Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.48 "Suferintele" tanarului Daniel (3)
Autor : bigsuck - 2015-02-10
Citita de 3839 ori - Nota 5.61 (28 voturi)
Cand am ajuns in camera, l-am gasit in pat pe Manus, dezbracat gol sub cearsaf, de parca el astepta sa fie futut.
M-am bucurat, pentru ca cearsaful era cort in capul pulii si nu mai trebuia sa depun mari eforturi sa sug o pula bleaga ca sa se scoale.
Probabil si-o luase la laba, ca sa se scoale.
M-am dezbracat rapid si m-am bagat langa el sub cearsaf, lipindu-ma de trupul lui fierbinte, incepand sa-l sarut pe piept.
La randul lui, ma saruta pe cap si-mi framanta bucile, exprimand probabil dorinta de a ma patrunde anal.
Mainile mele ii cotrobaiau pe la pula, floci si coaie, avand o placere deosebita sa ma joc cu ele, sa produca prin frecare acel miros inconfundabil de pula, cea de tzigan avand mirosul ei specific.
Am coborat cu capul intre picioarele lui, mozolindu-i coaiele bogate, Manus mangaindu-ma pe cap, drept multumire ca apreciam ceea ce avea el acolo.
Prin alternarea coaielor cu pula, lingeam si sugeam ca un disperat, voind sa obtin acel sloboz care imi excitase simturile in cele cateva zile de cand poposisem in mica Roma a Moldovei.
Ii spun astfel, deoarece este asezata tot pe sapte coline ca Roma italiana.
Cand am simtit ca pula e gata sa-si dea ofranda alba, n-am mai lasat-o din gura, insistand cu limba asupra frenului, aceasta imbatandu-mi gura cu salvele spumoase si atat de gustoase.
O inghiteam si parca nu ma puteam satura, de parca nu gura mea fusese alimentata mai devreme de pulele lui Gabi, Gore si Ciurea in caramidarie.
As fi vrut sa adorm cu madularul acela negru in gura, sa nu mai plec de la Irieni, sa am tot timpul la dispozitie pule de tzigani.
Deja imi umblau ganduri prin minte, ca daca pula de tzigan e asa de buna, infinit mai buna trebuie sa fie pula de negru, iar cum eu ma aflam intr-un oras universitar care abunda de tipi de culoare, nu gaseam imposibila ideea de a-l contacta pe Gabi, sa ma puna in legatura cu cativa studenti negri, chiar daca riscam sa mai iau contact cu pulele nespalate ale lui Gore si Ciurea.
In timp ce eu eram scufundat in astfel de ganduri si-i mozoleam in continuare pula lui Manus, acesta ma aduce la realitate intrebandu-ma:
- Ei, cum a fost cu Norica? Ti-a placut, se fute bine?
- Ai o muiere misto, mai Manus! Merita s-o tii tot timpul in pula! Are o pizda asa gustoasa!
- Sa vezi ce gustoasa e dupa ce-i fututa! Hai s-o chem s-o iau la pula si pe urma sa-i lingi pizda cu slobozul meu in ea, atunci cred ca ai vrea sa intri cu totul in pizda ei!
- Dar tu de unde stii? Ai gustat-o in asa situatie?
- Da, am lins-o-n pizda dupa ce-a futut-o tata si era super-misto!
- Acuma eu pot sa-ti confirm ca Lascu are sloboz foarte gustos, dar ma faci sa cred ca ai atentat si tu la pula lui!
- Pai de-atunci nu pierd ocazia sa ma bucur si eu de pula batranului. Dar nu mai stie nimeni din casa de treba asta, decat noi! Nici chiar Norica nu stie, ca nu i-am supt pula batranului in prezenta ei, tata si cu mine intalnindu-ne pe ascuns.
- In pula mea de balaur! Atunci ar trebui sa sugi si pula mea sa vezi ce sloboz de calitate i-am dat nevesti-ti! Ai sa vezi ce copii frumosi ai sa ai din pula mea!
- Eu chiar iti multumesc pentru asta si ca sa vezi ca iti multumesc, vreau sa-mi dai pula la supt!
- Ia-o chiar acum, ca deja e sculata si abia astept sa-mi dau drumul!
Si intorcandu-ma intr-un 69 perfect, am inceput sa fut gura mustacioasa a lui Manus, mustata producandu-mi niste senzatii ca pula a inceput sa scoata valuri de sloboz pe care Manus il inghitea framantandu-mi coaiele. Eu ii mozolem pula doar pentru ca imi placea sa am o pula-n gura, fara a mai astepta sa se mai slobozeasca.
Dupa ce a terminat de scurs tot din pula, ne-am intors si ne-am sarutat, fiind frati de aceiasi parte a baricadei.
- Ei, cum e? Ti-a placut slobozul meu?
- Da, a fost foarte gustos, asta facandu-ma sa ma gandesc daca n-ar fi bine sa apelez si la fratii mei, cu toate ca stau la indoiala, pentru ca n-as vrea sa stie!
- Daca ai retineri fata de fratii tai, iti recomand eu doi sau chiar trei insi, care iti dau sigur pula la supt!
Si ii povestesc aventura din caramidarie.
- Si ti-a placut?
- Acum nici eu nu stiu ce sa zic, dar parca le-as mai suge slobozul odata, pentru ca in ciuda faptului ca erau nespalati, slobozul avea un gust sublim! Si al pustului era foarte gustos, de aceea ma tenteaza sa mai incerc odata aventura.
- Poate am sa incerc si eu cu ei, inca nu-s hotarat!
Si obosind vorbind, am adormit imbratisati, fiind fericit in mirosul acela de tzigan.
In ceea ce priveste aventura cu Gore si Ciurea, sugand pulele si coaiele lor nespalate, nici nu stiam cat de bine avea sa-mi prinda mai tarziu, cand m-am dus la Vaslui sa ma intalnesc cu Ion Rusu.
Cand ne-am trezit dimineata, am mai facut un 69 cu Manus, fiind foarte multumiti amandoi de noaptea petrecuta impreuna, fiind tot mai mult convins sa se duca in caramidarie sa-si implineasca poftele cu cei trei tzigani caramidari.
Eu in schimb am petrecut multe nopti ferbinti si depasisem saptamana de cand ma lafaiam intre pulele Irienilor, fara a mai pune la socoteala pe cele ale caramidarilor.
Hotarat sa-mi pun in aplicare gandurile de a lua contact cu un negru, m-am dus la caramidarie sa-l rog pe Gabi ca sa-mi mijloceasca o atare intalnire.
L-am gasit doar pe el si pe Ciurea, care cand m-a vazut a inceput sa ranjeasca, zicand:
- Se vede ca ti-a plcut pula jegoasa de tzigan, daca te-ai intors! Uite, ca deja incepe sa se scoale, dar nu mai e jegoasa ca am fost azi de am facut baie in Bahlui!
Si intr-adevar, tziganul arata chiar bine, acum chiar facandu-mi placere sa ma bag intre picioarele lui si sa stau o noapte intreaga acolo.
- Lasa Ciureo, ca discutam dupa ce o sa am o discutie cu Gabi, si il trag pe Gabi deoparte si-i expun situatia, ca as vrea sa sug o pula de negru african.
- Pai nimic mai simplu, imi zice acesta: iesi cu o suta de lei la interval si ca bonus iti mai dau si pula la supt, ca am vazut ca-ti place-al dracului de mult!
- Bine, s-a facut, dar mai intai sa ma duc sa-l rezolv pe Ciurea, ca acum imi place cum arata!
Si in timp ce Gabi se indreapta spre cuptoare, eu intru in camaruta in care intra lumina doar pe usa si il gasesc pe Ciurea in pula goala asteptandu-ma.
Ei, da! Acum mi-era drag sa-l privesc, dar mai ales sa iubesc mataranga aceea care la primul pup care i l-am dat a si ridicat capul acela ca o inima de miel.
Nu ma mai saturam aspirand mirosul de tzigan prin padurea aceea de floci, nu ma mai saturam de coaiele acelea mari pline cu sloboz, cat despre flocii care de sub coaie se prelungeau intre buci,, trebuia neaparat sa-i mozolesc in gura si sa bag limba in gaura aceea .negricioasa.
Dar pula voia sa intre neaparat sa fie alintata de limba si imediat am luat capatana aceea la frecat intre buze si lingand locul unde data trecuta ma inecam in gustul iute al smegmei imbranzite, acum imi facea placere sa ma joc cu limba in jurul capului, sugand in acelasi timp, iar pula n-a intarziat sa-si arunce valurile de sloboz bogat care ar fi contribuit la inmultirea neamului tziganesc, daca intra unde trebuia.
Inghiteam cu nesat, in timp ce Ciurea mormaia ceva numai de el inteles in tziganeste.
Eram iar in extaz si-mi doream sa fiu piranda lui, sa ma patrunda, sa raman bortoasa, sa-i trantesc o ciurda de puradei, numai sa am parte de acea pula care era minunata!
Teminand de supt tot acel gel miraculos, n-am intarziat sa ma bag intre bucile lui si sa-i ling anusul acoperit de floci, in timp ce el tragea cu mainile de buci, departandu-le, sa deschida mai mult acel inel musculos in care sa patrund cu limba.
Dupa ce m-am saturat de mireasma flocilor si anusului, i-am mai luat odata coaiele la pupat, multumit ca primisem ceea ce dorisem mai mult din ele.
Satisfacut, Ciurea si-a tras nadragii pe el si dandu-mi o palma in joaca peste fund, imi zice:
- Asa curva meseriasa ca tine, n-am avut pana acum!
O sa turbeze Gore ca a pierdut ocazia sa fie lins in gaoz!
Si a iesit, ca sa-l trimita pe Gabi, sa-mi dea si el ce avea mai bun in coaie.
Ca si prima oara, Gabi si-a dat pantalonii jos, trantindu-se pe lavita aceea, unde tolul fusese schimbat, cel vechi stand gramada intr-un colt al incaperii.
- Scoate paraua si treci la supt!
Am scos un "Balcescu" albastru si i l-am pus in palma, acesta facandu-se nevazut printre bulendrele de la capatul lavitei pe care statea sprijinit cu capul.
M-am aplecat si am inceput sa-i pup bijuteriile, pula imediat luand pozitia de drepti, gura mea inghitind-o pe data.
Iar eram fericit, avand o pula-n gura!
Am frecat-o-ntre buze pana cand laptisorul cald al coaielor mi-a umplut gura, multumindu-le apoi cu pupicuri nenumarate, Gabi lasandu-se in voia mea, facandu-i multa placere acest alint al coaielor.
Potolindu-mi foamea de pula, Gabi si-a luat pe el niste toale mai de oras si mi-a zis sa-l insotesc.
Trecand pe langa Ciurea, acesta intr-un gest de adio si-a tras pantalonii in jos si m-a impins cu gura la pula, dandu-i ultimul sarut.

Am mers cu Gabi pana la biblioteca universitara, spunandu-mi sa-l astept afara.
In timp ce-l asteptam, ma uitam cu jind la grupurile de tineri studenti care intrau si ieseau din biblioteca.
Dupa un timp apare Gabi insotit de un zdrahon negru ciocolatiu, caruia eu ii ajungeam abia la umar, frumos dezvoltat si ranjind. Aratandu-si dantura splendid de alba, imi intinde mana a carei palma , contrastand cu restul, era roza si fina:
- Abdulaye Ngoroz!
- Daniel Corban!
- Atunci eu va las, va descurcati voi, zice Gabi si ma lasa la cheremul acelui barbat, care in ciuda culorii, arata splendid.
- A zis Gabi ca tu vrei pula negra! Io sont de la Mosambic si am pula buna pentru tine. Mergem hotel, io iao camera si fut eu pe tine mult. Mie place, tu fromos la pula meu.
Si insotindu-l, ne-am indreptat spre hotel unde mi-a zis sa-l astept afara.
Dupa cateva minute iese si-mi zice sa urc in lift si sa-l astept la camera 306.
Eu intru, ma urc in lift si-i zic baiatului insotitor ca merg la etajul 3, acesta intuind cam ce caut acolo, zambeste si luandu-mi mana mi-o pune pe prohabul lui care era destul de proeminent, zicandu-mi:
- Daca atunci cand scapi de acolo, ma mai gasesti, sa stii ca am si eu ce-ti da!
Si deschizandu-se usa la etajul 3, imi da o palma peste fund si ma impinge afara din lift.
Cautand camera, vad ca se deschide usa la celalalt lift si apare africanul meu cu cheia invartind-o pe deget si zambind cu gura pana la urechi.
Ma alatur lui si intram in camera, el impingabdu-ma de la spate, parca fiindu-i frica sa nu ma razgandesc.
In camera care era destul de frumos dotata pentru acele timpuri, ma ia in brate si-mi astupa gura cu buzele lui, avand o mireasma de proaspat in gura, ceea ce mia facut placere sa-i primesc limba aceea mare in gura si sa i-o sug.
Vazand ca-i raspund cu placere imbratisarii lui, isi da camasa aceea de un alb imaculat jos, dar care incepuse sa aiba urme de transpiratie la subbrate, ramanand intrun maieu deasemenea alb, care lasa sa se vada niste pectorali bine dezvoltati cu cateva fire de par cret intre ei.
Imbratisati fiind, imi ia o mana si mi-o duce intre picioare, unde aparuse o umflatura enorma prin care desluseam marimea colosala a pulii careia trebuia sa-i fac fata.
"Doamne, unde-am nimerit? Ce-o sa se-ntample cu mine? Oare nu m-am pripit vrand sa-mi satisfac pofta de pula/"
Astfel de ganduri imi treceau prin minte sub asaltul sarutarilor lui Abdulaye. In acelasi timp el imi descheia camasa, mangaindu-mi pieptul si strangand de sfarcuri, rasucindu-le.
Si mie mi se sculase pula sub asaltul imbratisarilor sale, chiar daca in gand imi faceam reprosuri, dovada ca uneori corpul nu mai asculta de semnalele gandurilor, lasandu-se prada factorilor externi.
- Vino, facem noi baie, fim curati!
Si incepe sa se dezbrace de maieu, pantaloni si cand am vazut ca chilotii la fel de albi ca si restul lengeriei, abia mai putea sa acopere bogatia cu care era dotat, am zis in gand: "dracu m-a luat!" Facandu-mi totusi curaj, m-am dezbracat si eu, negrul mancandu-ma din priviri, eu gandind ca asta ar fi in stare sa ma consume la o masa.
Eu nu-mi mai dezlipeam ochii de pe chilotii lui, care intre picioare, cam sub coaie, aveau o pata de transpiratie, gandindu-ma cam ce gust o fi avand pata aceea.
Cand si-a dat si chilotii jos, sfinte cacat, cum zic americanii ( ai nostri il traduc ca sfinte sisoe): aveam de ce ma minuna!
Ma si miram unde incapuse atata pula, pentru ca era de lungimea aceleia a lui Toader (vezi episoadele intitulate "La munca"), dar grosimea era ceva de speriat.
Dar in ciuda marimii, mi se parea totusi superba. Neagra ca o ciocolata dark, doar in jurul capului si pe o lungime atat cat ar fi fost preputul era roza, dar fiind circumcis, pula lui era mereu belita.
Coaiele deasemenea negre, nu atat din cauza culorii, cat din cauza flocilor foarte incretiti care le acopereau, iar deasupra pulii, deasemenea floci foarte creti sub forma de ineluse, impodobeau acea minune a creatiei umane.
N-am mai avut rabdare sa mergem la baie s-o spele, mie parandu-mi foarte curata in comparatie cu cele vazute la cei doi tzigani caramidari, dar mai ales pentru ca voiam sa-i simt mirosul si gustul natural, m-am lasat un genunchi in fata acelui zeu negru si am inceput sa adulmec mirosul acelei intruchipari falice si sa ling toate zonele umede ca zona inghinala, coaie, si perineu, facandu-l pe zeul meu negru sa-si departeze picioarele ca doua coloane de bazalt vulcanic si sa-mi inlesneasca accesul intre picioare.
- Mmmm! Place tie pula negra! Bun baiat rumano place baiat negro! Aaah, ce futem baiat negro la baiat rumano!
Eu eram topit de dragul acelui colos ce ma batea in cap, excitat de sarutarile si mangaiatul limbii mele.
- Lasam baie, mergem la pat, futem la gura ta!
Si luandu-ma pe sus, m-a trantit in pat, apoi el peste mine, facandu-ma prizonier intre pat si madularul lui urias, al carui cap si o foarte mica portiune, imi ocupasera intreaga gura.
Constient ca nu avea cum s-o bage mai mult, isi freca gatul pulii intre buzele mele care abia puteau cuprinde acel caltabos negru, din al carui orificiu in care imi intra varful limbii, asteptam sa tasneasca continutul acelor coaie frumoase.
Cat o frecam eu cu mainile amandoua, cat cu limba, in sfarsit, pula aceea colosala a inceput sa reverse valuri de sloboz, pe care abia puteam sa-l inghit, asa de bogat era.
- Mancam, mancam sperma-l meu, mancam ca e bun! Iubeste tu baiat negro, el fute bine la tine!
Terminand de inghitit acea spuma laptoasa, printre pupaturile date pe pula, coaie si floci, ii spuneam ce mult il iubesc, cat de mult imi place de el si de pula lui, eram in extaz!
- Asaa, place pula meu! Alors io fute curu tau!
Poate o sa ziceti ca fiind strain avea prezervative ca sa ma futa protejat, dar ce prezervativ s-ar fi gasit pentru colosul acela de pula? Asa ca nu-mi faceam nicio problrma cu privire la protectie.
Intr-adevar aparusera si la noi prezervative chinezesti (acelea care aveau fluturi de toate culorile imprimate pe cartonul lor, de le cumparau copiii de dragul frumusetii fluturilor, iar prezervativele le umflau ca pe baloane, de erau pline strazile de astfel de relicve), dar probabil erau facute pe dimensiunile pulelor lor, ca niciunul nu i s-ar fi potrivit lui Abdulaye.
Dar pana sa i se scoale pula iar...



    Login