Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.94 In paza (3)
Autor : bigsuck - 2015-10-31
Citita de 4886 ori - Nota 5.67 (36 voturi)
- Mama, eu raman in noaptea asta la Dragos, ca avem mult de invatat, ii striga din usa Bogdan mamei sale.
- Bine, dragul mamei, ii raspunde d-na Angelica, bucuroasa ca se va dezlantui inca o noapte in bratele tatalui socru si impacata cu gandul ca daca acum stia si Bogdan de intelegerea dintre sotul ei si socrul sau, e inca un punct castigat in relatia semi-incestuoasa pe care o savarsea.
Era ora sase seara si cei doi adolescenti se si gandeau la ce perversiuni o vor supune pe d-na Lizica in noaptea ce va urma.
Intrand pe usa apartamentului, Dragos striga catre mama sa care pregatea cafeae in bucatarie:
- Mama ti-am adus un armasar de rasa in seara asta, pe prietenul meu Bogdan caruia trebuie sa-i faci botezul pizdii!
De cand imparteau patul amandoi, Dragos isi permitea un vocabular destul de libertin cu mama sa, ceea ce pe d-na Lizica n-o mai deranja, ahtiata dupa pula cum era.
Intr-un camizol transparent, deschise usa bucatariei si privirea lui Bogdan ramase tintita asupra tufei negre de floci de la incheietura pulpelor, simtind ca i se si intareste pula.
Cum si privirea d-nei Lizica era atintita catre prohabul baiatului, observa imediat miscarea monstrului dinauntru si zise:
- Mancai-ar mama pula lui de barbat, cat e el de dorit sa futa! Haideti armasarii mamei in dormitor si imediat sa va vad goi, ca vreau neaparat sa gust bunatatea de pula a lui Bogdan!
Baietii n-au mai asteptat si incepura sa zvarle hainele de pe ei, in scurt timp ramanand ca doua trupuri frumos sculptate in cea mai fina marmora. D-na Lizica il si trase pe Bogdan calare peste fata ei, incepand sa-i pupe pula si coaiele acestuia care tremura de nerabdare sa se descarce. Restul corpului ramasese la dispozitia lui Dragos, care nu statu mult pe ganduri si isi baga pula pana-n coaie in pizda mama-sii si incepu s-o futa adanc. Gemand in ritmul impus de futaiul lui Dragos, d-na Lizica cuprinse pula erecta a lui Bogdan intre buze si in acelasi ritm incepu s-o frece cu buzele, limba jucandu-i in jurul capului brlit al pulii. Nu i-a trebuit mult lui Bogdan, ca a si tras-o pe d-na Lizica cu nasul in floci, pula incepand sa reverse jeturi de sperma de barbat in devenire.
Terminand, isi scoase pula din gura care inca sugea din maduva pulii si se ridica de pe pieptul d-nei, scarpinandu-se la coaiele care se golisera. Se uita la Dragos care isi baga si scotea pula dintre buzele carnoase ale pizdii, admirand pula acestuia brazdata de vene, flocii ce inconjurau pula, apoi se trase in spate pentru a-i admira coaiele care se zbateau la gura izdii, si flocii care se ascundeau intre cele doua emisfere.
I-ar fi placut sa incerce si el gustul pulii prietenului sau, dar ii era rusine sa-i ceara acest lucru, temandu-se ca li s-ar strica prietenia si cel mai bun prieten al sau l-ar face de ras fata de colegii de clasa. Dealtfel, de cand incepuse sa-i placa pula, nu de putine ori se ducea la wc-eu cand colegi din anii terminali de liceu se urinau, doar ca sa vada care din ei are pula mai mare. Deja ochise vreo trei insi carora i-ar fi placut sa le suga pulile, unul din ei mai vagabond, facandu-i cu ochiul ca o invitatie la dat muie. Rosu ca racul, fugise repede in clasa tremurand nu de frica, ci de dorinta.
Cand Dragos a terminat de ejaculat si a scos pula unsa de sperma amestecata cu sucurile pizdii, Bogdan se uita extaziat cum din capul pulii inca se mai prelingea un fir alb de sperma, pe care si l-a sters de flocii pizdii mamei sale.
D-na Lizica ramasese cracita, din pizda scurgandu-se sperma alba a lui Dragos. Intr-un elan de pofte amestecate, atat de sperma care seprelingea, cat si de pizda ranjita care era expusa privirii sale, Bogdan se arunca cu capul intre pulpele femeii si incepu sa culeaga cu limba si sa soarba sperma care incepuse sa aiba consistenta unui aspic. Limba ii cotrobaia acum intre labiile mici, iritand clitorisul care tremura sub asalturile limbii lui Bogdan. D-na Lizica incepu sa se framante si ii prinse capul lui Bogdan, indesandu-l intre pulpele ei. Acesta mormaia de placere, de parca daduse ursul peste stupul cu miere. La un moment dat, Bogdan se trezi cu un val de lichid cald si suculent care ii inunda gura si nasul, incepand sa inghita nesatios. Ii provocase orgasm d-nei Lizica! Multumit de ceea ce primise, ridica capul si pula fiindu-i din nou sculata, o baga pana-n coaie in pizda pe care tocmai o linsese si incepu sa imprime si el ritmul pe care-l vazuse la prietenul sau. Ca si prima data, a ejaculat repede, samanta lui inundand interiorul avid al d-nei Lizica. Fara sa stie, Bogdan plantase samanta unei noi vieti in trupul mamei prietenului sau. D-na Lizica il strangea la pieptul ei pe Bogdan si-l saruta fericita, fara sa stie ca peste noua luni avea sa-i daruiasca lui Dragos o surioara, care peste ani avea sa fie fututa de ambii prieteni, Dragos si Bogdan, ultimul fiind si tatal ei. Insa ei erau barbati de douazeci si sase de ani, iar ea, o dulce copilita de zece ani. Dar despre acest episod, voi povesti in alta povestire.
In noaptea aceea d-na Lizica se dezlantuise si-i sleise de puteri pe cei doi tineri, care nu erau obisnuiti cu excesele sexuale, astfel ca dimineata nu s-au mai dus la scoala, dormind ca lesinati pana dupa pranz.
D-na Lizica ii lasase sa doarma si plecase de acasa la niste prietene.
Cei doi tineri dormeau goi pusca in patul in care avusese loc orgia. In camera era semiintuneric, primul care se trezise fiind Bogdan. S-a uitat speriat in jur, apoi vazandu-l pe Dragos alaturi se mai linisti. Dragos probabil visa ceva frumos, ca avea o pula sculata care se zbatea peste burta. Vazand asta, Bogdan gandi ca acum ar fi momebtul sa-i guste pula lui Dragos si aplecandu-se peste el, mirosi pula care nespalata fiind dupa excesele sexuale, capatase un miros usor iute, dar care ii atata simturile lui Bogdan. Sub capul pulii, de jur imprejur, urmele de sperma incepusera sa capete consistenta si mirosul de branza, pe Bogdan inebunindu-l acel miros.
Atinse cu limba branza aceea si placandu-i mirosul si gustul, o culese cu buzele plimband-o prin gura si inghitind-o. Sub asaltul buzelor lui, pula lui Dragos se zbatea, astfel ca Bogdan o lua in gura , incepand s-o netezeasca cu limba.
In acel moment, Dragos se trezi si vazand ce se intampla, sari repede in sezut si smulgandu-l pe Bogdan cu gura din pula lui.
- Bogdane, ce faci, esti nebun?
Prins asupra faptului, Bogdan nu putu decat sa zica:
- Da, sunt nebun dupa tine, dupa pula ta pe care o vreau!
- Cum? Dar tu esti homo? De cand?
Asezandu-se cu capul pe pieptul lui, Bogdan ii spuse tot ceea ce se intamplase in decurs de doua saptamani, cum se indragostise de bunicul sau, cum fusese futut de acesta, acum dorind ca sa fie futut si de prietenul sau cel mai bun.
- Acuma poti sa te superi pe mine, sa ma faci de ras la scoala, asta sunt!
Luandu-l de gat si sarutandu-l, Dragos ii zise:
- Nu prietene, n-am sa te fac de ras, in schimb am sa te fac nevasta mea, sa stai la pula de cate ori mi se scoala si cred ca o sa traim impreuna de-aici inainte! N-am mai futut un cur pana acum, dar cred ca o sa ma obisnuiesc!
- Ooh, dragul meu, am crezut ca o sa ma respingi, raspunse Bogdan, incepand sa-i sarute smocul de par dintre mameloane.
- Stai sa ma duc sa fac un dus si vin sa ti-o dau s-o sugi, ca sa termini ce incepusesi!
- Nuu, ramai asa, imi placi asa cum esti!
- Hmm, esti genul dirty! Atunci ia-o si curat-o de branza, suge-mi si coaiele, spala-le in gurita ta pofticioasa si nu uita ca sunt transpirat si intre buci, fa curatenie peste tot!
A inceput Bogdan sa-si linga prietenul prin toate zonele intime, acesta zbatandu-se in gadiliturile limbii jucause a lui Bogdan. Dupa ce-a terminat, Dragos ii zise:
- Acum, ca ai reusit sa-mi faci pula beton, cred ca ar trebui sa te trag in pula, sa te fac femeia mea! Ia treci cu curu-n sus, la dispozitia pulii mele!
- Bogdan se aseaza cum i s-a cerut si Dragos isi umezeste pula cu saliva, mai tranteste un scuipat intre bucile lui Bogdan, pe care-l intinde cu pula peste sfincterul care pulsa temator., apoi incepe sa indese capul pulii intre muschii radiali ai curului, care i-l cuprinsera imediat.
- Te doare, intreaba Dragos.
- Putin la inceput, raspunse Bogdan.
- Ca sot al tau, iti recomand sa te epilezi la "pizda", ca nu sta bine unei doamne cu pizda flocoasa!
- Dar mama ta are o tufa de floci la pizda si nu te deranjeaza, raspunse Bogdan incepand sa dea contre pulii lui Dragos.
- Eei, mama-i mama, nu pot sa-i zic sa se epileze, cu toate ca mi-ar placea s-o fut epilata. Am o fantezie: as vrea sa fut o fetita cam de zece ani, fara floci, sa vad cum i se dilata pizda cand imi intra pula in ea si cum imi plange in pula!
- Si mie mi-ar placea asta, dar nu s-o fac eu si sa-l vad pe altul cum o face, raspunse Bogdan gemand in ritmul futaiului.
Gemand adanc, Dragos se infipse total in curul lui Bogdan golindu-si coaiele si muscandu-l pe acesta de umeri.
Cand a scos pula manjita de fecale, Dragos zise:
- Vrei s-o lingi?
- Chiar asa dirty nu sunt, ii raspunse Bogdan.
- Am glumit, desigur, zise Dragos. Nici nu te-as fi lasat!
Au plecat amandoi sa faca dus, apoi revigorati s-au imbracat si au intrat in bucatarie unde ii astepta mancarea acoperita cu farfurii, incepand sa manance hamesiti.
Cam la o saptamana, Bogdan este acostat pe strada de colegul din clasele terminale, care-i facuse cu ochiul in wc-ul baietilor.
- Bogdane, stai oleaca!
Bogdan se opri uitandu-se intrebator la el.
Acesta, apropiindu-se il lua pe dupa umeri si atingandu-si obrazul de al lui Bogdan, ii zise:
- Spune drept, iti plac barbatii, asa-i?
Bogdan sari ca ars intr-o parte:
- Bai Neceanu, esti nebun? Ce-ti veni?
Acesta, tinandu-l strans de umeri, continua:
- Bai Bogdane, nu fi prost mai, ca nu spun la nimeni! Mergem la mine-acasa si ti-o dau si eu la muie oleaca, doar nu piere lumea si-o sa fii si tu fericit!
- Hai mai termina cu d-astea! Cine ti-a zis ca eu fac d-astea?
- Nu trebuia sa-mi zica nimeni mai Bogdane, dar am vazut cum iti luceau ochii cand te uitai la pulele lui Constantiniu si Bretcanu. Ai pus ochii pe cei mai mari pularai, daca te prind aia, te despica, praf iti face curul! Hai ca o sa-ti placa pula mea, sa vezi ce gustoasa e!
Bogdan incepuse sa se incalzeasca la vorbele soptite de Andrei Neceanu si mai cu har, mai cu mar, accepta sa-l insoteasca pe acesta acasa.
Acesta era trecut de 18 ani, pentru ca repetase un an si provenea dintr-o familie dezorganizata, mama-sa traind in concubinaj cu un tip de vreo douazecisi cinci de ani, care organiza orgii in casa lor, aducand barbati, madam Neceanu trecand din pula-n pula. Cand avea vreo saptesprezece ani, Andrei luase si el parte la o asemenea orgie, introdus de concubin, o futuse si el pe maica-sa, aceasta fiind beata, nu mai stia cu cine se fute, dar de atunci se scarbise cand o vazuse pe mama-sa cu cate trei pule infipte in ea si nu mai participase la asemenea orgii, care aproape saptamanal aveau loc. Locuiau la casa, iar Andrei avea camera lui separata.
Cand au intrat, prin usa deschisa a unei camere, Bogdan a vazut-o pe madam Neceanu rascracita pe un fotoliu, fututa de un individ care era cu spatele la ei.
Au intrat repede in camera lui Andrei, inchizand usa.
Andrei si-a aruncat servieta cu carti pe un scaun si i-a zis si lui Bogdan sa faca acelasi lucru.
Andrei era un baiat de statura mijlocie, cu parul roscat, destul de bine facut.
- Vrei s-o scot din pantaloni sau dau pantalonii jos, l-a intrebat Andrei pe Bogdan.
- Daca tot am ajuns aici, cred ca ar fi cazul sa te dezbraci de tot, raspunse Bogdan.
- In cazul asta cred ca si tu ar trebui sa faci la fel, zise Andrei. Daca-i bal, bal sa fie, vreau sa te si fut!
Se dezbracara uitandu-se unul la celalalt.
Goi pusca, se masurau din priviri, Bogdan uitandu-se la trupul plinut al lui Andrei, cu pieptul si abdomenul acoperit de par cret si roscat, pula ii atarna peste coaiele acoperite de floci roscati, pulpele si bucile deasemenea. Avea o pula nu prea lunga, de vreo 16-18 cm, dar groasa, in stare flasca fiind, avand venele foarte ptoeminente. Andrei semana cu un satir, ceea ce pe Bogdan l-a excitat foarte mult, sculandui-se pula.
- Cum sunt, iti place de mine, il intreba Andrei pe Bogdan.
- Da, imi placi, esti frumos, incerca Bogdan sa-l gratuleze.
- Frumos pe dracu! Ce frumusete poti gasi la un roscovan? Nici-o fata nu se uita la mine!
- In schimb eu ma uit, mie imi placi! N-am avut de-aface niciodata cu roscovani!
- Atunci vino in pat si iubeste-ma! Uite, eu stau cu fata-n sus si tu alinta-ma cum iti place!
Intinzandu-se pe pat langa Andrei, Bogdan isi apropie buzele de obrazul lui si il saruta usor, apoi cu sarutari scurte cobora pe gat, pe pieptul acoperit de par, si cum statea Andrei cu bratele ridicate pe langa cap, Bogdan isi baga capul in tufa de par umed de sub brat, aspira mirosul de transpiratie, apoi incepu sa traga cu buzele firele de par aspre si incalcite de sub brat.
- Iti place sudoarea de sub brate! Sper sa-ti placa si aceea de la coaie si dintre pulpe!
Cu nasul in flocaraia de sub brate, Bogdan raspunse in fundat:
- Am timp sa ajung si acolo! Lasa-ma sa ma delectez cu tot parul de pe corpul tau!
- Mhmmm, imi placi! Sper sa nu u...



    Login