Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Bafta (2)
Autor : namur - 2019-07-06
Citita de 4198 ori - Nota 0.99 (259 voturi)
Într-una din întâlnirile noastre intime, l-am întrebat pe Mugurel cum a suportat Mirela „mugurelul” (așa își alinta el pula).
- Hă-hă-hăă! Păi atunci la nuntă când a văzut-o a dat să fugă, dar am prins-o de mână și am tras-o înapoi în pat. Ce, ești nebună, i-am zis, vrei să te faci de râs? Era în pielea goală, că așa a pregătit-o nașa să mă aștepte. Normal că m-am dezbrăcat și eu gol și când a văzut-o în toată splendoarea s-a speriat. Dar n-am iertat-o că se zbătea și atunci am prins un moment când i-am băgat-o toată dintr-odată. A urlat de parcă aș fi tăiat-o!
- Am auzit toți de-afară, cu toată muzica care vă cânta la fereastră!
- Păi când am auzit „Bidineaua”, atunci am luat-o la pulă greu de tot. Era ca leșinată! Când a venit nașa, eu încă eram cu pula-n ea. A făcut nașa niște ochi când a văzut măciuca, că și-a dat cu palma peste gură. La o săptămână când ne-am dus cu colacii, nașa m-a luat deoparte și mi-a zis să vin peste două zile când pleacă nașu la târg, că mă vrea. I-am băgat mâna la pizdă și era udă toată. Mirelei i-am zis că mă trimite patronul în alt oraș la o lucrare. Numai matale mă iubești peste tot așa cum m-a iubit ea Era nebună după pula mea!
- Și Mirela n-a bănuit nimic?
- Mirela era bucuroasă că scapă de mine. Două săptămâni eram zi de zi cu pula-n ea, de câte două-trei ori ca să se obișnuiască! Și oral și normal! Acuma îl adoră pe „mugurel” cel voinicel!
La vro cinci luni de la întâlnirile noastre periodice, am fost restructurat, rămânând fără serviciu.
La întâmplare i-am aruncat lui Mugurel o întrebare, dacă n-are patronul lui ceva de muncă și pentru mine.
- Ba cred că s-ar găsi, îmi răspunse el. Pregătim deschiderea unui chioșc cu de toate aici în cartier la matale. Dacă îți surâde să fii vânzător la chioșc, eu vorbesc cu el!
Mai trebuia să fac mofturi? Orice era binevenit!
La vreo trei zile mă sună Mugurel și îmi zice ca la data de... să mă prezint la patron pentru interviu.
Era ora patru după amiază când Mugurel mă strânse de mână și mă împinse înăuntru șoptind:
- Ai să vezi ce baftă ai!
Domnul Viorel A. stătea la un birou pe care erau mai multe dosare. După saluturile de rigoare, mă pofti pe scaunul din fața biroului și începu cu întrebările. După ce-și notă câteva date pe hârtie, o întrebare căzu ca trăznetul:
- E adevărat că-ți plac bărbații?
M-am facut cred că grena la față și voiam să se deschidă pământul.
Când a văzut că m-am schimbat la față, domnul Viorel ridică picioarele pe masă și atunci am văzut că era într-un șort albastru foarte lejer prin ai cărui cracivedeam coaiele mari păroase și pula de dimensiuni normale dar foarte groasă.
Ceea ce vedeam era ca o invitație, dar încă mi-era teamă că e doar o încercare să vadă cum reacționez.
Văzând că am aplecat privirea, zise:
- Nu trebuie să-ți fie teamă, că n-am nimic împotriva gay-lor, din contră, mai scap și eu pula prin ei!
Am ridicat privirea surprins!
Abia acum îl vedeam cu adevărat pe domnul Viorel. E un bărbat destul de solid, fără a fi gras, cu o barbă ușor căruntă, pe piept având păr la fel de cărunt ca pe față. Ochii albaștri și părul negru de pe cap îl făcea un bărbat atrăgător.
- Deci, cum e, îți plac sau nu-ți plac bărbații?
Am îngăimat un da parcă doar de mine auzit.
Văzând că încă sunt speriat, domnul Viorel se duse și încuie ușa, după care se întoarse la mine și mă strânse cu fața peste șortul sub care era pula. Și-a tras șortul jos, fața lipindu-se de floci, pula începând să se scoale sub nasul meu.
Era peste puterile mele să mai rabd!
Am început să-l sărut pe burta păroasă, pe floci, pe pula care era sculată de-acum și mirosul ei ațâțător îmi produse salivă în gură. Am pus mâna pe ea și am belit-o, degetul mare și cel arătător nereușind să se atingă.
- Vino încoace, șopti domnul Viorel și mă trase către un fotoliu unde se dezbrăcă complet gol și se așeză cu picioarele depărtate pe brațele lui. Priveliștea era de vis: pulpele păroase lăsau să se vadă pula ridicată pe burtă sub care erau coaiele mari ca două mingi de tenis, părul de pe ele și de sub ele lăsându-mi imaginația să zboare asupra a ceea ce era între buci.
Îngenunchiat în fața acestor comori, începui să pup și să ling la întâmplare, ceea ce-l făcu pe domnul Viorel să mă oprească:
- Stai, stai, ia-o metodic! Linge-mi coaiele, ia-le în gură și suge-le, urcă pe sub pulă cu limba până o iei în gură și începi s-o freci cu buzele.
Știam și eu, dar în fața atâtor bogății pe care nu sperasem și nu fusesem pregătit c-o să le am, nu mai știam ce fac.
Văzând că nu mă descurc, domnul Viorel se ridică, mă așeză cu spatele la fotoliu și cu capul pe perna lui și începu să mă fută în gură. În scurt timp jeturi calde și cleioase îmi inmiresmară gura cu parfumul lor inconfundabil.
După această primă cunoștință, am fost servit cu un pahar cu coniac, să-mi dreg gustul, vum a zis domnul Viorel.
Atunci îmi spuse că el a fost secund pe unul din vasele comerciale și se retrăsese în afaceri după ce nava lui ca și toate celelalte au fost vândute de „primul marinar al țării”.
Pe nave era un lucru normal ca toți marinarii să se rezolve între ei și totdeauna existau cel puțin doi gay pe fiecare navă, pe nava lui fiind trei.
Îmi spuse că eram angajat și că Mugurel îl informase despre mine. Mă mai atenționă că chiar dacă se întâmplase ceea ce se întâmplase între noi, asta nu-mi dădea dreptul ca să mă adresez familiar față de el.
Se îmbrăcă și ieșirăm amândoi în sala vecină cu biroul unde convocase toți salariații, așa cunoscându-mi colegele și colegii.
Între ei am remarcat un băiat micuț de statură cu părul blond-roșcat, fiul femeii care era femeie în casă la mama domnului Viorel. Cristi se purta mai familiar cu domnul Viorel, și mai târziu am aflat că patronul se culca cu Domnica, mama lui Cristi, dar și cu Cristi, care avea 17 ani. Alții vorbeau că Cristi ar fi chiar băiatul lui domnul Viorel, dar cine știe care era adevărul.
A doua zi am deschis chioșcul, ajutat de Mugurel care mă punea la punct cu utilajele, în timp ce Cristi îmi arăta cum să expun marfa, el fiind cel care dădea libere prin rotație celorlalți colegi și colege.
În scurt timp îmi formasem deja o clientelă și seara la închidere venea Cristi de lua banii făcuți în ziua respectivă.
Într-una din seri, când făceam socoteala la ceea ce vândusem, a cedat un butoi cu bere, stropindu-l pe Cristi din cap până-n picioare. S-a curățat el cât de cât la chiuveta din magazie unde aveam și wc-ul, dar nu de-ajuns și i-am zis să mergem la mine să se spele ca lumea, eu locuind în apropiere.
În timp ce se dezbrăca sub privirile mele curiose, Cristi mă întrebă dacă e adevărat ce-a auzit despre mine.
Știam la ce se referă și am confirmat.
Rămăsese doar în slip în care abia îi încăpea pula și coaiele.
Văzând că mă uit lung la dotarea lui, zâmbi și mă întrebă dacă aș fi de acord să avem o relație împreună.
Puful auriu din jurul buricului care continua sub slip m-a făcut curios și am acceptat.
- Păi atunci dezbracă-t și tu, îmi zise și hai să facem duș împreună.
Când și-a dat slipul jos flocii aurii din jurul pulii erau încleiați de bere, iar pula de circa 19 cm atârna flască deasupra unor coaie destul de măricele pe care stăteau lipite cu bere firișoare răzlețe de păr.
- Lasă-mă să văd ceva i-am zis, și aplecându-mă i-am lins flocii încleiați din care răzbătea mirosul de pulă amestecat cu bere.
Gustul acruț al berii cu cel sărat al transpirației, mă excită și și pula se lipi de burtă.
- O-oh, ce-mi faci Răducule, lasă-mă să mă spăl întâi!
- Lasă-mă să te ling, că mie îmi placi așa, și i-am luat câte-n coi în gură sugându-l. Pula i se sculase și de sub prepuț ieși capul roziu-vânăt, cu un miros mai pregnant de pulă.
- Oo-oh, îmi vine!
Am primit jeturile calde pe care le-am înghițit, în timp ce Cristi tremura din tot corpul.
După ce ne-am spălat, eu maturul de 35 de ani am început să mă sărut cu adolescentul de 17 ani, pipăindu-ne reciproc.
Așezându-ne într-un 69 perfect pupam coaiele alea roz închis și lingeam anusul care fremăta sub limba mea. Tot lingând și forțând cu limba să pătrund, deodată anusul se dechise într-un cerc perfect lăsându-mă să văd interiorul roșu închis. Limba îmi pătrunse începând să facă cercuri ca într-o pizdă în timp ce Cristi ofta aproape plângând.
- Fute-mă Răducu, fute-mă! Bagă pula, varsă-te în mine, mă implora Cristi tremurând de excitație.
Pula fiindu-mi stimulată de buzele ofertante pe care le avea, m-am întors, i-am pus picioarele pe umeri și am băgat pula în inelul deschis care se lărgi după grosimea pulii mele.
În timp ce-l futeam, îi pupam pulpele gambelor, corpul mișcândui-se în ritmul imprimat de mine.
- Aa-as-aa, fute-mă adânc!
Își cuprinse pula cu mâna dreaptă și începu să și-o frece rapid.
- A-aa-aa-aaahh!
Jeturile albe săriră ca stropi până pe fruntea lui și scăzând în intensitate stropiră pieptul, burta și se prelinse în tufa de floci aurii de deasupra pulii.
La v...



    Login