Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 95 In paza (4)
Autor : bigsuck - 2015-11-01
Citita de 3250 ori - Nota 6.19 (42 voturi)
Ocazia a aparut peste putin timp, cand dl. Eusebiu a plecat cu sotia in statiune pentru doua saptamani, iar d-na Angelica, mama lui Bogdan a ramas, cum s-ar zice, pe uscat.
Bogdan fiind indragostit pana peste cap de Dragos, era santajat de acesta ca nu-i mai da pula pana n-o sa intre in patul d-nei Angelica. Chiar daca pula lui Andrei Neceanu ii statea la dispozitie, Bogdan devenise dependent de pula lui Dragos, care devenise expert in futaiuri si-l tinea in pula cate-o jumatate de ora, frecandu-i prostata de lesina Bogdan de placere. Radu sa traiasca, pentru ca el il invatase cum sa tina o femeie cat mai mult in pula, iat d-na Lizica era beneficiara acestei experiente binefacatoare.
In ceea ce priveste sarcina cu care se pricopsise d-na Lizica, i-a pus-o in carca lui Radu, care a acceptat-o, dat fiind ca el era ca si sotul ei, fiind prezent aproape in fiecare noapte in patul acesteia. Dealtfel banii in casa de la el proveneau, Radu avand o mica firma comerciala din care scotea bani frumosi.
Chiar si Dragos, in unele momente ii zicea lui Radu "tata", ceea ce pe Radu il umplea de mandrie, cu toate ca ambii erau partenerii de pat ai d-nei Lizica.
Data fiind starea de femeie insarcinata, d-na Lizica cu greu mai suporta doi parteneri in pat, astfel ca Dragos era cam dat deoparte, pe Radu neputand sa-l refuze, fiind sustinatorul financiar al familiei, si din acest motiv, Dragos insista sa intre in patul d-nei Angelica, invatat fiin la pizda de muiere.
Ca sa fie sigur ca n-o sa fie tras in piept de Bogdan, Dragos a copiat pe o bucata de plastilina tiparul cheiei de la apartamentul lui Bogdan intr-un moment cand acesta nu a fost atent. In scurt timp avea cheie de la apartamentul acestuia si era chestie de zile, pana cand avea sa fie in bratele d-nei Angelica.
Intre timp, Bogdan cazuse si in mrejele lui Dan, paznicul de noapte al blocului, vizitandu-l pe acesta acasa, unde se servisera reciproc cu pula,Bogdan ramanand intr-una din nopti acasa la Dan unde fusese futut aproape toata noaptea.
D-na Angelica resimtea lipsa d-lui Eusebiu si ajunsese in situatia ca daca ar fi venit vreunul de pe strada s-o violeze, l-ar fi primit cu bratele deschise. Fructul era copt si venise vremea ca Dragos sa-l culeaga.
Era intr-o sambata si Bogdan avea mancarici in cur de cand il neglija Dragos, asa ca il suna pe Dan care era liber:
- Alo, Dan? Se poate sa-ti fac o vizita?
- "Ai mancarici in gaoz? Vino, ca pula mea de-abia asteapta sa te scarpine!"
- O.K.! In zece minute sunt la tine!
Coborand pe scari se intalni cu Dragos.
- Unde fugi asa craiule, il intreba acesta.
- In noaptea asta joc in pula lui Dan, ii zise Bogdan fericit.
- Bravo tie, succes! "Ah, madam Angelica, in noaptea asta ai sa joci si tu in pula mea!", zise Dragos in sinea lui.
Pe la ora opt seara, Dragos suna la usa apartamentului lui Bogdan. Ii deschise d-na Angelica, imbracata intr-un capot sub care nu mai avea nimic dedesubt.
- Aah, Dragos! Intra puiule! Bogdan nu-i acasa, mi-a zis ca are intalnire cu niste colegi la un ceai, ceva de genul acesta, am inteles ca vine abia maine dimineata! Intra mama, intra! Hai sa-ti faca mama o cafea, ca nici eu n-am baut! Oof, si baiatul asta cum ma lasa singura acasa! De cand a plecat socrul meu in statiune, se simte lipsa unui barbat in casa. Cu el ma mai luam, mai vorbeam de una, de alta, altfel trecea vremea.!
In timp ce d-na Angelica turna cafea in cesti, Dragos se hotara sa atace. O cuprinse pe la spate pe d-na Angelica, cu mainile framantandu-i usor sanii.
- Dar eu ce sunt d-na Angelica? Nu credeti ca sunt destul de barbat?
- Ah, Dragos puiule, dar tu esti inca un copil, raspunse d-na Angelica, frecandu-se cu fundul de Dragos caruia i se si intarise pula.
Sarutand-o pe gat, Dragos ii lua o mana si i-o puse peste pantalonii lui, inde madularul invartosat isi cerea dreptul, zicand:
- Vai doamna, nu mai sunt copil demult, puteti sa ma puneti la incercare!
- Vad ca ai in pantaloni ceea ce orice femeie si-ar dori, dar esti sigur ca faci fata?
Dragos isi scoase pula din pantaloni si i-o puse in mana d-nei Angelica. Aceasta cand simti cat e de fierbinte si de tare, ii lua si ea mana lui Dragos si i-o duse la incheietura pulpelor sale. Mana lui dadu peste o pizda rasa si ingrijita si imediat isi baga un deget intre buzele plinute unde dadu peste jarul fierbinte dinauntru si peste lindicul care se imbatosase, asteptand botezul sevei din coaie.
- Hai in dormitor scumpule, sopti d-na Angelica.
"Ahaa, a pulii mele esti Angelico! Stau cu tine in pat pana se intoarce Bogdan!" zise Dragos in sinea lui.
Urmand-o in dormitor, Angelica isi arunca capotul pe un scaun si se baga imediat sub patura invelita intr-un plic., urmarindu-l cu privirea pe Dragos care se dezbraca incet, impaturindu-si fiecare obiect de imbracaminte si punand-l peste capotul Angelicai.
Se uita la el, la statura lui care nu mai era aceea a unui copil, la trupul lui implinit, la pula erecta inconjurata de floci negri, coaiele destul de mari pentru varsta lui si se incuraja ca acesta nu-i Dragos, copilul care mai ieri se juca cu Bogdan, ci Dragos, barbatul care avea s-o faca fericita in noaptea aceea si cine stie, poate in multe nopti de-aici inainte, pana se va intoarce Valeriu din strainatate, unde era sigura, nici el nu statea cu samanta in coaie, facand fericita cine stie ce femeie, straina sau romanca, ce ducea lipsa de barbat intocmai ei. Din punctul acesta de vedere nu era geloasa si stia ca nici Valeriu nu era gelos, poate tocmai de aceea i-l lasase pe tat-su sa-i incalzeasca patul in lipsa lui. Dar acum era caz de forta majora, cand ea avea necoie de barbat si nici macar Dumnezeu n-ar condamna-o ca se da primului barbat care i-a iesit in cale. Doar era in casa ei, nu iesise la agatat pe strada, Dragos fusese trimis de Providenta si ea avea sa profite din plin!
- Vino dragul meu, vino si lasa-ma sa sarut frumusetea asta!
- Draga mea, in noaptea asta voi fi barbatul la care ai visat demult, voi fi sotul tau acum si in multe nopti de-acum incolo, asa ca poti s-o saruti, poti s-o sugi, ca iti garantez ca o sa-ti placa esenta coaielor mele!
Se apropie de pat, ridica un picior peste femeia de sub patura si incalecand-o peste piept, ii propti capul pulii intre buzele usor intredeschise ale gurii.
Cum simti capul fierbinte al pulii pe buze, gura il sorbi si limba incepu sa-i inconjoare gatul pulii, ceea ce-l facu pe Dragos sa miste usor din solduri, imprimand miscari scurte ale pulii de-a lungul limbii Angelicai. Aceasta isi duse o mana sub barbie unde jucau coaiele lui Dragos, cuprinzandu-le si strangandu-le usor, intr-o mangaiere excitanta.
- Asa iubit-o, mangaie-le, ca acolo e bucuria vietii tale, fara samanta barbateasca, voi femeile nu puteti trai, asta e telul vostru!
Miscarile din solduri ale lui Dragos se intensificasera, se apucase cu mainile de tablia patului aplecandu-se cu trupul deasupra capului Angelicai, pula lui masa gatul femeii care era mai mult cu nasul in floci, Dragos se simti prins de buci si tras peste fata ei, incepand cu adevarat s-o futa ai gura.
Stransoarea buzelor si frecatul limbii ii provocara lui Dragos o ejaculare bogata, careia Angelica cu greu ii facu fata.
Cand scoase pula din gura ei, se uita cum limba cauta urmele de sperma de la coltul buzelor si era fericit ca femeia de sub el ii inghitise samanta atat de dorita si de Bogdan, fiul ei. Se baga sub patura langa trupul ei cald care tremura de incordare, asteptand sa fie patrunsa prin gura fierbinte dintre pulpe.
Dragos o saruta usor pe buze, unde simti mirosul de sperma pe care tocamai o inghitise, apoi o mana i se strecura printre pulpele femeii si degetele lui incepura sa zgandareasca lindicul, smulgandu-i femeii gemete si oftaturi, facand-o sa-i tresalte trupul plin de dorinta.
Lipit de trupul ei, cu un picior bagat intre picioarele ei, simti cum pula i se intareste din nou.
Aruncand patura intr-o parte, Dragos dezveli trupul femeii si aplecandu-se, baga capul intre pulpele ei si apropiind buzele gurii sale de buzele pizdii, acestea se contopira intr-un sarut, limba lui Dragos jucandu-se cu lindicul care zbarnaia de durerea excitarii. Angelica se freca cu fundul de cerasaful de pe pat botindu-l si-l implora pe Dragos s-o futa, ca moare fara pula lui.
- Te fut draga mea, te fut mai intai cu limba, ca-mi place gustul pizdii tale de femeie in calduri, mormaia Dragos dintre pulpele ei.
- Iubitule, vreau pula, vreau pula ta sa ma patrunda adanc, vreau sa-ti lasi samanta ta in mine, nu-mi pasa daca raman insarcinata, vreau sa sint seva ta in adancul meu, dami-o, bagami-o, o vreaaau!
" Asta si vreau, sa te las gravida, as vrea sa vad cum iese plodul coaielor mele din pizda ta si ma jur ca o sa asist atunci cand o sa nasti, sa-mi vad progenitura! isi facu Dragos o promisiune in gand.
Excitat peste masura, Dragos ridica capul dintre pulpele Angelicai si departandu-i pulpele cat putu de mult, se uita in locasul cascat intre buze unde se zbatea lindicul ce astepta botezul spermatic. Ii dadu primul botez cu lichidul straveziu ce curgea din abundenta din capul pulii, lindicul parca se inviora si mai tare, apoi cu un fasait impinse pula pana in cotor, moment ce-i smulse Angelicai un oftat de usurare. Femeia se simtea plina si implinita cu pula tanarului barbat in ea.
Dragos incepu cursele de du-te/vino tinand-o pe Angelica de glezne si uitandu-se cum pula ii iesea si intra in strafunduri cu un clefait de animal lacom. Trupul acesteia tremura in ritmul impus de barbatul ce o poseda, frecandu-si sanii si oftand tremurat.
Dragos se dovedea barbat in toata puterea cuvantului, avand-o in pula pe mama prietenului sau, asa cum isi jurase.
Cand simtea ca-i vine sa ejaculeze, incetinea ritmul, mai scotea pula si o mai plimba intre buzele pizdii, excitand din nou lindicul, apoi iar o afunda in adanc, smulgandu-i femeii tipete isterice, ceea ce-l multumea pe tanarul barbat enorm.
Dupa multe manrvre de acest fel, trupul femeii incepu sa tremure si din strafunduri tasnira in jeturi valuri de lichid orgasmic care-l uda pe Dragos pana intre buci, naclaindu-i flocii din jurul anusului. Atunci isi dadu si el drumul, impingand pula cat putu de adanc, facand-o pe femeie sa-l traga peste ea si sa-l sarute inebunita. Atunci a fost momentul cand se punea bazele unei noi vieti in trupul Angelicai!
Obositi, adormira unul in bratele celuilalt, fara a iesi din ea, femeia tinandu-l strans si soptindu-i:
- Ramai in mine iubire, te rog ramai in mine!
- Da iubito, ma ai in tine!
Dupa vreo doua ore se trezira, urmand un alt futai, tot atat de fructuos, pana dimineata fiind urmat de alte doua.
Erau in pat, imbratisati cand a venit Bogdan. Era ora noua dimineata, Angelica ii servise micul dejun la pat iubitului ei, iar Dragos nici macar nu se dusese la baie sa se spele, fiind naclait la pula si in floci cu umorile ce se scursesera din ei doi toata noaptea.
- Mama, am venit, buna dimineata, striga Bogdan deschizand usa dormitorului unde Dragos statea cu un picior bagt printre picioarele Angelicai, aceasta stand lipita cu capul pe pieptul lui si sarutandu-i tufa de par dintre mameloane.
Au, dar ce-i asta, striga Bogdan cand il vazu pe Dragos in bratele ,amei sale.
- Nu-i nimic dragul meu, raspunse Dragos, am facut ceea ce trebuia sa fac mai demult si sper ca ai sa-mi porti respectul unui tata! Doar ma iubesti, nu-i asa?
- Da, dar...
- Hai vino la tata, si pupa-l unde-l iubesti tu mai mult!
Bogdan se uita cu pofta la pula semi-erecta a lui Dragos care statea naclaita pe pulpa mamei sale si nu stia ce sa faca. II era rusine de maica-sa, care statea goala in bratele prietenului si iubitului sau, dar ar fi luat in gura pula aceea care il facuse de multe ori fericit.
Angelica se uita intrebatoare cand la unul, cand la celalalt, neintelegand sensul vorbelor lui Dragos.
Dragos vazand-o nedumerita, zise:
- Draga mea, intre mine si Bogdan e si o alta relatie in afara de prietenie si colegialitate. Sper sa nu fii socata, dar fiului tau ii plac barbatii si a facut o adevarata pasiune pentru mine, iar eu ca vechi prieten nu l-am putut refuza si i-am dat ce mi-a cerut, adaic i-am dat pula si in gura si in cur, de aceea i-am zis ca poate veni a ma iubeasca unde-i place lui mai mult, adica la pula!
- Vaai, dragul mamei, si eu care speram sa-mi poti da urmasi...!
V...



    Login