Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pentru prima oara si eu...
Autor : bigsuck - 2014-10-26
Citita de 5111 ori - Nota 6.00 (44 voturi)
Intrand intr-o seara pe romeo, ma contacteaza un tip care a zis ca-i place de mine (atunci aveam postate poze) si ar vrea sa ne cunoastem. Dupa ce i-am vazut si eu pozele, pentru ca mi-a placut, am acceptat si mi-a dat intalnire la Bacau, urmand sa ma astepte el in gara. A doua zi am plecat la Bacau, unde intr-adevar ma astepta tipul langa un Volkswagen ultimul racnet, ceea ce mi-a facut o prima impresie buna. Dupa ce am facut cunostinta: Ady - Daniel, m-a invitat in masina si am plecat catre locuinta lui. M-a dus intai in "ARENA Mall", unde am servit cate-un capucino, apoi am plecat dupa ce i-a lasat fetei care ne-a servit un bacsis gras. Ajunsi la apartamentul lui mobilat ca dupa reviste, m-a invitat in living, unde avea o canapea si doua fotolii invelite in piele si o plasma cat un perete bransata la un calculator. Tipul avea cca 32 de ani dupa prima impresie, dar mi-a spus dupa, ca are 36 de ani, semn ca se ingrijea foarte bine. Dupa ce a mai raspuns la cateva apeluri telefonice in cateva limbi straine, Ady m-a invitat sa ma dezbrac acelasi lucru facandu-l si el. S-a intins pe canapea, complet nud si m-a invitat sa-i fac un masaj. Dupa ce i-am turnat pe spate o lotiune, am inceput sa-i masez spatele, mijlocul, picioarele imi zice:
- Dar de ce ocolesti bucile? Maseaza-le si pe ele si insista bine intre ele!
Eu abia asteptam sa ma ating de cele doua emisfere frumoase, dar n-am vrut sa-si faca o impresie proasta despre mine, repezindu-ma la fructul oprit din primele momente. Am inceput sa-l masez pe buci, i-am bagat muchia palmei intre ele unde am intalnit flocusorii fini care-i impodobeau gaura aceea la care aspiram, dar de atata tensiune adunata de cand ii vazusem trupul gol de o perfectiune cum numai la cei tineri intalnesti, nu m-am mai putut stapani si am inceput sa-l sarut incepand de la ceafa si pana la degetele de la picioare. Vazand el ca eram excitat, pula mea erecta lasa sa curga pre-cum-ul, s-a ridicat, a adus un prosop ca sa ma sterg si atunci am vazut si pula lui ca era sculata si astepta sa fie dezmierdata.
- Ce-=ai ramas asa tablou, uitandu-te la ea? Nu pentru asta ai venit? Hai, treci si-o iubeste, imi zice Ady, asezandu-se pe canapea.
Atunci eu m-am asezat in genunchi intre picioarele lui si i-am sarutat pula pe crapatura din cap si am inceput sa i-o decalotez complet cu limba, lingand-o in jurul capului in timp ce Ady ma mangaia pe cap. Am continuat cu linsul pana la flocii tunsi, apoi m-am deplasat cu linsul intre pula si pulpele picioarelor, ajungand la coaie pe care am inceput sa le sug pe rand cate unul. Ady era in extaz, ma impingea cu capul intre buci, ridicand picioarele sa-i ling anusul
- Baga limba in cur si linge-ma, sa nu scoti limba pana nu-ti zic eu! Si ma indesa tot mai mult intre bucile lui, spre bucuria mea. Ii sarutam bucile, flocusorii fini din jurul anusului, anusul, ii indepartam bucile cat mai mult, sa-i deschid cat mai mult anusul, il patrundeam cu limba, lingeam si sorbeam saliva adunata in el, iar Ady gemea si ofta de placere
Dupa mai multe penetrari cu limba, Ady ma trage dintre buci:
- Acum treci la pula si suge-o pana-ti vine lapte-n gura, ca vad ca ai o gura ca un aspirator!
Si sarutand in trecere coaiele, ii iau pula in gura si incep s-o alint cu limba pe dedesubt unde canalul seminal era deja umflat gata sa-mi de dulceata coaielor care se coborasera langa anus, semn ca nu mai era mult pana la ejaculare. Nu dupa mult timp, Ady imi impinge pula-ngat si icnind, incepe sa pompeze sperma care se ducea pe gat in jos, abia reusind sa inghit. Dupa ce i-am curatat pula sorbind si ultimele urme de aperma de pe canalul seminal, ceea ce i-a smuls lui Ady gemete paroxistice, ne-am asezat amandoi sa ne odihnim, eu neincetand in acest timp sa-l tot sarut pe gat, pe umeri pe piept.
- Uite-asa imi trebuie unul ca tine, sa-mi stea la pula de cate ori vreau eu si cat vreau eu, imi zice Ady, vazand cat sunt de impatimit dupa trupul lui. Acum hai in bucatarie sa bem ceva, apoi trecem in dormitor, ne odihnim, poate si dormim putin, dupa care mancam si o luam de la capat.
In bucataria care era ca un salon, unde pe langa tot ce era legat de bucatarie, mai era si o masa de 12 persoane, am baut niste rachiu de pere, foarte bun, dupa care ne-am retras in dormitor unde ne-am culcat unul in bratele celuilalt adormind.
Nu stiu cat am dormit, dar era trecut de ora pranzului cand m-am trezit ca Ady isi plimba pula pe fata mea, propriu-zis, ma mangaia cu ea pe fata. Deschizand ochii, vazand cu ce am de-aface, cand a ajuns in dreptul buzelor, i-am dat un sarut, ceea ce l-a facut pe Ady sa rada:
- Asa, pup-o, ca de ea o sa te bucuri dupa ce mancam! Hai scoala-te, ca am comandat un meniu de la o firma de catering si doar ce a adus-o, ca-i calda!
M-am sculat, mi-am luat chiloti pe mine, m-am dus la baie, m-am spalat dupa care am mers si am mancat. In timp ce mancam, Ady ma intreaba daca n-as vrea sa ma mut la el. I-am zis ca m-as muta cu draga inima daca as fi singur, dar mai am copiii, care n-as vrea sa stie ca sunt gay, intrebandu-se ca ce chestie sa ma mut sa stau cu un barbat care pana ieri nici nu stiam de existenta lui. Mi-a dat dreptate, dar a spus ca-i pare foarte rau ca nu putem fi impreuna, sa fiu al lui. (Intre noi fie vorba, nu i-am mai zis ca eu am in Bacau o relatie permanenta, cu care traim ca cuplu, iar relatiile "extraconjugale" care le avem, sunt de comun acord, fara a face abuz si a fi foarte precauti).
Am trecut iar in dormitor unde am inceput giugiulelile, care au dus implicit la pule sculate, iar cum din a mea iesea iar pre-cum-ul, Ady mi-a pus un prezervativ pe pula, fixandu-l cu gura.
- Zici ca esti pasiv, dar vad ca pula ti se scoala mai ceva ca la unii asa zis activi, Ia incearca de mi-o baga in cur si vezi cum te simti!
Se aseaza in coate si ge...



    Login