Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Slujind patria
Autor : namur - 2019-03-22
Citita de 7370 ori - Nota 1.44 (262 voturi)
Era la sfârșitul lunii noiembrie a anului 1961 când mă aflam într-un tren alocat Ministerului Forțelor Armate, mergând către unitatea militară unde fusesem repartizat. Plecasem din Bacău la miezul nopții și tot drumul tot trenul răsuna de chiote și urlete de inși beți care parcă erau duși la tăiere.
Eram printre puținii care stătea liniștit, adâncit în gânduri. În afară de doi gradați, comandantul delegat era căpitanul Aurel M. un bărbat de statură medie, brunet si cu trăsături frumoase.
A trecut de câteva ori pe lângă mine, a văzut că eu nu făceam parte dintre cei cu chef, iar dimineață când am ajuns în Constanța, m-a luat cu el în cabina camionului care îi transporta pe viitorii mei camarazi de armă. Pe drumul către unitatea militară m-a întrebat o mulțime de lucruri, astfel că știa aproape totul despre mine.
Un singur lucru nu știa: că simțeam o atracție irezistibilă pentru bărbați. Debarcați în curtea unității, am fost repartizați pe grupe și plutoane, eu fiind luat în plutonul comandat de el însuși.
După tuns și baebierit organul genital, am intrat la dușuri și la echipat în haina țării.
A doua zi am intrat în programul normal de instrucție și fiind o școală de gradați, instrucția era cu atât mai pretențioasă. Noaptea se făceau cunoscutele plantoane, astfel că nu scăpai de această corvoadă.
Într-o noapte când eram planton schimbul 2 (cel mai detestat planton), mă masturbam cu gândul la pula unui comandant de grupă, țigan de felul lui, dar cu o pulă ce făcea deliciul oricărui gay.
- Ce faci aici soldat?
Pe loc mi-a murit pula, mi-a ieșit din minte și pula lui Ibrian, pentru că în fața mea era comandantul plutonului nostru, căpitanul Aurel M. Intră în dormitor, îl trezește pe comandantul meu de grupă și îi spune să pună alt planton, că pe mine m-a găsit în neregulă și mă ia cu el.
Mi-a zis să-l urmez și am intrat în alt corp de clădire unde se aflau birourile unității. Ajunși într-un birou, își dă jos mantaua și se asează pe un fotoliu.
- Ce făceai în post soldat?
Eu voiam să se deschidă pământul să mă înghită, așa piertdut eram. Bineînțeles că am tăcut.
- Îți plac bărbații?
Văzând că tot tac:
- Vino încoace!
M-am apropiat de fotoliu rămânând în picioare.
- În genunchi!
M-am așezat în genunchi în fața lui si el și-a descheiat pantalonii scoțându-și pula. Avea o pulă destul de groasă în stare flască, negricioasă, cu capul parțial decalotat.
Se uita la reacția feței mele cum îmi mușcam buzele căutând să-mi ascund pofta de a pune gura pe pula lui.
Deodată m-a luat de cap și m-a tras cu gura la pula lui/
N-avea nici un rost să protestez, să zic că nu vreau. Am luat capul pulii în gură și cu limba am început să-l decalotez complet.
Văzând că nu opun rezistență, în timp ce cu o mână mă ținea de cap, cu cealaltă își descheie cureaua și pantalonii complet și mă îndesă cu nasul în părul negru și creț care se vedea prin deschizătura chilotului. Aveam mai mult de trei luni de când nu mai pusesem gura pe o pulă, aceasta fiind a unui coleg de serviciu mai mare cu șase ani ca mine, care mi-o dăduse în timp ce făceam duș după serviciu. Din chiloți venea un miros aparte, de spermă și coaie transpirate, dar nu-mi păsa, aveam o pulă în gură care își mărea volumul.
Am dus mâinile spre chiloți încercând să-i trag în jos.
- Ahaa, vrei și coaie! Stai că-ți dă tata de toate acum!
Chiar dacă avea 36 de ani, putea să-mi fie și tată, că la 17 ani m-ar fi putut avea ca fiu, chiar dacă eu îmi adoram tatăl meu biologic. De când aveam 12 ani îl urmăream pe tata să-i vad pula și nu de puține ori l-am văzut cum o futea pe mama. Mama era înebumită după el și o invidiam când o vedeam cu ce poftă îi suge pula.
Căpitanul s-a ridicat din fotoliu, s-a descălțat și s-a dezbrăcat complet. Părul de pe piept lăsa să se vasă doar mameloanele și continua în jos ocolind buricul și unindu-se cu cel de la pulă care continua pe coaie si mai departe între buci. Pula era erectă la maxim și se balansa în fața mea în sus și-n jos. M-a trântit cu fața-n sus pe fotoliu, în rest stând jos pe covor și se așeză cu coaiele pe gura mea. Luam câte-un coi care abia îmi încăpea în gură și-l sugeam în timp ce capul pulii mă bătea pe frunte. Se așeză apoi cu curul pe fața mea cerându-mi să-l ling în cur. Era prima dată când făceam așa ceva, dar de dragul lui nu-mi mai păsa ce-mi face.Nu mai conta mirosul destul de înecăcios dintre perii care-i înconjurau anusul, limba mea împingând să pătrundă cât mai adânc înăuntru.
- Hai, gata, treci să-ți dau malastroaca din coaie!
Îmi împinse pula-n gât, eu am început să tușesc și să mă înec, după care retrăgându-se începu să și-o frece.
Gemând, jeturile groase și calde mi se prelingeau pe limba care le striveau de cerul gurii ca să-i simt gustul.
După ce se îmbrăcă, m-a întrebat de când fac treaba asta și dacă mi-a plăcut pula lui. I-am dat toate amănuntele și a zis că o să mă scoată de la programul normal și să mă treacă la birou ca furier. Cât a durat școala (4 LUNI), nopțile când era de serviciu erau de vis pentru mine. Am avansat la grad de caporal, în aprilie anul următor plecând la Brăila, la unitatea unde aveam să-mi desfășor restul de armată. La despărțire abia mă abțineam să nu plâng, știind că o să-mi fie dor de el.
La Brăila am fost instalat ca și comandant de gardă, având în subordine 20 de soldați.
La un control al armamentului, arma unuia din soldați avea rugină pe țeavă. Din somn l-am luat:
- Soldat Șonea, drepți! Treci în birou!
În maieu și chiloți l-am băgat în birou și i-am arătat arma.
A motivat el nu știu ce și în timp ce își curăța arma, stăteam de vorbă și-mi zicea că-i e dor de nevastă și copil. Era oltean de prin zona Dăbuleni. Când vorbea de nevastă, prin deschizătura chilotului se vedea cum i se scoală pula.
Avea o pulă roșie și niste floci roșii de parcă era evreu. Înghițeam în sec privind cum se decalota și ...



    Login