Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.72 Benone
Autor : bigsuck - 2015-08-18
Citita de 4094 ori - Nota 4.57 (61 voturi)
In tumultoasa viata de gay, am cautat doar baieti tineri, chiar daca s-au mai intercalat si barbati mai maturi, dar oricum nu am trecut peste varsta de cincizeci de ani!
Cei mai multi i-am avut la serviciu, printre colegi, care ori ce-ar spune cei care se dau drept hetero, nu refuza niciodata un oral, macar din curiozitate, dupa care placandu-i, ar fi in stare sa te futa mereu in gura.
De data aceasta pusesem ochii pe patru baieti nou veniti: Benone se liberase din armata, Vasilica venise de pe un santier din Bucuresti, Catalin si Adrian, frati gemeni, erau proaspeti absolventi de scoala profesionala si erau lacatusi-mecanici.
Despre Vasilica am descris intamplarea in povestirea "Colegul (peste ani si ani)" si este chiar reala, ca ma face fericit si la ora actuala.
Astazi o sa va povestesc despre Benone.
Stateam de vorba si din una in alta, discutia a alunecat si spre sex, Benone povestind cum i-a fost supta pula de o gagica in tren cand venea spre casa, trenul fiind foarte aglomerat iar gagica nu gasise alt loc decat in wc, stand jos pe capacul wc-ului, iar Benone stand in fata ei in picioare, a simtit ca tipa umbla la prohabul lui. El fiind dorit sa se descarce, n-a stat pe ganduri, si-a scos pula si i-a dat-o pana s-a saturat gagica de smantana. Cand au coborat in Bacau sa schimbe trenul, gagica l-a tras dupa ea peste liniile de cale ferata si fiind noapte, acolo jos a futut-o gagica tremurand de nerabdare. A futut-o pana dimineata si asa a aflat ca si tipa se liberase, dar din puscarie si era moarta dupa pula.
- Si daca a ramas gravida, intreb eu.
- Aceeasi intrebare i-am pus-o si eu, dar mi-a raspuns ca nu-i pasa, ca chiar ar vrea sa ramana gravida, atat de mult i-a placut pula mea!
In mintea mea, barzaunii incepusera sa se agite, gandind ca trebuie sa-l fac pe dracu-n patru si sa-i vad pula, ca in rest ca barbat era super.
- Eu, la fel, m-am saturat sa fut in gura, mai vreau sa fut si pizda, incepe Vasilica sa povesteasca, In Bucuresti toate gagicile o iau in gura, numai sa nu ramana gravide. Am venit acasa, ca moldovencele noastre sunt mai darnice, imediat se rastoarna cu craci-n sus. De altfel as vrea sa ma insor sa am si eu pizda la dispozitie de cate ori vreau!
Ma uitam la el, era un tip slabut dar vanjos, cu un par blond in cap, gandindu-ma ca la pula e tot blond, ceea ce aveam sa constat contrariul peste ani si ani...
Ceilalti doi, Catalin si Adrian se inrosisera ascultand discutiile noastre, dar ii urmaream cum se frecau incet la prohab, semn ca nu erau indiferenti, eu intrebandu-ma cam ce ascundeau acolo.
Eu eram prieten cu toti, chiar daca eram mai in varsta si le cerusem sa nu-mi zica nene, dar nu-i puteam dezvata, data fiind educatia de acasa cand si fratelui mai mare cu un an ca ei, ii ziceau nene.
Benone si Vasilica, fiind din localitati mai departate de locul de munca au primit locuri in bloc de garsoniere pentru nefamilisti. Catalin si Adrian erau mai aproape de locul de munca si faceau naveta cu autobuzul.
Cand era liber, Benone mai dadea cate-o fuga acasa la tara si mai aducea provizii alimentare.
Imi promisese odata ca-mi aduce niste cartofi, iar in urmatoarele libere am hotarat sa trec pe la el sa iau cartofii.
Era ora 8 dimineata cand am batut la usa lui Benone. Cand a deschis usa si a vazut cine era, a dat repede s-o inchida scuzandu-se ca e in chiloti si vrea sa-si ia o pereche de pantaloni pe el.
- Nu te mai scuza, zic eu, doar suntem intre barbati!
Ma invita inauntru, timp in care eu scot din sacosa o sticla cu vin, ca n-am vrut sa ma duc cu mana goala, fiind prima data cand il vizitam.
Trage un taburet in fata patului pe care ne-am asezat, acesta fiind asa cum se sculase si din care se degaja un miros de barbat tanar, aducandu-mi aminte de mirosul pe care-l inhalam in camera lui Mihai si Dorel de la madam Dora.
Stateam pe pat, unul langa celalalt, eu cu ochii numai la chilotii lui, unul din craci fiind ridicat si lasand sa se vada un coi invelit intr-un scrot incretit si paros. Vazandu-ma catre ce ma uit, iar se scuza si da sa se ridice sa-si ia pantaloni pe el, insa eu il trag de mana inapoi pe pat si-i zic:
- Lasa mai Benone, ce crezi ca n-am mai vazut coaie? Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, dar mie!
- Adica vrei sa zici ca-ti place ce vezi, intreaba el uitandu-se zambind la mine, ochii incepand sa-i straluceasca.
Incercand sa vad cam pana unde e deschis sa mearga, confirm:
- Sigur ca da, mi-ar placea sa vad chiar mai mult!
- Nea Dane, vrei mai mult, esti cumva pe invers?
- Ti-am zis de-atatea ori, nu ma mai neni atat! Da, sunt pe invers cum zici tu, de ce crezi ca nu sunt insurat?
Ma uitam cum chilotul incepe sa se umfle, timp in care ma intreaba:
- N-ti place pizda, n-ai futut niciodata?
- Cui ii place s-o manance, eu imi bag pula-n ea, raspund eu. Bineinteles c-am futut si pizda si cur si gura, asa ca nimic nu-mi e strain.
- Sper ca nu vrei sa ma futi, ca nu ti-ai gasit clientul, raspunde Benone.
- Nuu, fii fara grija, in schimb as vrea sa ti-o sug!
- Ho-hoo, numai bine, ca am coaiele pline, n-am mai futut de doua saptamani!
Ridicandu-se in picioare, se aseaza in fata mea si isi lasa chilotii jos, descoperind frumusetea-frumusetilor: o pula cam de 17 -18 cm, groasa, inconjurata de floci negri, el fiind brunet, coaiele mari, flocoase, pulpele picioarelor deasemenea.
- Ar trebui sa ma duc sa ma spal intai, zice Benone.
- Nuu, lasa-te asa, ca-mi place sa fii cat mai natural!
- Da, dar sa nu te strambi cand poate o sa simti miros de branza!
- Dar de cand nu te-ai spalat?
- De ieri dimineata, cand am plecat la tara, iar aseara fiind obosit, nu m-am mai bagat la dus, asa caaa...
- Da-mi-o, o vreau asa cum este!
Si cuprinzandu-l peste bucile paroase, mi-am afundat nasul in padurea de floci de desupra pulii, aspirand mirosul inconfundabil de barbat, pula lui saltandu-mi sub barba. Am coborat cu sarutarile pe pula, i-am lins capul de jur-imprejur de smegma ce se stransese acolo si am inceput sa-i sug capul, cu mana frecandu-i coaiele.
Benone m-a prins cu amandoua mainile de cap incepand sa ma futa in gura, in acelasi timp pe usa de la baie intrand un baiat saten spre blond, cu un prosop in jurul salelor.
Cand a vazut ce se petrece, prin crapatura prosopului a iesit capul pulii erect, el mangaindu-si coaiele.
Si-a dat prosopul jos si venind langa Benone, si-au petrecut bratele peste umeri, baiatul tragandu-ma de cap catre pula lui, eu mutandu-ma imediat la el.
Le sugeam si frecam intre buze pe rand, baiatul ejaculand rapid o sperma laptoasa, usor salcie pe care am inghitit-o rapid, mutandu-ma inapoi la pula lui Benone care dadea mai rapid din cur, astfel ca si pula lui a inceput sa ejaculeze jeturi puternice, calde si cleioase, savurandu-le cu pofta.
M-am ridicat stergandu-ma cu dosul palmei la gura de saliva care-mi cursese in timp ce le frecam pulele.
- Faceti cunostinta: el e nepotul meu, baiatul fratelui meu cel mare, iar el e coleg de serviciu cu mine, incearca Benone sa faca prezentarile.
- Grigore!
- Daniel! Dar ce vrei cunostinta mai buna ca suptul pulii, zic eu.
- Grig a venit cu mine, pentru ca la ora 10 trebuie sa se prezinte la Comisariat pentru recrutare, ma lamureste Benone despre prezenta lui aici.
Atunci eu incep sa le povestesc faza cu recrutarea mea, cum i-am supt pula lui Culita, ciobanasul de la munte.
Astia doi erau pe jos de ras cand le-am zis faza cu branza ingalbenita de sub preputul lui Culita, Benone zicand in gluma ca de-atunci imi place pula mai branzoasa, ca eu i-am mancat-o si pe a lui Culita. In toiul hazului pe care-l faceam, Grig imbracandu-se, pe usa de la baie, care ramasese deschisa, da navala un tip ca la treizecisi ceva de ani, cu ochii inrositi si scarpinandu-se cu o mana in cap si cu una in blana de pe piept, zicand printre cascaturi sa facem mai putina galagie
- El e Viki, mai precis Victor, vecinul nostru de dincolo, incepe Benone sa faca prezentarile.
Trebuie sa va spun ca blocul era astfel construit ca era cate o baie comuna intre doua garsoniere, asa ca Viki a fost deranjat de hazul facut de noi.
Dupa prezentari, Viki scarpinandu-se la pula in timp ce dadea mana cu mine, Benone ii reproseaza:
- Eu nu mai zic nimic cand tu faci cate-o ghilaba cu femei de nu pot sa dorm si tu pentru atata lucru sari repede in sus! Hai mai degraba de bea un pahar cu noi si sa fim prieteni! Tu n-ai voie, zice Benone catre Grig, care se intinsese repede dupa pahar. Daca te miroase comisia c-ai baut, iti taie pula!
- Nu-i nimic, o sa beau cand ma-ntorc, raspunde Grig.
- Dar de ce radeati voi asa tare, intreaba Viki.
Cand i-a povestit Benone motivul veseliei noastre, Viki incepe sa se scarpine din nou la coaie, de data aceasta ridicand un crac al chilotului pe care se vedeau pete de sperma uscata si scotandu-si pula semi erecta, zise:
- Mi-ar placea si mie sa-mi faci ce i-ai facut ciobanasului ala!
Ma uitam la pula aceea care capata dimensiuni atractive, la flocii careacopereau zona onghinala, dar si la petele de sperma uscata de pe chiloti si-l intreb:
- De cand nu te-ai mai spalat la pula?
Uitandu-se in jos si vazand chilotii, incepe sa rada si zice:
- Ha, ha, ha! Scuza-ma ca ti-am facut o prima impresie gresita, dar nu numai la pula ci peste tot m-am spalat aseara inainte de culcare, dar eu de obicei dorm in pula goala, iar cand m-am trezit in hohotele voastre, somnoros, am apucat chilotii astia murdari si i-am tras pe mine, asa ca poti s-o iei fara nici-o grija, si isi si da jos chilotii de pe el, aruncandu-i prin usile deschise de la baie, drept in camera la el.
- Cred c-ar fi cazul sa te dezbraci si tu de tot, imi zice Benone, ca eu n-am sa stau sa ma uit cum i-o sugi lui Viki si eu sa fac laba. Vreau sa ti-o trag la buci!
Grig plecase asa ca nu era nici-un pericol sa vrea si el ceva, ca-mi mai trebuia o gaura!
M-am dezbracat si eu si m-am urcat in pat unde Viki se si instalase rezemat de perne, cu picioarele departate, ridicandu-si cu mana coaiele si lasand sa se vada flocii de la perineu si din jurul anusului.
Am inceput sa-l ling si sa-l pup incepand de sub coaie, Viki lasandu-se mult pe spate si departandu-si bucile, isi casca anusul zicand:
- Vreau sa ma lingi in cur, ca odata m-a lins unul si mi-a placut enorm!
In timp ce-i indeplineam dorinta lui Viki, bagand limba cat mai adanc in el, Benone imi ungea anusul meu cu o alifie si tatona cu capul pulii sa patrunda in mine. In cele din urma am simtit cum capul pulii a patruns, in timp ce primeam palme peste buci, pula inaintand vertiginos pana ce am simtit flocii sarmosi ai pulii ca imi freaca bucile.
Lingeam si sugeam saliva ce-o bagam in anusul lui Viki, acesta ma batea cu pula peste cap, iar Benone, muncea din greu la curul meu.
I-am lasat gaozul lui Viki, continuand catre coaie pe care le sugeam pe rand, apoi am luat pula in gura si am inceput s-o frec intre buze.
Dupa vreo cincisprezece minute in care ma saturasem de frecat pula intre buze, saliva devenind incontrolabila, chiar daca inghiteam din ea, ii naclaisem flocii si coaiele lui Viki de saliva care se scurgea prin flocii anusului pe cearsaful de pe pat. Benone imi umpluse intestinele cu sperma si era prabusit pe spatele meu, strangand spasmodic din buci, sa lase toata sperma in mine. Intr-un final Viki, m-a prins de cap si intimp ce ma indesa cu nasul in flocii lui, fundul gurii imi era stropit cu jeturi de spema calda si spumoasa....



    Login