Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEForumchatcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am invatat sa ling in pizda
Autor : namur - 2018-03-09
Citita de 7505 ori - Nota 6.41 (37 voturi)
Era prin 1970!
Lucram într-o mare întreprindere și aveam 26 de ani.
Aveam atracție pentru bărbați de când mă știam, dar îmi reprimasem sentimentele dat fiind epoca în care trăiam. Totul se rezuma la clasica labă, relațiile cu femei fiind rare și fără a mă implica sentimental.
Fiind străin de orașul în care aveam serviciul, m-am cazat la o gazdă, o femeie văduvă destul de tânără, circa patruzeci de ani și care avea o casă mare unde închiria camere.
Fiind cam înaintat în vârstă după standardele de atunci, gazda, d-na Veronica, mi-a făcut cunoștință cu o fata care lucra că menajeră în casa unor bătrâne.
Să nu dau loc la interpretări, am inceput să-i fac curte cum se zice, și ieșeam din când în când cu ea în oraș.
La d-na Veronica stăteam într-o cameră cu un elev la școala profesională din apropiere, care avea vreo 15 - 16 ani
Valerică era un băiat brunet, frumușel și curățel și din a treia seară când am dormit împreună, i-am băgat mâna în chiloți la pula, crezând că adormise. Se prefăcea că doarme, dar pula i se făcuse că parul în timp ce eu o frecam ușor, că să nu-l trezesc.
La un moment dat, îl văd că se întoarce cu fața la mine, își dă chiloții jos și mă trage cu gura la pula lui. După câteva mișcări, jeturi calde și puternice de spermă îmi inundă gura și involuntar le-am înghițit. In noaptea aceea că și în multe altele, am dormit cu pula lui Valerică în gură și era neobosit futându-mă în gură. În scurt timp îl cunoșteam cum arată gol că mă lăsa să-l sărut și să-l ling peste tot. Pentru vârsta lui, era destul de păros, între buci având o adevărată junglă de floci.
Relația mea cu Paula înainta și deja făceam planuri de căsătorie. După doi ani de relație cu Valerică, m-am mutat singur într-o cameră unde urma să-mi aduc soția.
După nunta făcută acasă la gazda mea, când m-am culcat cu soția, am constatat că nu mai era virgină și juca în pulă cu o plăcere nebună. După o săptămână mi-a mărturisit că până la căsătoria cu mine, se futuse săptămânal cu un băiat de 23 de ani, care era operator la cinematograful din oraș. Întâlnirile amoroase aveau loc în casă bătrânelor, Vasile făcându-le plăcerea la toate trei, Paulei și celor două babe.
Eu nefiind așa de ahtiat după pizdă, îmi pierdeam repede interesul, iar Paula voia pulă mai mereu. La 20 de ani ai ei și cu frecvența cu care își făcuse de cap cu Vasile, credea că măritată fiind, o să stea numai în pulă.
Am ajuns să ne certăm, iar din camera alăturată Valerică auzea tot.
Mai ieșeam pe afară supărat și într-o zi Valerică mă abordează:
- Aud mereu că te cerți cu nevastă-ta. Am înțeles că îi trebuie pulă multă, ce zici, mi-o dai și mie s-o fut?
Am întrezărit o rezolvare a situației și i-am zis că o să stau de vorbă cu Paula. Când a auzit, imediat a fost de acord și i-am zis lui Valerică să vină seara la noi.
Pe la opt seara, a intrat Valerică cu o cutie cu bomboane și o sticlă cu vin. Paula pregătise de mâncare și îl așteptăm cu masa pusă.
După ce-am mâncat și băut, Valerică a trecut la acțiune: s-a așezat în pat lângă Paula și a început s-o mamelească, frecându-i țâțele. Nici Paula n-am stat degeaba și a început să-i descheie cureaua și nasturii de la pantaloni. Dracul de Valerică n-avea chiloți pe sub pantaloni și i-a sărit pula belită drept în mâna Paulei. Imediat a fost cu gura pe ea, începând s-o frece cu buzele și să sugă.
Eu mă uitam la ei și mă frecam la pula.
Gemând, Valerică și-a dat drumul și mă uitam cum Paula înghițea. Mi-era ciudă că eu am vrut s-o fut in gură și ne-a vrut, motivând că-i e scârbă, iar slobozul lui Valerică îl înghițea că pe cel mai plăcut aliment.
- Ah ce guriță sugace ai, băgami-aș pula! Abia aștept să-ți iau și pizda-n pulă!
Zâmbind, Paula își dă jos capotul de pe ea, rămânând goală.
Valerică își aruncă de pe el cămașa și maieul, pantalonii îi scutură de pe el și rămase și el gol.
Erau frumoși amândoi și nu simțeam nici un pic de gelozie, din contră, eram fericit că pula cu care mă delectasem doi ani și ceva, intră în pizda femeii mele.
Valerică o trânti pe pat și așezându-se lângă ea, începu să-i umble cu degetele în pizdă.
Paula începu să se agite și scâncind îl imploră pe Valerică:
- Vreau pulă, bagă pula și fute-mă să nu mai știu de mine...
Pula lui Valerică era iar țeapănă și băgându-se între pulpele ei, îi puse picioarele pe umeri și băgă pula până în coaie în pizda ei. Începu o cursă nebună și pula intra și ieșea cu viteză, clipocitul care se auzea excitându-mă.
Am azvârlit hainele de pe mine și cu pula sculată m-am așezat la capul Paulei care tremura în zguduielile patului și i-am zis:
- Acum te-am prins! N-ai să mai zici că ți-e scârbă, că am văzut cu ce poftă îi sugeai pula lui Valerică! Ia-o în gură și inghite-mi slobozul din coaie!
I-am băgat pula în gură și am început s-o fut.
Am ejaculat destul de repede și mă uitam cum înghițea, fericit că realizasem ceva.
Valerică nu terminase, futea încordat în continuare și deja începuse să transpire.
M-am dat jos de la capul Paulei și m-am postat la curul păros al lui Valerică, începând să-i ling coaiele păroase și flocii dintre coaie și anus.
Am văzut că s-a înfipt adânc în pizda Paulei și doar bucile se încordau, în timp ce pula arunca jeturi de sloboz în adâncul pizdii Paulei. Obosit, se răsturnă alături de ea cu pula strălucind de spermă și sucurile din pizdă.
Paula se ridică după câteva minute și începu să-i lingă pula și coaiele lui Valerică.
În noaptea aia, Valerică a rămas la noi, Paula fiind mai fericită că niciodată. N-am avut curaj să mă apropii de pula lui, că să nu știe Paula că îmi place mai mult pula decât pizda.
Valerică venea la noi de câte ori voia să fută, fiind bine primit.
Că să am parte de pula lui, mă duceam la el când Paula era la bătrâne și atunci Valerică nu mai venea seara la noi. Erau dăți în care vedeam că nu-i convine lipsa lui, dar erau dăți când era indiferentă și am început să intru la idei.
Într-o zi m-am dus la bătrâne în timp ce ea era acolo.
Mi-a deschis una din bătrâne și mi-a făcut semn să stau liniștit.
Am intrat în camera unde era și cealaltă bătrână, dar n-o vedeam pe Paula. Ele se uitau una la cealaltă puțin speriate.
Din cealaltă cameră am auzit niste zgomote înfundate și m-am dus să mă uit.
Paula era goală sub trupul gol al unui bărbat și vedeam cum o pulă groasă intra și ieșea din pizda Paulei. Coaiele mari aproape că acopereau vizibilitatea și mă întrebam cine o fi individul.
M-am retras în cameră cu bătrânele și după zece minute intră în cameră un tânăr cu o pulă de circa douăzeci de cm din care se scurgea încă spermă:
- Hai, care urmează?
Atunci mi-am făcut și eu apariția din hol unde mă retrăsesem.
Babele făceau fețe, fețe încurcate.
Tânărul dădu să se retragă, dar eu îl prinsei de mână, oprindu-l. În timpul ăsta apăru și Paula îmbrăcată și bâiguind, căuta scuze.
- Să facem cunoștință, Andrei mă cheamă, sunt soțul Paulei! Tu cine ești?
- El e Vasile, băiatul de care ți-am spus, răspunse Paula în locul lui.
- Îmi pare bine, zic eu scuturându-i mâna.
Vasile căuta să se retragă, dar eu l-am oprit:
- Stai aici, nu-i nevoie să te retragi, vreau să continuați ceea ce urma!
Cu ochii la pula aia frumoasă, mi se sculase și mie pula și aș fi vrut s-o ling, așa cum era.
- Noi nu făceam decât să ne distrăm puțin, începu o explicație una din bătrâne.
- Păi continuați, vreau să particip și eu la distracție!
- Ne e jenă...
- Hai, fără nici o jenă, vreau și eu!
- Hai Nelu, Nora, care urmează, luă Vasile inițiativa.
Una din ele se apropie și în genunchi în fața lui Vasile, îi luă pula la lins și supt. Cealaltă veni la mine și descheindu-mă la curea și pantaloni, îmi dădu chiloții jos și luându-mi pula care era sculată în gură, începu s-o s-o suga. I-a pus mâinile pe cap și am început s-o fut in gură. Mă uitam la Vasile care făcea același lucru cu cealaltă și zâmbeam unul către celălalt.
Paula se dusese probabil la bucătărie, că dispăruse de acolo. Am ejaculat aproape amândoi odată și ne uitam cu ce poftă înghițeau cele două bătrâne.
După ce ne-am îmbrăcat, am fost serviți cu niște gustări și câte un pahar cu vin rece.
Vasile și cu mine am plecat, Paula rămânând încă.
Pe drum am vorbit și i-am zis să nu se mai ascundă de mine, fiind binevenit oricând la noi acasă. I-am zis și de mine că îmi plac bărbații, el râzând îmi zise că a observat cum înghițeam în sec uitându-mă la pula lui.
Ne-am despărțit, el ducându-se la serviciu, iar eu acasă.
Așa poftă îmi făcuse vederea acelei pule, că ajuns acasă, am intrat în cameră la Valerică și i-am supt pula cu o poftă nebună. I-am supt coaiele, l-am lins în cur de se mira ce m-ai apucat, că niciodată nu îi făcusem atâtea.
Paula a venit acasă liniștită și așa mi-am dat seama că în zilele când venea Vasile s-o fută, era foarte liniștită.
Seara, pe la șapte, a venit Vasile care a rămas la noi în noaptea aia. Am fost futuți amândoi în noaptea aceea, Paula în gură și în pizdă, eu în gură, așa aflând Paula că mie îmi place pula. Acum nu mă mai feream cu Valerică, și erau nopți în care cei doi bărbați ne luau la pula pe amândoi, și pe mine și pe Paula.
Într-o seară, când Vasile lipsea, după ce Valerică a futut-o pe Paula, voiam să-i sug pula.
- Vrei slobozul meu? Linge-o-n pizdă pe nevastă-ta și ia-l de-acolo!
- Dar nu-mi place să ling în pizdă, mi-e scârbă!
- Nu, nu-ți dau! Uite ce coaie pline am, i-l dau Paulei să-l înghită, dar ție nu-ți dau până nu o lingi în pizdă!
Atunci a sărit și Paula cu gura:
- Ahaa, ți-e scârbă? Dar mie de ce nu mi-e scârbă de pulele voastre, că una-doua, mă futeți în gură și borâți kile de sloboz pe care-l înghit? Treci și bagă limba adânc și linge!
Văzând că nu-i rost sa scap, am băgat capul între pulpele ei și am început să ling slobozul care se scurgea dintre buzele acoperite de floci scurți și creți. Nu aveam curaj să bag limba între buze și Paula își depărtă buzele pizdii dezvăluind o gaură din care aluneca ușor către afară slobozul alb și cleios. Știind cât de plăcut e la gust, n-am mai ezitat și am băgat limba, cu buzele mele pe buzele pizdii și am început să sug.
Paula începuse să miște din șolduri și mă apăsa de cap că și când ar fi vrut să mă bage în pizdă cu totul. Sub limba mea, tremura o excrescență și după câteva minute, în gemete și țipete mici, valuri calde de lichid orgasmic îmi umplu gura. N-aveam unde să dau înapoi, că Paula mă ținea de cap să nu ies de acolo. Am înghițit cât am putut din acel suc dulceag, spre mulțumirea Paulei care gemea aproape plângând de fericire.
Odată cu înghițirea acelui lichid, mi se sculase pula și ieșind cu capul dintre pulpele ei, am băgat pula cu sete. În timp ce dădeam frenetic din cur, alte valuri de lichid mi-au udat coaiele și atunci mi-am vărsat slobozul! Valerică o bătea cu pula peste față în timp ce ea tresălta sub efectul orgasmului.
In noaptea aia am lins sloboz doar din pizdă, spre bucuria Paulei care avea orgasm după orgasm!
După o lună Valerică ne-a părăsit, fiind repartizat de școală cu serviciul în alt oraș.
Vasile ne vizita foarte des și odată când eram cu limba în pizda Paulei, a încercat să mă fută în cur. Am sărit că ars, că încercase să forțeze anusul care mi-a durut groaznic.
După trei luni am primit locuință la bloc. Vasile a venit, dar mai rar, după care deloc. Paula și-a luat serviciu la spital, ajutată de un medic care când era de serviciu, o luă la pula, drept plată că-i oferise serviciu. Era tânăr, neînsurat și a futut toate infirmierele din secția lui.
Când am mai fost pe la bătrâne, din curtoazie, nu pentru altceva, Vasile era sultanul! Le lua la pula de tremura curul babelor!
Eu mi-am găsit alt înlocuitor pentru sex, în persoana unui coleg de serviciu. Voiam moștenitor, dar eram steril și m-au scos din necaz câțiva colegi de serviciu care au fost foarte încântați s-o lase gravidă pe Paula. Ce-i drept, mi-am primit și eu partea că m-au futut și pe mine. Cu ajutorul lor, am șase copii, doi băieți și patru fete. Nu știu care, din a cui pulă a ieșit fiecare, important e că sunt ai mei!
Laur, băiatul cel mai mare are 17 ani, iar Gelu, al doilea băiat, are 15 ani!
Deja și-au început viața sexuală, cu nimeni altul, decât cu mine. Eu le-am gustat primul slobozul și nu-i incest, că nu-s din sămânța mea, de aceea le sug cu plăcere pulele.
Au văzut și cum o ling pe mă-sa în pizdă, cum mai vin unii din tații lor și o fute, că mi-au zis că vor și ei s-o fută.
Ieri s-a întâmplat, i-am prins pe toți trei în pat: Laur o futea în pizdă și Gelu în gură.
Supărat, am ieșit și m-am dus în altă cameră. Acolo am dat peste Ben și Petruț, colegi care contribuiseră la zestrea mea familială, că erau amândoi călare pe Ușă, soră geamănă a lui Gelu. Biata fată nu mai putea scoate nici un sunet, că pula lui Petruț îi ocupase gura, iar a lui Ben, era până în coaie în pizduța ei. În altă cameră Camelia și Zoe erau în pulele lui Sile și Gabi, alți doi posibili tați ai lor, iar micuța Laura plângea pe lângă ei că vrea și ea, la cei nouă anișori!
Am luat-o de acolo și am dus-o în camera ei:
- Tati, tati, vreau și...    Login