Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecinii mei
Autor : bigsuck - 2015-02-09
Citita de 9686 ori - Nota 5.50 (42 voturi)
Ceea ce relatez acum, s-a intamplat acum trei veri in urma si daca n-am relatat-o pana acum, a fost pentru ca nu capatasem acordul eroului intamplarii, dat fiind ca asa taran cum este are internet si se uita si el pe site-urile unde publicam noi aceste povestiri.
Voiam sa testez gusturile vecinilor mei (barbati) in materie de sex. Adica ce parere au despre relatiile intre persoane de acelasi sex si altele, dar asta era principala.
Toti cei cu varsta de peste patruzeci de ani se declarau hetero convinsi, majoritatea erau homofobi, asa ca m-am lamurit.
Oricum targetul meu nu se incadra aici, asa ca mi-am indreptat atentia spre cei intre douazeci si patruzeci de ani, sperand sa gasesc ceea ce caut si cautarile au avut succes.
Intamplarea a facut ca fiica unui vecin sa se casatoreasca cu un baiat de la tara si fiindca fata nu voia sa locuiasca in conditiile precare de acolo, a fost nevoita sa-si aduca proaspatul sot in apartamentul parintilor care chiar daca avea doua dormitoare si o sufragerie, era destul de aglomerat, in familie fiind inca doi baieti insurati, astfel ca biata femeie, nu putea avea relatii intime cu sotul decat in camera de uscat rufele care era temporar folosita ca un depozit de materiale care nu trebuiau celorlalti locatari.
Acea camera e situata la etajul patru, langa modestul meu apartament cu o sufragerie si un dormitor.
Prinsesem de veste ca cei doi isi satisfaceau legaturile de cuplu in acea camera, dupa care proaspata doamna cobora in apartamentul parintilor unde se culca pe o canapea in sufragerie, in aceeasi incapere cu parintii, dormitoarele fiind ocupate de cei doi fii cu consoartele lor.
Mi-am dat seama ca era un chin pe bietii copii, doar sa se intalneasca pebtru un "haka-paka, tulu-bulu" pe dormeza din uscatorie, ca apoi sa se desparta, fiecare sa doarma separat.
Tanarul sot inca nu avea serviciu, asa cum se poarta acum in anii acestia de capitalism salbatic si fiind vara si luminandu-se mai devreme, eu mi-am facut cale intr-o dimineata ca sa ud florile ce le aveam in acea camera.
Precizez ca cheie de la acea camera aveam doar eu, in general camera stand descuiata, asa ca intrand inauntru, l-am gasit pe tanarul insuratel dormind si visand frumos, ca avea un drug de pula belita sculata, dormind gol, dupa actul sexual nemaiobosindu-se sa-si ia chilotii pe el.
Chiar ma gandisem ca o sa-l gasesc in atare pozitie, asa ca bucuria mea n-a fost mica in fata privelistii ce mi se infatisa.
Era (si inca mai este), un zdrahon de barbat blond, bine dezvoltat in viata de la tara, cu un corp frumos proportionat si care etala o pula cam de 18-19 cm, groasa bine si ingrosata de venele care o faceau ca o scoarta de copac, niste coaie bogate acoperite de fire de par blond, totul inconjurat de o padure de floci castaniu deschis,
Am ramas un timp contemplandu-l si gandindu-ma ce pozitie sa adopt in cazul in care s-ar trezi si m-ar gasi privindu-l.
Totodata imi faceam planuri cum sa fac sa ma bucur de acea pula frumoasa, care cu cateva ore inainte ejaculase bunatate de sloboz di acele coaie frumoase.
Nemaiputand sa ma stapanesc de dorinta, atras ca sarpele de prada, m-am apropiat si am mirosit acel organ care inebuneste femeile, dar si pe noi "ceilalti".
Avea un miros de pula care futuse si ramasese cu urme de sloboz si lichid orgasmic, pentru mine reprezentand gustul sublim.
Printre flocii de la pula se zareau broboanele de sudoare, pielea de pe coaie fiind deja umeda, tinand flocii blonzi lipiti.
Pula era lipita de burta care era usor acoperita de fire razlete blonde care se indeseau sub buric, iar in jurul mameloanelor se mai invartejau firele blonde de par care se prelungeau catre subbrate, unde acopereau din abundenta causurile acestora.
Din cand in cand pula tresalta in spasme, de aici dandu-mi seama ca Lica visa frumos, probabil o continuare a ceea ce se intamplase cu cateva ore inainte.
Apropiindu-ma sa o miros, instantaneu mi-am scos si limba si am atins-o de pielea fina a pulii pe care se vedeau urmele muncii prestate.
Ce calda si placuta la gust era! Intaratat de acel gust, am cuprins capul acela vanat intre buze si cu limba lingeam locul und fusese candva ata, ceea ce a facut ca pula sa scoata suvoaie calde de sloboz, care o parte erau absosbite de gura me, restul intinzandu-se printre flocii din jurul buricului.
In acea pozitie m-a prins Lica atunci cand s-a trezit in mangaierile buzelor mele pe capul pulii lui.
Contrar asteptarilor de a fi smuls si azvarlit de la pula, Lica m-a apucat de cap si mi-a imprimat miscarile capului in sus si in jos, acceptand sexul oral pe care-l incepusem.
Dupa ce mi-a mai dat o portie sanatoasa de sloboz pe care l-am inghitit cu o placere nebuna, m-a lasat sa ma bucur de ce avea el mai de pret intre picioare, gura mea hamesita umbland prin cele mai ascunse locuri ale trupului sau.
Teminand sa-mi fac pofta, si-a luat chilotii pe el si am inceput sa stam de vorba:
- Ma asteptam sa ma respingi cand te-ai trezit!
- Hm! Doar nu esti primul care-mi suge pula!
- Chiar? Pai ma gandeam ca tu traind la tara, ai alte conceptii!
- Nici la tara nu mai e ce-a fost odata! De frica sa nu iau vreo boala rusinoasa de la "fetele" cinstite de la tara, am acceptat propunerile unor indivizi care veneau zice-se la pescuit pe lac si eram vreo cativa insi in sat care ne duceam cu ei si le dadeam pulile la supt. Ei se alegeau cu samanta buna, curata, iar noi cu bani de buzunar.
- Sper ca n-ai pretentia sa te platesc si eu!
- Aaa, nuu! Ca buni vecini, nu se cade! Din contra, as fi foarte fericit daca ai termina matale ce incep cu Mirela, ca ea isi face pofta si fuge-n casa, iar eu inca as mai vrea s-o fut!
Asa, vii matale si mi-o iei la supt si suntem amandoi multumiti!
M-a bucurat mult aceasta veste, mai ales ca imi placuse tipul de cand il vazusem, iar acum ma bucuram de ce avea el mai scump.
- Pai eu zic sa facem asa: cand e Mirela la servici, iti faci cale caiesi, dar nu cobori, ci urci la mine sa-mi mai dai bunatate de-asta, ca demult duc dorul la asa ceva.
- O.K., aL pulii mele esti mosule! Si uite ca iar se scoala, ia-o si suge-i tot sucul, ca am vazut cu ce pofta il inghiti!
Si m-am bagat iar intre picioarele lui si i-am luat coaiele la mozolit, sugandu-le cu pofta, dupa care i-am luat pula la supt si lins, pana cand mi-a mai dat o portie de sloboz gustos.
Cand am auzit usa de la apartamentul meu ca se tranteste, am stiut ca fii-miu a plecat la servici si atunci, ca sa ma revansez intrucatva, l-am invitat la mine, unde i-am servit un mic dejun cu cafea si aperitive, hotarand ca de fiecare data cand pleaca nevasta-sa si fii-miu la minca, el sa vina la mine sa-mi dea dulceata pulii lui.
Si a mers aranjamentul acesta vreme cam de doua luni, pana cand a fost chemat in Italia, de ginerele unei alte vecine, cu a carui pula urma sa ma intalnesc vara urmatoare.

Vara urmatoare cand au venit in concediu, la prima intalnire dintre mine si Lica, acesta mi-a spus ca ar fi si Catalin (ginerele celeilalte vecine) sa mi-o dea la muie, lucru care l-am gasit foarte placut, pentru ca si Catalin imi placea, dar fiind dintr-o secta religioasa (stil vechi), relatiile noastre se rezumau la saluturi si mici discutii.
Spre deosebire de Lica, acest Catalin e un tip la fel de solid, brunet si foarte paros, cum imi place mie mult.
Aranjamentul a fost sa ne intalnim toti trei in apartamentul lui Catalin, aflat la vreo doua strazi distanta, nevasta-sa cu copiii stand la soacra-sa, mama ei.
Ajunsi acolo, in timp ce Catalin turna ceva in pahare, il intreb:
- Dar cum e asta Catalin? Ma gandeam ca tu fiind pe vechi, voi nu cadeti in asa pacate!
- Iaca pula! S-a stricat lumea si la noi si eu vrand sa pun frana la copii, ca mi-s deajuns trei, apelez si la metode mai necurate, cum ar fi sexul cu barbati.
- Si demult practici metoda asta?
- De trei ani, de cand sunt in Italia! Mi-a facut legatura un italian, coleg de munca, cu un popa catolic si o ia papistasul la muie si-nte buci de nu-l pot satura! Apoi am mai gasit si alti amatori de pula, asa ca fii linistit, nu matale m-ai corupt!
- Si tu Lica, ai dat iama-n italieni?
- Dar ce crezi c-am stat cu pula uscata? Si nu numai italieni, vin turisti de toate natiile, am avut la pula si un japonez care era curios ce gust are o pula blonda.
- Si i-a placut?
- Dar nu mai puteam scapa de el, zicea ca ma ia cu el in Japonia!
- Si de ce nu te-ai dus?
- Ce eram nebun? Poate ma faceau aia acolo mancare specialitate de-a lor! Cu asiaticii nu te joci!
In acest timp Catalin incepuse sa se dezbrace ramanand numai int-r pereche de boxeri foarte mulati care lasau sa se vada cu ce aveam sa ma confrunt.
- Off Cataline, ma omori! Cum de n-am stiut eu ca futi tot ce prinzi, ca demult faceam pe naiba si eram sclavul pulii tale!
- Pai acum cativa ani, daca indrazneai sa-mi zici despre asa ceva, iti pocneam vreo doua, cat esti de batran! Pe urma m-am dat pe brazda... dar ce faci, nu te dezbraci? Hai ca vreau sa te iau la pula!
In timpu asta Lica era la pula goala si si-o mangaia.
- Dar cum, asa deodata mi-o dai la buci? Vreau intai sa te gust, sunt inebunit dupa barbatii parosi!
- N-avea grija, ca-ti dau floci, cati poti inghiti si intai ti-o dau la muie, ca mi-a zis Lica, cu ce placere inghiti smantana din coaie. Acum hai, treci la pula si ia-o-n gura!
Intre timp ma dezbracasem si eu si Catalin scoate un fluierat de admiratie zicand:
- Dar te tii bine mosule! Pe langa ce cazaturi am intalnit eu in Italia, matale ai trup de domnisoara!
- Da, domnisoara cu dor de pula, zic eu.
- Lasa ca-ti da Catalin cea mai buna pula pe care ai avut-o pana acum, incepe el ...



    Login