Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata DANIEL - Ep.28 La munca (4)
Autor : bigsuck - 2014-12-20
Citita de 4047 ori - Nota 7.87 (23 voturi)
Dupa cum va spuneam in episodul trecut, ma gandeam cum sa gasesc mai multi tipi sa ma satisfaca.
Aveam la mine in sectie un elev practicant, asa cum fusesem si eu odata si care era in ultimul an, orarul fiind constituit mai mult in ore de practica. Fiind localnic, avea multi prieteni printre elevii din anul terminal de la liceu.
Chiar daca acestia erau mai mari cu circa doi ani decat el, fiind o fire sociabila, era acceptat in cercurile lor.
Cam pe atunci se auzise si la noi de Elvis Presley si baiatul era inebunit dupa muzica lui, ca dealtfel toti tinerii. Cu firea lui de smecheras m-a cucerit imediat, devenind prieteni.
Ne intalneam duminica in parc, la strand, unde discutam si ne distram. (Si acum ma atrag tinerii smecherasi, destepti, cu care m-as fute de m-as rupe!)
Cum la strand ne dezbracam toti cam la gramada, in aceeasi cabina, aveam ocazia sa vad destule dotari care mai de care mai atractive. Avea acest Mifai Frunzetti (asa se numea tanarul meu prieten practicant) o pula destul de maricica, dar ceea ce ma fascina la dotarea lui, erau coaiele marisoare, flocoase, impodobite cu niste floci creti, castanii spre blond, iar sub coaie avea o padure de floci creti blonzi, de-mi lasa gura zoaie, nu alta!
Nestiind daca e gay ca mine, ma gandeam cum sa fac sai iau coaiele alea frumoase in gura.
La strand stateam toti in sezut, aranjati in cerc si discutam fel de fel de chestii importante pentru acea varsta.
Eu ma asezam totdeauna in partea opusa lui Mihai, ca sa-i admir frumusetile care se vedeau printre marginea slipului cam largut si partea superioara a pulpei de unde se formeaza buca.
Azi asa, data urmatoare la fel, Mihai a observat unde imi era indreptata privirea, chiar daca fugitiv si dupa mai multe astfel de observatii, avea un zambet in coltul gurii, semn ca isi daduse seama ca ma uitam la podoabele lui.
Intr-o zi, la serviciu in timpul unei pauze, ma abordeaza referitor la directia privirii mele in timpul orelor petrecute la strand:
- Dane, te iau direct: de ce te tot uiti intre picioarele mele, mai exact la pula mea, cand stam in cerc la strand?
- Cred ca ti s-a parut, cine stie unde ma uitam eu si tu ai interpretat gresit!
- Hai, lasa ca te urmaresc de multa vreme! Te asezi tot timpul in partea opusa mie si te surprind cate-odata cu privirea pierduta intre picioarele mele. Stiu ca slipul e putin largut si mi se vad coaiele, dar n-am crezut ca acestea prezinta un interes asa mare pentru tine. Hai, spune drept, iti plac baietii, asa-i?
- Ce-ti veni cu asa deductii, incerc eu s-o dreg, dar roseata fetii m-a deconspirat si el vazand asta, a atacat rapid:
- Uite ca te-ai inrosit, hai Danut recunoaste, ca uite, iti jur: nu spun la nimeni si ca sa-ti spun drept, chiar as vrea s-o dau la supt, ca pizdornitele astea de fete, nu vrea niciuna sa dea pizda la futut. Iti promit ca nu spun nimanui daca vrei sa-mi sugi pula, ca am niste coaie pline si labareala nu da cine stie ce satisfactii!
Nemaiavand loc de intors si impins si de pofta de a gusta pula lui Mihai, care parea destul de promitatoare, recunosc:
- Da Mihai, imi plac baietii si da, recunosc ca miar face placere sa umblu cu limba pe sub coaiele tale si imi plac barbatii parosi si cel mai mult, flocii de la pula!
- Si ce-ti place asa de mult sa molfai flocii, nu crezi ca e mai buna pula? Ah, deja mi s-a sculat! Hai mai bine ne-ntalnim la mine acasa, batranii mei fiind plecati la tara la bunici si nu vin decat peste vreo trei zile. Avem mancare lasata si dormi la mine, dac-am sa te las sa dormi!
- Foarte bine, deseara sunt la tine!
- Ce deseara! Mergi cu mine direct de aici, ca sunt cu pula sculata si nu mai am rabdare. La dracu, nu-i nici-un loc mai ascuns pe-aici ca sa ti-o dau la muie, ca simt ca mi se umfla coaiele!
- Gata Mihai, gandeste-te la altceva, pentru ca mai avem patru ore de stat aici si inebunesti daca stai asa in tensiune!
- Bine, am plecat de langa tine, ca daca mai stau, sar pe tine si ti-o bag pe unde nimeresc!
Si a plecat Mihai dand maruntel din buze, doar eu stiind motivul supararii lui.
La ora 15, ne-am spalat in fuga si am plecat impreuna, nu inainte de a-l vedea pe nea Mircea Ogrezeanu, urmarindu-ne cu privirea.
M-am si gandit ca asta daca se prinde de ceva, neaparat trebuie sa-i cad si lui la pat, ca altfel cine stie ce se mai isca.
Mersul cu autobuzul de la fabrica pana in oras, care dura cam douazeci de minute, mi s-au parut ore. Mihai facea numai zambre pe langa mine, si-l tot inghionteam sa se linisteasca, sa nu dam la naiba, de banuit cuiva.
Ajunsi intr-un tarziu acasa, Mihai isi azvarle hainele de pe el ramanand gol-pusca si fara nici-o pregatire, imi infige pula sculata pana-n gat, incepand sa dea din cur si tinandu-ma de cap sa nu-i scap din pula. Excitat de la fabrica si de pe drum, mi-a umplut imediat gura cu sloboz, care se ducea pe gat in jos in suvoaie groase de pula statuta, tinandu-ma cu nasul in flocii de la pula transprati, eu aspirand cu nesat mirosul de pula proaspata, care abia acum isi dadea obolul, usurand coaiele de dulcea seva.
Dupa ce a terminat, Mihai dadea fuga la baie sa se spele
- Nu dragutule, nu asa! Dupa ce ti-ai slobozit coaiele in gura mea, lasa-ma si pe mine sa-mi satisfac placerea!
Fiind sub impulsul mirosului de floci transpirati, ii zic:
- Nu te spala! Vreau sa-ti simt gustul coaielor asudate, ca-mi place mirosul tau!
- Foarte bine, treci de linge si suge tot jegul de pe coaie, ba poti sa treci si sub coaie, sa te inec in mirosul de sudoare de la pula si te mai fut odata in gura, ca uite iar mi se scoala!
Si mi se aseaza Mihai cu coaiele pe gura, de mi-a umplut gura cu coaie si respiram numai pe nas in timp ce-i sugeam bunatate de coaie flocoase.
Pula lui imi batra fruntea si deja i se scurgea din cap firul subtire de pre-cum care se prelingea pe langa sprancene si nas in orbitele ochilor, tinzand sa-mi incleieze pleoapele.
M-am smuls de sub stapanirea coaielor lui Mihai si i-am luat iar pula in gura pe care am luat-o temeinic la lins la ata care nu era rupta inca si la supt pre-cum-ul care avea un gust puternic de sperma. Dand din cur, pula lui imi viola iar gatul care dadea semne de inec, dar am remediat neajunsul prinzabdu-i pula de langa coaie si oprind lungimea cursei.
In acest timp pula mea ejaculase de parca aveam litri de sloboz raspandit prin floci, iar chilotii erau incleiati cu flocii.
Dupa alte cateva minute, Mihai elibereaza alta sarja de sloboz salciu-acrisor care mi-a satisfacut pofta nesatioasa.
Am plecat amandoi la baie, ne-am spalat, eu lepadandu-mi chilotii naclaiti pe care i-am clatit rapid si i-am atarnat la uscat in baie. Mihai mi-a imprumutat o pereche de chiloti de-ai lui, dupa care ne-am asezat la masa, am mancat apoi ne-am asezat sa ne uitam la TV. pe atunci putini aveau televizor, familia lui fiind una mai instarita. Dar cum numai de ce se arata la televizor n-aveam noi chef, am inceput sa ne mangaiem, mai mult eu pe el.
El era genul hetreo, dar cum ducea lipsa de pizda, era bun si un cur de homosexual, diferenta de varsta dintre noi fiind cam de doi ani. Si tot sarutandu-l peste tot, normal ca berbecul a ridicat din nou capul si atunci Mihai ma intreaba:
- Dane, dar in cur n-o iei?
- Ce intrebare! Normal ca daca o iau in gura, o iau si-n cur. De ce, vrei sa schimbi gaura?
- Da, as vrea sa te fut si-n cur, sa vad cum e!
- Din moment ce n-ai futut nici-o pizda, n-am cum sa-ti dau nici-un termen de comparatie, dar toti, sau majoritatea care au futut si pizda si gaoz, au fost de acord ca e mai bine in gaoz decat in pizda, primul fiind mai stramt si oferind placerea frecusului mai mare decat pizda.
- Dar tu ai futut vreo femeie, ma intreaba Mihai.
- Sigur, si acum am o femeie pe care o fut!
Mihai ramane un timp pe ganduri, apoi din nou:
- Si atunci cum de zici ca esti homosexual, cand futi si femei?
- In cazul de fata se cheama ca as fi bisexual, cu toate ca daca ma pui sa aleg intre barbat si femeie, as alege barbatul.
Eu, in timpul cand aveam genul acesta de discutii, eram cand cu pula, cand cu coaiele lui in mana, fapt ce l-a adus la realitate zicand:
- Da-mi gaozul sa ti-l fut, vreau sa fii femeia mea in noaptea asta!
- Imi place sa fiu femeia ta!
- Da chilotul jos si aseaza-te cum ti-e mai bine sa stai la pula!
M-am asezat in patru labe, dar nu-i venea lui bine pozitia.
- Hai in sufragerie pe canapea. Te asezi in genunchi pe canapea si stai cu coatele rezemate pe spatar.
- Ne-am mutat in sufragerie pe canapea si am luat pozitia pe care mi-a propus-o, intrebandu-ma in gand: daca n-a mai futut, de unde stie si daca a futut, de ce inca-i virgin, cu ata pulii intacta? Ramanand cu intrebarea-n gand, m-am asezat asa cum mi-a spus, mi-a dat cu o alifie la gaoz, si-a uns si pula lui, apoi mi-a proptit-o la gaura. (Am primit observatii de la cititori, referitor la prezervative si-i anunt pe aceasta cale, ca la vremea respectiva, nu erau prezervative in Romania, sau daca or fi fost, nu se gaseau pe toate drumurile ca acum) A inceput sa impinga incet, am simtit capul pulii intrat, a continuat sa impinga pana cand bucile au simtit
flocii de la pula si de pe coaie. Tot impingand si accelerand miscarile, l-am simtit intr-un tarziu ca se misca de parca-l jena ceva, dar nu se indura sa scoata pula frecand-o intr-un ritm mai lent. A durat vreo zece minute, cand l-am simtit ca se infige adanc in mine tremurand si oftand si jeturile de sloboz parca mai fluide imi incalzeau gaozul.
Cand a scos-o, s-a uitat mirat la pula care sangera usor, astfel ca nu si-a dat seama ca s-a dezverginat, crezand ca m-a ranit in interior si cerandu-si scuze de rana pricinuita.
Eu am zambit si i-am zis ca mie nu mi s-a intamplat nimic, ci lui, pentru ca acum a devenit barbat, avand ata rupta.
Nu i-a venit sa creada si am mers la baie unde ne-am spalat si i-am aratat ca pula lui sangera.
Dupa ce am spalat-o bine, i-am luat pula in gura si i-am lins rana care inca mai sangera usor, invelindu-i-o intr-o batista curata.
Dupa mai multe giugiuleli ale pulii si alte limbi date in jurul capului, rana nu mai sangera si ca un bonus, i-am zis sa-mi dea gaozul sa i-l ling.
Curios sa vada cum e, s-a asezat cu fata-n sus, ridicandu-si picioarele si expunandu-mi un gaoz flocos, lucru mai rar intalnit la adolescenti, dar in care mi-a facut placere sa bag limba si s-o invart, smulgandu-i gemete si chicoteli, functie de ceea ce simtea.
Cand ne-am sculat dimineata, i-am mai facut un oral, asa pe nepisate pentru ca avea pula beton, apoi am facut dus, am mancat si eu am plecat la serviciu, el urmand sa vina mai tarziu, asa avand programul.
In drumul de la poarta spre sectie, ma abordeaza nea Mircea Ogrezeanu:
- Danut, ai inceput sa te dai la sugari?
- Adica ce vrei sa zici nea Mircea, fac eu pe nevinovatul.
- Hai nu mai face pe niznaiul, ce crezi ca nu te-am vazut ieri cum te grabeai cu pustiul acela Frunzetti, paeca va gonea cineva de la spate! Eu sunt desca batrana, am fler in chestiile astea, v-ati dus sa va regulati, nu-mi zice ca nu-i asa ca oricum nu te cred!
- Si chiar de-ar fi asa, ce, esti gelos?
- Nu gelos, dar pula mea duce lipsa gaurilor tale, mai treci si pe la mine, ca nu-ti iau numic, din contra, iti mai pun.
Am vazut ca nu te mai puteai satura, asa de mult iti placea. Pustiul asta cum e? Se fute bine?
- Las-ma nea Mircea, cred ca ai vedenii! Ne grabeam ieri ca m-am dus la el sa ascultam un disc cu Elvis Presley pana sa vina ai lui de la munca, asta era motivul grabei noastre!
- Hai sa fie si-un lup mancat de oaie, cum zici tu, dar nu uita sa mai treci si pe la pula mea.
- Cand sa trec, cand e ba sotia matale acasa, ba baiatul?
- Las-ca te anunt eu si atunci vreau sa-mi joci in pula, ca n-am mai futut un cur de cand ai fost la mine! Uite mi s-a sculat pula numai gandindu-ma, ia pune mana sa vezi ce tare e!
Si profitand ca eram intr-o zona mai nepopulata, imi ia mana si mi-o pune peste pantaloni, unde se zbatea in draci pula beton a lui nea Mircea.
- Bre nea Mircea, esti nebun, vrei sa ne mai vada careva?
- Las-ca gasesc eu un moment propice la serviciu si ti-o dau s-o sugi putin.
- Macar ai spalat-o in dimineata asta, ori cum ai scos-o din pizda sotiei, mi-o dai mie s-o sug?
- N-avea grija, ca femeia si-a primit ratia in dimineata asta si dupa aia am facut dusul de dimineata!
- Si daca ai futut in dimineata asta, ce-ti mai trebuie?
- Imi place cum o suge gurita ta. Te-as lua mereu la pula!
Si cu aceste cuvinte, intram in vestiar, ne schimbam si ne prezentam sa luam tura in primire.
Pe la ora 11, ma trezesc ca-mi face nea Mircea semn sa ma duc pana la el.
- Hai ca am gasit un loc ascuns in depozit, nu ne vede nici dracu!
Si incetisor, ne facem nevazuti intr-o cabina pentru stingerea incendiilor, dintr-un capat indepartat al depozitului.
Ajunsi acolo, inchide usa dupa noi, isi da pantalonii si chilotii jos si ma apasa de cap in jos, cad in genunchi si ma trezesc cu puletele beton al lui nea Mircea ca-mi inspecteaza fundul gurii.
Ca sa nu pierdem timp, o iau la frecat cu buzele pana cand il aud pe nea Mircea gemand si tragandu-ma de cap cu nasul in floci, iar pula ii improsca jeturi de sloboz cald si gustos.
- Sa nu-l inghiti pe tot, pastreaza-mi si mie!
- Prea tarziu, trebuia sa-mi zici de la inceput, l-am inghitit pe tot!
- Lacomule, nu te mai saturi!
- Ia de-aici nea Mircea, se aude o voce si am inlemnit amandoi, pula blegindu-i-se dintr-odata lui nea Mircea.
Si-l vedem pe Mihai Frunzetti ca intra cu pula par, inaintand spre noi.
- Ptiu, bagati-as pula-n gat mai copile, era gata sa crap de inima! Cum naiba ai ajuns aici?
- Dar de cand va urmaresc! Cum am vazut ca ati plecat amandoi, m-am si gandit ca e rost sa-mi golesc coaiele.
Mihai isi trage-n jos pantalonii si chilotii, eliberandu-si pula pe care o flutura in fata noastra:
- Hai, care ma usureaza si pe mine?
- Hai nea Mircea, treci la aparat, ca tot ziceai ca vrei, ii zic eu.
- Dar eu stiu, n-am mai supt-o niciodata de la un copil!
- Hai, ca iti garantez eu ca e buna, continui eu.
- Vezi ca esti mincinos? Ce-mi tot insirai de muzica si alte alea... V-ati futut dracilor!
- Mai precis m-a futut, zic eu. El e barbatul, eu sunt ca mai mereu femeia, asa ca ia-o si-o inghite, ca n-o sa-ti para rau!
Si-l vad pe nea Mircea Ogrezeanu in genunchi in fata lui Mihai Frunzetti, ca- dadea contre cu gura in pula, ca un vitel la vaca.
Lui Mihai nu i-a trebuit mult ca sa-si dea drumul, ca il auzeam pe nea Mircea ca inghite cu sughituri, iar Mihai il tragea de cap in pula, gemand.
Cand s-a ridicat nea Mircea cu urme de sloboz la gura, ca sa nu-l vada careva astfel, i-am facut un serviciu, culegandu-i ultimele urme cu limba din jurul gurii.
- Ca totdeauna, lacom, ma apostrofeaza nea Mircea.
- In loc sa-mi multumesti ca am avut grije sa nu te vada careva manjit, matale imi faci observatie, i-o intorc eu.
- Lasa ca am vazut ca aduci totul in favoarea ta, imi zice nea Mircea.
Apoi catre Mihai:
- Mersi mai Mihai! Intr-adevar, ai sloboz bun, poate mai avem ocazia sa ne facem servicii!
- Singurele servicii pe care le ofer sunt futaiul in gura si-n cir, altceva nimic! Asa ca sa nu-ti treaca prin cap ca vrei sa ma futi, ca nu merge!
- Bine, lasa ca mai vorbim, mai avem de discutat. Acum luati-o voi inainte sa nu ne vada cineva impreuna ca poate mai ies vorbe.
Am iesit impreuna cu Mihai si ne-am dus in sectie, nea Mircea aparand cam dupa zece minute.
Cam dupa vreo saptamana, ma anunta nea Mircea ca are patul liber si sa ma duc sa ne futem.
Asta se petrecea in timpul zilei cand nevasta-sa era la serviciu (era coafeza), iar baiatul era dus cu niste prieteni la rudele unia din ei de la tara. Cand eram noi mai infocati, auzim ca suna la usa.
Isi ia nea Mircea un halat de casa pe el, in rest fiind gol pe dedesubt si se duce...



    Login