Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.93 In paza (2)
Autor : bigsuck - 2015-10-30
Citita de 5773 ori - Nota 5.16 (58 voturi)
Am adormit cu nasul la subsuoara lui Gherghelas, in mirosul atat de placut ce-l emana causul paros, cu un picior al lui peste mine simtindu-i drugul fierbinte al pulii pe burta mea.
M-am trezit pe la 5 si jumatate dupa amiaza cum pula imi ejacula fiind supusa unui supt asiduu de gura lui Victoras, in timp ce pula lui Gherghelas era bagata pana-n coaie in curul lui, pulsand si eliberand valuri de sperma in intestinele pustiului.
Cautasem sa ma abtin ca sa nu am nici-un contact sexual cu copilul, dar situatia scapase se sub control si pula mea pulsa in gura lui. Cat despre Gherghelas, nu puteam sa-l condamn, intrucat Victoras fusese pana acum receptaculul care ii primea umorile trupului sau de barbat viril ce avea nevoie sa se descarce. Ma uitam si la pulicica lui Victoras, care era sculata si belita, chinuindu-se sa fie si ea pe pozitie, chiar daca nu putea sa produca nimic, dar se vedea din reactia ei ca lui Victoras ii placea ceea ce facea. Cautam sa evaluez in minte cam cum ar fi aratat peste cativa ani cand trupul lui ar fi inceput sa produca umorile necesare reproducerii si mintea mea vedea un adolescent viril care n-ar fi renuntat la placerile sexului in nici-o situatie.
Dupa ce-am terminat, am mers toti trei la baie, ne-am spalat si apoi am mers in bucatarie si-am mancat.
Eu am inceput sa ma imbrac pentru a pleca la serviciu, moment in care i-am vazut si pe ei imbracandu-se.
- Dar voi unde plecati, i-am intrebat eu.
- Pe strada, unde ne e locul, imi raspunse Gherghelas.
- Si tu crezi ca dupa tot ceea ce s-a intamplat intre noi, as parea un om normal sa va mai las pe strada?
- De ce, doar n-ai fi primul! Ti-am zis ca am mai fost prin casele catorva si n-a avut nimeni curajul sa ne lase singuri in casa, chiar daca si ei au dispus de noi, mai mult decat ai dispus tu. Bietul Victoras era supus la fel de fel de perversiuni, dar rabda pentru un blid de mancare si o baie calda!
M-am uitat la ei cu mila si intr-un elan de bunavointa le-am zis:
- Eu am sa am curaj sa va las singuri in casa si daca voi gasi casa goala, asta o sa fie pedeapsa increderii pe care v-am acordat-o, dar intrucat imi dau seama ca cel putin in privinta ta Gherghelas, am de-a face cu un om cu un oarecare bun simt, am speranta ca o sa gasesc totul in regula cand o sa ma intorc dimineata!
- Iti multumim Dane ca ne lasi sa dormim si noi omeneste si ai sa vezi ca n-o sa-ti para rau!
Fara un cuvant, Victoras se lipi de mine, strangandu-ma cu bratele de mijloc, atat cat putea el ajunge.
L-am sarutat parinteste pe crestet, pe Gherghelas l-am imbratisat si sarutat pe gat, apoi am iesit.
Cat am stat la serviciu, ma gandeam in fel si chip, daca o sa-i mai gasesc pe cei doi acasa sau o sa-mi pun mainile-n cap de suparare.
Pe la 1 noaptea, m-am trezit cu cei doi baieti, Dragos si Bogdan ca au venit cu pulele belite sa se descarce in gura mea primitoare, ceea ce mi-a mai departat gandurile de la ceea ce lasasem acasa.
Dupa ce le-am lins pulile de ultimele picaturi de sperma, i-am intrebat:
- Si doamnele voastre mamici ce mai fac?
- Vad ca nenea cordaciul n-a venit in seara asta, imi zice Dragos. Am pandit-o pe mama si am vazut-o cum isi baga in dildo in pizda. Imi venea sa sar pe ea, de-aia l-am sunat pe Bogadan ca sa venim jos la matale!
- La noi a venit bunicul din partea tatei si acum e calare pe mama. Cand a sunat Dragos, eu ma uitam cum pula lui bunicu era toata in gura mamei, o sugea de mare zor!
- Dar cati ani are bunicul tau?
- Vreo 60 de ani, dar e tare-n scula mosul, ca nici nu crezi ca e in stare de asa ceva!
- Si se-ntampla demult treaba asta?
- De cand e plecat tata la munca in strainatate. Tata l-a adus pe bunicul si i-a dat-o in grija pe mama. In ultma noapte, cand a plecat tata, au futut-o amandoi!
- Mai, mai, ce intamplari stranii se petrec la voi! Dar bunica-ta nu zice nimic?
- Nu stiu, cred ca ori nu stie, ori a cazut la pace, cu toate ca nici bunica n-arata rau!
- Mai drace, sa nu spui ca i-ai trage-o si bunica-ti!
- Dar ce nene, atata timp cat are pizda, n-as zice nu!
A trecut timpul distrandu-ma cu cei doi baieti, se facuse doua si un sfert, dupa care i-am trimis la culcare, ramanand iar cu gandurile mele. A trecut timpul repede, caci a mai trecut seful de tura in control si s-a facut ora plecarii.
Ajuns acasa, i-am gasit pe cei doi, Gherghelas si Victoras, dormind imbratisati, asa cum probabil dormeau si in ascunzisurile care si le faceau pe strazi.
Gherghelas s-a trezit si smulgandu-se usor din bratele lui Victoras, l-a invelit apoi a venit la mine si m-a imbratisat, multumindu-mi inca odata. Imbratisati, l-am tras dupa mine in sufragerie si asezandu-ma pe canapea, l-am tras cu pula, care era sculata, la gura mea si am inceput sa i-o pup si s-o ling, ceea ce l-a facut sa mi-o bage in gura pana-n gat, luandu-mi din nou la framantat amigdalele, in final stropindu-le cu balsamul coaielor sale.
- Cum a fost la munca, m-a intrebat Gherghelas.
- Bine, i-am raspuns eu. Doar nu era sa-i zic de aventura cu baietii din bloc. Voi cum ati dormit?
- Foarte bine, demult n-am mai dormit asa bine si fara griji!
- Victoras?
- Bineinteles si-a luat portia de pula si mi-a spus ca vrea sa-l futi si tu, ca vrea sa fie si el recunoscator fata de tine!
- Da, dar vezi ca n-as vrea sa abuzez de el, ca pe urma nu mai pot scapa de el si stii ca am vorbit sa-l dam la un orfelinat mai ca lumea, unde sa fie bine ingrijit si sa invete ceva.
- Da, eu te inteleg, dar fa-i si lui placerea asta, sa simta si el ca s-a achitat intr-un fel de binele care ni-l faci!
- Am sa ma mai gandesc la asta, i-am raspuns eu.
Am intrat amandoi la baie, ne-am spalat, apoi ne-am retras in bucatarie, unde in timp ce mancam, faceam planuri, cam la ce orfelinat am putea sa-l trimitem pe Victoras. Eram amandoi imbracati in falate de baie si cat vorbeam noi, a aparut Victoras, frecandu-se la ochi somnoros. S-a bagat imediat intre picioarele lui Gherghelas, acestuia sculandui-se imediat pula.
Victoras se freca cu nasul in blana de pe pieptul lui Gherghelas, in timp ce acesta il mangaia pe cap intrebandu-l:
- Ce-i puiule, ti-a fost dor de tata? Ce vrei tu de la tata? Sa-ti dea tata smantana din coaie?
- Da tata, vreau, pentru ca pentru mine tu esti tat-al meu cel iubit si-mi place smantana din coaiele tale!
Si lasandu-se in jos, incepu sa-i pupe coaiele lui Gherghelas, in timp ce pula lui erecta il batea peste cap.
- Nu vrei sa bei mai intai o cana cu lapte, l-am intrebat eu.
- Lasa-l ca de cand suntem impreuna, acesta e micul lui dejun, seva coaielor mele si vad ca se simte grozav de bine, imi raspunse Gherghelas in locul lui Victoras.
L-am lasat pe copil sa-si ia portia de smantana si ma uitam cu ce placere si pofta inghitea preaplinul celor doua coaie paroase, care parca erau un izvor nesecat de sperma, tinand cont ca le golisem eu mai inainte.
Mi se sculase si mie pula, si in ciuda celor discutate mai inainte cu Gherghelas, i-am zis pustiului:
- Hai Victoras cu mine in pat sa-mi golesti si coaiele mele!
- Da nene Dan, iti apartin, poti sa faci ce vrei cu mine, a sarit Victoras cand a auzit si s-a si bagat cu nasul in flocii de la pula mea.
- De data asta imi dai pizduta dintre buculite, ca vreau s-o fut, i-am zis eu.
Am mers toti trei in pat si l-am luat in brate, incepand sa-l sarut pe tot corpul. I-am luat pulicica in gura, i-am lins-o si i-am supt-o usor, i-am departat buculitele si i-am lins gaurica pe und eaveam sa-mi bag pula, aceasta deschizandu-se imediat, asteptand sa fie patrunsa. Bagand limba inauntru inca simteam gust de sperma, urme lasate de pula lui Gherghelas care cred ca-l luase la pula peste noapte. In acest timp, Victoras era cu pula lui Gherghelas in gura sugand de zor, iar eu am potrivit capul pulii in gaura deschisa a curului si am impins-o inauntru, pula fiindu-mi cuprinsa de peretii interiori, calzi care o strangeau puternic. Am intrat cu pula pana la coaie, am stat putin, apoi am inceput sa-l fut, marind din ce in ce mai mult ritmul. Nu mai futusem un cur de copil de cand il futusem pe Petrisor, baiatul Mariei, amanta mea de la Onesti. Victoras nu statea nici el, dadea contre, asa ca in scurt timp, scuturat de spasme, mi-am eliberat sperma in acel cur stramt de copil. Chiar si dupa ce terminasem, nu ma induram sa ies din el si nici Victoras nu dadea vreun semn ca ar vrea sa scape de pula mea, astfel ca dupa cateva minute, pula iar mi s-a intarit si am inceput din nou sa-l fut. Il ridicasem in brate, il sarutam, in timp ce el imi salta in pula fericit.
Golindu-ma a doua oara, am scos pula din el din care inca se mai prelingeau fire de sperma, iar Victoras s-a repezit si a lut pula in gura, incepand s-o linga si sa suga ce mai ramasese pe canal. Am mers la baie, ne-am spalat, dupa care eu m-am culcat fericit, in timp ce cei doi colocatari ai mei s-au dus in sufragerie si au pornit televizorul,
La pranz m-a trezit Gherghelas sa mancam. Pregatise el ceva cu ceea ce gasise prin frigider si camara, dovedindu-se o fire foarte inventiva in ceea ce priveste mancarea.
Incepeam sa-mi dau seama ca dadusem peste o adevarata comoara de barbat si incepeam sa ma gandesc sa nu-l mai las sa plece de la mine, dar soarta decide altfel.
In ceea ce priveste bautura, mi-am dat seama ca se lasase de acest sport cat vagabondase pe strazi, dandu-si probabil seama, ca aceasta fusese cauza decaderii sale sociale.
Dupa vreo doua saptamani dupa discutii si lamuriri cu Victoras, am hotarat sa-l dam la un orfelinat mai select in Bucuresti. L-am dus acolo, dupa ce in prealabil am vorbit cu directorul, iar acolo ajunsi, Gherghelas a gasit un post de profesor de matematica, chiar in orfelinat. Bucuria lui Victoras a fost foarte mare, intrucat ramanea alaturi de "tata" Gherghelas, ceea ce nu era putin lucru pentru el. M-am bucurat pentru ei, chiar daca eu ma lipseam de unul din barbatii cu care planuisem sa-mi petrec restul vietii impreuna.
In noaptea aceea l-am luat pe Gherghelas cu mine la hotel, unde m-a futut toata noaptea, ca sa se revanseze in vreun fel de neajunsul pricinuit de despartirea noastra.
A doua zi mi-am luat ramas bun de la cei doi, Gherghelas si Victoras si cu inima trista am revenit in urbea mea, sa-mi traiesc viata mizera.
Intorcandu-ma la serviciul meu, baietii Dragos si Bogadan avansasera fiecare diferit in domeniul sexual. Dragos ajunsese in patul maica-si, gratie cordaciului maica-sii. Acesta, Dragos il intalnise intr-o zi in oras pe Radu, cel care indeplinea dorintele sexuale ale maica-sii si din vorba in vorba, Dragos a aflat ca doamna mama nu se mai simtea implinita doar cu Radu, voind inca un cordaci in pat cu ei. Radu, vazand ca Dragos e destul de dezvoltat si intuind ca are nevoie de femeie, i-a propus acestuia sa-l acompanieze in pat la futut.

" - Ce zici, iti surade propunerea, il intreaba Radu.
- Mai intrebi? De cand am vazut cum o luai la umeri-craci, as fi vrut si eu sa fut pizda aceea grasuta, dar nu stiu daca o sa fie si ea de acord, avand in vedere ca sunt fiul ei!
- N-avea grije, o conving eu, mai ales ca acum a devenit dependenta de pula mea! Pregateste-te, ca deseara intri-n pizda pana-n gat, incearca Radu sa faca o gluma.
- Ahh, abia astept, raspunse acesta, frecandu-si pula peste pantaloni, pe sub masa la care se aflau in localul unde intrasera sa discute.
Seara pe la sase, apare Radu, Lizica (mama lui Dragos), aruncandu-se de gatul lui:
- Ah scumpule, bine-ai venit! In fiecare minut mi-e dor de tine, de berbecutul meu iubit care ma impunge asa de bine!
- Dar Dragos nu-i acasa, intreba Radu.
- Ba da, dar el e in camera lui, nu ne aude, isi face lectiile! Dar de ce intrebi de el, n-ai mai facut-o pana acum!
- Lizica, tu te-ai mai uitat in ultimul timp la el? Ai vazut ce barbat ai in casa? Nu crezi ca e timpul sa aiba si el relatii cu o femeie?
- Eu il vad tot ca pe un copil, are doar 16 ani, sa-si vada de scoala!
- N-ai dreptate, aici gresesti! Baietii de pe la 13-14 ani incep sa se masturbeze cu gandul la pizda unei femei! O spun din proprie experienta, insa au am avut noroc, ca la 12 ani am futut prima femeie si pot sa-ti spun ca a fost foarte multumita!
- Ha, ha, ce puteai face tu la 12 ani? Cred ca nici samanta-n coaie n-aveai!
- Ba, aici te inseli! Aveam si samanta-n coaie si floci la pula si de-atunci nu mi-a scapat nici-o femeie pe care-am vrut s-o fut, de-aia te bucuri tu acum de salamul meu care-ti ajunge-n uter, ca s-a dezvoltat in lucru!
- Totusi nu vad ce are-aface Dragos cu chestiunea aceasta!
- Pai tu mi-ai spus ca ti-ar placea doi barbati cu tine in pat si eu m-am gandit ca Dragos ar fi cel mai nimerit!
In camera lui, Dragos era doar in chiloti, pula ii iesise pe deasupra lor si el isi freca coaiele ascultand conversatia lui Radu si a maica-sii.
- Esti nebun, sare Lizica. Cum o sa stau sa ma futa fii-miu! Cred ca nici lui nu i s-ar scula pula!
- Doar n-ai fi prima si nici ultima mama care se fute cu fiul, ii raspunse Radu. In ceea ce priveste sculatul pulii, n-avea grija, de cate ori nu si-a luat-o la laba uitandu-se cum te luam eu la pula!
Lizica ramase inmarmurita, gandurile invartindui-se prin cap.
Intr-un tarziu zise:
- Eu stiu ce sa zic? Poate n-ar fi rau, decat sa se duca pe la cine stie ce muieri si sa se umple de boli! Hai sa incercam!
Deschizand usa camerei in care discutau, Radu striga:
- Dragos! Vino putin aici!
Parca presimtind pentru ce-l cheama, Dragos aparu in camera doar in chiloti, capul pulii acoperind dara de par care pleca de sub buric catre pula. Intre mameloane, era un tufis de par care inainta catre buric. Pulpele puternice erau deasemenea acoperite de fire de par, facandu-l cat mai apetisant ca barbat in devenire.
Lizicai nu-i venea sa-si creada ochilor, vazandu-si fiul in postura de barbat, in a carui privire se citeau dorinte neimplinite, ce o dezbracau de flisticul de camizol ce-i acopereau goliciunile.
Nu putu sa zica decat:
- Ah dragul mamei, ce barbat matur ai devenit!
In acest timp Radu se dezbraca cu miscari lascive, urmarind dialogul privirilor dintre mama si fiu.
Dragos se apropia incet, ca in transa de mama-sa, neluandu-si privirile pline de dorinta din ochii ei, iar cand ajunse langa ea, o cuprinse la pieptul sau, Lizica fiind mica de staura, ghemuindu-se la pieptul fiului sau, sarutandu-l patimasa.
Mainile lui Dragos ii cuprinsera sanii care pana acum cincisprezece ani il alaptasera, acum ei constituind obiectul dorintelor sexuale ale fiului sau. Mainile ii umblau infrigurate peste tot rupul femeii, aceasta lasandu-se in voia lor, una din ele ajungand intre picioare si sondand cu degetele deschizatura dintre buzele grasute ale pizdii. Lizica se lasa moale in jos sarutand in acelasi timp trupul lui Dragos. Ajungand cu gura in dreptul capului pulii erect al acestuia, il cuprinse cu buzele, sorbind picaturile de roua ce iesisera sa umezeasca eventuala gaura in care avea sa intre.
Gemand, Dragos usi trase chilotii in jos si infipse pula in intregime in gura Lizicai, impingand-o cu fata in tufa de floci de la pula si ncepand sa dea frenetic din cur. Lizica incepuse sa horcaie, din lipsa de aer, dar Dragos fiind parca mai incitat de horcaitul ei, o futea in gura inebunit. Noroc ca, dorit fiind sa se descarce, dadu drumul suvoaielor de sperma tanara, care fu inghitita imediat de gura Lizicai, care se vede ca nu era prima data cand era fututa in gura, primul futai al lui Radu, fiind administrat gurii ei nesatule.
Fie de rusine, fie de placere, trupul Lizicai se lasa moale in jos pe covor, moment in care Radu o lua in brate si o puse in pat rastignita cu picioarele departate, lasand sa se vada tufa de floci de deasupra pizdii, cu buzele rasfrante si umede.
Radu, gol complet, se aseza alaturi incepand sa-i mangaie sanii, in timp ce Dragos, postat intre picioarele ei, ii departa buzele pizdii cu degetele si se uita in adancurile fara fund care inghiteau pulele care vizitau acele hauri nesatule.
- Iti place ce vezi? Pe acolo ai iesit, ii zise Radu zambind.
- Sigur ca-mi place! As vrea sa-mi bag pula acolo, cred ca-i foarte cald si bine inauntru!
Pula incepuse sa i se ridice din nou, asa ca se posta intre picioarele ei, si le petrecu peste solduri si facand loc capului pulii intre labiile mici, incepu sa tatoneze intrarea, miscand incet din cur. dand de caldura ce emana ca dintr-un cuptor, pula se intari complet, venele de pe ea devenind proeminente si Dragos impinse pula care intra pana in coaie intre peretii gofrati si fierbinti, dand din cur.
Radu ii urmarea mimica fetei, vazand cat de adancit era in ceea ce facea.
Lizica statea inerta, cu ochii inchisi, trupul scuterandui-se in ritmul futaiului aplicat de fiul sau. Si de asta data Dragos termina repede scuturat de spasme si prabusindu-se peste trupul Lizicai.
Cand se ridica, Radu il batu pe umar barbateste, zicandu-i;
- Acum esti si tu barbat, dar mai ai de invatat! O femeie trebuie tinuta cat mai mult in pula ca sa fie multumita! O sa-ti arat acum!
Si ridicandu-se, il dadu pe Dragos la o parte si se posta el intre pulpele Lizicai.
Peste sperma lui Dragos care incepuse sa se scurga din pizda, Radu baga pula ca un salam si cu capul incepu sa frece marginile pizdii. O baga pe jumatate, iar o scotea si isi invartea capul intre buzele mici, ceea ce ii smulgea Lizicai oftaturi si gemete.
Deschizand ochii, il vazu pe Dragos gol langa ea, il apuca de mana si-l trase mai aproape, zicand:
- Iubitul mamii, da-i lu mama bunatatea ta de pula s-o pupe! N-a stiut mama ca are asa un barbat langa ea, ca demult te facea mama barbatul ei mult iubit! Acum o sa aiba mama pula din belsug! Tu si cu Radu o sa ma faceti fericita!
In timp ce se aseza calare pe gatul ei proptindu-i pula intre buze, Dragos era manat de ganduri altruiste, sa-l cheme si pe Bogdan sa se infrupte din asa pizda buna ca a mamei lui si de ce nu, daca si mama lui Bogdan cade la pula, sa faca schimb de mame.
Lizica ii pupa pula si coaiele lui Dragos, Radu o futea de-acum adanc, fiind un trio fericit. Nu mai aveau nevoie sa se spele la pula, gura Lizicai indeplinind acest deziderat, ne mai contand ca din pizda intra in gura si invers.
In acea noapte, Dragos a facut noapte alba, dar fiind fericit de a fi intrat in randul barbatilor
Radu nu venea in fiecare noapte, doar de doua sau trei ori pe saptamana, asa ca pentru Dragos era o munca peste puterile lui s-o sature de pula pe Lizica. Intr-o zi, disperat ca noaptea urmatoare o sa traga iar maica-sa de el, il opreste pe Bogdan si il intreaba:
- Ce mai faci Bogdane, cum mai stai cu sexul?
- Parca tu nu stii? Nea Dan sa traiasca, ca are o gura, aspirator, nu altceva! Vad ca tu de cand ai dat de pizda, nu mai treci pe la el! Zi si mie, cine-i madama careia i-o tragi?
- Iti zic, dar promite-mi ca nu spui la nimeni!
- Tac ma cheama, ii raspunse Bogdan.
- E mama! O fut impreuna cu Radu, barbatul care vine pe la noi, dar cand el nu este, ma omoara, nu mai fac fata, de aceea m-am gandit la tine! Daca vrei sa futi o pizda, vino deseara pe la sase si ramai la noi sa futi toata noaptea!
- Dar ce-o sa zica mama ta? Daca n-o sa vrea sa stea la pula la mine?
- Pe cat e de dornica de pula, ma indoiesc ca o sa te refuze! Ce zici, vii?
- Mai intrebi? Ma duc acasa sa-i zic mamei ca avem de invatat si ca o sa raman la tine!
- Dar, apropo, mama ta ce mai face, tot cu bunica-tu si-o trage?
- Da...
Bogdan a raspuns evaziv, fiindu-i jena sa-i zica lui Dragos ca tot privind cum bunica-su o ardea pe mama-sa, incepuse sa-i admire pula mosului, care ce-i drept nu parea deloc de mos, intrecand...



    Login