Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poveste de la munte
Autor : bigsuck - 2016-04-04
Citita de 8810 ori - Nota 5.20 (61 voturi)
Bună seara! Cele ce urmează s-au întâmplat la modul brut, însă eu o fantazez pentru plăcerea cititorilor acestui site.
Orice asemănare cu persoane reale e pur și simplu întâmplătoare.

O cheamă Adriana și de mică a fost curioasă de ceea ce ascund bărbații în pantaloni. Această curiozitate a făcut-o victima incestului propriului tată, urmată de cea cu fratele ei, mai mare cu șase ani ca ea. Mama ei a acceptat tacit această legătură de frica bătăilor pe care le incasa, de multe ori fără vină. În ceea ce privește incestul cu fratele ei, biata femeie l-a acceptat și pe aceasta sub amenințarea că dacă nu-l lasă s-o fută pe Adriana, atunci tânărul Ghiță, o s-o ia pe ea la pula. Așa că biata femeie închidea ochii de câte ori cei doi bărbați o rastigneau pe Adriana în patul improvizat într-un colț al amaratului bordei în care locuiau.
La cei 11 ani, Adriana a făcut cunoștință cu pula de cioban a tatălui său, într-o noapte când mânată de curiozitate s-a apropiat de cârnațul lung sa și gros ce ieșea din prohabul izmenelor bărbatului ce zăcea beat în patul pe care-l ocupa singur, nevasta-sa fiind fugită în podul bordeiului de frica bătăilor. Ghiță dormea și el pe o lavita, prăbușit și el în aburii alcoolului.
Curiozitatea a făcut-o să pună mâna pe acel cârnat gros, acesta întărindu-se imediat, ceea ce l-a trezit pe bărbatul încă amețit de băutură.
- Ce-i fă, vrei pula, a întrebat-o bărbatul, cu glasul răgușit.
- Văleu tată, nu vreau, lasă-mă, a început fata să se zbată, fiind ținută de mâna bărbatului de aproape patruzeci de ani.
Dar cine să asculte! Poftele ațâțăte ale bărbatului nu mai puteau fi domolite de nicio rugăminte. A fost răsturnată pe pat și mâna puternică a bărbatului își făcea loc între pulpele fetei. Pula i se învârtoșase și cu genunchiul își făcea loc între picioarele ei, în timp ce cu cealaltă mână îi astupa gura să nu țipe.
Sub forța brută, picioarele îi fură depărtate făcând loc trupului vânjos de bărbat. De parcă pula știa calea, își făcea loc intre buzele pizdii neprihănite în zbaterile trupului de viitoare femeie.
Nu s-a oprit până ce flocii lui nu s-au oprit pe pielea fină de copilă și fără milă a început să-și fută fiica în timp ce pe lângă pula mustea sângele feciorelnic din ochii fetei prelingandu-se lacrimile de durere.
După minute ce păreau ore, pula își vărsă prețioasa sămânță în pântecele feciorelnic care îl primi fără să știe de durerea pricinuită.
Ușurat, satisfăcut, bărbatul s-a răsturnat pe spate, din pula încă vartoasa scurgându-se spermă albă, lăptoasă.
Trupul fetei tresălta de suspine, iar din pizda rănită se scurgea spermă amestecată cu sânge.
În colțul lui, Ghiță își freca pula și în scurt timp și pula lui își revărsa preaplinul coaielor în flocii ce înconjurau pula care avea să fie de mărimea celei a tatălui său.
Până dimineață, Adriana a mai primit de două ori asaltul tatălui său, ultima oară cuprinzându-l cu mâinile de bucile păroase și sarutandu-i blana deasă de pe piept. Începea să-i placa pula, lucru ce peste doi ani avea să aducă pe lume două fetițe gemene.
Nici ea nu mai știa cine e tatăl copilelor ei, pentru că in lipsa tatălui Adriana s-a băgat în patul fratelui ei, acesta învățand-o să fie fututa și în gură, lucru ce începuse sa-i placă, surprinzându-l și pe tatăl ei, când acesta s-a trezit că-i ia pula în gură și îi înghite sperma.
Ajunseseră de o futeau amândoi odată, și tatăl și fiul, sub privirea tâmpă de atâtea bătăi a mamei sale.
Adriana nu se mai mulțumea cu pulele celor doi bărbați din casă, începând să caute și alți bărbați, atunci când aceștia erau cu oile sus în munți. În moara plăcerilor intrase de-acum și mama ei, bucurându-se și ea de pulele care le intrau în casă.
Într-una din zile când Adriana sălta în cine știe a cărui pula prin sat, Ghiță a venit acasă după provizii, gândindu-se că o s-o ia la pula pe Adriana. Negăsind-o acasă, și cum mama-sa era naravita la pula, n-a durat mult până când Ghiță a luat-o la pula pe mamă -sa, învățând-o și pe ea la sex oral.
Pe drumul de întoarcere spre stână, Ghiț...



    Login