Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.82 Comerciant (3)
Autor : bigsuck - 2015-09-27
Citita de 3176 ori - Nota 5.00 (46 voturi)
- Cum asa? Doar acolo sunt batrani in varsta care au parasit cele lumesti, pentru a-si gasi linistea in sanul lui Dumnezeu!
- Si ce, crezi ca batranii mai sunt in stare de ascultari? Cum sunt eu, mai sunt o multime care au venit la manastire din diferite motive!
- Si ti-a cazut cu tronc vreunul din fratii tai intru cele sfinte?
- Da, e unul, fratele Antonie, mai mare ca mine, dar care ma ajuta cand am de facut o treaba mai anevoioasa si-mi ia apararea ori de cate ori vreunul din ceilalti frati ma cearta cand nu-i convine ceva.
- Ai simtit o apropiere fata de el?
- Da, de cate ori nu ne vede nimeni, ma mangaie si ma strange la piept si mie imi vine sa fiu de o fiinta cu el, sa fim un trup cu doua suflete!
- Te inteleg mai Anghelache si-mi dau seama ce-i in sufletul tau cand ai asa porniri. Sfatul meu e sa verifici pana unde mergeapropierea aceasta fata de Antonie, iar asta o poti face doar in afara manastirii. Padurea din jurul manastirii e destul de intinsa, iar ciuperci se gasesc destule pe-acolo, asa ca iesiti odata impreuna si vezi ce se-ntampla!
- Asa am sa fac nea Dane! Dar iti spun ca-mi e foarte drag!
- Iti doresc noroc in dragoste Anghelache!
Luandu-si desaga cu ceea ce capatase, Anghelache a plecat oftand catre manastire.
Intre timp Agentii de la Garda Financiara se invatasera si veneau sa se descarce, ceea ce le dadea fiori celorlalti comercianti. O faceau in fiecare saptamana, starnindu-le mila fata de mine celorlalti, gandindu-se ca astia ma jupoaie de parale saptamanal.
La urmatoarea vizita a lui Anghelache, l-am vazut ceva mai vesel, era mai luminat la fata si fara a aduna prea multe, a si venit la mine sa-mi zica ce-a facut
- Care-i treaba Anghelache? Ti-au ajuns corabiile-n port?
- Nea Dane, sunt fericit!
- Nu mai spune! Si care-i motivul?
- Fratele Antonie ma iubeste! Dar si eu il iubesc!
- Si cum ai ajuns la concluzia asta?
- Pai ti-am urmat sfatul si l-am chemat sa culegem ciuperci in padure! Ne-am luat invoire fiecare de la parintele indrumator si am plecat. Stii ca martea trecuta a fost o caldura de nu puteai sufla, nu alta. Noua ne-a prins bine iesirea aceea, ca ajungand la bulboana de la Sipotul Caprioarei, fratele Antonie m-a intrebat: "Frate Anghelache, nu ti-e cald?" "Ba da, frate Antonie!" "Atunci hai sa ne racorim in bulboana!" "Hai!" i-am zis eu gandindu-ma ca o sa-l vad dezbracat, ceea ce-mi doream demult. Ne-am dezbracat de rase si goi, asa cum ne-a adus Dumnezeu pe lume, hustiuluc, ne-am aruncat in bulboana! Ne-am zbenguit ca doi copii, dupa care fratele Antonie a iesit si s-a asezat pe o piatra , sub cele cateva raze ce strabateau frunzisul des al copacilor. Ma uitam la el cat era de frumos si privirea s-a oprit pe madularul lui care atarna lung si gros peste boasele mari. Cred ca ramasesem cu gura cascata, ca fratele Antonie m-a si intrebat: "La ce te uiti frate Anghelache?" Fastacit, am incercat sa baigui ceva, insa fratele Antonie m-a intrebat: "Iti place de mine frate Anghelache?" Rusinat, am recunoscut: "Da frate Antonie..." "Si ce-ti place cel mai mult la mine frate Anghelache?" "Totul, frate Antonie!"
Ma uitam cum razele soarelui ce cadeau pe flocii de la pula, le scotea reflexe roscate din negrul care-i colora si-mi venea sa ma reped si sa sarut padurea aceea deasa de floci, madularul urias care la caldura se marise si-si arata capul rosu-vinetiu si boasele acelea mari ce atarnau intre pulpele paroase. "Vino frate!" ma chema fratele Antonie deschizand bratele. "Vino si potoleste-ti arsita sufletului aici la madularul meu, caci am simtit ca asta ti-e cea mai mare dorinta!" N-am mai asteptat si intr-o clipita am fost cu capul intre pulpele lui pe care le sarutam , afundabdu-ma tot mai mult cu nasul in floci si sarutam madularul fratelui Antonie care se zbatea ca o fiinta sub buzele mele. "Ia-l in gura frate si primeste ofranda ce-o sa izbucneasca din adancul fiintei mele!" Cum am prins capul madularului in gura, am si simtit samanta calda care mi-a umplut gura in jeturi puternice. Trupul fratelui Antonie se cutremura si prinzandu-mi capul intre pulpe si indesandu-l cu mainile-amandoua, zicea: "Inghite frate, inghite tot, ca asta e licoarea vietii cu care a inzestrat Dumnezeu partea barbateasca!" Eu inghiteam cu sughituri tumultul cald, iar amadularul meu incepuse sa dea si el drumul acelei licori albe si vascoase in apa limpede a bulboanei. Cand m-am uitat, in apa plutea prin unde ate prelungi, albe, pe care broastele incepusera sa le culeaga, infruptandu-se si ele din ce le oferea madularul meu, Fratele Antonie m-a ridicat pe piatra intre pulpele lui si m-a strans la piept, sarutandu-ma pe gura.
"Te iubesc frate Anghelache!", mi-a soptit la ureche. "Si eu te iubesc frate Antonie!", i-am raspuns eu in acelasi fel. Dupa ce ne-am luat rasele pe noi, fratele Antonie mi-a zis: "Frate Anghelache, dupa cele intamplate intre noi, e clar ca nu mai putem ramane in manastire! Trebuie sa ne cautam locul intre mireni si sa traim impreuna cu dragostea noastra, nestiuti de nimeni!" I-am dat dreptate, dar acum vine partea trista, ca nici eu nu ma pot intoarce acasa, nici fratele Antonie nu are unde, el provenind de la orfelinat. Ar trebui sa ne gasim de munca si de locuit!
Eu ma uitam la el cum iar i se intristase chipul si sub impulsul celor povestite de el, aveam pula sculata. Imi era drag si mie si tare as fi vrut sa-l iau la pula, dar n-aveam cum, asa ca vrand sa-l cunosc si pe Antonie, i-am zis:
- Uite ce zic eu mai Anghelache! Vreo doua luni, pana va gasiti voi locuinta si serviciu, va pot gazdui la mine. Nu trebuie sa-mi platiti nimic, va tin pe casa si masa cu conditia ca sa ma infrupt si eu din samanta voastra, ca mi-ati facut o poftaaa... de v-as manca pe amandoi!
Anhelache se uita la mine surprins, apoi aruncandu-si privirea spre prohabul meu, vazu umflatura de sub el si zise:
- Nea Dane, eu sunt de acord, dar sa-l intreb si pe fratele Antonie, sa vad ce zice!
Tot uitandu-se la umflatura din pantalonii mei, zise:
- Acuma ca am simtit gustul samantei de barbat, as vrea s-o gust si pe-a matale! Ma lasi?
- Sigur mai Anghelache, iti da tata pula!
Inchizand chioscul si scotand cateva registre pe tejghea, am bagat scaunelul sub tejgea si i-am facut semn lui Anghelache sa ia loc pe el, apoi dandu-mi pantalonii si chilotii jos, i-am zis:
- A ta e Anghelache, fa-i ce vrei!
Eu ma faceam ca fac socoteli prin registre in timp ce Anghelache imi sugea maduva pulii de zor. Cand a terminat s-a ridicat si a zis:
- Saru-mana nea Dane! Ai o samanta asa de buna, ca sigur am sa te storc si pe matale si pe fratele Antonie cat o sa stam la matale!
Pe mustacioara galbena ca spicul, ii mai ramasesera cateva picaturi din seva mea pe care le-am luat cu degetul si i le-am bagat in gura:
- Ia si-nghite, ca-i pacat sa se piarda! Dar acum vreau sa te rezolv si eu, ca-mi inchipui ca ti s-a sculat si tie!
- Ohoo, dar ce tare e!
- Ai noroc cu rasa, nu lasa sa se vada ca esti excitat, hai intinde-te jos ca sa ma bag cu capul sub rasa ta!
Anghelache s-a intins pe jos cu fata-n sus, eu i-am ridicat rasa pana la brau, descoperind o pereche de izmene scurte, care erau deja umezite de lichidul ce precede sperma. Pulpele acoperite de par blond, prevesteau bogatia de floci blonzi pe care o s-o gasesc la pula lui si nu mi-a fost inselata asteptarea.
I-am tras si izmenele in jos si am vazut o pula destul de marisoara, grosuta sub care coaiele acoperite de fire galbene de par o sustineau stand gramada la radacina pulii. Preputul prin care se vedeau vinisoarele ros-albastre acoperea aproape complet capul pulii, lasand sa se vada o portiune mica din el in mijlocul careia crapatura canalului era acoperita de picatura de roua. Flocii de la pula galbeni si sarmosi, acopereau aproape tot abdomenul, formand un vartej in jurul buricului. Am bagat mainile pe sub rasa catre piept unde printre firele de par am dat peste sfarcurile deja intarite ca niste bumbi. Anghelache gemea de placere, iar pula ii salta spasmodic.
- Anghelache, baiatule, ce frumos esti!
Am inceput sa-i sarut flocii de pe burta, bagandu-mi limba in buric, in timp ce pula lui ma ungea pe sub barbie cu picaturile cleioase de pre-cum.
- Nea Dane ma omori, gemea Anghelache. Acusi imi dau drumul, ahhh, ia-ooo, inghite-ooo!
Sa nu pierd bunatate de sperma, i-am luat imediat pula in gura, care a si inceput sa slobozeasca zeama coaielor cleiasa si calda. Inghiteam cu nesat, aspirand pula pana-n gat.
Anghelache ma tinea de cap si salta frenetic din cur, eliberand povara coaielor.
Cand am terminat de inghitit tot, i-am sarutat coaiele apoi m-am ridicat cu privirea asupra pulii care ramasese tot cu capul invelit in preput. Mi-am dat seama ca Anghelache era virgin, avand ata intacta.
Si-a tras izmenele pe el si s-a ridicat aranjandu-si rasa, rosu la fata. Am zambit unul catre celalalt, apoi aruncand priviri in jur, am deschis chioscul si l-am lasat pe Anghelache sa plece usurat la manastire.
Saptamana urmatoare cand a venit, m-a intrebat:
- Nea Dane, iti mai tii vorba?
- Sigur Anghelache, veniti cand vreti, sunteti bineveniti!
- Diseara cand inchizi, te asteptam pe straduta din dosul petei!
- Foarte bine, va astept!
Numai la auzul vestii si iar mi se sculase pula, dar imediat m-am gandit la altceva, ca sa-i potolesc elanul.
Abia asteptam sa se termine programul. De bucurie, i-am dat un pachet de tigari cadou unui tip care fusese politai si fusese dat afara ca violase o tanara, care apoi isi retrasese plangerea. Tipul imi placea, avea vreo 30 de ani, brunet, cu par pe piept, atat cat putusem vedea la el. Aveam de gand sa mi-l aduc in pat candva. Am aflat apoi ca era insurat, ca avea un copil, si cu toate astea il doream si mai mult.
Ceilalti colegi inchisesera demult pravaliile lor, cand insfarsit, pe la ora 20, am inchis si eu, ca se apucau femeile de servici sa curete piata.
Am iesit in dosul pietei unde ma astepta Anghelache insotit de un tanar inalt, bine facut, saten spre brunet. Erau amandoi imbracati civil, spunandu-mi ca au plecat in conditii amiabile din manastire, pe alte motive decat cele reale.
Ajungand acasa, le-am spus sa se dezbrace si sa se duca sa faca baie. Le-am dat cate-un prosop si ma uitam in special la Antonie sa vad cum arata. Cand l-am vazut ce pula avea, imi venea s-o iau atunci pe loc in gura, asa jegoasa cum era, dar m-am stapanit, ca nu cumva sa sperii porumbeii.
Cat au stat ei in baie, vreo jumatate de ora, eu am pregatit masa in sufragerie, cu tot ce trebuia, vinul fiind nelipsit.
Au iesit infasurati in prosoape si au vrut sa se imbrace, dar eu deja le bagasem hainele la spalat. Le-am zis sa ramana deocamdata asa, in prosoape, ca nu tin la eticheta.
In timp ce mancam, am inceput si chestionarea: daca au de gand sa traiasca impreuna, daca se iubesc, etc.
- Si in definitiv, care sunt numele voastre reale, ii intreb eu, ca astea prea suna a manastire!
- Pe mine ma cheama Aurel, imi raspunde Antonie.
- Pe mine ma cheama Avram, raspunde Anghelache.
- Si pe mine Daniel, continui eu jocul, dar sa nu va mai aud ca-mi ziceti nene, pentru ca felul in care o sa traim noi impreuna, impune o alta abordare! Cred ca ti-a zis Avram, ma intorc eu catre Aurel.
- Da, mi-a zis si sunt de acord, atata timp cat nu avem bani sa-ti platim!
- Si de-ati fi avut si tot la stratagema asta recurgeam, ca dupa cum aratati, v-as manca!
Zambind, Aurel incerca o gluma:
- Si de unde ne-ai incepe?
Intrand in jocul lui, i-am raspuns:
- De unde sunteti mai dulci!
Dand prosopul jos de pe el si aratand spre pula care incepea sa se trezeasca, zise:
- De-aici? Abia asteapta sa fie iubita!
Fara sa-i raspund direct, am zis:
- Acum daca ati mancat, haideti in pat sa ne ocupam si de altele!
Ridicandu-se fara prosoape, cei doi isi etalara trupurile superbe de barbati virili cu pulele sculate. In timp ce eu ma dezbracam, sa fac un dus, cei doi s-au asezat in pat, Avram fiind deja cu pula lui Aurel in gura.
Cand am iesit de la dus, Aurel m-a tras in pat intre ei si aplecandu-se cu pieptul paros peste mine, ma intreba in soapta:
- Ce-ai vrea sa-ti fac?
- Ce doresti cel mai mult!
- As vrea sa te fut, ca de supt am tot fost supt, dar de futut mai...



    Login