Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEForumchatcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ajutor pentru un prieten (2)
Autor : namur - 2017-11-10
Citita de 4562 ori - Nota 5.93 (30 voturi)
Eram toți goi și eram fericit să văd atâtea trupuri goale în jurul meu, că pula îmi era mai tot timpul erectă.
Zoltan și-a dat seama că eram cam lacom de pulă și propuse să facem sex toți patru. M-a pus pe mine să fac 69 cu Manuel și Karol i-a prelucrat anusul lui Manuel, același lucru făcându-l și Zoltan cu anusul meu. Vedeam ceea ce făcea Karol cu curul lui Manuel, fiind sub ochii mei, însă simțeam degetele lui Zoltancum îmi freca anusul.
Însă când a împins Karol pula în anusul lui Manuel, acesta a scos un icnet de era aproape să-mi muște pula.
Zoltan îmi forța intrarea cu pula și mă sileam să nu scot nici un sunet, chiar dacă îmi curgeau lacrimi de durere. Din gură îmi curgea salivă care îi umezea flocii lui Manuel. Zoltan nu mă ierta deloc și i-am simțit coaiele atingându-mi bucile. Era tot în mine!
Nu știu ce grimase făcea Manuel sub pula mea, dar Karol era și el cu pula toată în curul lui. Eram amândoi supuși la chinuri, dar a fost alegerea noastră. Începusem să mă acomodez cu masa musculoasă ce mă penetra și gura lui Manuel mă mulgea.
Karol împingea pula până la coaie, scoțând-o complet, după care își făcea vânt și o băga iar până în coaie. Pula îi ieșea curată și în timp ce eu îi smocoteam pula lui Manuel, Karol îmi puse pila la gură. Am înțeles că voia să i-o ling, așa că de fiecare dată când o scotea, i-o lingeam, lipsindu-l pe Manuel de supt. Eram futuți deja de vreo zece minute și pe mine începuse să mă usture curul, nu știu Manuel ce simțea, dar cred că nici lui nu-i era ușor!
Cei doi începuseră să vorbească ungurește și probabil că făceau glume pe seama noastră, că râdeau. Eu nu mai sugeam pula lui Manuel, eram cu gura deasupra anusului lui primind pula lui Karol de câte ori o scotea din el. Deodată l-am văzut pe Karol că mărește viteza gâfâind și rămase înfipt în curul lui Manuel ejaculând.
Zoltan încă mă freca și eram invidios pe Manuel că scăpa mai repede decât mine, dar Karol începuse din nou să se miște și pe lângă pula lui începuse să iasă spuma albă care se lipea de flocii lui. Priveam fascinat la așa spectacol care se petrecea chiar sub nasul meu, în timp ce sugeam coaiele lui Manuel.
În timpul ăsta Zoltan ejacula în mine și pe lângă pula lui se scurgea sperma care era culeasă de Manuel cu limba de pe coaiele mele. După ce ieșiră din noi, Karol îi dădu pula lui Manuel să i-o curețe, iar Zoltan mie.
Stăteau ca doi sultani răscrăciți pe fotolii în timp ce noi le sugeam pulele. Ne-am dus apoi la baie, eu cu Manuel și Zoltan cu Karol.
Ziua a trecut cu alternanțe de sex și băut și mâncat.
Noaptea a continuat tot cu sex și începuse să îmi pară rău că acceptasem această partidă, dar mă gândeam și la Manuel cam ce-ar fi suferit luat la pulă de cei doi. Spre dimineață am adormit, eu cu Zoltan în dormitor și Manuel cu Karol în sufragerie pe canapea.
Dimineață la micul dejun urmat de cafea, Karol mă întrebă dacă nu poate să aibă o femeie la pulă.
I-am zis că se poate și am sunat-o pe Jeny , o tipă care mai fusese la mine la pulă. Nu i-am zis ce o așteaptă, așa că a venit după zece minute.
Când ne-a văzut patru inși în pula goală, s-a schimbat la față și trecând pe lângă mine mi-a zis:
- Ce dracu mi-ai făcut Radule?
I-am făcut semn că totul e spre bine și s-a strâmbat a neîncredere.
Le-am făcut cunoștință și am servit-o cu un pahar cu whisky, ceea ce a mai liniștit-o. Știind pentru ce venise, s-a dezbrăcat goală și a început să se sărute cu cei doi maghiari.
- Vă rog numai să n-o băgați toată, că mă nenorociți, îi rugă Jeny
- Fii fără grijă, că o să fim blânzi, o liniști Zoltan.
Aveau deja pulele sculate și au dus-o pe canapea, Karol instalându-se între pulpele lui Jeny. Zoltan se instală la capul ei.
Karol propti pula între buzele pizdii și mă uitam fascinat cum se desfăceau primind colosul musculos care înainta maiestuos în adâncurile calde. Buzele gurii cuprinsese capul pulii lui Zoltan, acesta frecându-și restul de pulă.
Karol se stăpâni un timp și băgase pula doar jumătate, dar înfierbântându-se, începu s-o împingă mai mult.
- A-aa-auuu, ce faci? Mă doare!
Țipătul ei îl excită mai tare și o împinse până în coaie.
- Aauuufff! Mă omori sadicule!
- Taci că n-a murit nimeni de pulă, se răsti la ea Karol.
Zoltan îi astupă gura cu pula și strigătele sunau înfundat.
Karol băga și scotea pula care începuse să aibă urme de sânge, ceea ce m-a speriat.
- Karol, oprește-te, mă bagi în belea, am strigat la el.
Parcă vorbeam la surzi, așa nu m-a băgat în seamă.
Mă învârteam ca un nebun în jurul lor și mă schimbasem la față.
Manuel m-a tras de mână în dormitor și mă lipi de perete astupându-mi gura cu gura lui, încercând să mă liniștească. Am răspuns sărutărilor lui, lăsându-mă pradă asalturilor prietenului meu. Lipit de mine, i-am simțit pula erectă și i-am cuprins-o în mână.
- Ia-o în gură și golește-mi coaiele și nu te mai gândi la altceva!
L-am tras în pat peste mine și l-am lăsat să mă fută în gură. Se folosesc demult și eu nu mă înduram să ies de sub pula lui, pupându-i coaiele și pula.
Într-un târziu m-am ridicat de sub el și ascultam dacă se mai aude ceva din sufragerie. Nu se mai auzea nimic și deschizând ușa, l-am văzut pe Zoltan că o futea pe Jeny, Karol nu era acolo.
M-am dus la baie și l-am găsit acolo spălându-se de sânge.
M-am dus iar în sufragerie și m-am uitat la Jeny care nu părea să fi pățit nimic. Îi dădea contre lui Zoltan, auzindu-se doar zgomotul ce-l făcea pula când intra în pizdă. Cearșaful era plin de sânge sub curul lui Jeny căreia nu părea să...    Login