gură mișcând din cap în jos și-n sus. Gherasim își trase pantalonii în jos oferindui scumpei mele mame toată „bogăția” sa. Când văzu că s-a întărit, mămica se așeză peste el săltând.
Gherasim o rasturnă și-i puse picioarele pe umeri intrând total în ea. Mămica gemea de plăcere în timp ce era lucrată de tălâmbul de Gherasim. Într-un târziu, mugind ca un taurm Gherasim se înfipse în ea, bucile lui păroase strângându-se ritmic. Când se ridică, mămica se repezi și-i luă pula în gură sugând-o. Zâmbetul tâmp de pe fața lui Gherasim se transformă într-un rânjet bălos, în timp ce mămica nu mai contenea cu linsul și pupatul „podoabelor” cu care era înzestrat prostovanul.
Aranjându-și rochia, mămica ieși veselă din magazie.
Între timp se sculase și mama și stăteau amândouă de vorbă sub bolta de viță savurând cafeaua.
Eu m-am furișat în camera unde dormea tăticu. Dormea gol, pula stând pe o pulpă. M-am aplecat și am mirosit-o, inspirând mirosul atât de cunoscut. Am lins-o puțin pe capul aproape decalotat, apoi pe coaie. Deodată tăticu tresări și văzând ce fac mă pocni în cap ...



    Login