Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.47 "Suferintele" tanarului Daniel (2)
Autor : bigsuck - 2015-02-08
Citita de 3078 ori - Nota 4.86 (36 voturi)
Ma simteam acum ca un cocos si nu mai ramanea decat sa-mi scurur penele si sa strig: cucuriguu!
Dupa ce am bagat ceva bucate pe sub nas si udate cu un vin din frumoasele podgorii moldave, eram din nou gol sub cearsaf, cu pu;la invartosata si ma inchipuiam un taur care trebuia sa inseminez vacile de pe pasunea Irienilor.
Eram in asteptarea Noricai, care toata ziua se fataise prin fata mea, facand in ciuda pulii si iat-o ca apare intr-un capotel care mai mult arata decat ascundea, miscandu-se lasciv, ca sa ma apuce dracii mai mult decat eram cuprins.
Cand s-a apropat destul de mult, in miscari de solduri, in ritmurile unei muzici doar de ea auzita, am apucat-o de o mana si am tras-o peste mine, cuprinzandu-i buzele carnoase si rosii ale gurii, intr-un sarut care era mai mult o muscatura plina de dorinte.
Gura ii mirosea a busuioc, stiind tzigancusa cum sa bage-n boale barbatul care urma s-o calareasca.
Era frumusica foc, probabil asa o fi aratat si maica-sa Dodolina in tinerete si cred ca nu degeaba mi se sculase pula de am futut-o, gasind-o la fel de fierbinte in pizda ca pe una tanara si plina de draci, de-mi facuse suruburi in pula si o mulsese cu muschii vaginali, sa nu mai ramana nici-o picatura de sloboz.
Gasindu-i gura asa parfumata si pura, m-am gandit ca si pizda trebuie sa fie tot atat de dulce cum ii era gura, asa ca am adus-o cu potcuta aceea imblanita cu samur asupra gurii mele, in care speram sa gasesc gustul tuturor pulelor de tzigan care o futusera pana atunci.
Pizda ii era parca de fecioara neprihanita, asa era de botoasa, asteptand sa fie dezmierdata, ceea ce am si facut introducandu-mi limba si degustandu-i sucurile care incepusera s-o augmenteze.
Ma jucam cu limba in jurul lindicelului care se intarea, asteptand sa primeasca botezul slobozului.
- Ce pizdulice gustoasa ai fa, bagami-as pula-n ea!
- I-am facut baie cu ierburi tamaduitoare, sa-i dea gust bun si fata frumoasa, asa m-o invatat mamuca!
- Da ea de unde stie astfel de leacuri?
- Astea se mostenesc din stramosi. Ea si acum face bai cu astfel de ierburi, d-aia e cercetata in fiecare noapte de tziganetul tanar din neamul nostru si nu numai!
Parca-mi parea rau ca nu linsesem pizda babii, insa si mai rau imi parea dupa slobozul lui Dragos, pe care-l lasasem sa se risipeasca scurgandu-se printre buzele pizdii Dodolinei.
Dar lasa ca o sa-mi scot parleala cand o sa-l am pe Dragos in pat! O sa-i sug pula, sa-i fac vid in creieri ca frmoasa pula mai avea, atat cat apucasem sa i-o vad.
Si excitat de gandul la pula lui Dragos, am rasturnat-o pe Norica sub mine, i-am pus picioarele pe umeri si am intrat in ea adanc, pula fiind inghitita parca de o gura de foc, asa era tzigancusa de fierbinte-n pizda.
Bateam in pizda ei cu lovituri de berbec, incrancenat, iar ea gangurea de placere, strigand vorbe porcoase in ritm sacadat dupa cum intra si iesea pula:
- Ha-a-sha-a Dha-nhi-e-eel, fhu-thee-mhaa-haa! Rhu-pe-e-mhi-ii phi-ii-zda, dhes-phii-cha-mha-aa! Bhaa-gha-mi-hoo-n mhii-tra, sha-a fha-ac zhe-eece plhoo-o-zi ho-o-dha-a-tha-aaa!
Era inebunita, devenise isterica, iar eu pompam in ea, in timp ce de pe amandoi incepeau sa curga sudoarea.
Ii simteam mirosul specific rasei ei care ma excita tot mai mult si chiar as fi vrut sa i se implineasca dorinta, sa-mi bag pula in mitra (uter) si sa faca zece copii odata.
Int-un efort final, mi-am dat drumul in ea, stingand focul care o ardea pe dinauntru, prabusindu-ma peste trupul ei si ea sarutandu-ma in nestire.
Ii raspundeam la sarutari si ma tot impingeam in ea , lasand sa se scurga samanta care avea sa-i aduca peste noua luni, nu zece copii, ci doar doi, un baiat si o fata.
Rafira a nascut si ea in urma unirii trupurilor noastre, un baiat, devenind intr-un fel geloasa pe nora-sa, pentru ca ar mai fi vrut si ea o fata, sa aiba si Dalia o sora.
Dupa ce insfarsit ne-am dezlipit din imbratisare, Norica nu mai contenea cu sarutarile, in final pupandu-mi coaiele care-i daduse samanta care avea sa rodeasca in pantecele ei.
Am mers amandoi la baie unde ne-am spalat, in timpul acesta Rafira schimband iar asternuturile.
Se facuse intuneric afara, iar in curte erau adunati toti tziganii din neamul lor impreuna cu muierile, intinsesera masa la lumina becurilor de pe veranda si petreceau, la capetele mesei tronand la un cap Dodolina, iar la celalalt Lascu.
Era o masa ca de nunta - poate era vorba de nunta mea cu cele doua tziganci? - si Dodolina ca o regina neincoronata a clanului, mi-a oferi loc de onoare langa ea, spunandu-mi ca facuse descantece ca pantecele celor doua "mirese" sa prinda rod bun in urma unirii trupurilor noastre.
M-am simtit ca facand parte din lumea lor, avand acces la tot ce le apartinea, de-acum putand sa fut si sa ma fut cu oricare din acel clan, ceea ce n-am pregetat sa fac.
Erau atatea pule care mai aveam sa le sug si sa le inghit slobozul, indiferent cu care "gura".
Usor ametit atat de vinul bun cat si de atentia care mi se acorda, m-am retras in camera in care imi facusem de cap pana atunci, insotit de Dragos si de Valentir, cu ale caror pule urma sa dau piept.
Eram toti trei goi in pat, eu nestiind cu a carui pula si coaie sa ma joc, acestea fiind amandoua la capul meu, eu doar trebuind sa intorc capul intr-o parte sau alta sa le pup si sa le sug.
Am ales sa incep cu Dragos, in dorul slobozului care-l ratasem din pizda Dodolinei. Acesta parca era copia lui Lascu, asa era de paros, iar cand am facut aceasta remarca, el mi-a confirmat ca era din samanta lui Lascu, plasata in pantecele mama-sii Ghiocica, de aceea el ii zicea tata lui Lascu, chiar daca tata ii zicea si lui Filon, fratele lui Lascu, barbatul Ghiocicai.
Valentir vazand ca l-am ales sa-l sug pe Dragos, neavand rabdare sa astepte, s-a dus rapid la curul meu, tatonand intrarea in gaoz cu pula in maxima erectie.
M-am afundat cu fata in flocii lui Dragos, inghitindu-i pula pana-n gat si mi-am zis ca daca vrea mai departe, fac pe naiba-n zece sa i-o primesc, asa de ahtiat eram sa-l satisfac.
Vazand ce hapsan sunt dupa pula lui, Dragos a inceput s-o ompinga mai departe, eu abtinandu-ma sa nu vomit, tragand cat puteam aer pe nas.
- Asa scumpete, ia-o toata, ca am vazut cu ce pofta te uitai la ea cand eram la baba! Dar n-am lasat s-o vezi mai mult, ca sa te fac s-o doresti mai aprig, asa ca ia s-nghite-mi pula, ca in noaptea asta iti dau sa-mi simti toate gusturile!
Eu ma sileam sa-i fac drum sa treaca de omusor, caci daca a trecut de acolo, putea sa se duca pana-n stomac, daca ar fi avut lungimea.
Cu mari eforturi si lacrimi care-mi curgeau siroi din ochi, am trecut-o de omusor si respiram greoi si fornait pe nas, dar nu-mi mai pasa, atata timp cat aveam carnatul acela in gat.
In timpul asta Valentir intrase-n mine pana-n coaie si-i simteam flocii coaielor cum imi gadila bucile, frecandu-si pula in gaozul meu in curse scurte si dese, fiind plin de pula in ambele "guri".
Dragos vazandu-se intrat pana-n coaie, ce si-a zis: sa merg mai departe si:
- Ia mai fa un efort dragalasule si ia-mi si coaiele-n gura, si tragand de colturile buzelor, mi-a bagat pe rand coaiele in gura, limba mea simtind flocii de pe ele, iar Dragos facand si el curse scurte in gura mea, capul pulii se frega de beregata, producandu-i senzatii de nedescris.
Nu mai patisem niciodata asa ceva, dar socotindu-ma sclavul pulelor, rabdam cu stoicism cum eram futut in gura, futaiul in cur fiind floare la ureche.
Parca ar fi fost intelesi, au ejaculat amandoi fratii odata, Dragos tragandu-ma de cap si strivindu-mi nasul in flocii pulii, esofagul primind seva cea atata de dorita de mine, dar al carei gust nu-l simteam, pentru ca limba simtea gustul coaielor care nu era nici el de lepadat.
Dupa ce s-au slobozit ambii tzigani in mine si si-au scos pulile, batandu-ma cu ele peste fata, eu m-am plans catre Dragos ca doar el si-a satisfacut pofta, eu nu i-am simtit gustul slobozului.
- Lasa puisor, ca in noaptea asta numai in gura am sa te fut si am sa-ti umplu gura cu sloboz si ai sa vezi ce gustos e. Poate sa-ti confirme si Romel, ca odata in joaca, ne labaream si i-a tasnit sloboz din pula mea drept in gura, iar spre mirarea mea l-a mestecat in gura si l-a inghitit. Daca nu-i placea, nu-l inghitea!
Si bucuros de promisiune, l-am intors cu curul in sus si departandu-i bucile, mi-am bagat limba-n gaozul lui, lingandu-i peretii suculenti.
Valentir, auzind ce are de gand Dragos, nu s-a mai obosit sa se duca la baie sa-si spele pula, care si-asa nu era murdara, dar fiindca fusese unde fusese, ar fi trebuit s-o spele.
Totusi, ca o compensatie ca n-are parte sa ma futa-n gura, mi-a cerut sa-l ling si pe el in cur, si avand ambele gaoaze in fata, alternam de la unul la celalalt, multumindu-i pe cei doi frati.
In noaptea aceea, Dragos mi-a mai dat de doua ori pula la supt, gustandu-i slobozul si nemaiavand nevoie de marturia lui Romel, am constatat cat de bun era.
Si ca sa nu raman in necunostinta si Valentir s-a labarit in fata gurii mele, primind slobozul lui pe limba si in cerul gurii, functie de cat de departe sareau jeturile.
Cu toate ca am dormit cu intermitente, pe la noua dimineata, dupa micul dejun, am primit vizita lui Filon si a lui Vasile, unchi si nepot, care pana la ora unu m-au futut amandoi, Vasile motivand ca daca el m-a adus aici, are drepturi mai multe asupra mea, dandu-i dreptate.
Dupa amiaza m-am mai dus la baba sa-i fac o vizita, simtindu-ma atras ca de un magnet de Dodolina.
Cand m-a vazut intrand, a inceput sa rada cu rasul ei inconfundabil:
- Hi,hi,hi! Stiam c-o sa vii, pentru c-am facut farmece cu ulcica! Hai de-o mai fute pe baba, ca mult i-a placut babei cum ai futut-o data trecuta!
S-si ridica baba fustele si-mi arata o pizda diferita de cea care o vazusem prima data.
Parca era de muiere tanara, asa dolofana era. Ca atras de magnet, mi-am bagat capul intre cracii babei si departandu-i buzele pizdii, am inceput s-o ling, ca pe cea mai buna prajitura. Inca mai avea sucuri baba, ca nu ma mai saturam, asa buna era.
Se imbaiase baba cu ierburi aromate si astringente de avea asa pizda buna si facand farmecele la care era mestera, ma adusese in stare s-o ling in pizda.
Pula era par si dandu-mi pantalonii jos, ma pregateam s-o iau la pula, dar baba imi zice:
- Lasa pizda dragul babii, ca ai s-o futi mai tarziu! Acum vrea baba sa-ti guste samanta, asa ca treci la gura babei si slobozeste-te!
Fara nici-o retinere, dar cu o mirare nedisimulata, o intreb:
- Dar bine babo, nu stiam ca-ti place s-o iei sus!
- Eheei, dragul babii, doar asa mi-am mentinut vioiciunea la anii astia! Toti barbatii care vin la mine, si nu doar din nemurile mele, ci chiar care vin la ghicit si-mi pare mie mai bun, il pun sa se slobozeasca in gura mea, asta fiind plata ghicitului.
Si ma asez peste baba si incep s-o fut in gura, dar avand o limba asa mestera, imediat mi-am lasat ofranda in gura babei, care o degsta si o inghitea, citindu-i-se placerea pe chip.
Am mai ramas la baba, in timp ce ea pregatea alte licori din ierburi, dandu-mi sa beau:
- Bea dragul babii, si ai sa fii tot timpul in putere sa multumesti fie muiere, fie barbat, de are sa faca coada la pula ta!
Si am baut acea licoare usor amaruie, dar foarte aromata, pe data sculandu-mi-se pula si dand navala la pizda babei.
Am futut-o de nu ma mai induram sa ies din pizda ei, asa de bine era.
Cat o calaream eu pe baba, intra pe usa un pusti, sa tot fi avut zece ani, care fara nici-o sfiala ii zice:
- Babo, uite zece lei, lasa-ma sa ma invat si eu la futut, ca peste doua saptamani ma insor si vreau sa stiu si eu cum sa fac!
- Ai rabdare sa termine domnul acesta si intri si tu la pizda babei!
Dupa ce mi-am lasat samanta in pizda babei si imi ridic pantalonii, il intreb pe pusti:
- Dar cum sa te insori ma asa mic? Cati ani ai? Ai samanta-n coaie?
- Eei, domnule! Se vede ca nu cunosti nemul nostru tziganesc! La noi samanta apare devreme! Stai sa vezi ce-i las babii in pizda!
Si, curios am ramas.
Ii zice baba sa se dezbrace la pielea goala, ca asa trebuie sa fie amandoi mirii in noaptea nuntii.
Sa vezi si sa nu crezi! Avea dracul de copil o pula ca de matur, floci asemenea, ca deja imi lasa gura zoaie de pofta.
Dupa ce se sterge bine baba la pizda, se craceste si-i zice sa bage pula , aratandu-i pizda si explicandu-i ce-i cu cele doua randuri de buze, ce-i cu lindicul si punandu-l sa se uite in pizda ei, pana-n strafunduri.
Se uita copilul cu interes, iar eu ma uitam tot cu interes cum i se scoala pula si n-a intarziat sa si-o si bage in borta nesatula a babii.
Dadea dracul de copil din cur, iar eu ma uitam cum i se bat coaiele de curul babii si rapid l-am auzit icnind si tremurand din buci, s-a lipit de baba, care il strangea la piept si-l saruta.
Cand a scos pula din pizda, aceasta a lasat sa se scurga o spuma alba, cleioasa si daca n-ar fi fost rusinea fata de baba, mai ca m-as fi apucat sa ling toata acea scursoare.
- Sa mai vii la baba, ca ai inca multe de invatat!
- Negresit babo!
Si tragandu-si pantalonii pe el se intoarce si iese.
Imediat am iesit si eu dupa el, intrebandu-l:
- Cum te cheama si cati ani ai?
- Am dois[prezece ani si ma cheama Gabriel Ciujdea!
- Mai Gabriel, dar mandra pula mai ai!
- Ti-o place nene? Sa stii ca am mai dat-o la supt la rumani! Am cativa care sunt inebuniti dupa ea. Daca vrei s-o ai in gura, sari cu paraua si-ti dau sloboz cat vrei!
- Si cat ceri pentru o noapte?
- Cincizeci de lei si vii cu mine in caramidarie, unde-i cald si bine si te fut in gura cat vrei!
Fara sa mai stau pe ganduri, ma iau dupa pusti si dupa cateva cotituri pe ulite, ajungem la caramidarie unde mai erau vreo doi balaoachesi, goi pana la brau, care vazandu-l pe Gabriel ca aduce pe cineva cu el, au inceput sa rada zicand:
- Bravo mai Gabi! Ai adus alta prospatura de ruman mort dupa pula! Avem ce fute in noaptea asta!
"Bagami-as! Pula ai cautat, pule ai gasit! Te fut astia Daniele de te rup!" Dar luandu-mi inima-n dinti, mi-am zis: "...



    Login